RE: Januar 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

kokapoka -> RE: Januar 2014 (9.6.2013 10:29:40)

Andasan js sm izcedek prvič opazila v petek zjutraj in panično tekla k G.me je pogledala vse ok,srček dela normalno.je rekla da če bi prišlo do močne sveže karvavitve naj pridem nazaj.če ne pa en teden brez spolnih odnosov in počitek.tko da danes je spet malo izcedka ampak si skos govorim da je vse ok in bo.pregled mam pa komi zdj 19.6.ta je bil moj prvi datum.v petek ko sm se šla pa pokazat sm bla pa pri drugi G ker moje ni bilo.torej lahko samo čakam in držim pesti da bo vse ok.upam da bo tudi pri tebi vse ok in da se že nehajo ti smotani izcedki!!!!

AnaTek -> RE: Januar 2014 (9.6.2013 11:15:04)

Tudi pri meni enako, ce si prebrala ene 4 poste nazaj. Jaz sem sla kr na urgenco, mi ni dalo miru. Sicer pa enaki napotki, pocivanje, nic SO. Naj bi bil to normalen pojav. Ce pa pride do sveze krvavitve, pa takoj nazaj.

Andsan -> RE: Januar 2014 (9.6.2013 11:37:28)

Hvala za odgovor in tolažbo. Saj si sama pri sebi govorim, da dokler je rjav izcedek verjetno ni nič narobe, ampak mi ni vseeno. Upam, da bo do jutri boljše, če ne pa grem kar k G, da mi vsaj pove na čem sem oz. da je vse v redu[sm=smiley36.gif].

dspela -> RE: Januar 2014 (9.6.2013 11:45:47)

Jaz imam slabe izkušnje z rjavimi izcedki.
V prvi nosečnosti se mi je pojavil v 12 tednu in sem šla do G in je rekla, da je od spolnih odnosov in da [sm=smiley27.gif] ne bije več....me je poslala na čiščenje. V drugi nosečnosti se mi je pojavil v 10 tednu in sem spet šla do G. in je rekla, da tokrat ni od spolnih odnosov...mi je pa vseeno naredila uz, kje je videla, da spet [sm=smiley27.gif] ne bije več. Tokrat mi je dala čez en teden ponoven UZ, ampak sem čez 2 dni začela krvaveti....spet čiščenje. V tretji nosečnosti pa sem dobila v 11 tednu spet rjave izcedke...nato čez par ur sem začela krvaveti in sem šla na bolnišnico, kjer je rekla dežurna G. da je začetek splava. V tej nosečnosti pa nisva imela spolnih odnosov. Pri meni je šlo za zamujene splave, ker je bil plod velik za 8 teden...pri vse treh nosečnosti.

Držim pesti,da se bo pri vam srečno končalo.

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (9.6.2013 12:29:36)

Andsan, jaz nimam izkušenj z izcedki, jih pa poznam kar nekaj, ki so jih imele celo nosečnost in donosile zdrave otročke. Ena še celo dvojčke. Misli pozitivno, probaj čim manj misliti na to kaj vse je lahko narobe, ker je prav toliko stvari, ki se jih lahko veseliš. Po moje je najbolje, da se držiš navodil zdravnika. Počivaj, uživaj, vzemi v roko kako dobro knjigo, poglej kako komedijo, da se boš bolje počutila. Držim pesti, da je vse v redu[sm=smiley31.gif]

Jaz sem si vzela ta vikend na off. Že v pet. sem imela dopust in že tretji dan uživam in delam samo tisto, kar mi paše. Ne vem, kdaj sem si nazadnje vzela čas za sebe, brala knjigo, počivala, bila veliko na zraku... Prav zato sem že v čet. skuhala enolončnico, ki jo jeva že 3 dni [sm=smiley1.gif]. Veliko spim in ne morem verjeti, sploh ni napadov lakote, slabosti skoraj ni. Zgleda, da počitek pomaga. Vzemite si ga, če si ga le lahko ob vseh obveznostih.

