Sadrika
|
Jutro punce, pr ns se je pa zopet vse obrnilo. Je spal že lepo celo noč v kosu od 21-6 kakih 14 dni, od nedelje pa se je začel zbujal že ob 4h, no, danes pa se je že ob 2h , pa zopet ob 6h. Pa ne morem povezat s hrano BabyLove, ker jo dobiva že kar nekaj časa, ma ne vem, mogoč ima kakšen poskok v rasti. Kar se penjenja tiče, sem ugotovila, da se takrat bolj, ko je bolj topla voda in res je, da sem flaško vedno tresla, ma kaki mešanje z žličko, bom pa zdaj res poskusila s krožnimi gibi. Čiščenje noska - tok me je strah uporabit ta aspirator, da je kaj.... Bi blo pa fajn mu ga ornk očistit, ker zjutraj se moram kar precej namatrat, da pridejo muce ven. Mu pa moram stisnit kar precej fiziološke, da začne kihat in pol s kihanjem pridejo ven. Kolko jo je pa treba dat, preden smem uporabit aspirator? Kolko dajete ve? Striženje nohtkov na nogicah - jih še vedno nisem, do zdaj ni bilo niti potrebe, zdaj pa je kakšen že potreben škarjic, pa ne vem kako naj pridem zraven. Ko je buden niti slučajno, sem probala, ko je spal, pa sem ga prebudila že s tem, ko sem mu dol vlekla zoknčke, pa pol še 1x, ker ga je žgečkalo, tako, da ni bilo uspeha. Kako ve to poštimate? Mini86, ko si bolj izkušena in manikerka, prosim za kakšen nasvet. Obroki-ma Tilen poje konstantno 120ml odkar je na BabyLove, prej je pojedel okoli 150, prišel pa je že tud do 200 na obrok. Je pa tud men rekla že pr 1.posvetovalnici, da ne sme pojest več kot 120ml na obrok, kar je več, je obremenilno za želodček, ampak jst sm takrat razumela, da to pomeni za otroka 1 mesec starega . Pa jst se nism s tem obremenjevala, sem mu dajala kolkor je pač želel in še zdaj. Je danes ponoči pojedel 180. Ma kaj ga naj dam spat ko bo pojedel 120 in ga poslušam kako se dere...ma niti slučajno si ne znam predstavljat, te P ga včas tud biksajo
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 27.3.2013 7:09:16 >
|