|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
8.7.2013 21:45:55   
Sadrika
uuuu, mi tud šele konec avg.na morje in imamo prav probleme, ker ne vemo kam user posted image
jst sm pa zdej nabavla stojalo za banico in nimam več matranja s križem user posted image user posted image user posted image , imamo pa seveda vsak večer poplavo v kopalnici, hehehehhe.
Tilen tudi že kar nekaj časa dela to... se spravi na kolena, pade dol in se dvigne z rokami, nekaj dni se je celo že plazil ritensko, sedaj je to nehal, se je pa začel kotaliti, če želi po kakšno igračko. Resnično je že skrajni čas, da umaknem rože s tal. Sem ga zadnjič odložila v dnevni na sredino puzzle (imamo sestavljene iz 3 paketov) in mu grem pripravljat flaško v kuhinjo, ma ni me bilo najve 2min in ko se vrnem, otroka NI!!! Me je skor kap, bil je pa kakšna 2M stran pod Yuco in se igral z listi user posted image . Ma ima precej rož in odlašam s tem umikanjem, ker se bom res težko poslovila od njih, ampak zdaj je pa res že skrajni čas.
Imamo pa prvi zobek user posted image user posted image user posted image pa ne vem kako dolgo traja, da pride cel ven? Videti ga še ni bohve kolk, se ga pa pošteno čuti. Ma je bilo par dni prav hudo, sem ga veliko mazala s Calgelom, pa tud brez Calpola ni šlo.user posted image ,
Tudi pri nas je polno dlak, puščajo zdaj na veliko, pa še naš je med bolj dolgodlakimi in pač sesam več. Sem v nosečnosti nabavla robota, ker sem se težko sklanjala, pa ga sploh ne uporabljam več odkar sem rodila, mah kaj vem, za silo je, ne posesa pa tako temeljito kot jaz. Pa še vse moram umikat, tko da v tistem času imam že vsaj 1 sobo posesano.
Mi se še zaenkrat namakamo kar v domačem bazenčku, še nismo šli nikamor na javni bazen.
Tiste, ki ste na morju, uživajte, tiste ki pa še čakamo, pa naj že hitro mine

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.7.2013 11:49:53   
Mala BB
Zdravo punce, pozdrav z morja. Tipično - ko si pa na morju, se pa nikakor ne spraviš na plažo. No, sej smo parkrat bili, tudi na bazenu, ko je bilo slabo vreme, ampak vsak dan se nam pa ne da. Je pa tako zelo vroče, da se niti ne spravimo pred 18.uro. Ni mi jasno kako nekateri ostajajo cel dan, z malimi...

V glavnem - spet - me nekaj zanima in prosim za pomoč. Že kakih 10 dni je GH, za kosilo zelenjavno kašico, pred kratkim pa sem mu začela delati še manjše sadne rahle kašice za večerjo. Ni bilo seveda nobenega problema, mali je kot velik. Na veliko prebiram vse možne zapiske in forume in še vedno si nisem čisto na jasnem koliko točno je gramaža obroka za kosilo a) da zamenja obrok b) da še vedno dobi tudi moje mleko.

Vem da ste to že pisale, ampak vseeno prosim, da mi to ena napiše, čisto enostavno. Hvalaaa!

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.7.2013 12:00:32   
Polona19
Čav!

Mi smo tudi doma na morju in se ne odpravimo ven pred 18.uro, kakšen dan še kasneje, saj ponavadi takrat spi. Sem pa doma z obema otrokoma in nimam več idej kaj naj počnem s starejšim.

Tudi mi imamo zobek user posted image . Mislim, da bo vsak čas zunaj tudi drugi. Da se malo pohvalim, smo jo naučili tudi bravo (zaploskati) in pomahati user posted image .

Glede GH sem nekje prebrala (mislim, da pri Tanč). Da obrok zamenjamo, ko pojejo cca.200g, kar bi bilo približno kot steklenička velikega Frutka. Naša včasih poje toliko, včasih ne, želi pa vseeno po cca.1 uri še zizo user posted image .

