|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
2.2.2013 16:55:09   
Tibetka
Hvala Pommaranca user posted image

Jaz tudi računam na to, če mi že Božiček ni prinesel user posted image , potem si pa to zdaj želim za poročno darilo. user posted image . Se pa čisto strinjam s tabo, to čakanje vedno ubija, najprej na prvo M, potem na punkcijo, pa potem na teste, pa potem na trenutek da M ne bo ... Jao, jao ... smo kar zdržljive, ni kaj user posted image , pa potrpežljivosti se bomo naučile, a ne? user posted image ...

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.2.2013 18:00:51   
bebicaa
Hvala za odgovore, torej res ne preostane drugega kot čakanje in upanje na najboljše user posted image .

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.2.2013 18:05:54   
Tibetka
Bebicaa, glavno da ostaneš pozitivna, verjameš da bo tvoja pikica ostala s tabo, mi te pa bomo podpirale kolikor bomo lahko. Pa nikar se ne ustraši pri prvi krvavitvi, lahko je samo vgnezditev ...user posted image

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.2.2013 18:31:42   
bebicaa
Tibetka res hvala za vzpodbudne besede. Kdaj pa je vgnezditev? Upam, da se mi vsaj ena pikica obdrzi od dveh user posted image .
Sm pa te dneve polno zaposlena, da mi dnevu cim hitreje minejo user posted image

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.2.2013 18:49:17   
Tibetka
Bebicaa, vgnezditev je ko se bosta tvoji dve pikici prijeli za steno maternice in vgnezdili, pa začeli lepo rast user posted image Vsaj tako jaz mislim user posted image

Ti se čim bolj zaposli, da ne boš preveč razmišljala o tem, božaj bušija, pogovarjaj se z njima, ne naprezaj se preveč, pa boš zagledala en lep plusek čez kakšen teden ... user posted image

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.2.2013 21:03:53   
MIHIKA1
tiky.....hura..jupiiiiiiiiiiiiiiiii...srečka nosečka....to je tooooooooooooo...!!!!!!!!!
zdaj pa samo srečno do konca..!

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
3.2.2013 16:41:51   
tamala86
Živjo!

Danes sem imela punkcijo pri Rešu...pridelala 2 celici, ET bo 2. dan, v torek.Upam da se obe oplodita:) sem pa zdaj po punkciji napihnjena kot balon in hodim naokrog z odpetimi hlačami...tud sama punkcija je bila v primerjavi s prejšnjimi postopki kar boleča...prejšnjič sem bila namreč brez kakršnihkoli bolečin, tudi 1. je bilo podobno. So pa plavalčki dobri, tako da upava na dve pikici:) sporočim v torek kako bo šlo!
Vsem veliko sreče in veliko lepih novičk...naj bo februar roza barve.
En lep sončen pozdravček!:)

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.2.2013 17:12:46   
Pommaranca
tamala86 user posted image za celice, in navijam za obe pikici, da se začneta razvijati user posted image

Oh ja, meni se pa tale nedelja taakkoooo vleče user posted image lahko bi že prišla user posted image , da greva zjutraj po špike,
ampak še nič ne kaže, da bo kaj!

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.2.2013 17:35:32   
Tibetka
Bravo Tiky in Bravo Tamala86 čestitam obema! user posted image user posted image

Zgleda, da bo ta mesec kar uspešen, se že veselim postopka user posted image

Pommaranca, kar potrpi se malo da pride M, samo se spomni kako boš čez en mesec v ravno obratni situaciji, se boš tako zelo veselila, ker je ne bo user posted image in boš user posted image user posted image
Kater postopek je to zdaj tebi, drugi ali tretji? Pa ti ni dal na nič podaljšanega postopka? Jaz sem v drugem postopku imela špike že pred M, ki je potem zamujala (mislim da) 5 dni ...

Jaz še nisem niti začela s prvim pregledom, pa sem že čisto nestrpna, kaj šele ti k čakaš na začetek ...

Neposredna povezava do sporočila: 234
3.2.2013 17:48:30   
Pommaranca
Tibetka ja, tudi mož je to rekel; naslednji mesec se bova pa tresla vsakič, ko boš šla na wc user posted image Hja, kaj češ, življenje je res raznoliko user posted image
V 1. postopku sem pridelala z minimalno dozo Puregona 7 celic in ni bilo ET-ja, ker se kao niso obdržale do 5. dne,
v 2. postopku sem pridelala z Menopurjem in Diphrelinom samo eno celico, ki se je oplodila in po besedah doktorja razvila za šolski primer, drugi dan je bila vstavljena in se ni prijela. Postopek sem začela en teden pred user posted image
Sedaj pa že komaj čakam, da začnem s 3. postopkom, kjer bom mela orjaško dozo, in sicer kar 4 enote Puregona+Menopur in Orgalutran.
In tokrat res upam, da bo stari rek, da v tretje rado gre, upravičil svoj sloves user posted image

Je pa tako, kot si v enem od prejšnjih postov dejala; vsaj potrpežljivosti se bomo naučile user posted image Groza! Dokler se nisva začela soočati z neplodnostjo zame beseda "malo počakaj" in vse kar bi bilo potrebno čakati, ni obstajalo user posted image Sem človek hitrega tempa življenja, in res nimam časa čakati user posted image Ampak sedaj pa se vse bolj kaže to, da časa in narave ne moreš pretentati!
Potrpljenje je božja mast! user posted image

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.2.2013 18:50:55   
S*
Tudi jaz sem danes dobila v varstvo enega pingvinčka, drugi na žalost ni preživel odmrznitve. Sedaj pa se začenja čakanje in dolgi, nestrpni dnevi.
Vsem v postopkih želim veliko sreče, se mi zdi da je sreča tukaj glavni dejavnik.

