|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
20.6.2013 20:45:09   
neonaia
jaaa, balkon je superuser posted image napihnemo bazenček, pripraviva za jest/pit in uživamo.pa še klopov ni (zuni jih je pa fuuuuluser posted image )
aja sm pozabla povedat, da je mela prejšn tedn prvega klopa! uf..kok sm se ustrašla-dobr da nism bla sama z njo, ker ne vem kako bi ji ga ven vzelauser posted image ..na srečo ni blo nobene reakcije... zdej kr ne upam več u naravouser posted image

dons smo šli pa plavat...na bazenuser posted image uuiiii kok je uživala! zdej spi k topuser posted image

Lumani: o, čestitke za 5 mesecev user posted image - ste le 3 dni mlajši od nas user posted image

huh..še mal pa bo konc tega vročinskega vala..pravijo da je bil današnji dan vrhunec..torej smo že preživel najhuje..no še celo poletje je pred nami!user posted image sej to smo hotl ane? no ene 5 stopinj manj pa bo super.

uživite!user posted image

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.6.2013 7:52:52   
Majči_
dobro jutro...kako ste a se uspešno skrivate pred vročino?midve sva dopoldne kar noter ker imamo tako trapasto obrnjeno hišo da je dopoldne vse na soncu user posted image

drugače sem se pa zdaj kar sprijaznila da spi na buščku. se obrne pa če naredim ne vem kaj. samo je ok, glavo da postrani tako da me ne skrbi več tako strašno...samo še malo hihi user posted image

tudi mi že razmišljamo da bi šli nekam na bazen ker je pa za znoret tole vreme...včeraj sem jo dala kar v banjico za perilo na balkon pa vodo noter...fiiiiinooooo user posted image tamala je res uživala, zdaj moramo pa počasi res it po en bazenček, če se bom uspela odločit kateri mi je najbolj všeč hehe...joj na morje gremo pa šele konec avgusta user posted image . mislim da je bila to zelooo slaba ideja, samo ko sem rezervirala se mi je zdelo da bo lažje če bo že malo večja, zdaj pa vidim da bi bilo čisto vseeno...ah, vemo za drugič...

ja nič, grem zdaj da poštudiram kaj bova počeli celo dopoldne, zna bit malo tečno noter ampak bolje to kot da se praživa zunaj kot dva čevapčiča...lepo se imejte...

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.6.2013 9:25:00   
Sadrika
Pozdravček še od naju :)
mi2 uspešno že cel teden preizkušava bazenček http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172622 in vsak dan bolj uživa, sicer se hladi večkrat po par minut, ampak mu je dovolj. Drugače Je pa tudi Tilen začel spati malo na trebušku , več pa na boku, očitno mu paše. In očitno ima tudi poskok v rasti, ali pa je kriva vročina, ker je včeraj začel nenormalno veliko spati čez dan, zbudi se, ko je lačen in ko se naje, že zopet zeha in si mane učke ter ušeska (tako se včeraj nisva uspela nič namakati :() Prav tako se je danes zbudi ponoči od lakote, okoli 1h.
A vaši se že kaj plazijo? Tilen se je začel zako jeziti, ko je na trebuhu in brca, pride pa nikamor. Včas mu rata priti na kolena, ne porajta pa, da morajo tudi rokice zraven kaj narediti. Tudi, da pride do sedečega položaja, mu je potrebno še čisto malo pomagati. Zibkov pa še kar ni in ni.
Tudi mi gremo na morje šele konec avgusta, pa še nimamo sploh ideje kam, kaj šele, da bi imeli kaj rezervirano, ma saj čisto atiju in mamici podobno.... odlašava vedno in si govoriva, saj je še čas in na koncu divjava zadnji dan. Zdaj pa res ne veva sploh kam, ok, na HR sva že odločena, vendar KAM? Ali je boljše hotel ali apartma zaradi malega. Kam greste vi? In kaj vse je res nujno s sabo tovorit, ker tisto kar res ni nujnega, ne bi, veliko se tko da tud potem na sami destinaciji (do)kupit. Nabavila sva že voziček marelo, da ne bova tega tavelzga s sabo tovorla, prenosno postlco je najbrž že treba, pa plenice, cotke itak, igrače, ojej, boljše da kar neham.....
Lepo še preživite današnjo vročino, potem bo verjetno že boljše za dihat

