oreh -> RE: januar / februar 2013 (15.2.2013 13:48:54)
|
Pozdravljene! Ooo, danes pa kar nekaj uspešnih transferjev[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Kako je že pravilo, a je treba na D boku ležat?[sm=smiley36.gif]. Naj vam hitro minejo tile dnevi in potem vsem želim en lep[sm=rozacrtici.gif]. Pomaranča, kaj pa veš, mogoče te pa jutri preseneti borec v Postojni. Verjamem, da je še bolj mučno, če imaš samo eno celico, a kateri je tudi tako uspelo zanositi. Verjamem, da se lepo razvija v epruvetki in da bo jutri zelooooo razveselil bodočo mamico in očka! Veš, tudi meni je Reš večkrat, sicer na zelo lep način namignil, da so moji jajčniki za na odpad in bil zelo negativen v prognozi. Ko pa je uspelo, je bil toliko bolj vesel, da mi je tako hitro uspelo. Hočem ti povedati, če Reš reče, da sta oba slaba, to še ne pomeni, da je malo možnosti. Vglavnem srečno jutri! Klaraku, prometriuum jemlješ do nuhalne 3x/dan, potem 1 teden 2x/dan in 1 teden 1 zvečer, saj okoli 14t posteljica že sama proizvaja zadostno količino progesterona. A na drugih klinikah vam ga tudi predpišejo? Tiky, kako si pa ti?
|
|
|
|