lizika86
|
Hej! Radenska, tudi jaz ti želim, da se tale mesec prime . Tudi vsem ostalim Uf, jaz pa že odštevam, še mučen teden do testka, ko bomo vidli, če smo bli dovolj pridni Drugače pa sem malo v dvomih. Po eni strani mislim, da bi blo boljše, da ne bi vse skupaj toliko planirali in se prepustili času (ampak, kaj, ko ne gre!, bili malo bolj flegma pa to...). Po drugi strani pa mislim, da je treba bit pozitiven in v nekaj verjeti, biti prepričan v to. Je pa res, da je potem morebitno razočaranje toliko večje. Tko da verjamem, da nam bo vsem mesec april naklonjen Glede bolečih prsi...prej me niti niso toliko bolele oz. nisem temu posvečala pozornosti. Ko pa sem 2x zanosila, sem ravno po tem vedela, da se očitno nekaj kuha in naredila test. Prsi so me potem 2 meseca močno bolele. Žal pa sem po tem tudi vedela, da z mojima nosečnostima nekaj ni OK, ko so me kar en dan postopoma nehale bolet Drugič so me že drugi prepričevali, da kompliciram in da me pač celo nosečnost ne bodo bolele in da je to normalno, ampak mene občutek ni varal, žal! Sedaj, teden dni po ovulaciji, me prsi spet bolijo na podoben način. Vem, da je veliko lahko v glavi, mislim pa tudi, da je to lahko posledica jemanja Dabrostona, da hormončki delujejo. Od nosečnosti, tudi če bi morda bila, še ne bi moglo bit, je prehitro...Bomo videli čez en teden Bazalna T je pa itak vsa čudna, se mi je šele sedaj malo dvignila (na 36.8, prej ves čas okrog 36.6, tudi pred in po ovulaciji). Sama bi rekla, da O nimam, če bi gledala graf. Ampak, če mi jo je G teden dni nazaj potrdila na UZ, potem je najbrž bila (folikel je bil 20mm, malo pred O, je rekla). Tdo da...včasih je telo res težko razumet, jaz bom še doktorirala en dan Lep pozdravček vsem!
|