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.6.2013 10:14:19   
Bijoux
Oblačenje ponoči..tudi jaz ga oblečem samo v bodi s kratkimi rokavi. Do zdaj je bil pokrit še s kovtrom, danes ponoči pa samo s tetra plenico, ker je bilo res vroče. Se pa zadnje par dni bolj zgodaj zbuja..danes je že kar ob 5h hotel jesti, pa je ponavadi vedno vsaj do pol7 zdržal. Verjetno vsa ta zmeda z vročino. Če gremo slučajno čez dan kam ven na vročino (včeraj smo bili zunaj od 10h do 12h), je potem tako utrujen, da spi tudi dve uri skupaj. Sicer se pa čez dan skrivava notri, če je hudo, prižgemo klimo. Okoli 18h pa pokukava na vrt user posted image

Lumani, čestitke za 5 mesecev user posted image Mi smo imeli pa včeraj točno 6 user posted image
Sva mu kupila bazenček in čolniček. Bazenček za doma, da bomo lahko še kdaj pokukali ven, ne samo pozno popoldne user posted image Čolniček pa potem za na morje.
Bazen sva mu pa kupila kar tak večji napihljiv, ima premera 195 cm, da gre lahko še eden od naju z njim notri. Ker še ne sedi samostojno. Sva razmišljala tudi o taki varianti, ki jo imaš ti Sadrika, ampak ga ne morem posadit. Tko da pr ns se bo še kr mami al pa oči namakal z Aleksejem user posted image Upam pa, da bo do takrat, ko gremo na morje že kaj več napredka, da mu lahko čolniček napolnim z vodo in ga posadim notri. Bomo videli user posted image

Mi bomo tudi šli verjetno šele konec avgusta na morje. Kar se pakiranja tiče, sploh ne razmišljam. Če bo sila s prtljago, verjetno tudi prenosne posteljice ne bomo jemali sabo, saj lahko spi pri naju. Ne vem..se bomo odločali, ko bo čas za to.
Če primerjaš hotel ali apartma, je pa pomoje dost podobno. Edino kar se tiče hrane, boš v apartmaju lažje kaj kuhala tudi za malega. Če ti to ni v interesu počet na morju, potem pa itak veš, da hotel user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.6.2013 10:49:06   
Mala BB
Evo, pa smo se prvič kopali! Včeraj. V morju. Mi je bilo dosti tegale šetanja ob plaži, pa "bazenčkanja" na balkonu, če smo pa na morju. Mali je užival, bil glavna faca. V vodi dobesedno znorel, vriskal. Nisem ga še potunkala, si je pa seveda rokice tišal v usta in ga sol ni čisto nič motila. Bomo zdej šli vsak dan okoli 6. ure popoldan.

Lep pozdrav iz Dalmacije. Čakamo vasuser posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.6.2013 10:06:17   
mini86
evo nas nazaj..bilo je več kot odlično..tamala plavala v šlaufu, ji je prav pasalo se malo ohladit..oba sta bla pa zelo pridna in komaj čakam naslednjo rundo morja

bijoux-piškoti..prav nobene škode ni če mu daš piškot..verjemi ne bo nič narobe če bo pojdel vsak dan en piškot..marcel je isto jedel piškot ko je bil star malo več kot 6 mesecev pa mu nič ne fali..ne mara sladkarijuser posted image user posted image no u bistvu mara ampak samo čokolado in sladoled..razna peciva, kolači, bomboni..ne je..in nimam tud kanček slabe vesti da sem ji dala piškot..
in ja meni se zdi tole s hrano-pa ne soka, samo vodo, pa ne piškota, pa samo polnozrnato pa prebrala sem...pač kompliciranjeuser posted image ampak kokr si napisala vsak po svoje..no ne zdj mislt da ji dam kar vse za jest ampak po 6 mesecu je malo omejitev..pa tud js ne izboljšavam okusov iz cukrom..uuuau nisem mislila da so taka neodobravanja glede piškota..
konec koncev, ko bodo v šoli pač nikomur se ne bo poznalo a je dobil piškot s sladkorjem pri 6,5 mesecih ali pa po 1 letu..pa brez zamere še z moje straniuser posted image