Želim vam mirno nedeljo in božajte [sm=nosecka.gif]

Night -> RE: Januar 2014 (9.6.2013 17:16:10)

Jaz sem imela ta izcedek nekje v 5. tednu par dni. Ko sem začela jemati Utrogestan, je izginil popolnoma. Sva se pa tiste dni in še nekaj časa potem vzdržala spolnih odnosov, ker lahko pride do okužbe. Rjav izcedek lahko ni nič, lahko pa pomeni začetek splava. Jaz bi šla v vsakem primeru na pregled, vsaj toliko, da te pomirijo oz. da ti povejo, da čem si.

Včeraj smo bili ves dan na pikniku na morju in sem se parkrat skoraj izdala [sm=smiley36.gif] Moram prav pazit, kaj s kom govorim. Drugače pa mi danes za spremembo ni nič slabo in sem celo dobila nekaj apetita. Me pa križ boli za znoret, verjetno od premalo gibanja, ki sem ga bila vajena od prej. Komaj čakam poletje, da bom plavala v morju!

Luckasmucka -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 9:50:02)

Živjo srečke [sm=nosecka.gif]!

Jaz sem imela v prvi N krvavitev (sicer v 25. tednu) iz neznanega vzroka, pa ni bilo nič hudega na koncu. Sem preživela najhujšo noč v porodni sobi, če bi se slučajno začel porod, a se je zadeva na srečo umirila in sem donosila brez krvavitev do konca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Sva imela prepoved SO, ampak mi tako ali tako niso prav nič pasali, tako da ni bilo hudega [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Držim pesti za vse, da bo šlo mimo brez večjih težav [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Mi smo imeli en prelep družinski vikend in potem je še težje spet začet delovni teden.

Lepo se imejte!

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 9:59:11)

Jaz sem tudi imela manjšo krvavite v 6. tednu, ki se je HB srečno končala. Je pa res hudo v tistih trenutkih. Upam da se več ne ponovi.

uživajte nosečke, končno je lepo vreme [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

miss.B -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 10:16:16)

pozdravček nosečke!!!
capyka, najprej še tebi iskrene čestitke za nepričakovano, a kot vidim zelo zaželjeno nosečnost [sm=bravo.gif]
ajoj punce, kaj je zdaj s temi izcedki? prav nič prijetno ne more bit in vam čisto vrjamem, da ste v skrbeh. naj se čimprej končajo in končno začnete uživati v nosečnosti!
dspela, ti pa kar 3 splave in vedno okoli 10 tedna? ajoj.... pa so ti opravili kake preiskave, zakaj naj bi do tega prišlo?
srečna nosečka, super za vikend off, paše kaj? [sm=smiley1.gif]
punce, je še katera, ki nima več slabosti? jaz jih zdaj že kak teden nimam več, pa tudi na wc me ne tišči več dosti... saj ne da se pritožujem, ampak vseeno? se počutim, kot da nisem noseča [sm=zmeden.gif] prsi imam sicer še vedno občutljive, to je pa tudi vse... ma malo bluzim, ampak me vseeno malce skrbi, pa čeprav nisem človek, ki bi po nepotrebnem delala paniko....

AnaTek -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 10:42:50)

miss.B, če te kaj potolaži, jaz se še po ničemer nisem počutila noseče, razen prvi teden ko sem zvedla. Moji edini znaki so boleče prsi in lakota [sm=jezicek.gif]
No me je pa res izcedek ta vikend spomnil na to, ki pa se je srečno končal.

