|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
8.3.2013 8:52:03   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4.
pupika29

5.4.
alsa1

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

14.4.
Perzefona*

x.4.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 5

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_

user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.3.2013 9:37:03   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

pupika29 imam 2 otroka ja.. Enega čudovitega in navuhanega fantka in eno punčko, ki pa je na žalost lani umrla v 38. tednu nosečnosti.. user posted image Ampak življenje gre naprej, dala mi je veliko pozitivnih stvari in vem, da je vedno ob meni ter da me bo pazila, ko ponovno zanosim. user posted image

user posted image user posted image MOČNO, MOČNO držim pesti, da vama uspe od začetka do samega konca in do zdrave štručke v naročju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 27
8.3.2013 9:48:28   
alsa1
Malo novih informacij o meniuser posted image
Dva dni nazaj je user posted image šla user posted image . In ker že nekaj časa delava na user posted image si redno merim bazalno temperaturo, ki naj bi narasla ko pride o (vsaki mesec je bilo tako), ta mesec pa sem imela že včeraj povišano temperaturo (36.74), danes je sicer malo padla (36.59) ampak je še vedno povišana. Slišala sem da je možno da imaš o takoj po menstruaciji če imaš kratke cikle jaz jih imam pa običajno na 34 dni.
Zanima me če si še katera meri temperaturo oz. če ima katera kakšno podnobno izkušnjo (vem da kompliciram, ampak me je to malo zbegalouser posted image , verjetno bo jutri temperatura že padla)

Neposredna povezava do sporočila: 28
8.3.2013 9:54:13   
CheryBlossom
Metuljčica 2013 hvala ti, tudi jaz držim pesti zate ;)

Alsa1 - mogoče boš imela ta mesec 2 ovulaciji??

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.3.2013 10:08:51   
LittleSun
Danes pa moram prit pokukat.
Drage dame, čestitke ob dnevu žena! Naj vam današnji dan prinese majhne in velike radosti.
Imejte prekrasen dan.

Navijam za vsako izmed vas, tako da me dajte med navijačice.
Priznam, da mi je zadnje čase zmanjkalo časa za forum. Danes ali jutri pričakujem gospo Tardečo. Zaenkrat je še vse belo, me pa zvija že od jutra, tako da samo čakam kdaj se pojavi. Ta mesec smo imeli veliko dela s selitvijo in veliko večerov je utrujenost zmagala, tako da so pričakovanja ta mesec res minimalna.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 8.3.2013 10:09:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 30
8.3.2013 10:53:34   
alsa1
Sem šla gledat koko je z dvema o v enem ciklu. In piše da se zgodita v 24 urah, pa da sami ne moremo vedeti da sta bili dve. Da ni možno da bi bila ena danes ena pa čez en teden. Sploh pa če sem imela sedaj o mora v 14 dneh priti user posted image ali pa user posted image ( kar bi mi bilo bolj všeč)user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.3.2013 11:27:03   
CheryBlossom
Jaz ti lahko zase povem, da sem imela v decembru 100% dve ovulaciji in ravno s tedenskim zamikom. Obakrat sem delala O teste (so bili pozitivni, prej negativni), obakrat značilna O sluz in obakrat rahli krčki. user posted image Tako, da možno je. Sem pisala tudi Pušenjaku, je rekel, da sicer možno je, ampak da se zgodi zelo redko, da imaš 2 O z večjim zamikom kot 24ur...

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.3.2013 13:59:03   
alsa1
Tako kot sem rekla se je danes temperatura znižala (tako da verjetno ni bila o). Se je pa včeraj pojavilo rahlo špikanje v jajčnikih, danes pa je špikanje malo močnejše ampak je samo v desnem jajčniku.
Verjetno je vse zmedeno ker je bila prva user posted image po ss.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2013 7:56:26   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Joj pupika iz tvojih ust v Božja ušesa.. ZELO si želim, da bi si še naprej delali, sicer virtualno družbo, v čvekanju, kjer bi čakali najine decemberčke... Bilo bi čudovito! user posted image

Draga moja cesnjeva cvetka user posted image

Tudi jaz si zelim enako...in ves kaj, ko obe zagledava user posted image te povabim na cisto pravo user posted image da konkretnoo proslaviva, velja?user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
11.3.2013 8:44:15   
d_m_b
Dobro jutro punce user posted image ..no da se vam še jaz pridružim, ne pričakujem je 4.4. ..upam da bo april naš mesec user posted image lep dan vam želim

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.3.2013 11:27:52   
CheryBlossom
pupika29 se strinjam in pravim DOGOVORJENO! user posted image user posted image user posted image Srečava pa se lahko na pol poti - torej nekje v Lj. user posted image

d_m_b midva sva že nekaj klepetale pri bodočih mamicah študentkah, kajne? Držim pesti, da tudi vama uspe zagledati magični 2 user posted image user posted image Ko se nam pridruži še kakšna, ki je ne pričakuje aprila, pa posodobim seznamček...