sandra_sandrauser posted image user posted image brez besed n podpis pod tvoje

glede smernic..iskreno..požvižgam se na njih..ja v nekem okviru ne pa za vsako ceno..4 leta nazaj je bilo drugače in če je bilo takrat to dobro za mojega prvega otroka bo tudi sedaj za drugega..

no zdj pa res zaključimo to temo-brez zamere z moje strani

aha vidm da ste tm opazile šunko v tistih kombinacijah..ne vem no..sj nikjer ne piše da so to kombinacije od 4. meseca dalje, pač na splošno aneuser posted image

lumani-ja js sm ji nardila piščančjo obaro in jo obožuje..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
25.6.2013 17:21:14   
vesper
hej hej punce

lep pozdrav po dolgem času. Ajooooj pa že spet je prišlo do nekih konfliktov, smo prave babnice prepirljive user posted image user posted image
Pa saj si nismo sami krivi ljudje, da med nami vlada ena sama zmeda, ko pa se že dva pediatra med sabo ne morata zedinit. Pred par leti je bila ena stvar sveta in najboljša za naše malčke, zdaj je čist nekaj drugega in bog ne daj da bi ponovil napake preteklih let. Ajoj...a vsi so in smo preživeli, vsi smo zdravi itd...včasih si prav želim, da bi živela enih par desetletij nazaj, ko nisi mogel komplicirat, ker nisi imel iz česa nardit komplikacij. Pa vsi so bili zdravi in živeli tudi po 100let. Me zanima kako dolgo bomo mi in naši otroci....ah ja...user posted image user posted image

Drugače pa, če bi začele delat študijo kaj je v tem današnjem času še dejansko zdravo in kaj ne, bi po moje vsaka od nas obupala in se po moje 2x zamislila, da smo otroke spravile na ta svet user posted image ampak normalno, da tako ne razmišljamo in želimo svojim otrokom zagotovit kar se da kvalitetno življenje. Zato prav vsaka od nas ima svoj prav, je pa tudi fajn če si delimo mnenja in zvemo kaj novega...zato smo pa tukaj, ne pa da se kregamo.

drugače pa, mi smo super, imamo se prav fajn. Smo se že kopali na kopališču v bio termah in mali je neznansko užival v vodi. user posted image user posted image

GH- nam gre to vse skupaj bolj počasi. Zelenjava mu ne gre kaj prav v ritko user posted image sicer poje, ampak bolj malo. Sadne kašice, to pa kr malo boljše sprejema. Jaz mu kupim kar te od alnature, ki nimajo nič dodanega sladkorja in vsebujejo 100% sadni delež. Za začetek mu dajem te, kr poje bolj malo, ko pa bomo zamenjali obrok pa bom začela sama pasirat sadje... Zelenjavne pa delam sama doma. Kaj ve jih kaj miceno dosolite ali nič?

spanje ponoči in popoldan- ponoči že dva meseca noč prespimo, zdaj se je edino začel ful obračat ponoči in zato posledično jaz bolj slabo spim, ker mali klamotiri okrog user posted image ampak še vedno imamo luksuz, ker je ful priden, tega se zavedam. Čez dan pa v vozičku zadrema za pol urce ob kakih 11h pa mogoče potem ob 14h če sma še vedno na okrog. Doma pa vedno okrog 15h-16h zadrema za dobri dve urci. Se vidi, da je že tudi čez dan ujel nek ritem user posted image

oblačenje-oblačim ga tako kot sebe. Torej, če je meni fajn pri 35 stopinjah v lahko oblekici, potem je njemu fajn v kakšnem lahkem bodiju z kratkimi rokavi itd...

