RE: Januar 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Andsan -> RE: Januar 2014 (27.5.2013 16:56:41)

Pozdravljene,

zanima, če ima katera glavobole, kajti mene je do sedaj kar veliko bolela glava (sem v 6. tednu). Danes je pa še posebej hudo.[sm=smiley19.gif]

Lep pozdrav.

marusap -> RE: Januar 2014 (27.5.2013 18:05:12)

Witch: mi imamo baby boom in sicer 3yCombo model zelene barve. Košara je super, zelo velika, udobna in topla. Lupinica je v primerjavi z ostalimi zelo velika, ampak ne tako kvalitetna. Jaz sem imela to lupinico za na voziček za krajše sprehode ali k zdravniku, v avtomobilu pa smo uporabljali Recaro + isofix (sposojeno od moje sestre). Športni del je udoben, velik, ima 4 naklone, zimska vreča je super! Za svojo ceno je to super voziček. Zraven je še mreža proti mrčesu, dežna prevleka, torba, nastavki za lupinico. Voziček ima zelo veliko košaro. Minus je, da se ne zloži na majhno. Pa nekatere moti, da je otrok obrnjen stran od staršev - mene ni motilo, ker je fajn da otrok gleda okrog in ne samo mamico. Je pa super stabilen in se ne prevrne. Mi smo z njim prehodili vse možne terene (tudi na Krvavec smo prilezli) in je super ohranjen. Uspelo mi je zlomit držalo za nogice. Sem poslala po mailu sliko zlomljenega dela in so mi v dveh dneh poslali rezervni del za 10 eur. So zelo odzivni in rešijo vse težave, če se pojavijo.
Aja pa še to: kolegica je kupila voziček, ki je zelo podoben baby boom-u (mogoče bambino word?) ampak je bistveno slabši. Nima držala za nogice, manjšo streho...

Zdaj pa razmišljam o dveh opcijah. Sestra je namreč ravno rodila in ne vem, če bom lahko vzela njihovo lupinico. Če bom morala kupiti novo, se bom verjetno odločila za Maxi cosi muro 3 (lupinica in športni del), na začetku pa bom uporabljala košaro in podvozje baby booma. No, če bom brez službe bo pa baby boom prevažal še drugega otroka. [sm=smiley1.gif]
Zimska vreča je po mojem mnenju najboljša stvar. Mi smo jo imeli vedno v košari vozička in če je pihalo, bilo mraz sem jo preprosto pripela na športni del. Spodnji del vreče je imela vedno pod ritko. Zelo praktično.
Uff smo hitre. Že debata o vozičkih. Nisem tako neučakana kot prvič, ker me je grozno strah poroda.
Ste se na nuhalno že naročile? Jaz grem v Domžale k dr. Strah.

missy26 -> RE: Januar 2014 (27.5.2013 21:51:05)

Jaz sem pa ravno zdaj bolj neučakana kot prvič, pa zaenkrat me ni nič strah poroda...sem imela z prvim srečo z razliko od moje sestre ki je roojevala 3 dni, pa še strgan je imela maternični vrat da so jo šivali eno uro (je rekla da je bolj bolelo kot cel porod), da ne govorim kolk krvi je izgubila da ni mogla sploh na nogah stati... No, nikoli ne veš pa kaj te čaka - upam na najboljše [sm=smiley36.gif]
Kaj vozički, jst sem že pri imenih [sm=smiley36.gif]...za punčko mi noben ni všeč, če bo fantek bo Jakob, doma imamo pa že Nejca.
Jaz sem bila pri dr. Strahovi v prvi [sm=nosecka.gif] pa nisem bila zadovoljna kako na hitro me je odpikala...5 minut in bumf ven. Sem pol leta nazaj menjala ginekologinjo in ona tudi nuhalno dela, tako da jo bo tudi ona opravila.