Drugače pa se je meni/nama z mojim nekaj lepega zgodilo včeraj... Na bližnjem polju sva videla dve štorklji - vem, da nekaj pomenita user posted image user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.3.2013 14:03:24   
Luckasmucka
Živjo,
tudi jaz sem se preselila iz marca k vam in bomo skupaj čakale na user posted image v aprilu user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 37
11.3.2013 17:49:38   
pupika29
Cesnjeva cvetka moja draga...user posted image SUPERCA!! ZMENJENO! user posted image Le glej, da bo to v aprilcku, ker mi ze faajn disi tortica.user posted image Pridem pa kamorkoli...pravzaprav bom takrat letela od srece, tako, da priletim kamorkoli bos rekla.user posted image Tako si zelim obcutiti to radost biti mamica, da sploh ne morem povedati kako...ze toliko let sanjam o tem pa sem vedno bila samo varuska otrockom prijateljev...user posted image Oh...naj mi prosim prosim pokloni april user posted image in tebi moja cvetka tudi...in vsem, ki upajo na user posted image ...da bo cimvec veselih user posted image v decembru.user posted image

Luckasmucka DOBRODOSLAAA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.3.2013 21:12:16   
d_m_b
Res je CheryBlossom user posted image , sem vesela da lahko spet malo klepetamo in se spodbujamo med sabo user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.3.2013 21:29:02   
pupika29
Cesnjeva cvetka prej sem pozabila in sem potem hotela se dopolnit pa se nikakor ni odprlo okence...pa zdaj takole dodajam pripis...JAAAA, dve storkljici sta pa neverjeten znakuser posted image user posted image Vcasih je neverjetno kako nam zivljenje pokloni taksne "drobne" velike cudeze...in jih je treba samo videti.user posted image
Naj ti ti dve storkljici prineseta dve veliki user posted image zdaj aprila...uuuuu...morda bosta pa celo dva user posted image user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.3.2013 8:55:39   
CheryBlossom
Daaan moj ne-čakajoče aprilčice!

Kako ste kaj? Jaz sem kar v redu, sicer sem imela moraste sanje in jih skušam pozabiti, ampak če to izvzamem, sem prav super... Aja, pa že včeraj sem hotela komentirati, pa mi ni in ni hotelo odpreti okna za odgovor. Se mi večkrat to zgodi user posted image

Lucasmucka dobrodošla, upam, da ta mesec zagledaš plusek in da se vse preselimo v temo, kjer bomo klepetale o prihajajočim decembrskih zakladkih... user posted image Kdaj je pa NE pričakuješ?

d_m_b kdaj je pa ti NE pričakuješ? Da bomo vedele kdaj moramo močno držati figice... user posted image

Pupka zlata iz tvojih usta v Božja ušesa.. user posted image Tudi sama upam, da imata štorklji tak pomen.. Čisto potiho si res želim dvojčka (mogoče pa jih bova imela, saj jih imamo tudi v družini po obeh straneh). Sicer pa imam samo eno željo, ne glede na št. otrok - samo, da bi bil/bila živ/živa in zdrav/zdrava! Samo to. user posted image Aja, ful mi je všeč, ko me kličeš češnjeva cvetka, zveni zelo prikupno. user posted image

Lep dan babike moje! user posted image
Pa še en objemček za vse nas... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 12.3.2013 8:56:59 >

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.3.2013 10:58:52   
Radenska_
Čao :)

Jaz čakam M po Utrogestanu...Danes, jutri pojutrišnjem...Zdajle imam že krče...Ne vem kdaj sem pri M nazadnje imela krče, ponavadi niti ne vem daj o imam, zdaj po Utrogestanu pa takole user posted image Mogoče pa me samo na wc navija user posted image ... Ko pride moram poklicat Reša da se naročim na UZ, pol pa 5. dan začet papat Klomifen...user posted image česar me je malo strah.

Drugače sem ok, zelo delavno, vreme je itak bolj za gljumit gljivo :D Ne vem če tisti 12.4. drži, recimo da, ker nimam pojma kdaj ne pričakujem M... Natančni datum bom pa objavila ko bo O mimo (če bo!) :)

Uf, še daleč je do aprila, ane...In še cel mesec preden bom vedela je user posted image ali nič :S

Neposredna povezava do sporočila: 42
12.3.2013 11:08:19   
pupika29
Draga moja cesnjeva svetka user posted image
Moraste sanje cimpreje pozabi in jih pusti daaalec za seboj...to se samo nasa psiha vcasih malo igra z nami, oziroma se mozgancki malo ocistijo negativnih misli...tako jaz temu pravim.user posted image Zdaj pa samo lepe misli v glavico - recimo misli na user posted image v aprilu in na najin objemcek potem, pa na dva velika koscka naaajslajse tortice, ki jo bova jedli, veseli user posted image pa recimo...hmmm...na cartkanje s tvojima sonckoma...in tako...velja pikica? Samo nic se sekirat in nic dovolit grdim sanjam, da ti pokvarijo dan.user posted image
In joooj bejbi, kaj res imate dvojcke v druzini? Ja potem imata pa ful sans, da vama uspe kar dvojno user posted image ...iiiiiii...upam, da ves, da to pomeni, da bova pa potem, ko izves, da nosis dve kepici, morali najin party ponoviti.user posted image Se pa strinjam cvetka moja...samo da bodo nase pikice ZDRAVE!!!

