luna85 -> RE: januar / februar 2013 (15.2.2013 8:05:28)
|
Punce moje drage pošiljam vam velik objemov pa pikapok, da vam rata [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] . Pommaranča Glede razmišljanja o darovalni celici, da je sam polovično vajin otrok, kako pa potem gledata na posvojenega otroka? ga bi dejansko lahko uzela za svojega? zakonsko gledano, bo to vajin otrok, ne glede na posvojitev al pa darovano celico. z vsemi dobrimi in slabimi trenutki, ki jih prinese življenje, pa če je biološko vajin al pa ne. sej razumem, da ma vsak strahove, tut mi2 sva razmišlala o darovani moški spolni celici, pregledala en kup forumov, nasvetov informacij o klinikah, kje bi najhitreje prišla do posvojenega otroka, kake so cene... pa na srečo nisva potrebovala ne ene al pa druge opcije. in ko mi je tašča rekla da hvala bogu da bo otrok od mojga moža, sm ji hladno odgovorila da starš ne postaneš z biološko celico, ampak s skrbjo in ljubeznijo za otroka. in oba tko mislva. pa ne me narobe razumet, ni to mišlen kot napad nate-delč od tega. ti pa iz srca svetujem, da če nista 150% prepričana, da bi lahko posvojenca mela kot "svojo kri", se ne spuščejta v postopek, ker je preveč dolg (kar nekaj let) in predrag (med 25-30tisoč €), pa velik živcov (psihosocialna študija para, ki ga more nardit naša soc.delovka, pa ponavad ne ve kaj nej napiše...) vama gre. lp
|
|
|
|