nič punce uživajte, končno ni več dežja. Mi gremo malo pogledat na Lent in mama mora obvezno pojest eno palačinko z nutelo user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
25.6.2013 22:15:45   
Bijoux
Uau, jaz pa ugotavljam, da bom mogla cenzurirati svoje misli, ki se mi porajajo ob branju foruma, ker vidim da je bila ena (iz moje strani popolnoma nedolžna izjava) vzeta na slab način na deseto potenco. user posted image

Mini86, upam da mi nisi tudi ti zamerila tega... user posted image

Da pa še obrazložim to moje "kompliciranje" okoli sladkorja...izhaja iz mojih težav izpred kakšnih dveh let nazaj, ko sem imela v telesu popolnoma porušen hormonski sistem. Zapravila sem kar nekaj denarja, časa in energije, da sem hormone in ravnovesje v telesu spet popravila...posledica je bila tudi zanositev v prvo (prej pa sem bila opozorjena, da bom imela kar nekaj težav). In takrat sem se zavedela, kaj določene snovi naredijo telesu. Takrat mi je končno tudi teža nehala skakati kot jojo počasi dol in hitro gor. V nosečnosti se mi je to seveda spet porušilo in še zdaj se ubadam s posledicami pridobljenih kg. In ravno zato me iz mojega mišljenja, da je za žejo voda in ne sok in da lahko piškoti in podobne stvari počakajo do takrat, ko bo otrok vedel, za kaj sploh gre, ne bo premaknil nihče.

In lepo lepo prosim, ne me spet napasti, nikomur ne želim soliti pameti, nikogar ne želim prepričevati in nikogar obtoževati. To je samo moje mišljenje in tega se bom držala user posted image