Radenska lepo da si se oglasila...gremo skupaj v april user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.3.2013 11:55:47   
CheryBlossom
Ena lepa misel za vse iz ene Ježkove pesmi:

user posted image ...Ko pa zvezd se naveliča,
se po mavrici zadriča,
spančkat leže pod srce ti.
user posted image

Vse bomo mamice, ko bo prišel pravi čas... Nekje med zvezdicami vsako izmed nas čaka dušica, da nas pokliče Mama user posted image

Radenska pri tebi pa je že zaradi Klomifena večja verjetnost dvojčkov kajne? Iiiiii, naaaaaaaaaaavijam! user posted image user posted image user posted image

Pupka ja, samo da bodo živi in zdravi! user posted image --> user posted image --> user posted image --> user posted image Nekako tako, kajne? user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 12.3.2013 12:01:22 >

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.3.2013 15:09:46   
d_m_b
CheryBlossom, jaz je ne pričakujem 4. aprila..uhh dolgo je še do takrat user posted image
jaz sem si tudi vedno od majhnega želela dvojčke, samo jih nima nihče ne po moji in ne po moževi strani.

Neposredna povezava do sporočila: 45
12.3.2013 23:05:14   
Nessika18
Pozdravljene,

kak vas je lepo brat, ko ste tako polne pozitive, no moja user posted image je prišla v soboto tako da sem se selila kar k vam v april, ne pričakujem je 13.4 čeprau imam občutek da se bo pri meni še to vse vleklo - ker zgleda da nekaj ni vredu. user posted image

Nekatere poznam iz prejšnjih mesecev pričakovanja, tebe pupika pa mislim da iz ene druge teme - prvi poskus?? je tak? Vglavnem pa vsem enako močno držim pesti da bo april spet tako uspešen kot je bil februar, ker tale marec je res obup, pa prosim dajte me na seznam in pa tudi kot navijačico user posted image

Pošiljam vam pikepoke za srečo user posted image user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.3.2013 6:50:02   
Radenska_
CherryBlossom, ja je možnost za dvojčke večja ja...Samo ima še moj slabe user posted image ...Čerpav bi takoj mela dvojčke :)

No, moja user posted image se je potem danes ulila :) Marec je, kolikor špegam v tisto temo, res obupen. Upajmo da bo april čist roza :D kot je bil februar...

Neposredna povezava do sporočila: 47
13.3.2013 8:32:39   
CheryBlossom
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4.
pupika29

4.4.
d_m_b

5.4.
alsa1

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

13.4.
Nessika18

14.4.
Perzefona*

x.4.
Lucasmucka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 8

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 13.3.2013 8:33:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 48
13.3.2013 8:40:20   
CheryBlossom
d_m_b upam, da je 4.4. ne bo in da se na testu narišeta dve prekrasni user posted image user posted image

Nessika18 dobrodošla! Upam, da greš iz te aprilske teme na tisto bolj lepšo - decembrsko.. V glavnem DRŽIM PESTI! user posted image

Radenska_
vseeno upam, da bo veselje dvojno - in potem bodo tudi druge lepe stvari vse dvojne... user posted image Plavalčki pa naj plavajo kravl, ne žabice, da pridejo čim prej do enega ali dveh pomolov (beri: jajčec/a). user posted image user posted image

Pupika si videla ZS? user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.3.2013 13:25:38   
Nessika18
CheryBlossom hvala, jas pa držim pesti da se vse skup preselimo na tisto lepšo temo, saj vem da bo tudi za nas enkrat posijal sonček user posted image

Imam pa eno vprašanje, jaz imam že 3 mesec zapored približno 9-10 dni po O (torej v času ko bi predvidoma naj bla vgnezditvena) zelo močne bolečine v spodnjem delu trebuha, približno 2 dni trajajo pol pa izginejo, je pa tak hudo da razen ležati drugo nič ne morem. Prvič ko se je to zgodilo sem šla do G in mi je rekeu da to ni nič hudega, niti mi ni hoto UZ naredit pa nič, zdaj ko pa so ble bolečine že 3 mesec zapored pa me malo dajejo skrbi...pa tudi razmišljam da bi menjala G, ker moj je pred penzio in zgleda da ga nič več prau ne zanima.. A je mogoče imela katera podobne težave in se je izkazalo da je kaj narobe?

Drugače kako ste danes? user posted image Se mi zdi, da to vreme tak vpliva na počutje da groza user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Varne škarje za striženje las otrok
abee

Ali misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?

Da (55%)

Ne (41%)

Ne vem (4%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!