|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
13.3.2013 13:51:28   
witch
Navijam za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo april čim bolj roza user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.3.2013 14:32:46   
mamica deklicam
TUDI JAZ NAVIJAMuser posted image user posted image

lahko me daste na seznam pod x.4., krog bo pa že 14

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 14:50:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
13.3.2013 18:25:00   
ked88
Pozdravljene.

Tudi sama bi se vam rada pridružila v pričakovanju pluska. Je pa 1. krog. Doma imamo že krasnega fantiča starega dobre 2 leti in pol. M ne pričakujem 14.4.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.3.2013 21:59:31   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4.
pupika29

4.4.
d_m_b

5.4.
alsa1

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

13.4.
Nessika18

14.4.
Perzefona*
Ked88

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 10

NOSEČK: ?

USPEŠNOST: ?

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18, Witch, michelle1

user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.3.2013 22:03:34   
CheryBlossom
Mamica deklicam in ked88 dobrodošli.. Tudi vama želim en lep rozast mesec, čez 9 mesecev pa dišečo štručko v naročju. user posted image user posted image

Navijačice HVALA za navijanje, vem, da bo pomagalo! user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 56
14.3.2013 13:59:11   
lillith82
Še jaz se vam pridružujem v aprilu in sicer upam da je ne bo 6.4. Sem pa ravno iz pregleda v Leonišču, ki mi je dal malo upanja, glede na partnerjeve rezultate. Ego ga je povišal še za ene pol metra, ko mu je doktor povedal, da so rezultati odlični user posted image Mene pa čaka HSG.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

Neposredna povezava do sporočila: 57
14.3.2013 14:32:16   
CheryBlossom
Oooo Lillith82 prav lepo pozdravljena, tebe se od nekje spomnim (preberi ZS)... user posted image

Drugače pa ti prav iz user posted image želim, da 6.4. zagledaš konkretni user posted image ! Pa lepo, da so plavalčki OK, torej je tvoj pravi Alfa samec... Hec, hec.. user posted image user posted image Upam, da ti ne bo potrebno iti na HSG, saj bi to pomenilo, da si srečka nosečka...

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.3.2013 14:44:06   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lillith82

Še jaz se vam pridružujem v aprilu in sicer upam da je ne bo 6.4. Sem pa ravno iz pregleda v Leonišču, ki mi je dal malo upanja, glede na partnerjeve rezultate. Ego ga je povišal še za ene pol metra, ko mu je doktor povedal, da so rezultati odlični user posted image Mene pa čaka HSG.

tudi jaz upam, da boš že prej srečka nosečka.

Katerega zdravnika pa imaš, ker ob četrtkih dela tudi moj, dr. Vogler. Imam ravno jutri pri njem UZ

Neposredna povezava do sporočila: 59
14.3.2013 14:46:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Mamica deklicam in ked88 dobrodošli.. Tudi vama želim en lep rozast mesec, čez 9 mesecev pa dišečo štručko v naročju. user posted image user posted image

Navijačice HVALA za navijanje, vem, da bo pomagalo! user posted image user posted image user posted image

hvala. Sem pa malo premišljevala in je že moj 15 poskus, čeprav ko prideš čez desetico nehaš šteti, ker te kar preveč potre user posted image

Moramo aprila malo popraviti statistiko nosečk. Ker marca bo zgleda katastrofalen mesecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 60
14.3.2013 14:52:12   
CheryBlossom
mamica deklicam samo verjeti moramo, da bo.. Premalo se zavedamo moči pozitivnih misli! Vem, da bomo vse spet mamice, vem.. In pikica bo prišla ravno takrat, ko bo pravi čas... user posted image

Puuuuupika29 kjeee si? Te pogrešam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
15.3.2013 7:39:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 62
   [Brisano sporočilo]
15.3.2013 7:46:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 63
15.3.2013 7:50:02   
trezka
Jutro! user posted image

Mrzlo in belo jutro. Stiskanje bi paslo zdajle. user posted image  Marec je res čisto žalosten. user posted image  Upajmo,d a bo aprila kaj boljše.

Tudi jaz se bom spet dodala na seznam ta mesec. Upam, da se bom pozdravila in bojo naslednji dnevi čimbolj uspešni. user posted image

Držim pesti in navijam za vse.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 64
15.3.2013 7:56:34   
trezka
Aja pozabila sem napisat datum. 10.4.2013 bo ta (veseli) dan. user posted image

LP.

