II pričakujemo APRILA 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

pupika29 -> II pričakujemo APRILA 2013 (3.3.2013 13:21:11)

Ekola drage moje...

...jaz zdaj upanje polagam v roke APRILU...in upam, da nekje 3.4. z mojim prejmeva najlepse novicke v obliki...[sm=rozacrtici.gif]

Vsem zelim VEEELIKO srece in vsaki eno [sm=pikapoka2.gif] z zeljo, da tudi ve cimpreje zagledate ti prelepi dve debeli [sm=rozacrtici.gif] in seveda ciiim vec in cimbolj uzivajte v [sm=sloncek.gif]

[sm=smiley31.gif]

monsy -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (3.3.2013 13:34:49)

pupika29 se ti pridružujem v aprilu, ne pričakujem je 29.4.,...

lepo sončno nedeljo vsem [sm=pikapoka2.gif]

monsy -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (3.3.2013 13:38:53)

ojej sem se zmotla, spadam še u marec [sm=jezicek.gif]

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (3.3.2013 13:46:16)

No, jaz se pa vračam [sm=bravo.gif] Malce prej kot sem mislila... Nama ni treba čakati več in upava, da 12.4. zagledava [sm=rozacrtici.gif] ! Pupika29 glavo gor, aprila bova obe izvedeli, da nama pod srcem raste novo življenje in vse bo OK.. Dete bo živo in zdravo.

Radenska_ -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (3.3.2013 14:24:14)

Hejla :)

Na jaz se bom pod isti datum vpisala kot CherryBlossom (12,4.)

Bo pa to prvi ciklus s klomifenom in aglurabom.

Trenutno jem utrogestan, da si sprožim M, aglurab pa tudi že jem. Zadnji teden marca bo ovulacija, če bo vse prav.

niinii -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 6:53:34)

Navijam!!!!!!

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 9:37:20)

Ooooo super.. Se nas je že nekaj nabralo [sm=bravo.gif] Upam, da vse zapustimo aprila tole temo in gremo čvekat na tisto prijetnejšo. [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 10:04:11)

[image]http://oi50.tinypic.com/2qunc42.jpg[/image]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif] PRIČAKUJEMO

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

3.4.
pupika29

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

X.4.

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

SKUPAJ NAS JE: ?

NOSEČK:

USPEŠNOST:

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]NAVIJAČICE:[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

alsa1 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 10:52:26)

Tudi jaz se vam bom pridružila. Ne pričakujem je 5.4. Z mojim greva v 7 krog. Januarja nama je že ratalo a se je žal slabo končalo [sm=smiley13.gif], sedaj pa optimistično naprej.

Držim pesti za vse nas da nam rata [sm=smiley1.gif]

pupika29 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 12:25:53)

Drage moje rozice, DOBRODOSLE vse![sm=smiley31.gif]

Za vsako od vas navijam in stiskam pesti, da bomo naslednji mesec vsak dan dodale novi [sm=rozacrtici.gif] k nasim vzdevkom na cudovitem seznamcku, ki nam ga je naredila CheryBlossom - hvala ti bejbi![sm=smiley1.gif]

Juhuhu...bodite pridne zdaj cel mesec...jaz se cakam, da [sm=hudicek1.gif] odide in da se moj dragi vrne domov...potem pa juhuhu...v projekt [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za sreco za vse

mehurcica -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 14:29:34)

Zdravo, jaz navijam za vse nove, predvsem pa za vse stare borke.

Katte -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 16:48:26)

Navijam tudi jaz. Stare borke, ki ste še v marcu, pa kar ostanite tam - [sm=rozacrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif]!