Vesper, super, da ste uživali na dopustu user posted image user posted image Se vsakega 20. v mesecu spomnim tudi vaju z Jakatom, ker si ravno delimo ta datum user posted image Ste kaj praznovali pol leta? Mi smo imeli občutek, kot da je res en prav poseben dan, še darilo sva mu kupila user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.6.2013 22:31:50   
vesper
bijoux jaz se glede tvojega pogleda na hrano popolnoma strinjam. Pa nimam in nisem nikoli imela nobenih težav s hormoni, pa vedno sem bila med suhimi in nikoli se nisem rabila kaj posebaj truditi z kakšnimi dietami itd...tudi sama rada spijem coca-colo, ledeni čaj in podobno...ampak glede prehrane otroka se pa s tvojo teorijo popolnoma strinjam user posted image žal je v današnjem času zelo velik problem med mladimi in na žalost tudi majhnimi otroci prevelika telesna teža, ker na žalost je v tričetrt prehrane, ki je zaužijemo ogromno preveč sladkorja...plus tega premalo poudarka damo na zdravo prehrano, ker je tudi tempo življenja na žalost takšen user posted image
Pač meni je ful hudo, ko vidim te "uboge" debelušne otroke, ki pač še itak ne vejo za kaj se gre, potem pa pridejo v osnovno, srednjo šolo in so na žalost slej kot prej tarča posmeha. Žal, v današnji družbi je pač tako...da pa ne govorimo kako je to škodljivo za zdravje. Meni se zdi zeloooo pomembno otroka že od začetka navadit na čimbolj zdravo prehrano, seveda tudi mora kdaj pa kdaj pojest nekaj sladkega, spit kakšen sok in podobno ampak vse v mejah normale in vse ob svojem času. Ne linčajte me punce, to je samo moje mnenje. Mimogrede moja najboljša prijateljica dela popolnoma drugače kot jaz razmišljam, otroka sta dobesedno gor zrasla ob čokoladi in coca-coli in mcDonaldsu. Sicer sta oba suhcena, oba zdrava, oba super in vse in ona še je vedno moja najboljša prijateljica, ki jo imam zelo zelo rada. Hočem povedat to, da se najini mnenji glede prehrane in vzgoje otroka zelo razlikujeta, pa vseeno vsaka spoštujeva mnenje druge in tako bo vedno ostalo....če bi bila samo ena teorija pravilna, potem bi vsi izbrali to in bili zdravi in srečni in tako naprej...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.6.2013 22:33:12   
vesper
aja bijoux nismo nič praznovali kaj posebej. user posted image ko bomo pa dopolnili eno leto, pa bomo nardili čago user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.6.2013 9:19:53   
Sadrika
Neonaia - kje si nabavila cucljalnik? Namreč v BC me gledajo kot da sem iz lune padla, še slišale niso za kaj takšnega. Tud v Muellerju ga nisem dobla user posted image
Se pa jst tud precej zbujam zadnje noči zaradi malega, mali sicer spi, ampak precej stoka v spanju in ga najdem na trebuščku, glavico lepo na strani, ampak ko začne stokat, bi se rad obrnil na hrbet, pa ne gre, potem ga jaz obračam in poslušam vsak šum in hodim gledat kako spi, tko da sem precej nenaspana zadnje dni user posted image
ne zamerit, ampak ne morem, da ne bi....tudi jaz imam posebno mnenje o prehrani, pa ni bilo vedno tako. Imela sem službo, ki mi je vzela časa čez cel dan, o hrani nisem slpoh razmišljala. Tako, da če sem že jedla (to je bilo največkrat 1x/dan) sem jedla junkfood (sladkarije in nasploh hrana z veliko OH), veliko sem imela uroinfektov in posledično bila vsak mesec na AB, to vse skupaj mi je čez leta naredila celo štalo v črevesju, slabo počutje, utrujenost..... kot tudi neplodnost. In ravno to zadnje mi je dalo misliti, na kar sem šla na strogo dieto in vztrajala eno leto z njo. Prej nisem sploh pomislila, ampak hrana pravzaprav je lahko tudi zdravilo, ko sem po enem letu imela urejene menstruacije, bila polna energije in nasploh sem se počutila bolje. In na kar sem še najbolj ponosna, zanosila sem naravno. Morda je bilo res naključje, vendar še vedno trdim da po zaslugi diete in seveda s svojo trmo, da sem pri njej vztrajala, pa čeprav je bilo težko. Zato si res želim, da bi mali imel nek red pri prehrani. Vem, da karkoli zaužije, danes žal ni nič več zdravo, pa naj bo še ne vem kako BIO, je pa sigurno bolj zdravo kot pa v naprej pripravljeni obroki, ko nikoli ne veš kaj vse je notri. Moje mišljenje in ga nikomur ne vsiljujem, ker vsaka mama ve, kaj je za lastnega otroka najboljše in mi je zato BV dajat kakšen komentar na to kakšne jedilnike sestavljate svojim otročkom, ker vsaka mama da svojemu otroku najboljše, pri tej debati pa nisem mogla ostati tiho ravno zaradi tega, ker ste imele ve komentarje na jedilnike drugih. Saj smo na javnem forumu in vsaka da svoje mnenje in ko smo ravno začele dajati svoje jedilnike, je pač stvar vsake posameznice, če ji bo dal kakšno novo zamisel za kakšen nov obrok, ne pa da ga bo kritizirala. Takšen, ki mi ni všeč, ga pač spregledam. Moje mnenje in se opravičujem, če sem kateri povzročila visok pritisk z njim.user posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.6.2013 21:31:36   
neonaia
lep pozdrav, punce!

mi smo imeli tudi že par pestrih večerov..tamala se je zbujala na pol ure in se drla (ne jokala) in ni nč drugega pomagal kot mleko.taka lakota jo je očitno dajala..tko da smo začel z večerjo. in sicer z najbolj kalorično mlečno-žitno kašico kar jih imamouser posted image seveda vsebuje tudi sladkor, ampak kaj čmo..sam da je sita.in deluje! po večerji se še malo poigramo, zrihtamo za spat in potem dobi še flaško mleka...tako da se ne zbuja več in spi do 6h (na to uro se je tko navadla, da se takrat zbudi, ne glede na to kdaj gre spatuser posted image ).