AnaTek -> RE: Januar 2014 (27.5.2013 22:34:01)

No samo da še jaz prislonim svoj lonček glede nuhalne. Sem včeraj govorila s prijateljico, ki je tudi noseča in že čaka da bo v kratkem rodila.
Skratka, baje pri dr. Strahovi ni ravno fajn, ker je zelo vsiljiva s svojimi pregledi in če se ne odločiš naprej za noben pregled baje zna ratati tudi zelo nesramna. No to sem slišala, ne želim pa nobenega imena blatit. Lahko pa da ima katera boljše izkušnje.

Sicer pa so mi priporočili tole G, tudi v Domžalah, baje je super fajn, tako da se bom jaz verjetno kar k njej naročila.
Je pa baje precej zasedena, tako da sem se jaz odločila, da bom kar zdaj že poslala mail za datum, tudi če še nisem imela prvega pregleda in bom pač povedala, kdaj ga imam in se na podlagi tega tudi naročila.

Ginekološka ambulanta Meglič Petra
http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/

witch -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 8:00:10)

Jutro [sm=rozica.gif]

marusap hvala za tak izčrpno poročilo [sm=bravo.gif] Sem skoraj že odločena, da so kar fajn vozički za to ceno. Itak pa bomo imeli še več otrok, ki ga bodo uporabljali. Ko pa bo tega konec ga pa nekomu podarimo ali pa odpeljemo direkt na smetišče. Tak da se ne sekiram glede prodaje.

missy [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] o imenih sanjam jaz že kar nekaj let. Imam tri ki so mi ful všeč za punčko in dva za fantka. Itak pa ko bo imel še dragi zraven besedo bo prava zmešnjava. Vem, da se za enega punčkastega recimo oba strinjava.

NS bom šla, sva se prav včeraj o tem pogovarjala. Tak da se danes, jutri naročim.

Jaz bi kar vse preskočila pa šla do tja, kjer se izbira oprema, pa voziček, pa ime, pa vse pripravlja [sm=smiley9.gif] prav neučakana sem.

pisek -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 8:21:25)

Dobro jutro

Hihi, komaj smo vozičke obdelali, pa smo že na imenih. Midva imava že za oba spola imena, tako da je vseeno kaj pride. Tudi numerološko se ujemata s priimkom itd.

Strah me je za jutri, ko bo pregled, da se mi kr meša.

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 8:28:27)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]

Tudi midva imava imena že izbrana. Jaz sem zbirala za fantka, on za punčko [sm=smiley36.gif]

Pisek, nič naj te ne bo strah, boš videla, da bo vse ok [sm=bravo.gif] Si v mislih. Si še na bolniški?

Jaz imam pregled danes čez 14 dni, še 14x grem spat, pa bom videla malo pikico, no, bova videla, ker gre moj z mano. A ni nobena pomislila, da sta lahko dva [sm=duda.gif][sm=duda.gif]...

Meni so slabosti popustile, sem in tja še malo začutim, drugače pa sem v redu. Tudi zbadanja v trebuščku je manj...upam, da je vse ok. Pa ve, drage moje, kako se počutite?

metuljčica87 -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 8:31:59)

Ampak res prehitevamo po celi črti [sm=smiley36.gif]

Midva sva za punčko 100% da bo Kaja, sploh ne pomisliva na katero drugo ime, za fantka pa so trenutno v ožjem izboru Jernej, Aljaž in Urban. Bomo videli [sm=smiley1.gif]

pisek vse bo ok[sm=bravo.gif] Jaz že tud komaaj čaaakaaaam, še 9 dni [sm=smiley36.gif]

Luckasmucka -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 8:57:05)

