|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
15.3.2013 18:00:45   
Žabinčica
Tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image ... priključujem pa se verjetno tistemu septembrskemu 100% roza seznamu user posted image ...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 76
16.3.2013 9:00:54   
pupika29
Drage moje rozice, se posebej preljuba moja cesnjeva cvetka in michelle1, iskrena hvala, ker nista pozabili name in ker sta celo imeli tako lepe misli o tem zakaj me ni...user posted image user posted image
...zal pa sem sele vceraj popoldan prisla iz bolnice. Zaradi hudega vnetja ledvic so me kar obdrzali tri nocke tam.user posted image No in zdaj se lahko tudi kar lepo poslovim od user posted image v aprilu.user posted image

Mislim na vas rozice moje in se bom oglasila malo bolj podrobno, samo da mi bo malo bolje ker sem trenutno se totalno slabauser posted image

Veselo slonckajte se zame bejbike mojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   [Brisano sporočilo]
16.3.2013 9:15:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
16.3.2013 9:24:56   
CheryBlossom
Pupi moja zlata, mogoče pa ni prepozno, mogoče O sploh še ni bilo oz. sem skoraj prepričana, da je še ni bilo (do tvojga dneva D je še 18dni).. Če vama je dojenček namenjen, bo gotovo prišel! user posted image Pa sem vedela, da se nekaj dogaja, ker drugače bi se gotovo javila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ZS poglej... user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 16.3.2013 9:25:21 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.3.2013 11:00:22   
pupika29
michelle1 bejbi, hvala ti iz srca...user posted image Bolel je grozno ja, pa bruhala sm pa skupi padla pa ni da ni...skratka ne priporocam.user posted image Res hvala se enkrat za lepe zelje in ker se spomnis name.user posted image Pri tebi kaj novega bejbi?

cesnjeva cvetka srcica moja zlata, hvala, hvala, hvala za spodbudo...ampak z najinim user posted image se nekaj casa ne bo nic...enostavno ne morem, prevec boli (mi je slo tudi na mehur - tako da imam vsesplosno vnetje secil) pa se zmeraj sem tako svoh, da nisem sposobna nic drugega kot lezat.user posted image Tako, da...kot kaze bo treba se en mesec dlje pocakati...user posted image Kako si kaj ti soncek moj? Sem te imela v mislih vse te dni,...

Toooolk sem vas pogresala user posted image user posted image user posted image

P.s.
Pridem tudi na novi forum...juhuhuuser posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.3.2013 11:04:26   
Metuljčica 2013
pupika, kaj jaz to berem??? user posted image user posted image

Drži se in mislim na tebe! user posted image user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 81
16.3.2013 11:51:30   
Anonimen
Ovulacija je verjetno mimo...sedaj pa mučno čakanje.. Če menstruacija pride, sem napotena na histeroskopijo, da mi odstranijo manjšo pregrado user posted image Upam, da zagledam user posted image in da bo vse ok!!

anonimna user posted image

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   [Brisano sporočilo]
16.3.2013 23:22:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
17.3.2013 22:14:09   
Martyna83
Drage moje rozice,...tudi jaz se vam pridruzujem in sicer je ne pricakujeva 30.4. Te dneve pricakujem svojo drugo menstro po abraziji januarja letos,...po groznih 15 tednih nosecnosti z slabim koncem si zelim samo cimprej zagledati plusek in zdravo nosecnost,...za vse nas drzim pesti,..nisem utegnila prebrati vse za nazaj,...sem kaj pomembnega izpustila? Ste se predstavljale ali kaj podobnega:-) :-) :-) :-) :-) ???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 84
18.3.2013 8:47:19   
LittleSun
Pozdravljene babike.
Kako ste kaj?
Stare borke kje ste? Kako je z vami, kako potekajo postopki?
Oreh, curly kako sta vidve? Pikice že brcajo?
Kljub temu, da se ne oglasim mislim na vsako izmed vas in stiskam pestke, tudi za novinke. Nikomur ne privoščim tega čakanja.
Mi smo se pa odločili, da ne bomo nadaljevali v neplodnostni ambulanti. Bi morala sedaj na THL in potem bi dobila napotnico za IUI. Pa še katera druga, ki to res potrebuje bo prej prišla na vrsto. Jaz sem šla še po eno mnenje in je ginekološko kar te tiče rodil z mano vse bp, samo hormoni me malo jezijo. Ampak vem, da se bo tudi to uredilo in bo prišel čas tudi za nas.

