Pommaranca -> RE: januar / februar 2013 (10.2.2013 13:27:27)
|
MIHIKA se globoko opravičujem če je tebe besedna zveza nezdravo debele mamice prizadela [sm=rozica.gif] V mislih sem imela predvsem nekaj znank, ki so zelo močne (ne vem kako naj se pravilno izrazim, da ne bi koga užalila, kljub temu, da se tukaj odkrito pogovarjamo[sm=zmeden.gif]) in so ravno tako mamice, mislim, da po naravni poti, so zelo veseljaške, srečne in redvsem srčne mamice in izgleda, da jih imajo njihovi možje radi. In želela sem samo povdariti, da kilogrami niso največji sovražnik v življenju! Sama niti približno nisem zagovornica kilogramov, vendar vsakega posebej spoštujem, ker vem kako krut zna biti boj z kilogrami. In v življenski preizkušnji, kot smo sedaj, da se borimo proti naravi in hočemo imeti svoje [sm=duda.gif] je pa hujšati še toliko težje, ker za to rabiš disciplino in predvsem koncentracijo. No kakorkoli, vsakdo ima pač svoje mnenje, spoštujmo ga! Srečno tebi! Adelle draga, ne razmišljaj še o Pragi, saj bosta lahko imela [sm=duda.gif] s svojim materialom [sm=smiley20.gif]. Za Prago se jaz kaj dosti še ne zanimam. Ne vem, ali tam delajo tako, da obvezno dobiš darovano celico, ali ti lahko postopek naredijo tudi z lastnimi, ne vem in upam, da bo čimmanj takih, ki jim bo to potrebno vedeti! Mislim, da dokler se naše celice in moževo seme združi, potem še ni skrbi, ne vem no! Jaz bi ti predlagala, da za naslednja dva meseca čimbolj izklopiš vse skupaj, da se sprostiš in zajameš zrak z polnimi pljuči, malo popaziš na prehrano, piješ čimveč vode, kakšne dodatke (mogoče kar Elevit, ki vsebuje vse pomembno), pa čaj iz krvomočnice za prekrvavitev maternice in to bo zmaga boš videla! Kjerkoli kaj preberem ali slišim kakšen nasvet, je vedno povdarjeno, da je potrebno pozitivno razmišljanje, ki je že polovica poti do uspeha! Držim pesti! pišanec [sm=bravo.gif] Veš kaj, je čisto vseeno, tudi če te sedaj majčkeno boli, to bo malenkost v primerjavi za [sm=duda.gif] DRžim pesti! bebicaa mislim, da je za vgnezditveno kri to že prepozno, in če ni do sedaj [sm=hudicek1.gif] potem bi to lahko nakazovalo na [sm=duda.gif]. Dobra si da si zdržala toliko časa, da nisi naredila testa. Menim, da če se danes ne bo vlilo, da ti bomo potem že lahko čestitale. Srečno vsem [sm=smiley30.gif]
|
|
|
|