Glede obračanja in plazenja je naša bolj lenuh. Se sicer zna obračati na obe strani, vendar se ji največkrat ne da in kar leži na hrbtu, največ kar naredi, se obrača na bok, da seže po igrači user posted image

Uživajte punce!

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.7.2013 18:24:05   
Majči_
živjo punce...
mi smo tudi še doma in gremo na morje šele več kot čez en mesec user posted image saj takrat mi bo pa ok da nismo že en mesec nazaj šli, zdaj mi pa nikakor ni...

no da malo povem kako pa kaj stvari pri nas stojijo...imamo že 4!!! zobke...in kar je meni najbolj čudno je to, da sta ji spodaj zrasli enki, zgoraj pa dvojki...moj mali vampirček bo user posted image vsi so prišli ven brez težav, samo ugrizne pa že kar preveč da bi ji človek še dal prst...sem pa kupila neko gumijasto reč za na prst v mullerju, da ji bom počasi začela čistit zobke, samo nekako pozabim skoraj vedno. ne vem katera je že spraševala kako dolgo raste zob, je pa pri naši tako da smo prvo špičko našli več kot en mesec nazaj pa mislim da to še ni čisto končna velikost...sta oba spodaj že velika, samo mislim da jima še malo manka...

s hrano nam ne gre nekaj preveč dobro že od zmeraj...en obrok na dan poje brez problema, samo za drugega pa kakor je...enkrat ja, drugič pa tudi ust ne odpre. sem pa šla na mleko št. 2 pa ne vem če je to ok odločitev. ker zdaj pa res ne vem kako in koliko naj jo hranim user posted image user posted image v bistvu spije zjutraj cca 240ml mleka okoli 8.00 potem pa sploh nebi jedla do dvanajstih, enih...ne vem no, meni je to čudno. ker potem je "premalo obrokov" če bo tako...ker če je šele ob enih gosto potem, je sita sigurno do štirih, potem takrat še ena flaška (ali pa kašica če je dober dan) pa okoli sedmih še ena...se pravi 4 obroki...grrrr zmedena sem...a ima še katera podoben problem?

končno se obrača na vse strani, po sobi se kotali tako da jo je že kar težko pustit malo samo...ker vedno najde kakšno stvar ki ni za njo user posted image no edino v posteljici svoji pa kot da gre samo v eno smer...prevali se na trebuh potem pa joka...upam da bo kmalu še ta faza mimo...

polona 19 - bravo za bravo user posted image user posted image kako pa vam je to že uspelo?jaz sem prav zdaj malo poskušala pa nima pojma kaj hočem od nje...no ja, saj imamo še čas, samo vseeno, bi bilo tako fino da bi kaj takega že znala, že tako je taka faca, naju spravlja cel dan v smeh...pa klepetulja...govori bababbaba mamamamamama papapapa pa vse mešanice tega in to kar začne pa ne neha...res je srček...

nič, dovolj mojega dolgovezenja, greva se s princesko skopat pa pančkat počasi...lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.7.2013 7:48:42   
Sadrika
Majči, moj ima že od rojstva problem s hranjenjem in prav tako sva imela z GH, zdaj je sicer končno začel jesti kosilo v ok količini, to je ca. od 150-200g in mu mleko potem niti ne ponudim več. Ima pa 6 obrokov, pa to samo zaradi mene, če bi bilo po njegovem, bi jih bilo tudi okoli 4. In sicer zjutraj se zbudi okoli 6h, takrat je najbolj lačen in poje okoli 210, potem mu jaz ponudim okoli 10h, pa poje okoli 100, včas celo celo flaško (170), kosilo mu dam malo pred 13h, potem pa zopet flaško ob 16h(150-170), ob 18h dam za večerjo kakšno mlečno kašico, največkrat pa flaško, pa spije okoli 150-170 in pred spanjem vedno spije celo (170), ca.ob 19:30. In se mi tudi zdi, da premalo popije mleka na dan. Če bi ga pustila, da bi se sam oglasil od lakote, ma ne vem res, koliko obrokov bi imel. Saj ne vem, če delam prav, da mu kar sama ponujam, brez da bi se sam oglasil, verjetno bi bilo boljše, da bi se in bi tudi količinsko več pojedel, pa pač v manj obrokih, pa se tolk obremenjujem s temi reglci, ker je pač fajn (tudi za nas), da imamo vsaj 5 obrokov /dan.
AM št.2bom pa še malo počakala, da bo imel 2 obroka, se pravi kosilo in večerjo (večerjo zdaj ne dobiva vsak večer), ker je baje 2 manj kalorična in z manj maščobe, ravno zaradi tega, ker dobi z GH nekaj več tega.

