AnaTek -> RE: Januar 2014 (3.6.2013 9:59:02)
|
Ojla, najprej en lep pozdravček Coccinelle [sm=bravo.gif] dspela tudi jaz nisem nikoli opazila nič takšnega kot si omenila sama. Tudi mene samo špika oz me je špikalo, zdaj še to ne več. Se mi pa zdi, da bo moj pikec/pikica nočni ptič, ker mene zmeri zvečer začne po trebuhu špikat, tiščat, vse se zvečer dogaja. Slabosti ni, edino kdaj pa kdaj mi kakšna stvar zasmrdi, pa se mi mal želodec obrne, ampak ni hudega. Če sem pa lačna, pa tud meni slabo rata, ampak ne za bruhat. Sem pa ugotovila, da čeprav mi kdaj pa kdaj zapaše kaj sladkega, mi telo tega ne pusti jest. Enostavno naredim par grižljajev in mi rata slabo. Pol pa rajši neham oz zdaj sploh več ne pojem [sm=jezicek.gif] Sicer pa na NS sem se tudi jaz naročila, čakam še datum, kar pri Megličevi v Domažalah. Srečna nosečka, evo jaz te po tolažim, da mene tudi že vse tišči, sem ravno včeraj rekla mojemu, da bo zgleda treba v shoping, ker so mi zdaj tudi tiste cunje, ki so mi bile rahlo prevelike, zdaj že na knap. Pa nikjer se nič ne vidi še [sm=jezicek.gif]. Ker so cunje tako drage, sem razmišljala in se nekako odločila, da si bom pač za začetek kupila ene kavbojke, da jih imam za službo, čez poletje pa itak ne bi smel bit velik problem, ker imam veliko teh 3/4 trenerkic, ki so vse zgoraj v pasu čist na easy, široki pasovi, elastični in na štrikce, tko da pomoje nebi smel bit problem. So pa res ful drage cunje, Bom probala čim manj komplicirat, potem bomo pa vidli. Sicer sem pa gledala kavbojke nekej 60€, mal bom še po internetu pogledala, včasih se kje kaj najde ceneje. No še modrc, ki ga nisem nikoli nosila, ker mi je bil prevelik, mi je zdaj že skoraj premajhen. Kaj čmo, še veliko se bo spremenilo, ampak vse na lepše. Lep dan vam želim.
|
|
|
|