Dobro jutro, srečke nosečke [sm=bravo.gif]
Tudi jaz sem malenkost boljše, včeraj sem celo sesala in prah brisala. Kuhat pa še vedno ne morem, mi preveč vse smrdi. Danes pa mojega ni doma, pride šele jutri zvečer, in bom nekaj mogla v lonec spravit, da ne bomo lačni[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] - nekaj brez čebule in mesa, ker surovo meso videt ne smem.
Pri nas smo imeli quinnyja freestayle za oba, se je zelo dobro obnesel, a smo ga po uporabi prodali. Saj večinoma sva vse prodala ali razdala, tako da bo treba večino stvari nazaj nakupčkat [sm=smiley36.gif]
Pri imenih pa sva midva še mrzla, je bila že pri ta drugem fantku velika težava, za tretjega pa se mi niti malo ne sanja. Nič mi nekako ni dovolj všeč. Za punčko sva imela že v prvi nosečnosti izbrano, a nama tudi to ni več tako všeč. No, sej je še čas. Sicer pa so mi v prvi nosečnosti že na nuhalni povedali spol. Nuhalno sem imela pri svojem G in še samoplačniško pri Pušenjaku in oba sta povedala, da bo fantek. V drugi N pa smo za spol zvedeli na morfologiji. Uff, kje je šele to. Jaz sem bila pri obeh nosečnostih na samoplačniški nuhalni v Dravljah in sem bila zadovoljna.
Glede poroda pa tako, prvič sem rodila v Postojni (6 ur) in sem bila z babicami zelo zadovoljna, potem na oddelku pa s sestrami niti malo, še dobro, da sem imela svojo sobo (sem namreč motila ostale mamice, ker sem imela edina v sobi (prvo noč) dojenčka ob sebi. Drugič sem šla v LJ, porod je trajal 45 min po tem, ko mi je Pušenjak predrl mehur. Porod je bil super, naslednji dan bi šla lahko še enkrat rodit, čisto nič nisem bila utrujena.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] V tretje grem tudi definitivno v LJ in bom upala na babico Vesno[sm=bravo.gif]. Pri nobenem porodu pa nisem bila ne strgana ne rezana.
Lepo božajte trebuščke in čim manj slabosti[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Anonimen -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 9:40:18)

[sm=duda.gif] pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]
meggi peggi, Gorenjska, 1[sm=duda.gif]
natykaa, 24 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1[sm=duda.gif]
ribica81
Aeio

3.1.

4.1.
pisek, okolica Kamnika, 1 [sm=duda.gif]
Lešnica, Kranj, 1 [sm=duda.gif]

5.1.

6.1.
Blondinčica
lorelei*, 36 let, Lj

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 [sm=duda.gif]
marusap, 1 [sm=duda.gif]
kemo, Celje, 1 [sm=duda.gif]

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]
witch

11.1.
btaja

12.1.
matildica, 1[sm=duda.gif]

13.1.
Lub3nica

14.1.
night
anonimna [sm=smiley27.gif]
tia78, 1 [sm=duda.gif]

15.1.
Balloon, 30 let, Ljubljana

16.1.

17.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]

18.1.
19.1.
20.1.

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana

22.1.

23.1.
Andsan

24.1.
AnaTek, Ljubljana

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 [sm=duda.gif]

26.1.
missy26, 1[sm=duda.gif]
ketty25, 1 [sm=duda.gif]

27.1.
28.1.
29.1.
30.1.
31.1.

x.1.
anonimna*
mami83, 1[sm=duda.gif]
ukročena, 33 let, Domžale, 2 [sm=duda.gif]
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 [sm=duda.gif]
srečka nosečka, 39 let, Idrija
Lunca2403, Litija
Stella_

SKUPAJ nas je: 36

Poslovile so se:
alfa13 [sm=angel.gif]
njelci [sm=angel.gif]
Sloncica87 [sm=angel.gif]

magdalenica -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 9:48:32)

Sem se končno lotila posodobitve seznama. [sm=duda.gif] pomeni, koliko otrok že imate, števila nosečnosti pa nisem pisala v seznam. Če je katera želi popraviti PDP ali dodati še kakšno info več, naj pa napiše, lahko tudi po ZS, da ne bomo smetile v temi.