Lep dan vam želim in naj bo april čim bolj rozast.

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 85
18.3.2013 16:59:17   
oreh
Ooo, stara borka, lepo te je brati!
Tudi jaz veliko mislim na stare borke, Katte že dolgo nisem videla prijavljene, kdaj ima pa točno rok v marcu?
Pri nas se že brca, sicer nežno, je pa čist po mamici, ko je v gostilni na kofetu, se ji pa kar sfuzlauser posted image .
No, LS, srečno vam želim, uživajte v troje, ko bo pa čas želel, pa se bo najavil še 4. član.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 86
18.3.2013 22:26:12   
Katte
No ja, jaz sem tukaj ful pogosto še vedno, samo bolj tiho navijam. Rok imam pa 28.3. Bom sporočila, ko bo zares.
Upala sem, da bo marec lepši za vse tukaj. Saj je še čas za drugo polovico, ne? Za ostale pa april.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 87
19.3.2013 10:49:33   
Anonimen
Glede na to, da je marčevski seznamček tako katastrpfalen, se bo treba v aprilu malo bolj potrudit, a? Vsekakor navijam, da bo april toliko roza kot je marec moder user posted image
Jaz se počasi približujem času O, upam da bomo imeli čas bit pridni. M pa ne pričakujem tam okoli 10.4. - ne vem točno...

Anonimna user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
21.3.2013 21:44:22   
Night
A si še katera meri bazalno temperaturo? Za koliko se vam ta poviša po ovulaciji? Pri meni namreč zadnje mesece ni visokega porasta prve tri dni, šele 4. dan naraste temperatura.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
22.3.2013 7:24:08   
Radenska_
Meni poskoči za pol stopinje.

Prejšnji ciklus je šlo iz 36.6 na 37.2 in tako ostalo do M (z malo nihanja za 0.1 ).

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 90
22.3.2013 9:41:08   
alsa1
Jaz jo imam normalno 36.35 danes mi je pa skočila na 36.67, tako da moja o je mimo. Nisva bila nič kaj pridna user posted image . Je bil pa včeraj prvi dan v temu mesecu ko me spodaj ni špikalo in bolelo. Sedaj me pa čakata dva dolgaaa tedna.

Punce bodte pridne user posted image user posted image user posted image da bo april v roza barvi.user posted image Ker marec je zelo žalosten.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 91
22.3.2013 10:18:20   
lastovica
Zdravo, punce!

Mesec marec ni prinesel dobrih novic, zato upam, da je to sedaj zadnja user posted image in naslednje na pričakujem 19.4.
Meni BT pove, da bom na tisti dan, ko pade, dobila predmenstrualni izcedek (to je 4 dni prej), še malo večji padec mi pove, da je ta dan menstruacija, ki se pa pocedi takoj zjutraj na WC-ju in potem traja do naslednjega dne, morda še en dan dlje. O kakšni ovulaciji pa ne duha ne sluha - kar pove tudi šibkost menstruacije. Polovica klomifena pa mi ta mesec ni dala nič kaj boljših rezultatov.
Včasih se mi že kar neumno zdi merit BT, ker že takoj vem, da ni nič...ampak enkrat bo ratal. user posted image

