Sadrika
|
Tilen tud ne gre več s trebuščka na hrbet. Vedno ga odložim na hrbet in se takoj obrne na trebuh in tko ostane....zadovoljen.Mislim, da niso pozabili, samo boljše jim je tko, pa tud potem vse izhaja iz takega položaja, tko da po moje je to ok. Js mam tud kupljene kašice Holle in jih uporabljam, ko smo od doma, ali če pridema prepozno domov, da bi imela čas mu skuhat, pa jih je glih tko. Sadja mu za 1x še nisem dajala, ker nam gre še tud počas, oz. ni napredka, poje glih tolk kot prvič (uvajava že dobra 2 tedna), pa pol še isto spije mlekca, ne vem no, se še ne sekiram, ker si mislim, da imava še čas, vsaj do 6.meseca. Kar zadeva avtosedeža, res jih ni fajn prestavljat v I, dokler samostojno ne sedijo, vendar če preraste lupinco, pa pol ta ni več varna. Zato bomo mi kar kmalu šli v nabavo, nekako flirtamo z Cyber Pallas I,II,III, ne vem pa kakšne so kaj izkušnje. Pravjo, da je zelo varen, fajn je, ker se da naklon spreminjat, ne vem pa, kako je s tem mehom/mizico, ki služi namesto pasov, predvsem kako je pozimi, ko je otrok bolj oblečen. Ima katera kakšne info.? Jst sm zdej ful Pampersk nabavla, pa sm presenetljivo zadovoljna. Jih pa imajo v Tušu za isto ceno kot BC, ker jih je namreč v našem BC zmanjkalo -4 mogoče je sandra_sandra tud v CE nabavlala ). In zdaj, ko sem jih glih nabavla, si bomo pa nekaj izbrali med nagradami.
|