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
15.3.2013 8:12:04   
CheryBlossom
michelle1 pa misliš, da ga je čist okupirala? user posted image user posted image Aja, pa zakaj bo september roza od zgoraj navzdol? Pa ja bo že kakšen mesec prej. user posted image user posted image

Drugače pa Pupi moja draga, če je O, potem pridna bit, ampak jaz vem, da bosta user posted image v aprilu... user posted image user posted image

trezka pozdravljena... Želim ti tisto, kar si tudi sama želiš - user posted image v mesecu aprilu in user posted image v naročju v mesecu decembru...

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.3.2013 8:14:00   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4.
pupika29

4.4.
d_m_b

5.4.
alsa1

6.4.
lillith82

10.4.
trezka

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

13.4.
Nessika18

14.4.
Perzefona*
Ked88

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 12

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18, Witch, michelle1

Neposredna povezava do sporočila: 67
15.3.2013 8:26:49   
Anonimen
Pozdravljene,

pri meni še vedno nič novega user posted image

Sedaj že poskušava 5.krog. Sem ravno v času O, tako da user posted image vsak drug dan.

user posted image pričakujem 1.4. Navijam pa itak za vse!!!

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
15.3.2013 8:42:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 69
15.3.2013 9:13:06   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

michelle1 pa misliš, da ga je čist okupirala? user posted image user posted image Aja, pa zakaj bo september roza od zgoraj navzdol? Pa ja bo že kakšen mesec prej. user posted image user posted image  

Ja, mislim, da revežu še dihati ne pusti, sedaj ko ga ima doma.  user posted image

Zakaj roza september? Zato ker nas takrat pride cela horda čisto novih. Seznam bo pokal pošivih, ti pravim. Ni pa mišljeno za tiste, ki že ta mesec pričakujete plusek. Vas ne rabimo septembra ne seznamu. No, razen kot navijačice, se razume. user posted image

Če pa bi se slučajno kateri zalomilo, in potem še enkrat... in še enkrat... bo SEPTEMBER 2013 rešil stvar. Ker bo itak 100% roza.   user posted image    user posted image     user posted image  

To se bodo postelje tresle... user posted image

Za nas vse stare, pa naj bodo že meseci pred septembrom roza user posted image user posted image , da bodo potem septembra lažje navijale za vse vas. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 70
15.3.2013 9:55:14   
lillith82
CheryBlossom(poslala sem ti odgovor na ZS) in mamica.deklicam hvala user posted image
Upam da res ne bo treba na HSG in da prej zagledam user posted image , ker kolk sm brala o tem slikanju, ni prijetno.
Drugače sem pa pri dr. Zornu. Za prvič se mi je zdel zelo v redu. Bomo videli kako bo naprej, upam pa da ne bom rabila dolgo hodit v Leonišče in da čimprej uspe. Zdaj mam malo več upanja user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 71
15.3.2013 10:07:50   
ela23
Pozdravljene, aprilčice :) A je vas tudi kaj zasul sneg? Pri nas imamo spet novih 10cm, katastrofa! :) Jaz sem se kar preselila iz marčevske teme, tam je vse preveč otožno:/ M pa ne pričakujem 9. 4.
user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo april povsem roza! user posted image user posted image user posted image Sedaj pa nazaj za knjige, juhej :D

Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
15.3.2013 11:42:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
15.3.2013 16:04:33   
snika
Živjo,
Ali me dodate na seznamček, user posted image res ne pričakujem 9.4. tečeva že 10 krog, ki upam da bo uspešen.
Res upam da bo april bol rozast mesec, ker marec je kar malo pust.

Neposredna povezava do sporočila: 74
15.3.2013 17:14:18   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

1.4.
Anonimnauser posted image

3.4.
pupika29

4.4.
d_m_b

5.4.
alsa1

6.4.
lillith82

9.4.
ela23
snika

10.4.
trezka

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

13.4.
Nessika18

14.4.
Perzefona*
Ked88

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam

SKUPAJ NAS JE: 15

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Plazenje.
пеперутка16

Kdaj se je vaš otrok pričel plaziti, opirajoč na roke?

6 mesecev. (44%)

8 mesecev. (44%)

1 leto. (11%)

Ni plazil. (0%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!