Meni je slabo že precej manj, apetit imam pa še vedno precej švoh. Še malo, še malo, pa bo konec teh začetnih sitnosti. Jutri vstopim v 10. teden :)

Porod - jaz se ga ne bojim. Je edini smiselen zaključek nosečnosti in ko se enkrat začne, te od tega, da spoznaš svojega otroka, loči samo še nekaj ur. S prvim porodom se sicer nisem vpisala med srečnice z ekspresno dostavo, se je kar vleklo (8h poroda na 3 dni podlage priprav) in sem se na koncu odločila za EA. Za zdaj vem samo to, da bom doma čakala do zadnjega.

Spol in NS - nama so prejšnjič na NS napovedali fantka in je pri tem ostalo. Zdaj se še nisem naročila na NS, jo pogleda tudi moja Gin, nima pa licence. Zaenkrat še ne vem, če se bom naročila še na samoplačniško.

Še imena ... Težka bo :D Za prvega sva na koncu izbrala res fajn ime, paše k priimku in na karakter otroka. Zdaj sva pa spet brez idej. Kar nič nama ni všeč, zdaj tudi za fantke ne več (za punčko pa že prejšnjič nisva imela imena).

AnaTek -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 10:22:33)

Andsan baje so glavoboli kar znacilni v tem obdobju. Probaj cim vec tekocine spit in kaj podobnega. Slej ko prej bo minilo.

Sicer pa midva se še nisva pogovarjala o imenih oz sva se pogovarjala predno sva zvedela za [sm=rozacrtici.gif], zdaj pa je kar tišina.
Imava pa oba približno enake želje, tako da se pomoje ne bo težko uskladiti. Fantek bo Aljaž, Anže, Urban,...skratka nekaj v tem stilu. Oba si pač želiva, da ima otrok slovensko ime in nisva za 3 črkovna imena pri fantku. Za punčko se pa še nisva pogovarjala, čeprav oba misliva da bo punčka :)

Drugače pa se tudi jaz počutim ok, edino danes me malo tišči/špika v trebuhu, kot da mi je malo premajhen. Nit ne znam natančno določit kaj se dogaja. Sicer pa še naprej nobenih znakov [sm=smiley1.gif]

witch -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 11:08:57)

Midva pa po vsej verjetnosti ne bova vprašala za spol. Moj je zadnjič napovedal fantka, jaz pa imam občutek da bo punčka. V glavnem noče, da vsi sorodniki in prijatelji znajo za spol. In če bom vprašala in ga bom vedela se bom slej ko prej izdala. Ne znam skrivati takih stvari. Tak da je boljše da ne vprašam. Po drugi strani me pa že zdaj muči kaj bo [sm=smiley36.gif] Še pa vztrajava na tem, da nočeva vedeti.

Tudi najin otrok ne bo imel modernega imena na tri črke. Iščeva med starejšimi slovenskimi. Pogoj, ki ga še imava je ta, da ime ne vsebuje šumnikov. Midva veliko potujeva in so včasih problemi s temi imeni. Je pa res, da imava oba taka da se dajo fajn izgovoriti in nimajo šumnikov. Če bo vse po sreči, kakšno leto po rojstvu ostanemo še v Slo. Potem pa se za nekaj časa selimo. In nočem, da ima potem otrok prevelike težave.

magladenica a ti pa že kar 10. teden? [sm=smiley3.gif] Prav neverjetno se mi zdi, da res počasi šibamo v drugo trimesečje.

Jaz sem opravila pregled pri svoji G. Dobila materinsko in vse napotke za naprej. Hmm glede roka se ni vedela odločiti, ker po zadnji M je več kot en teden prej, kot po uz. Tak da je rekla da počakamo na NS, kaj bodo tam določili. Je pa najin otroček zrasel od uz v neplodnosti. Tak da je velik cel centimeter. Noseča pa sem 7t. Kri, voda, pritisk vse super. Tak da so mati kar veseli [sm=bravo.gif] Naslednji pregled pa čez 4 tedne.

