Sadrika
|
Ančka27 - sicer nimam nobenega nasveta, lahko pa samo sočustvujem s tabo in vem kako ti je, ker sem sama v istem zosu. Sem poskušala govorit tud z mojim in sva na koncu se sam skregala. Zdaj pač potrpim in si grizem jezik tisto urco, ko je z nami. Najbolj mi gre na živce, ko ga lupčka po obrazu, kar ga še jst ne in pa to, da si nikoli ne umije rok preden ga vzame v naročje, ja pa do o premetavanju ne govorim, tu je pa tast še hujši, tko dela z njim kot z lutko, pol pa vsi trije nad mano (tast, tašča in moj) pa sej ni porcelanast. Srečo imam samo to, da ne prideta pogosto, pa čeprav sta blizu doma, tja pa ne hodim več, odkar je začela diktatirat kdaj naj pridemo. Si ne znam predstavljat, da bi ga morala dat njej v varstvo in se včas prav vprašam kako sta sploh prežvela njena sinova. Ma sej problem imam že z mojim, ko je prav tako (pre)grob z malim in mu ne morem dopovedat, da je star 2 mes.in ne 2 leti. No, pa sem še jst izpovedala. Aspirator za nos ga imam, ja, tega na sesalec, ampak ga še nisem uporabila, ma me je kr nekak strah.Fizioliško mu dajem že od rojstva (zarad plodovnice, ki jo je spil, mu je ostala tud v dihalnih poteh) pred vsakim hranjenjem in obvezno pred spanjem in zjutraj, ko se zbudi, potem pa čakam, da se skiha in pridejo ven "mucike". Je pa ratu že kr problem zadnje čase mu te kapljice dat, ne da bi še šarala s tem aspiratorjem in sesalcem okoli Nohtki-na začetku me je bilo ful strah stiči in to, ko pa sem začela, je kar šlo, seveda, ko je spal, na nogicah pa kar ne vem kako in kdaj mu jih naj, za zdaj mu jih nisem še nikoli, ker ni bilo še potrebe, zdaj pa bo treba, pa sem se spravila že zraven tudi v spanju, vendar jih kljub temu premika, pa prstke tko navznot potegne, da ne pridem zravn, na koncu se je pa še prebudil. Pa še nekaj me zanima, danes sem opazila, da ima na vsakem nohtku na rokicah tako belo črto po celi širini nohtka. Kaj je to, katera ve?
|