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 18:42:03)

Ni problema pupika29 [sm=smiley9.gif] Važno, da gremo vse čimprej dol, pa četudi je seznamček lep... [sm=smiley2.gif] Fuuuuul imaš lepo slikico, res mi je všeč... Tako bi si takoj dala nekje v stanovanju, da bi krasila steno, pa to ki jo imam jaz tudi.. [sm=smiley1.gif]

pupika29 iz kje si in koliko let imaš, če smem vprašat? Kaj pa vidve Radenska_ in alsa1?

pupika29 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 19:11:03)

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Ni problema pupika29 [sm=smiley9.gif] Važno, da gremo vse čimprej dol, pa četudi je seznamček lep... [sm=smiley2.gif] Fuuuuul imaš lepo slikico, res mi je všeč... Tako bi si takoj dala nekje v stanovanju, da bi krasila steno, pa to ki jo imam jaz tudi.. [sm=smiley1.gif]

pupika29 iz kje si in koliko let imaš, če smem vprašat? Kaj pa vidve Radenska_ in alsa1?

[sm=bravo.gif] ja draga CheryBlossom kljub lepemu seznamcku tudi jaz upam, da se cimpreje - aprila preselimo na drugo temo...recimo cvekanje v pricakovanju...decembra.[sm=smiley36.gif] In da vse dobimo najlepsa bozicna darilca.[sm=smiley27.gif]
Sicer pa hvala glede pohvale za slikico in cisto iskreno ti moram vrniti kompliment, ker sem danes tvojo kar nekaj casa gledala...in sem bila kar zacarana.[sm=smiley1.gif] Toliko pove...in res tako lepa ja. Jaz bi tudi dala nekako povecat pa dat v okvir in obesit v najin domek obe dve - tvojo in mojo.[sm=smiley1.gif]
Drugace sem pa jaz sedaj novo-pecena Stajerka.[sm=smiley1.gif] Celjski konec. Imam pa polnih 29 let.[sm=smiley36.gif] Pa ti CheryBlossom? Ah ja, pa se to moram povedati, da je to meni osebno naaaajlepsi cvet - namrec cvetki cvetoce cesnjice.[sm=smiley1.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 20:17:07)

Ojla,

jaz sem stara 25. V fazi selitve v novo hiško [sm=smiley36.gif]

Ja no, ne vem koliko ste kaj ostale dejavne na projektu otrok, midva sicer ne dolgo a sva imela srečo in imava vse izvide. Naravno ne bo šlo (no da ne bo šlo ne moreš rečt ker se dogaja...tudi ko zdravniki dajo roke preč)...
Ampak ja, jaz imam PCOS moj pa precej slab spermiogram. Tako da sva pri dr. Rešu. Zaenkrat probavamo s Klomifenom...Potem pa vemo kaj sledi.

Vseeno upam na čudež, čeprav se ne upam preveč veselit, Bi bilo lepo, če bi se vseeno kaj prijelo. Saj veste, dovolj je eden, pa ta vztrajen [sm=smiley36.gif]

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 21:24:28)

Jaaaaaaaa pupika, glede božičnega darilca se prav strinjam! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Da bi le dobile v naročje živo in zdravo dete - to je vse kar si želim. Saj bomo.. Imam dober občutek. Moramo le verjeti, da je pravi čas! Ja, pa pridne biti ane - hop hop[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=jezicek.gif] Drugače pa imam 23 let in sem iz goriškega konca, imam pa doma že enega navihanega dvoletnika in eno angelsko deklico...

Glede japonske češnje - je tudi moja najljubša. Pa všeč mi je tudi jasmin, sploh njegov vonj. Cvet češnje odet v angelska krila si bom dala tetovirati v spomin na mojo hčerkico...

Oh, Radenska_ ti kar malo zavidam lastno hiško [sm=smiley10.gif][sm=smiley36.gif] Vsa čast.. [sm=smiley20.gif] Vse pohvale res, midva tudi sanjava in delave načrte.. Ampak bo še nekaj časa preteklo preden bova na svojem, sploh če se stanje v državi vsaj malo ne popravi..

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (4.3.2013 21:44:23)

[image]http://oi50.tinypic.com/2qunc42.jpg[/image]

[image]http://www4.slikomat.com/13/0304/ohb-543613.jpg[/image]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif] PRIČAKUJEMO

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

3.4.
pupika29

5.4.
alsa1

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

X.4.