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 10.7.2013 7:50:54 >

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.7.2013 8:16:38   
Sadrika
Aja, pa dons bomo upihnali pol svečke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.7.2013 11:59:53   
neonaia
Sadrika: naša tut približno tko je kot Tilen, le da jo dojim čez dan in nevem koliko spije(zjutraj ga imam nekaj, popoldne se pa bolj samo crklja)...mislim da imajo to dosti mleka, pa še GH zraven.
user posted image za pol svečke in zobek!
stojalo za banjico boste pa hitro prerasliuser posted image no samo da križ ne trpi, pa tut če je samo za par tednvuser posted image

MalaBB: za gramažo ne vem..mi delamo po feelingu.poje pač toliko kot hoče, kasnej ti pa pove ko je lačen. js sm jo samo prve dni uvajanja dojila.pa še to pred kosilom, če je bila že preveč lačna. drugače je pa sadje bolš dopoldne jest (tut mi), zvečer pa kakšno mlečno žitno kašico, da pol lažje zaspijo in bolje spijo. blagoruser posted image

Polona19: user posted image za zobek, ploskanje in mahanje! nč ni za sekirat če se ne obrača tolk..očitno je bolj mislecuser posted image in ne športnica..

Majči: hihi..vampirčekuser posted image
če napreduje in je zadovoljna, ni panike..tut če je manj obrokov.mogoče ji vmes kaj ponudiš (košček sadja, čaj) če hoče...

aja skor bi pozabla..smo mal pregled..vseuser posted image 8390g in 67cmuser posted image

pa-pa

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.7.2013 13:17:02   
Lumani*
Čestitke za pol tortice in za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi podoben ritem hranjenja. Začne se nekje ob 2 ponoči, ko dobi flašo in potem drugo okoli 6. zjutraj, nato mi aja do pol 10, dobi okol 10.00, sadno kašico in poje kar orng, okoli 250 g, potem dobi okol pol enih flašo in gre ajat, aja dobri dve uri, se zbudi, dobi on 15.00 zelenjavno kašico, al pa kakšno juhico, potem malo odrema pop in dobi ob 18.00 mlečno žitno kašico, ob 20.00 flašo in on 20.30 je dneva konec user posted image

neonaia - je podoben tistemu stolčku ja, samo da ima za odpret "obročke" da ga lazje not posadiš.

Pred dnevi smo dali kri in vodo in ko so ga pikali čisto nič ni jokal, pravi junak je že bil. V pon pa imamo pregled, da vidimo kako napredujemo.

Napredujemo pa s plazenjemuser posted image Ko se potrudi in če mu nastavis pilota ali mobitel, kar pridno preplazi kakšen meter da ga dobiuser posted image

Upam, da pop nebo dezja da lahko gremo malo še ven...

uživajte...

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.7.2013 22:48:37   
vesper
hej hej punce, se še malo jaz pofočkam. Mi smo super, mali je prava faca, vsaki dan nam pokaže nekaj novega user posted image user posted image