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 11:05:45)

miss.B, tudi pri meni so slabosti izginile. Na nosečnost me spominjajo preozke hlače in lakota [sm=smiley1.gif] In ja, vikend na off je res pasal. Celo telo se mi je umirilo, duša in srce sta spet ujela ritem [sm=smiley1.gif]

AnaTek, zelo sem vesela za tebe, da je vse v redu [sm=bravo.gif]

Jaz pa že nestrpno pričakujem jutrišnji pregled [sm=smiley36.gif]

Miren teden vam želim drage [sm=nosecka.gif]

pobarvanka27 -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 11:20:17)

živjo! sem tudi med januarskimi in sicer je PDP 2. 1. 2014[sm=smiley1.gif] kmalu bom imela 2. pregled in nuhalno [sm=smiley1.gif]

Aeio -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 12:55:10)

Po sobotni krvavitvi sem bila danes na pregledu pri svoji G in vse je ok. Tako sem si oddahnila... Vzroka pa nisva dobili. Lep dan vsem!

dspela -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 13:19:50)

miss, ja. Zadnje leto sem bila na preiskavah, tudi mož in se nič ni našlo, vse je ok.
Tudi jaz se včasih počutim, kot da nisem noseča...pa še imam slabosti, ko sem lačna, pa pika me še, pa prsi zelo boleče, pa zelo sem še napihnjena, sploh zvečer.

pobarvanka, dobrodošla.

aeio, super...tar tako naprej.

miss.B -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 14:09:56)

dspela, super da so ugotovili, da je vse ok, očitno si imela res eno grdo naključje za tri splave [sm=smiley13.gif] no, ampak tokrat sem pa prepričana, da bo vse ok!!!!!
aeio, super, da je vse ok!!!! [sm=bravo.gif]
pobarvanka 27, dobrodošla. imava na isti dan pdp [sm=smiley1.gif]

punce, hvala za tolažbo. očitno bodo slabosti res počasi minile, sicer pa sem v 11 tednu in je počasi verjetno res že čas. ampak sploh ne vem, kaj mi je, kar nek čuden občutek imam....kaj pa vem... bomo videli konec drugega tedna, ko imam nuhalno....
srečna nosečka, vso srečo jutri na pregledu!!!

dspela -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 18:12:52)

miss, upam, da bo res tako kot praviš. Nama je tudi dr. Reš rekel, da je lahko trikrat tudi naključje. Zgleda še ni bil čas da dobiva [sm=duda.gif]. Če ne bi se nama to naredilo...vprašanje, če bi zdaj bila zadnji letnik na faksu...čakajo me še 4 izpiti in diploma.
Ja, do 3 meseca naj bi slabosti minile.

kokapoka -> RE: Januar 2014 (10.6.2013 20:19:18)

vidim da nas je kar nekaj s temi nadležnimi izcedki!!!za vse držim pesti in si želim,da bi ponehali in bi bilo vse ok!!

drugače pa ko naj bi človek počival,ti zbolita oba otroka in še mož :/ vsi trije bruhajo...mož tudi driska,tko da sm na bolniški zarad otrok.sicer sta danes že skor dobra ampak ju vseeno ne bom dala v vrtec ta tedn,da prideta popolnoma k sebi.

Tamala je ful pridna ko je brez pleničke zdj 14 dni,stara je 2leti in lulanje ji gre odlično od rok.za kakat pa ima ful težave.ma kera izkušnje??kako ji pomagat??kot da bi se bala in pol jo trebušček boli in jokca...

no tok z moje strani,lep večer še naprej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 5:59:23)

pobarvanka dobrodošla![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tako, zdaj pa je dovolj s temi krvavitvami in poslavljanji, samo še dobre stvari nas čakajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]

kokapoka pozdravite se čimprej! Za kakanje se pa ne sekiraj, ima čas. Veliko otrok že lula na stranišče, kakajo pa v pleničko. Samo silit je ne, ker bo še dlje trajalo. Ko bo bo, nič za to.