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

SKUPAJ NAS JE: ?

NOSEČK:

USPEŠNOST:

[image]http://www4.slikomat.com/13/0304/thi-baby-i.jpg[/image]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]NAVIJAČICE:[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

alsa1 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (5.3.2013 9:45:23)

Jaz sem stara 23, sem iz gorenjske. Tudi midva nimava svoje hiše si pa rihtava pri njegovih zgornje nadstropje.
Ja upam da bova ta mesece malo bolj pridno [sm=sloncek.gif] kot sva preteklega, ampak najprej je treba počakat da [sm=hudicek1.gif] gre. Pol pa v akcijo [sm=smiley36.gif]

Penny -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (5.3.2013 20:36:50)

Vidim, da sem postala že kar navijaški inventar [sm=smiley36.gif]. Seveda močno navijam [sm=bravo.gif].

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (5.3.2013 21:57:38)

Oooo navijačica in nosečka Penny - hvala ti! ;)

Perzefona* -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (6.3.2013 10:36:08)

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif] pričakujem 14.04. [sm=smiley1.gif]

Veliko sreče tudi vsem ostalim [sm=pikapoka1.gif]

pupika29 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (6.3.2013 13:42:08)

Hojla moje aprilcice.[sm=smiley27.gif]

mehurcica, katte in penny HVALAAAA, ker navijate [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

alsa tudi jaz cakam, da [sm=hudicek1.gif] odide in da se moj dragi vrne domov...potem pa veselo po lepe novicke v april.[sm=smiley36.gif]

perzefona* DOBRODOSLA med nami in tudi tebi, kot vsem ostalim iz srca zelim v aprilu dve debeeeeli [sm=rozacrtici.gif]

cheryblossom ooo bejbi, ti imas ze dva soncka doma? Jaz pa zal se nobenega in bo ta moj prvi...in si ga tako zelim, da ne znam povedati kako.[sm=smiley27.gif] No, eno pikico sem zal izgubila, dokaj zgodaj - SS ze kar dolgo nazaj...potem sem pa dolgo potrebovala, da sem se spet opogumila, vmes sem se tudi razsla s tedanjim fantom...in lani nasla to ljubezen mojega zivljenja.[sm=smiley1.gif] Navijam zate bejbi, da bova Bozickici [sm=smiley1.gif]

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (6.3.2013 14:19:48)

pupika29 imam 2 otroka ja.. Enega čudovitega in navuhanega fantka in eno punčko, ki pa je na žalost lani umrla v 38. tednu nosečnosti.. [sm=smiley19.gif] Ampak življenje gre naprej, dala mi je veliko pozitivnih stvari in vem, da je vedno ob meni ter da me bo pazila, ko ponovno zanosim. [sm=smiley27.gif]

pupika29 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (6.3.2013 15:52:52)

Ljuba moja cesnjeva cvetka [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Tako si zelim, da bi te lahko v zivo objela...tako pa le na daljavo...Prepricana sem, da te mala srcica spremlja povsod, kjerkoli si in bos, bo ob tebi...kot verjamem tudi za svojo pikico, ki sem jo izgubila precej prej (v 10.tednu, sicer ne vem ali je bila puncka ali fantek), ampak razumem tvojo bolecino.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Bejbika moja, bos videla, da bova v aprilu obe zagledali [sm=rozacrtici.gif] in se bosta tega veselili skupaj z nama tudi najini nerojeni strucki.[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Ves cesa se vedno spomnim...ena misel mi je posebej blizu...
"Tisti, ki smo jih imeli"(jih imamo) radi in smo jih izgubili, niso vec, kjer so bili, ampak so sedaj povsod kjer smo mi."

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (6.3.2013 18:44:49)

Joj pupika iz tvojih ust v Božja ušesa.. ZELO si želim, da bi si še naprej delali, sicer virtualno družbo, v čvekanju, kjer bi čakali najine decemberčke... Bilo bi čudovito! [sm=smiley27.gif]

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>