obroki- mi imamo zdaj že kr nekaj časa tako, zjutraj ko se zbudi poje en kr velik obrok, ker je zeloooo lačen. To pomeni 240-270ml AM in to zgoščenega z bio žitno kašico od baby love. Potem mu med 12-13h nardim eno tako fajn sadno kašico, ali mu dam kr kakšno kupljeno in poje več ali majn celo 190ml. Potem pridemo domov in mu ob kakih 16h skuham zelenjavno-mesni obrok in ga včasih zmaže celega takoj, včasih pa mu polovičko prihranim za kasneje, to pomeni ob kakih 18h, ker mezmes imamo 2h popoldanski spanec. Potem pa mu dam med 20-21h še en mlečni obrok med 180-210ml in potem še za lahko noč spije kolikor pač želi preden ga zmajnka. To pa je včaih samo 60ml, včasih tudi do 180ml itd.. in to je to. Je pa res, da jaz ga ne silim z hrano, ko je lačen se sam oglasi in tudi če mu kak dan ni za jest goste hrane, ga ne silim. Mu pač dam AM in je to to.
Hecno je to, ker je Jaka kr naenkrat nardil ogromen preklop iz polovičke obroka GH na dan, na dva celotna obroka GH. Prej sem se še pritoževala kako noče jest GH, zdaj pa smo kr naenkrat zamenjali že dva mlečna obroka. Pa tudi ko midva jema, mu obvezno moram dat vedno kaj za probat, ker se kr trese od radovednosti. Tako da je jedel že tudi ribico, kak kruhec z namazom je probal, malo čevapčiča na pikniku itd...ampak to so res zlo male količine, tako da malo probava različne okuse.

aja, zobkov pa še nimamo.

mi pa imamo še točno 14dni do morja. Juuuuhej, komaaaaj čakam. Nič punce, lahko noč user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.7.2013 6:57:21   
Sadrika
Jutro punce,
mi smo imeli včeraj pregled (okroglih 9kg ima in 73cm kar je čisto ok za 6m, je podvojil porodno težo), cepljen pa ni bil zaradi reakcije na prejšnjo dozo in bo zdaj testiran.
Jemo pa zdaj vsak dan že tudi večerjo (mlečni riž, gris, proseno ali ajdovo kašo v AM,...) Za kosilo je dobil tudi že meseka-piš.belo meso, puranje pa tudi ribico (lososa) in kar je z mesekom ima zelo rad. Včeraj sem mu prvič dala surovo sadje, najprej v cucljalniku, banano in melono, ko pa sem videla kako je veselo cucljal in pocuzal vse, sem mu še spasirala oboje skupaj in vse zmazal, bilo je pa pol banane in kos melone. Bomo prešli počasi na AM 2. Imam še 2 škatli št.1 in ko to pojemo, gremo na 2. Povejte mi, tiste, ki že uvajate gluten, kaj vse dajete? Malo sem se tu izgubila, zdaj sem mu dala z glutenom samo gris in pa baby piškotke od Hippa. Ali lahko kakšne testenineuser posted image
Vesper - tvoj Jaka je pa pravi jedecuser posted image In ful ti zavidam, ker že počasi pakirate na morje :P
Neonaia - stojalo bo pa upam, da za več kot par tednov, imamo že od prej malo večjo banico (ono ko je notri na eno strani za dojenčke od 0-6m, če se pa na kontra stran usede, pa od 6-12m)in stojalo za to banico, je bolj kot ena mizica na nogicah, ne znam drugače opisat, pa tud nikjer na spletu nisem našla, da bi pripopala link. Ni bila lih poceni in res upam, da nam bo služila več kot par tednov ( banica 22eur+stojalo 42eur), če pa ne, imaš seveda čisto prav, za križ sem ful hvaležnauser posted image user posted image sem za vsak dan hvaležna posebej in vsak dan hvalim, ko ga kopam, kako je pa to fajn, res. vem pa, da ga bom slej ko prej morala začet navajat v naši bani in prvič bom lahko sprobala na morjuuser posted image me prav zanima, kako se bomo znašli, hehehe
uživajte punceuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.7.2013 9:15:58   
neonaia
hejhej punce.

mi tut uživamo, ampak še ne na morju..hodimo se pa kopat na bazen.sm ji kupla tako plavalno pleničko, ki to ubistvu ni-so bolj kopalke z dodatno mrežico in elastiko, da kakec ne uide ven user posted image in je supeeer! žabica še bolj miga in uživa v vodiuser posted image

en zobek je že kar zunaj, ampak drugega pa še niuser posted image

testenine lahko..če ga ne motijo koščki, sploh ni panike...Naia je jedla že ful enih žit..pšenico, piro, oves, proso...pa ni blo nobene reakcije na glutenuser posted image

Sadrika: aja, če je pa večja banjica, pa bo za neki časa...naša je taka za male dojenčkeuser posted image našiuser posted image pa niso več tko majhni.

ah ja..prou vesela sm, da sm mamica...priznam, da sm se mal bala kako bo, ampak sploh ni težko! res so sončki..

uživite!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.7.2013 13:54:52   
Mala BB
Mamice pozdravljene...spet imam težavico, no saj ni tako hudo. Berem na veliko, da ne smem pasirati hrane s paličnim m., jaz pa ravno to delam. Na GH je šele 14 dni. Kako to ve delate, a res vse z vilicami?