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 9:38:44)

Živjo, dekleta.
Moj čas brez znakov nosečnosti počasi mineva, zdaj se vsako jutro zbudim čisto boga. Bruham sicer še ne, mi je pa slabo in želodec me boli, da o napenjanju sploh ne govorimo. Takoj sem ful lačna, ko pa pojem eno malenkost, imam trebuh kot balon. Ah, nosečniške radosti. [sm=smiley1.gif]

Drugače pa se že veselim naslednjega pregleda, razmišljam pa tudi o tem, kako oznanit veselo novico družini in ostalim. Do znaj sem namreč povedala samo svoji prijateljici. [sm=smiley1.gif]

dspela -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 9:53:55)

coccinelle, midva sva prvič dala delat 2 krat majici z napisom "babi spoznala se bova junija" in 2 krat "dedi spoznala se bova junija". Drugič sva dala delat majico z napisom "1+1=3". Tretjič pa sva rekla,da ne bova nič dala delat, ampak bova kar povedala.

Zdaj pa sva tudi kr povedala njegovim staršem v nedeljo. Je pa mož rekel, ko smo jedli sadno kupo, če vesta koliko jih je sadno kupo....pa tast je govoril trije (tast ni jedel)...pa je rekel mož ne.. malo je še razmišljal,potem pa je pogruntal. Tašča pa je bila tiho.

Mojim staršem, pa bova povedala na vikend. Pa sem razmišljala kako. Ali bi rekla, da "torto nisem sama delala, ampak sem imela pomoč"....ali bi rekla, "evo mi smo tukaj"..ali "mi smo prispeli"...nekaj v takem smislu, da se sliši, da nisva sama.

Če bi rada katera imela majico z napisom "1+1=3" ji pošljem. Imam jo še zdaj v omari.

Aeio -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 10:55:14)

Tudi jaz se nisem povedala. Sem pa mislila nekaj v tem smislu, kako hitro gre cas, glih zdej bo novo leto. A ze veste, kje boste? Midva najbrz v porodnisnici :)
Sem pa cez vikend izgubila 2 kg??? Malo me skrbi, ne bruham, jem normalno... Ima se katera to tezavo?

miss.B -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 11:23:11)

ojej kokapoka, hitro se pozdravite!!!
joj glede kakanja imam pa jaz isti problem. tamala mi že 1 mesec in pol lula v stranišče, medtem ko kaka pa vedno v sp. hlačke [sm=zmeden.gif] sem tudi jaz brez ideje, kako rešiti ta problem...
coccinelle, naj slabosti čimprej minejo. pa upam, da se spomniš kako izvirno idejo za sporočit novico. sicer so ti punce dale že kar nekaj zanimivih idej [sm=smiley1.gif] pri nas je kar mala sama povedala, da bo sestrica [sm=smiley1.gif]
aeio, zanimivo, da si shujšala. ma nič bat, ne bo dolgo tako [sm=smiley1.gif]
srečna nosečka, kako je bilo na pregledu?
kako ste ostale nosečkice?

ursika_ursi -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 11:37:41)

Da malo vdrem na vašo temo[sm=smiley36.gif]
Mi smo povedali na božič, na tak način, da sem v voščilnice nalepila slikico iz nuhalne, ki je bila v 3D[sm=smiley1.gif] Ve pa lahko mogoče izkoristite kak roj. dan ali pa kar tako[sm=smiley1.gif]

[img]http://i40.tinypic.com/oj41t4.jpg[/img]

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 11:40:27)

aeio, tudi moja kolegica je kmalu po zanositvi shujšala 5 kg, na tej teži ostala nekje do 4. meseca, potem pa šele začela pridobivati na kilogramih. Po moje je vse ok. :)[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Januar 2014 (11.6.2013 12:11:44)

zdravo punce!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vsem ki pričakujete, med njimi sem tudi jaz in predvsem me zanima kako je z vašim pitjem kave? Jaz namreč vsako jutro spijem kapučin narejen z mlekom, a lahko to kaj škodi v nosečnosti? Kakšne izkušnje imate kaj s tem? Hvala za odgovore [sm=smiley1.gif]

LP Anonimna

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>