Pa še to, midva sva povedala babici in dedku. Oba sta vesela in so kar vsem tekle solze. Vsi smo čakali na to malo pikico... predolgo. Naslednji vikend je pa na vrsti druga babica da izve. Tam pa bo babica prvič babica in me prav zanima kako bo vesela. Ker si tega že nekaj časa res želi.

Blondinčica -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 12:04:05)

grozno, vsak dan probavam pa mi je le uspelo danes da se je odprlo to okno a ma še katera te probleme? [sm=smiley13.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley19.gif] sloncica87 in njelci [sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=bravo.gif] vsem novim nosečkam [sm=bravo.gif]

jaz že pošteno odštevam do ponedeljka ko mam prvi pregled, že tko nestrpno čakam, še na koledarju mam številke napisane kolk časa še [sm=smiley36.gif] moje stanje se je zaenkat umirilo, HB nimam nobenih slabosti, edin vidim glede apetita, jedla bi non-stop [sm=smiley36.gif]

midva se glede vozička nagibava h quinny buzz 3, čeprav moj bi rad imel tudi stookka (ampak cena???? katastrofa), a boste ve kupile rabljenega ali v trgovini? ker cene so res gromozanske... ostalo pa bom dobila vse od sestre (stala oprema in oblačilca) to je že težko pričakovano dete, glede spola pa jaz mislim da ne bom mogla zdržat in bova sigurno uprašala, no seveda če se bo hotel/a pokazat [sm=smiley36.gif] ampak ne bi povedala drugim bi potem ohranila zase, ker najbolj mi je smešno ko tolk ugibajo si takšna ahazihr bo punca, ne ne si takšna to bo zihr fant....[sm=smiley1.gif]

uživajte u sončku in božajte svoje [sm=nosecka.gif]

kemo -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 12:25:44)

Pozdravljene!

Glede NS bova midva šla k Strahovi sva bila že pri prvi[sm=nosecka.gif] in sva bila zelo zadovoljna.

Za glavobole je priporočljivo piti magnezij isto velja tudi za krče.

Witch tudi jaz bi mogla biti po zadnji [sm=hudicek1.gif] že v 9 tednu ampak sem imela bolj mešane cikle tako da smo sedaj v 7 tednov in 5 dni.

lep dan

marusap -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 16:58:59)

joj imena... Meni so všeč za punčko: Mija [sm=smiley27.gif], Ema, Ela; mojemu pa samo Tinkara. Za fantka se malo bolj strinjava, v ožjem izboru so: Andraž, Jakob, Izak, Nejc, Luka. Upam, da se zmeniva še pred porodno [sm=jezicek.gif]. Zdaj mi je še smešno, na koncu bo pa spet panika...
Joj jaz sem bila v porodni 24 ur, aktivno rojevala 7 ur (meni se je zdelo več). Hvala bogu, da so me zadeli s plinom, svečko in nečem v žilo [sm=smiley36.gif]. Imela sem 5 notranjih šivov. Se je pa začela akcija, ko sem prišla iz porodnišnice. Zvečer so me odpeljali na urgenco, ker sem imela visoko vročino in neznosne bolečine. Tam so mi dali antibiotike in me poslali domov. Čez dva dni sem pristala nazaj v porodnišnici, zaradi hudega vnetja rodil. In drugič so v porodnišnici bistveno lepše delali z mano kot prvič [sm=smiley36.gif]. Me je pa groza, ker se je cimri v porodnišnici tudi zakompliciralo in so jo revo celo noč oživljali zraven mene, jo polivali z vodo... Ampak ja, treba bo spravit dojenčka ven. Razmišljam pa o epiduralni.

dspela -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 18:04:05)

Pozdravljene punce.