Lep dan!

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.7.2013 18:37:18   
Sadrika
Jst vse s paličnim mixam, niti pod razno mu ne gre kar je samo pretlačeno, se kar davi

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.7.2013 20:29:24   
neonaia
js tut s paličnim...bom pa začela občasno tut vilico uporabljat..ampak počasi.mi je najlažje zmiksatuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.7.2013 21:25:29   
mini86
no pa da se še jaz javim..

imamo dva zobka in veselo jemo dva obroka gh-ostalo se dojimo..
imamo kosilo okoli 13h-rižoto, pire z kumarično omako, polento pa zelenjavo, zelenjavne juhice z krpicami, makarončke z različnimi omakami......in vseee pojeuser posted image
nikoli nisem nobene stvari pasirala ampak samo pretlačila z vilico in nimamo problemov s koščki..

okoli 16.-16.30 ima sadno malico-marelica, nektarina, hruška, borovnica, malina, suhe slive..če smo pa kje tko pa dobi kupljeno..ampak ne poje nikoli cele..tudi na splošno poje manj sadnega obroka kot pa rečmo kosila..samo brez problema zdrži do naslednjega obroka in še bi..tko da jaz ji tudi dajem nekje na 3-3,5h za jest..

smo pa predvčerajšnim pospravili košek in zdej lepo spi v "veliki" pojstlci..je že vlekla uno blago od koška, pa vrtiljak je že ujela živalceuser posted image

zaljubljena je v bratca in on v njo..rada se skriva, ni pa neki športnicauser posted image

še vedno mi spi do 9.30-10.30 zjutri in sem prav zadovoljna..ni nikoli tečna in tako kot bratec tudi ko je zaspana ni sitna-takrat je pa vse blaaaazno smešnouser posted image

ja kokr je bilo rečeno-ko poje nekje od 150-200 naj bi zamenjal obrok..ni pa fajn v nedogled dojit po obroku ker se to potem baje tudi navadijo in skos hočejo..rajši da manj poje pa potem malo prej naslednji obrok..ko sem se odločila da ji pop dam sadno malico je nisem nič dojila čez in je že takoj lepo zdržala do naslednjega obroka..

no, mi je bilo pa zanimivo k sm malo danes brskala kakšno kosilo naj bi imel 8 mesečnik-malo še manjka do takrat ampak vseeno..no in malo starekjše objave..tanč je nekje napisala da lahko u bistvu jejo že enako kot mi samo manj soljeno in ne nekega daljšega praženja al neki tazga..
ko bom v začetku avg kot vsako leto filala paprike bom zanjo tudi posebi kakšno nardila..je pa že jedlačevapčič-bil je puranji, in ga pol zmazala..je pa tud čist nora na sladoled in že ko ga odvijaš se čist trese in čakauser posted image
gluten ali ima reakcijo nanga ali pa nima..js nisem nič extra gledala kaj vsebuje gluten ampak sem ji začela delat normalna kosila brez soli..itak se ga uvaja med 4-7 mesecom in mi smo začeli s 6 meseci in ni nekih groznih omejitev..
no tok iz moje strani za zdjuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.7.2013 12:58:20   
neonaia
pol leta smo stariuser posted image user posted image

smo mel patronažno na obisku in nas je pohvalila.user posted image rekla je, da naj že s tretjim obrokom začnemo, pa z rumenjakom in pa kšno sadno skutko.
no sadno skutko je dobila danes (prvič mlečni izdelek) za dopoldansko malico (kupljeno-namesto torticeuser posted image , pol bomo pa sami mešal skuto in sadje) in je bla kr začudena, da je tko dobruser posted image pol sva jo pa kr v stolček posadila in je sama packala z žličko...celo je pojedla(100g).no kar nekaj je je blo seveda na obrazu, mizi, stolu, na tleh..ampak tko smo mal proslavil pol rojstnega dnevauser posted image

nč..grem še perilo obesit preden se zbudi..

lepo se (s)mejteuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.7.2013 13:25:47   
Mala BB
neonaia te lahko vprašam katero skutko si ji dala? In ko smo že ravno pri hrani - ima katera kakšen super recept za "prvi piščanček"? kdaj ste ga dale?