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 92
22.3.2013 10:24:20   
ela23
Tudi jaz si prvi mesec merim bazalno, sam sem v enem tednu zamenjala tri termometre (zaradi selitve nič ne najdem, vse imam zbrkljano, termometri mi pa čudežno izginjajouser posted image ), tako da moji rezultati verjetno niso relevantni. Čudno pa je, da sem imela z istim termometrom včeraj 36,3, danes pa 35,7. Včeraj sem imela tud strašanske bolečine v jajčnikih. Kot pred menstruacijo, sam da je blo 100krat huje. Iz kopalnice sem se dobesedno privlekla na postlo. Mogoče je že 9. dan ciklusa prišlo do ovulacijeuser posted image . Hecno je, da to bolečino občutim že tri mesece, točno toliko časa poskušava zanosit. user posted image A še katera tako močno občuti ovulacijo (če je to sploh to)? Želim vam prijeten sončkast (user posted image ) dan, jaz ga bom probala čim bolj izkoristit, ker nas baje spet čaka sneg, user posted image papa

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
22.3.2013 10:49:53   
alsa1
Bazalna temperatura naj bi ko je o za 0.5 stopinje padla naslednji dan pa se za 1 stopinjo dvignila. Tako da Ela23 verjetno lahko pričakuješ da se bo jutri tem. povišala. Seveda pa je pri vsaki drugače.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 94
22.3.2013 10:53:28   
Radenska_
Ja, jaz.
Dan pred ovulacijo me tako boli da je za umret.
Mam pa še vse spremljajoče znake, dan po tem ko bolečina mine se temperatura dvigne, da o sluzastem izcedku ne govorim - včasih ga je toliko kot beljaka pri jajcu...Včasih manj...
Vedno pa imam dva znaka - dvig BT in grozne bolečine.
Večkrat na levi, občasno na desni.

Zdaj sem na klomifenu, v ponedeljek UZ sem pa prepričana da sem/bom odreagirala na obeh jajčnikih, ker me špikata oba.
Če bo kako drugače bom ful presenečena...

Jaz drugče imam svoje O samo so blazno pozne (najbolj zgodaj 28 dan, najpozneje 41 dan) in verjetno zato neuporabne (po reševih besedah)...

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 95
22.3.2013 11:17:58   
Anonimen
ela23, tudi jaz ima boleče O, odkar želim zanosit..ne vem, zakaj je temu tako..

anonimnauser posted image

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
22.3.2013 19:44:57   
Night
alsa1, jaz imam podobne temperature kot ti. A si že kdaj zanosila? Ker mene malo skrbi, da se mi BT ne dvigne dovolj. Pred O jo imam vedno 36.3 (že to mi je čudno, da je vsak dan ista, mogoče izjemoma kak dan 36.4 - je to normalno, da ne niha?), po O pa tri dni 36.6, potem pa naraste na 36.8 (verjetno zaradi Utrogestana). Ko gledam na Fertility friend grafe, je dvig zelo očiten, medtem ko je pri meni "samo" za 0.3 stopinje.

Jaz imam vsak mesec očitne znake ovulacije, ampak ne vem, ali do nje tudi dejansko pride, glede na to, da se že dolgo matrava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
23.3.2013 7:31:16   
alsa1
Jaz mislim da je takšna temp. normalna. Sem pa že zanosila letos januarja ampak se je slabo končalo. Mi je pa takrat pol skočila temp. na 37.4, drugače pa mislim da je bolj prov da ti ne skače toliko.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 98
23.3.2013 9:42:18   
lara2013
Pozdravljene punce....

Ker v mesecu marcu ni bilo sreče, sem se vam pridružila v aprilu... user posted image user posted image pričakujem 2.4. in upam na boljši rezultat :-)
Sem v drugem postopku z IUI....

Eno vprašanje. Ali ima katera bolečine v spodnjem delu trebuha oz. špikanje in bolečine v jajčnikih od ovulacije do dneva ko naj bi dobila user posted image ?

Vsem puncam želim veliko sreče v mesecu apriluuuuuu....

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 99
23.3.2013 12:16:55   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: alsa1

Mi je pa takrat pol skočila temp. na 37.4, drugače pa mislim da je bolj prov da ti ne skače toliko.

A to ti je takoj po O tako narasla T ali po vgnezditvi? Kateri dan?

Lara, jaz imam trenutno ponavadi bolečine približno 4 dni pred M. To so kot nekakšni krči, občasna špikanja ali pa topa bolečina. Različno.

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?