oreh -> RE: januar / februar 2013 (11.2.2013 11:12:30)
|
Malipiki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], mogoče bi res bilo poizkusiti še drugje, kaj pa vem. Upam, da boš se kmalu lahko pobrala in spet pogumno korakala novim zmagam naproti. Pomaranča tudi jaz sem jedla rumenjak in pila pivo do punkcije, stavim, da je vsaj malo pripomoglo, sem pa z isto dozo puregona pridelala lepe celice[sm=smiley2.gif], danes mi je ravno ena mahala na ekranu. Danes sem sedela pred Reševo ambulanto in razmišljala... Res moram to napisat, čeprav vem, da nima toliko veze z debato preteklih dni, sam se mi zdi, da smo puncam na drugih klinikah Reša predstavile kot zmaja. Tista, ki pa je pri Rešu, pa itak ve, da ima dobre in slabe strani in dobre in slabe dni. Kar se mi pa zdi ključnega pomena pri njemu, da je sposoben glede na starost cca. 300 dni na leto biti 7 dni v tednu ob 4.30 v ambulanti, ob 7h v postojni (mislim, da je hčerka ob torkih?), 3x tedensko pa še pop. v ambulanti, + vso dodatno delo- kapo dol. Torej v kliniki dela s srcem in strokovnostjo, ki jo ima. Razumem, da je težko poslušati teme, na katere si že itak občutljiv in mu nikakor ne dam prav, da ima tak pristop. Delo z ljudmi, delavnik, karakter, izkušnje... mogoče pa to privede do ščita, ki si ga narediš in seješ med paciente pretirano realnost in včasih tudi negativnost. Sama delam z ljudmi, z veliko čustvenega vpletanja v delo in sem si morala tudi nekaj podobnega ustvarit, da ne bom pregorela že pri 10 let delovne dobe[sm=smiley36.gif] Res sem mogla to napisat, danes se mi je kr zasmilil, ker smo ga čez vikend tako popluvale, se pa trudi zelo. In zna biti spodbuden, zabaven, pa tudi zgovoren, ko te bolje spozna v postopku. Kar se mi pa zdi pri njem najpomembnejše je to, da sva od novembra2011 dala skoz klomifen, laparo in histero,pol leta spontanega poizkušanja, 2 icsi in decembra 2012 zagledala[sm=rozacrtici.gif]. Take brzine pa mislim, da drugi dve klinika nimata, leta pa bežijo. Jaz sem pa itak cepljena proti čakanju. S* meni je Reševa delala transfer in nuhalno (mogoče bo punčka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]) in mi je uredu, strokovna, vse lepo razloži, svetuje, če vprašaš, mislim, da nimaš kej zgrešiti z menjavo. na njega boš pa itak še naletela. Ker večinoma dela punkcije in T on. Ampak takrat bo že vse ok in mu teža ne bo pomembna[sm=smiley2.gif] Tolko vas je, da res ne vem več katera se špika in katera že čaka, skratka vsem želim naj naj v tem postopku.
|
|
|
|