Se vam pridružujem v čveku.
V nedeljo sem zagledala [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]. PDP po mojih izračunih okoli 24.1.2013. Prvi pregled imam šele 3.7., ker junija G ni. Takrat bom vstopila že v 12 teden. Glede NS ne vem ali bi se kr zdaj naročila, ker potem bo malo prepozno,da bi se naročila, ko bom opravila prvi pregled.

voziček, midva imava nagledanega musty urban rider.

imena, se ne moreva odločiti...obema je lepo ime Aljaž, možu ni katero drugo ime tako všeč kot to ime...ampak, jaz pa ne vem, ker ima od mojega očeta teta vnuka Aljaža, potem ima o moje mame bratranec vnuka Aljaža.

witch, super za pregled....sem vesela zate.

Night -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 18:30:31)

Dobrodošle nove! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pri meni je počutje še vedno bolj tako-tako. Več ali manj sem skoz utrujena in brez taprave energije, ampak vsaj spet hodim na daljše sprehode, pa tudi svež zrak mi omili slabosti. Imam pa velike težave s hrano, namreč jedla bi samo sadje in juhe! Vse stvari, ki sem jih prej oboževala in jedla večkrat na teden, se mi kar upirajo. Mojemu sem naročila, naj poje vse iz hladilnika, ker če ne, bom zmetala proč, ker tud videt ne morem več npr. sira, oliv, rib [sm=smiley11.gif] Res ne vem več, kaj bi jedla za kosilo. Za zajtrk in večerjo že kaj dam v usta, za kosilo pa največkrat ne vem, kaj bi. Pa tud skuhat je problem. Še dobro, da mi ni treba za nobenega drugega kuhat, ker bi bili vsi lačni [sm=smiley1.gif]

Eno vprašanje: a vas prsi vsak dan isto bolijo? Meni se zdi, da me kak dan bolj, drug dan spet manj in me potem zaskrbi. Sej vem, da verjetno po nepotrebnem, a saj vemo, kakšne smo.
Glede spola: midva ne bova vprašala, ker mi je čisto vseeno, kaj bo. Itak stvari nimam nobenih in bova vse nakupila v bolj nevtralnih barvah - komaj čakam ta del!! [sm=smiley36.gif]
O imenih pa sploh še nisva. No, sva, že dolgo nazaj in ko mi je omenjal, kakšna imena bi on dal, sem se kar za glavo držala. Tako, da bo izbiranje (prepiranje) še zanimivo. Še dobro, da imava čas [sm=smiley36.gif]
Glavoboli: Mene zadnje čase večkrat glava boli (prej zelo redko), ampak je to verjetno posledica tega, da ne pijem več kave, ker mi smrdi.

ukročena -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 19:54:19)

Pisek numerološko tut mene zanima, pa nevem kako se lotit tega

pisek -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 20:12:54)

Ukrocena, jaz si to kar na hladnik numerologija izracunam. Je brezplacno. Sem pa zase in za moza dala tud ze analizo narest in sva bila ful zadovoljna.

tia78 -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 21:13:21)

Pozdravljene[sm=nosecka.gif]

Dobrodosle nove in objemcki za tiste,ki so se poslovile.

Ste se tako pridno razpisale v parih dneh, da sem komaj vse prebrala ;)
Mene je danes zjutraj eksensus zagrabil v vratu in boli kot pes. Se predcasno sem sla iz sluzbe, ker ne morem glave pokonci drzat. Neki sem si mazala in vzela lekadol pa ni nic bolje.
Uf vas je blo ze kar nekaj na prvem pregledu. Jaz sem se preko spleta narocila pri svojem g v Kranju in ze en teden cakam na datum.[sm=zmeden.gif]

Na Ns bom tudi tokrat sla v Dravlje.

Tudi jaz sem med tistimi, ki niste sportno aktivne, je dovolj akcije s sinom ;) Tudi utrujenost me kar fajn daje, trebuh imam pa kot pri prvi nosecosti v 4.m :/

*za seznamcek: to bo moj 2. otrok, kraj: Kranj

zdaj pa grem cmrlija in sebe pod tus in v toplo postlo spravt. Skor je junij pa se kar kurimoooo.