uvedli smo gluten! jedla je testenine, kus-kus...nobenih reakcij ni blouser posted image
tut koščki v kašici je ne motijo več (testenin, riža in kuskusa se ne da čist spasirat) in prou lepo vsako žlico "prežveči". sadje ji pa ni glih tok všeč..sej poje, ampak ma rajši zelenjavo, kšno prilogo in včasih še meskauser posted image

plazi se ne, ampak je pa zelo okretna.če je igrača predaleč, se kr prevali na hrbet in jo tko doseže, na trebuhu se pa v obe smeri premika, naprej ji pa ne rata več kot 10cm...sej bo, ko bojo možgančki ustvarl vse povezave.

vesper: zelo lepo spisano in se ti pridružujem glede prehrane user posted image

sadrika: user posted image ne vem zakaj v vašem bc nimajo cucljalnikov (v lj jih imajo), prav tako so v leclercu in celo v lesnini na baby oddelku sm jih vidla (ampak od druge firme)...upam da ga najdešuser posted image ..če pa hočeš, ti ga lahko tut jaz kupim in ti ga pošljem.

no..sej sm zihr še kej pozabla, ampak sej se še kaj slišimo v naslednjih dneh..

nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
27.6.2013 18:44:21   
neonaia
hihi..sm se spomnila kaj sm pozabla povedat..limono sva ji dala za probat! user posted image sva mislila da bo tko kot na smešnicah, ko delajo take face, pa ni blo...mal jo je presentu okus, pol je pa še hotla! user posted image

zdej pa kr spi...že od pol 5h...popoldne še nimamo ustaljenega ritma tko da me iz dneva v dan preseneča.

aha, zdej se pa zbujauser posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.6.2013 17:39:45   
mini86
bijoux-neeeeee nisem zamerila-a je izgledalo takouser posted image user posted image user posted image user posted image

imamo pa že drugi zobekuser posted image kej tečna ni, samo ponoči se 1x več zbudi za dojit..če bo skos tko bo veeeč kot odličnouser posted image

danes sva začele z sadjem..pojedla je skoraj vse-malo manj kot pol banane, nektarino in dve žlici borovnic..malo jo je vsake tok streslo ampak se je pogumno držala..

morm pa še neki pogruntat ker velikokrat je zaspana ravno takrat ko bi mogla jest in do polovice še nekak gre pol je pa že jokava..danes je jedla makarončke z bučkino omako in pojedla je vse..nouser posted image sj ona vse poje kar ji daš..ni po bratcuuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
29.6.2013 13:37:02   
Sadrika
Punce, tiste, ki ste na AM, kdaj boste preršle na 2? Pa še nekaj me zanima, do 6.meseca je potrebno vodo prekuhavati, kaj pa potem? A se kar neha in lahko pijejo iz pipe, ali naj dajemo ustekleničeno, ali kako? Pa bi moral biti prehod, recimo, da vedno manj kuhaš vodo, ali kar prenehaš iz danes na ju3user posted image
Tilen se je začel plaziti...... ritenskouser posted image . Nikakor mu ne znam pomagati, da bi dojel kako naj gre naprej. Kako so pa kaj vaši pri plazenju?

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 29.6.2013 13:38:39 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
29.6.2013 22:58:46   
vesper
Sadrika jaz bom zdaj počasi prešla na 2.AM. Mi smo 20.6 napolnili 6.mesecev ,tako da sem rekla, da še malo počakamo, potem pa zamenjam in zdaj še eno hrano, ki jo imamo doma spraznimo, potem pa zamenjava.
Drugače pa kaj se tiče vode, jo jaz še prekuhavam za obroke. Za pit mu pa že kr nekaj časa dajem tisto iz pipe in je čist ok. Mislim, nič ni, nobene reakcije ali karkoli.
plazenje- Jaka se plazi še glih ne, se pa obrača iz hrbta na trebuh in obratno, pol se mu pa nekak vseeno uspe pripuzat nekam. user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.6.2013 16:23:10   
neonaia
prvi zobek je tu! user posted image
učeri sm opazla, ko se je smejala user posted image
2 dni je bla tečka, zdej je pa spet kul...

vodo ji pa mi tut za pit že dajemo iz pipe, za hrano pa prekuhamo.