V pričakovanju kraljevske bebe, vas lepo pozdravljam!user posted image (mi smo našega princa dobila že v začetku leta...)

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.7.2013 13:42:37   
Lumani*
Čestitke za pol letauser posted image user posted image user posted image Nam pa še manjkajo trije dnevi.

Mi bomo tudi počasi dali piščančeka za papat, glih sedaj kuham jušno osnovo z piščanjčjim belim mesekom. Potem mu bom pa probala dat malo meseka pa korenčeka pa rižeka. Pa bomo vidli. Aja pa tudi jaz vse pasiram še z paličnim.

Smo bili pa v pon na pregledu in smo težki 8800 g in 72,5 cm user posted image user posted image Pravi korenjak jeuser posted image

Lepo bodite...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.7.2013 16:25:04   
neonaia
Mu skutka-marelica je bla (lj mlekarne).to je seveda babi kupla, mami bo pa sama mešalauser posted image .ima dodan sladkor in neke druge aditive tut, tko da bo tako kupljeno dobila samo ob posebni priložnosti oz. pr babici.

Piščanček je pa super z brokolijem, cvetačo in korenčkom z rižem ali drugo prilogo.Naia obožuje user posted image

hihi, a že vejo bo princ al princeska?

pa so res fantki očitno večji..no po teži pa niti ne zaostajamouser posted image

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.7.2013 20:22:29   
neonaia
punce, zasledila sem članek o vpoklicu več avtosedežev zaradi serijske napake na zaponki.
če imate:
Chicco Synthesis, Chicco Auto-Fix, Maxi Cosi Citi, Inglesina Huggy, Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix K in dodatek za košaro Peg Perrego Kit Auto Navetta XL

boste dobili drugo zaponko pri prodajalcu.

še link: http://www.zps.si/varnost/odpoklici-2013/vpoklic-vec-otroskih-avtomobilskih-sedezev.html?Itemid=721

LPuser posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.7.2013 20:13:16   
Bijoux
Se še jaz javim po dooolgem času user posted image

Naš škratek bo v soboto star že kar 7 mesecev. Danes sva odkrila, da ven leze prvi zobek in smo zelooo veseeeli user posted image
Sicer pa smo pri GH kar nekako "obtičali" na enem ustaljenem ritmu, moramo spet malo spremeniti. Zaenkrat se nam dan začne okoli 6.30. Takrat dobi AM, potem pa naslednje tri obroke GH. Dopoldne ponavadi žitna kašica s sadjem, kosilo je kuhano (zelenjava, mesek, kus kus, polenta itd.), popoldanska malica sadna, zvečer pred spanjem pa spet AM.

Paličnega jaz praktično ne uporabljam več...včasih za čežano in za nektarino in tako sadje, ki se res težko samo spešta. Sicer pa pretlačim s tisto za pire krompir delat. Tudi meso samo pretlačim, ostanejo take nitke, ampak jih zelo pridno poje. Zdaj sem mu že dva dni dala naribano jabolko, je tako pomlaskal, da ga je bilo prav veselje gledat.

Glede uvajanja glutena tudi mi nismo posebej komplicirali...počakala sem, da je bil star 6 mesecev, potem pa enkrat bolj po pomoti dala kupljeno kašico, ki je vsebovala gluten user posted image Mu ni bilo nič, tako da sem nadaljevala s kus kusom, piro je tudi že jedel.
Mu še vedno kuham posebej, je pa že postal tako radoveden, da hoče vedno jesti, ko jeva midva..tudi če je imel pol ure pred tem kosilo. Tako da ko smo kje zunaj, dobi tudi že kaj z najinega krožnika. Tako je dobil tudi malo kruha že...samo je problem, ker on to tako zmoči s slino, da mu potem veliki koščki ostanejo v ustih, potem se pa začne "daviti", ker ne ve kaj bi s tistim velikim kosom v ustih počel.