Lepo bodite. Nocko[sm=smiley1.gif]

AnaTek -> RE: Januar 2014 (28.5.2013 22:24:29)

Welcome on board vsem novim nosečkam :)

Drugače pa Night pri meni je enako s prsmi, kaksen dan me ful boli, kaksen dan pa skoraj nič. Potem se pa že ustrašim če je kaj narobe in se naslednji dan spet potolažim ko vidim da je minilo [sm=smiley1.gif]Se kar za dobro jutro najprej za prsa primem, da vidim kje sem [sm=jezicek.gif]

nočko vsem skupaj

kokapoka -> RE: Januar 2014 (29.5.2013 6:29:20)

jutro [sm=nosecka.gif]!!

js mam za G Petro Meglič v domžalah in morm rečt,da sm reeeessss dul zadovolna z njo!!že v prvih dveh nosečnostih je bla super.

Voziček mam js znamko Cam, bo zdj to že četrti dojenček, ki se bo vozil not,zdj ga ma moja sestrica, ki ma 3 tedne starega sinčka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Torej znakov še kar nobenih sam bi pa skos neki jedla,sploh sladkarijo [sm=smiley13.gif] to mi pa ni všeč,ker se moram kar precej borit s to mojo kilažo in sm v lanskem letu izgubila več kot 20 kg.in najtežje je vzdrževat.pa mi je kristalno jasno,da se bom zredila sam ne da mi že čist na začetku toookkk paše jest [sm=smiley24.gif].
Zdj če bom le zdržala ne bova vprašala kaj je.doma imava fantka in punčko,tko da mi je res vseeno kaj bo.Imena pa tko za fantka mi je všeč Anže,za punčko se morm pa še odločit.

Želim vam lep dan

pisek -> RE: Januar 2014 (29.5.2013 8:08:48)

Dobro jutro!

Jaz sem že zbujena in počnem brezvezne stvari, da se zamotim do enih, ko grem na pregled. Mislim, da že dolgo nisem imela take treme.

Drgač pa tudi mene enkrat prsi bolj bolijo, drugič manj. Sej isto je pol pri dojenju, enkrat imaš občutek, da si čisto brez mleka, drugič ga imaš pa še za izvoz.

Moj veliki falot je danes star 6 let in 1 mesec! In danes bo prvič videl našega pikca. Sem mu zadnjič rekla, da bo zdravnik povedal, če je že dojenček, pa pravi "A pol bo poleti šel že z nami na morje?". Mu je do novega leta predolgo za čakat.[sm=smiley36.gif]

Andsan -> RE: Januar 2014 (29.5.2013 10:35:05)

Zdravo,

tudi jaz se ukvarjam z nekaterimi stvarmi, samo da mi čas mine. Ker sem študentka bi morala študirati, saj imam sedaj izpite, ampak mi sploh ne gre, ker nonstop mislim na dojenčka[sm=smiley36.gif]. Tudi jaz komaj čakam, da bo petek, ker imam takrat prvi pregled[sm=smiley36.gif]Sicer me je malo strah, ampak komaj čakam.
Glede vozička se še midva nisva pogovarjala, o imenih pa že nekaj. Tako nama je za punčko lepo ime Lana, za fantka pa Anej. No, saj do poroda je še veliko časa[sm=smiley36.gif]
Mogoče je že bilo govora o tem, ampak vseeno vprašam, če se na ultrazvoku v 7. tednu že kaj vidi. No, upam da se.
No tudi mene prsi en dan ful bolijo, spet drugi dan pa malo manj, tako da se tudi jaz čez dan večkrat primem, da vidim, če je vse to res. Aja, pa jedla bi kar naprej.

Sem bila malo dolga, vendar se mi po glavi podi še veliko vprašanj, in mislim, da bom najboljše odgovore dobila prav od vas, nosečk[sm=smiley36.gif], ki imate sedaj podobne izkušnje.

Se slišimo

Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>