AM bomo pa porabli to kar mamo, pol pa šli na 2.to bo pa kr trajal, glede na to da samo zvečer dobi.

sadrika, si dobila cucljalnik?

LP

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.6.2013 21:56:09   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: neonaia

sadrika, si dobila cucljalnik?

LP

Ja, sem ga dobla v tadrugem BC, (imamo 2 v CE), tu pa kot da je drug svet. Sicer je res večji in imajo zato tudi več artiklov. Ga pa še nisem uporabila user posted image , trenutno ne vem kaj bi mu dala, ker še ni dobil nič presnega, bo pa vsak čas.
In seveda čestitke za 1.zobekuser posted image user posted image pri nas še ni nič videti, pa tko čakam in čakam, že od 3.meseca, ko je začel dajati vse v usta in sploh zadnji teden je smešen, ko tišči obe nogi, pa še rokice v usta, da mu gre potem na bruhanje.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.7.2013 14:00:27   
Mala BB
Evo, pa smo tudi pri nas končno pojedli prvi korenček!user posted image . Čeprav je zdravnica prepovedala do 6. meseca, ker mu čisto nič ne manjka (malo pod 10 kg user posted image ), pa vseeno nisem več hotela čakat. Tako nas je gledal, ko smo jedli, da sem imela slabo vest do Marsa in nazaj. Sploh pa bo 6 naslednjo soboto. V glavnem, tako sem se cmerla od smejanja, zaradi grimas, ki jih je delal. Ampak pljunil ni pa nič, ha ha. Sledi bučka,pol pa kombinacije s krompirčkom. V soboto pa, ko proslavljamo, mu pa želim dati sadje in kot berem, ste začele z jabolko. Ali kaj drugega? In vse ste tako zelo pridene, da vse kuhate, kako pa je z narejenimi kašicami? Saj ne,da ne uživam, ko mu tole vse pripravljam, samo vprašam....če bomo kje zunaj neplanirano....

Sončen pozdrav!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.7.2013 14:58:49   
Lumani*
Oooo cestitke za prvi zobek!!! Kaj ze tamalim umivate kak zobkr? Mi imamo scetko ze kupljeno skorak od rojstva,sam uporabili pa je se nismouser posted image .
Jaz sem narocila cucljalnik preko spleta,krr v bcju imajo samo tiste iz blaga,jaz pa bi zelela iz "gume".

Danes smo nabavli stolcek za v bano,ker v banjici se ne more vec kopat,ker tako skropi okoli,da je jojuser posted image user posted image

jaz se sadje vedno prekuhavam,ker je vecinoma kupljeno,cakam na domaco sadje,da bo lahko jedel sveze. Tudi kupljene kasive uporabljam od holle,ce kam gremo al pa sem v krizi s casomuser posted image Najraje ima sadne pri zelenjavnih pa je polno grimas zraven...

Lep dan...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.7.2013 15:35:25   
Sadrika
jst tud uporabljam kašice od Holle, če gremo kam, da ne morem skuhat, ampak samo zelenjavne, sadnih ne, pa še to se je zgodilo samo 3x. Smo pa končno zamenjjali obrok kosila, mora bit pa malo AM not, drugače ne poje tolk. Tud meseka je že jedel 3x. Do zdaj se je slabo izkazal samo brokoli. Od sadja sem mu dala pa zaenkrat samo jabolko in hruško-skuhano, včas malo korenčka zraven, ima pa potem zelo rad za pit to vodo v kateri se je kuhalo sadje.
A cucljalnik iz gume tud obstaja user posted image mah zdaj bom tega uporabljala, če ga že imam.
Kakšen pa je ta stolček za v bano? Lahko prilepiš kak link? Pri nas je tudi dosti škropljenja, pa sem ga z bano vred postavila v tavelko bano, samo je pa bogi potem moj križ, avčuser posted image

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.7.2013 19:38:59   
neonaia
hejhej!

