Sadrika
|
Jutro punce, mi smo imeli včeraj pregled (okroglih 9kg ima in 73cm kar je čisto ok za 6m, je podvojil porodno težo), cepljen pa ni bil zaradi reakcije na prejšnjo dozo in bo zdaj testiran. Jemo pa zdaj vsak dan že tudi večerjo (mlečni riž, gris, proseno ali ajdovo kašo v AM,...) Za kosilo je dobil tudi že meseka-piš.belo meso, puranje pa tudi ribico (lososa) in kar je z mesekom ima zelo rad. Včeraj sem mu prvič dala surovo sadje, najprej v cucljalniku, banano in melono, ko pa sem videla kako je veselo cucljal in pocuzal vse, sem mu še spasirala oboje skupaj in vse zmazal, bilo je pa pol banane in kos melone. Bomo prešli počasi na AM 2. Imam še 2 škatli št.1 in ko to pojemo, gremo na 2. Povejte mi, tiste, ki že uvajate gluten, kaj vse dajete? Malo sem se tu izgubila, zdaj sem mu dala z glutenom samo gris in pa baby piškotke od Hippa. Ali lahko kakšne testenine Vesper - tvoj Jaka je pa pravi jedec In ful ti zavidam, ker že počasi pakirate na morje :P Neonaia - stojalo bo pa upam, da za več kot par tednov, imamo že od prej malo večjo banico (ono ko je notri na eno strani za dojenčke od 0-6m, če se pa na kontra stran usede, pa od 6-12m)in stojalo za to banico, je bolj kot ena mizica na nogicah, ne znam drugače opisat, pa tud nikjer na spletu nisem našla, da bi pripopala link. Ni bila lih poceni in res upam, da nam bo služila več kot par tednov ( banica 22eur+stojalo 42eur), če pa ne, imaš seveda čisto prav, za križ sem ful hvaležna sem za vsak dan hvaležna posebej in vsak dan hvalim, ko ga kopam, kako je pa to fajn, res. vem pa, da ga bom slej ko prej morala začet navajat v naši bani in prvič bom lahko sprobala na morju me prav zanima, kako se bomo znašli, hehehe uživajte punce
|