Sadrika
|
Ne vem zakaj takšne zamere, da bi morale zapuščati forum..... pa saj je samo forum kjer je poln različnih mnenj. Ne razumem no. Majči_ - tudi moj se je začel zadnje 3 dni obračati v posteljici na trebuh, vendar ne v spanju, ampak zjutraj, ko poje obrok ob 6h in potem preden zaspi nazaj, se nonstop obrača, pa ga potem skoz obračam nazaj, ko sam ne more. Če se pa tvoja v spanju, ji verjetno paše spat na trebuhu in mislim, da bi se tudi nazaj, če bi bila potreba. Lumani - čestitke za zobke in za GH, mi2 uvajava že 1mesec, pa sva še vedno na začetku , še vedno poje okoli 70g, tolko kot na začetku, mu pa brokoli ne paše, je dobil nekaj pikic in rdečo rito. Npr. po korenčku in jabolku (skupaj kuhano in spasirano) je pa nenormalno veliko kakal (6x v enem dnevu, od tega 1x ponoči, ko drugače nikoli ne kaka ponoči) Imam pa hude probleme, kako ga pokriti/odkriti za spat ponoči, ker ta otrok nenormalno veliko švica. Zdaj prakticiramo tako, da klima laufa na polno, ko smo zunaj, ko pridemo not, izklopimoin zvečer, ko gre mali spat, zopet laufamo klimo na polno (njegova sobica je najdlje od klime) in ko greva spat mi2, izklopiva in potem sredi noči odprem njegova okna na stežaj, vendar ima še vedno 25 st. Zdaj je spal še v pižamici, pokrit samo s prevleko za kovterček, danes bo dobil pa samo body, ker mu je preveč pižamica, zopet je imel čisto mokre laske zjutraj. Kako jih pa ve prštimate?
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 18.6.2013 7:45:00 >
|