kopanje: mi se tut že v tavelki banji kopamo (včasih z uno blazino, včasih pa brez), ker je tamala banjica premičkenauser posted image no, tut zarad tega, ker oči ne upošteva oz. pozablja, da njena masa raste in bi moral on posledično manj vode nalit, tko da smo mel parkrat cele poplaveuser posted image

sadrika, ne si križa lomt! js grem kr not v banjo na kolena in jo skopam. si ne predstavlam kako bi to nardila ob banjiuser posted image ..pa še naprej se morš nagnit..uf. sej pol k bojo sedel, bo lažje.

kašice: doma mamo skos kšno zelenjavno ali z meskom, če se nam pač ne da kuhatuser posted image ..ampak te morajo bit pogrete, mrzlih noče (sej so res zanič mrzle!), tko da če gremo kam, kjer ni možno pogret, vzamemo raje sadno s sabo. ji pa kupujem od hippa, alnature ali babylove, ker večinoma v DMu kupujem te zadeve. sm pa vidla v mullerju neke bebivita..so cenejše, ampak ne vem a so vredu.je kera probala?

zobki: user posted image mi mamo tut že skor od rojstva zobno ščetko, ampak je še nismo uporabli.jah, se je treba še navadituser posted image bomo jutri!

mala BB: user posted image za korenček! kr pogumno naprejuser posted image
naša je prvo sadje jedla kupljeno kašico breskev, jabolko, banana...user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.7.2013 8:42:15   
mini86
a kr vse na morju..user posted image user posted image

no mi že dober teden sedimo..
kosilo je itak super, sva pa zamenjale tudi pop obrok za malico..tko da sadje je po kosilu že kakšne 14 dni, ampak js mam pa še vedno joške trde in nabite..sploh ne vem kdaj se bo to nehalo..pr kosilu vem da ni bilo nobenega problema..

se pa ponoči še vedno doji na cca 3h..tko da čez kakšne 14 dni zamenjam še večerjo z kašico..

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.7.2013 14:16:37   
Lumani*
heey...

sadrika stolček za kad je podoben temu http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/pripomocki-za-otroke/pripomocki-za-kopanje-plavanje/stolcek-za-v-kad-1276219250.html, nikjer na bc strani ga ne najdem, da bi lahko prilepla link.

Morje... uuhhh mi še bomo čakali nekaj časa user posted image , do druge polovice avgusta. Kaj se hodite kaj kopat? Potrebovala bi par predlogov kam bi se šli kopat čez vikend.

Mi še sedimo ne, smo pa zelo intenzivni pri "plazenju" nazaj in okoli svoje osi, ritko že lepo dvigne in se da na kolena, rokic pa še nima dovolj močnih, da bi se dvignil.

uživajte....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.7.2013 21:03:21   
neonaia
ojla!

mi tut nismo na morjuuser posted image bo treba še mal počakat...

plavat gremo vsake tok v atlantis, v naravi (ob reki, jezeru), pa tamala še ni čofotala...ne vem..se mi zdi premrzla voda, pa tut not je težko prit.

verjetno tale stolček misliš? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689 ja fajn zadeva...očitno bo treba še to kuptuser posted image sam, zdej pa ne vem, če ni una blazina pol odveč? al je pa dost samo blazina? ne vem.

naša tut dviguje ritko in gre na kolena, pol gre pa dol in se takoj dvigne na rokeuser posted image istočasno pa seveda na gre..
sedi pa že kr v redu (gre naprej in se vzravna nazaj), sam je ne puščam predolgo, ker se pač ne usede sama, tko da bo, ko bo.

js sm pa M dobila user posted image po več kot 1 letu...je pa mal močnejša kot sm jo ponavad mela..upam da je sam prva taka.no dobra stran pa je, da me je prjel čistilni sindromuser posted image pucam k zmešana! joooj..tiste k mate kužke in muce...a mate tut toooook dlak?!! js tamalo samo v njeni sobi na tla dam, ker v dnevni je grozn..že med sesanjem nove dlake letijo...razmišljam o robotu sesalcu, da bi skos sesal..sam bi mogli pa tut skos praznit posodo.včasih jima kr zagrozim z britjemuser posted image sam vem da to ne gre. uf..mal se mi že mešauser posted image grem kr počivat..

lahko noč

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?