Sadrika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo spanje v skupni postelji - js nekak vseen mislim, da če otroka prehitro navajamo na samostojnost in to počnemo "po sili", s tem samo krhamo zaupanje v nas starše. ko otrok joka, nas potrebuje. Pod tole se pa lohk samo podpišem. Sem 100% tudi js istega mnenja, pa boste zdaj mislile, da spimo skupaj, pa to ni res. Spali smo skupaj samo 1.noč, pa noben od nas ni spal, naslednjo noč je spal v svoji posteljci, pa je blo vse ok. Ančka - hahahahaha, sorry, še zdaj se smejim, kako si opisala njegovo zapravljanje za "igračke" Mimgrede, 500Eur za zapit tamauga . Ko sem to prebrala, sem šla mojga vprašat kolk je dal, pa me je skor kap, Ančka isto ko tvoj .WTF, ni ne znam predstavljat kok dnara za pijanšno , ma pol mamo pa me slabo vest, ko zapravljamo samo za "pomembne" in nujne stvari, kot v tvojem primeru fotkice temence - aha, a pol se splača to penco kupit, bom jo nabavla čimprej, sem mu dons tolk z glavničkom drgnila, da je imel čist rdečo glavo, ma nekaj je šlo dol, kolk točno se pa tko ne vid, pa ma ful mal lasekov, pa še tist čist blont, pa se kr nekak skrijejo pod njimi. Jst sm pa še vedn brez zaščite, ma sej ne vem za ka bi jo rabla, libido je na podnu....moj pa že tok fehta...ma sem mu včer rekla, če bi mi pomagal kej nardit al pa vsaj otroka previt, bi na konc dneva še bla kaj druzga sposobna kot pa sam padet v postlo. Tok pa sam na kavču poseda in čaka, da bo ura 22, da se bo lohk prestavu v spalnico, verjamem, da ma voljo pa cajt študirat tud na te stvari. drgač pa mi2 bova na kondomih, ko (če kdaj še sploh) bova, mi ne paše nič kar je na hormonski bazi. Sm pa dobla že menstro jst tud, ja, pa sm prčakvala kok močna in boleča bo, sploh ker sem že prej mela hudo boleče, ma zdaj pa 1.dan nisem bla čist ziher, da je menstra, ker me skoraj ni bolelo, ma močna je bila ja, pa tud ne tok kot sm misla da bo in kot so pravli da naj bi bla.
|