Aja in mi tudi še nismo šli na morje. Verjetno v drugi polovici avgusta. Priznam pa, da si kar malo ne predstavljam....če bi še imeli svoj vikend na morju, bi bilo super...tako pa dokler ne sedi in dokler ni ravno navdušen nad mrzlo vodo, si ne predstavljam da bi bili prav dolgo na plaži. Da bi pa plačevala zato, da bi sedela nekje v enem apartmaju pa tudi ne no...sem pa rajši doma, ob bazenčku na vrtu. Bomo videli no....če se bomo zmenili za to, kar se nam obeta, potem bo kar ok user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.7.2013 14:29:20   
neonaia
hej.

no, končno je pokuku še drugi zobekuser posted image par dni smo mal manj spali, se zbujali ponoči in bli posledično mal tečkani.zdej je spet vse kul-to noč smo se naspal, pa tut čez dan gre tamala spat.

dopust ja...nevem, js ga rabim. pa to ne pomeni, da mormo it v apartma, hotel ali kamp oz. nujno na morje, ampak kamorkoli!-sam vn iz te lublane.naveličam se je in morm nekam vsake par mesecevuser posted image pa tut ni nujno, da za teden, dva..lahko je ful lepo in sproščijoče, tut če traja samo 2dni.komi čakamuser posted image

kok majo pa kej laskov vaši user posted image ? Naia je že vse taprve zgubila, novi so pa med 1 in 3cm dolgi-k en tak mehek ježekuser posted image

uživite

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.7.2013 16:21:30   
matejad
Hej hoj na hladnemuser posted image  Ni zdajle za ven it, pa da si božji, hahauser posted image
Mal heca, sicer pa... par dni nazaj smo imeli 6 mesecev, danes pa pregled in tretjo pikico. Vse OK. Velika 65cm, težka...hja no, celih 6700g. Manekenka, nimaš kejuser posted image  Dobila par vprašanj v v zvezi s tem, če kej čeblja, izgovarja zloge, se preobrača, naredili preizkus z rdečo volno (pade na tla, ona ji sledi).... Vse super. Tudi na svoje ime se takoj odzove.

Čestitke vsem za zobkeuser posted image  bravo pogumnežiuser posted image

Mi ne gremo na morjeuser posted image  Letos se ne izide, mogoč kako popoldne na bazen, drugač se pa v domačem namakamo. Pa je tudi tako lepo... V pozni jeseni pa kake toplice, pa bo... Drugo leto pa vse po starem, spet na morje...

Držte se v senci! LP

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.7.2013 16:54:20   
Mala BB
Zdravo vsem. Pa da še mi damo "raport"user posted image . Imeli 3. pregled + cepljenje. Mere pri 6.5 m: 72 cm / 10.5 kg / 2 zobka + 2 zgornja tik pred prihodom. Je rekla, da je vse ok in "prepovedala" meso še kakšnih 14 dni, ker je očitno z mlekom več kot vse ok (glej kilažo!). Že tako sem dokaj pozno začela z GH,bomo pač še nekaj časa na zelenjavi in nekaj sadja. Mlečno-žitnih kašic tudi ni treba preveč, ker se še doji.Mali je vse skupaj super prenesel, se smejal in niti malo zajokcal. Zdej pa seveda lepo spi.

Sem vprašala tudi kaj je s to pasirano hrano, je treba končati in preiti na koščke, pa je rekla da brez problema še malo počakam, da pridejo zgornji zobki.

Uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil Mala BB -- 23.7.2013 16:55:09 >

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
23.7.2013 16:54:38   
matejad
Včeraj cepljenje, danes pa reakcija na cepivouser posted image  Zjutraj z vročino 38C... Sem ji dala svečko, da smo ji zbil vročino. Boga revčka je tolk stokala... in ni razpoložena čez dan, tako kot je drugačeuser posted image  Ah bo že boljše.

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.