Gasilka user posted image , nisem mogla verjet kaj se ti je zgodilo. Upam, da si vsaj malo boljše in da sta ti tvoja dva sončka vsaj malo v tolažbo.

Jonči draga moja user posted image user posted image user posted image , nimam besed s katerimi bi te potolažila.user posted image s teboj in ti želim maximalno uspešen marčevski postopek.

Tiky čestitam, črtica je črtica in ti si srečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
3.2.2013 20:28:11   
tara.81
S* držim pesti, da te pikica ne zapusti naslednjih 9 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tamala86 boš videla, da boš tudi ti kmalu grela pikico!! user posted image . Verjetno nisi vzela nobene tablete proti bolečinam pred samim postopkom, ne?

Jaz sem imela pa prej malček roza izcedek. Se tolažim, da je povezano z hormonskimi spremembami in da ni nič hujšega...danes me pa že kar boli trebuh in fajn špika po jajčnikih. sem cel dan preležala k me neka viroza lovi in kar nisem uspela najti enega položaja k bi mi ustrezal. user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.2.2013 7:12:22   
primorka.976
Živijo punce,
v soboto sem imela punkcijo in pridelala 4 celice. Takoj po punkciji sem spila naprosin proti bolečinam in moram reč, da je kar pomagalo. Zadnjič me je bolelo prow full, tokrat pa bistveno manj.

Jutri imam transfer. Upajmo, da bo vse ok!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.2.2013 9:22:01   
tiky
Evo danes sem delala še CB in je pokazal jasno user posted image , tako da sem prav veselauser posted image . Zdej pa ne vem ali mislite,da lahko Reša pokličem že danes, ker sicer je jutri uradni dan ali naj raje počakam do jutri?

Punce hvala za dobre želje in vspodbudo. Tudi jaz držim pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image . Jaz pa upam, da bo vse vredu.

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.2.2013 10:06:25   
S*
Tiky user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla da črtica lahko pomeni samo enouser posted image . Res ti iz srca čestitam, sedaj pa srečno do konca in naprej.

Reša pa kar pokliči, boš videla kako bo vesel user posted image

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.2.2013 10:28:01   
pišanec
Tiky user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.2.2013 11:04:19   
jona klara
S*-hvala ti! držim pesti, da se tvoj borec obdrži in lepo naseli v tvojem brlogecu, dnevi p abodo dolgi vem, Mislim nate, vse se naj srečno odvije, saj je že čas za novega člana.Jaz pa upam, da bom lahko šla v marcu, da bo vse okej sedaj po operaciji.Me pa malp skrbi, ker imam M sedaj že od petka, prej sem jo pa ža pred op imala 10 dni...

tiky- user posted image user posted image user posted image srečno ti želim

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.2.2013 12:00:50   
tara.81
Punce...mene pa malo grabi panika zdaj. Danes sem začela krvavet. Sem klicala Reša in pravi, da naj naprej jemljem zdravila in se oglasim v sredo user posted image user posted image user posted image . A se je to kateri že zgodilo?

Tiky čestitam!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.2.2013 12:26:08   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tiky!!! a sem ti rekla, da sta dobitni kombinaciji jok in ala menstrualni krči?user posted image Čestitam iz srca!

Tara, jaz sem tudi začela krvaveti v 1. postopku zelo močno, čist kot user posted image , krvavela sem 3 dni, mislim, da po 1UZ in mi je isto rekel, potem pa je bilo vse ok, folikli so se razvijali in prišli smo do konca ter punkcije, ni pa posvečal veliko pozornosti tej krvavitvi, saj ni vedel vzroka.

Redno vas berem in za vsako držim pesti, pa vsak dan si povejte, da ste izredno, izredno pogumne in boste kmalu poplačane za ves trud!

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.2.2013 12:31:04   
tara.81
oreh HVALA!!! Ja tudi pri meni je danes isto kot, da bi spet dobila user posted image . V soboto sem imela prvi UZ, včeri malček izcedka, danes pa prav konkretno. Si me prav pomirila. Zdaj pa čakat na sredo in UZ. Upam, da tudi tam pokaže, da je vse ok in da me zdaj skrbi brezveze.

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 4.2.2013 12:32:35 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.2.2013 13:26:31   
primorka.976
Tiky čestitke user posted image user posted image user posted image

tamala86 potem se mi2 mogoče vidimo v torek. Jaz sem imela punkcijo pri Rešu v soboto pa sm tudi naročena v torek. Imam pa 4 celice.

tara.81upam, da bo vse ok in da se do srede že ustavi ta user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.2.2013 14:14:59   
tara.81
Zdaj sem malček googlala po angleških straneh in je kar nekaj punc, ki so na puregonu in pišejo, da imajo podobne težave kot jaz. Ene so imele izcedek, ene pa prav user posted image , tako da so potrebovale vložek. Zakaj ne more vse potekati mirno??? user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam sredo, res.

primorka.976 držim pesti za ju3!user posted image user posted image

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.2.2013 6:03:25   
Pommaranca
Jutro punce!

Evo, dobila zdravila, in sicer danes eno injekcijo, ki naj bi držala 1 teden user posted image Imenuje se Elonva. Čez en teden pa UZ.
Pozna katera to zdravilo?

Upam, da bo kaj iz tega, glede na to, da je to ka "nekaj novega"

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.2.2013 7:19:00   
limonca*
Pomaranča, če imaš kratek postopek je to verjetno kot Cetrotid - za enakomerno rast foliklov.

Jaz imam pa eno vprašanje za vse, ki ste imele ET svežih in zamrznjenih zarodkov. Ali ste dobile M po svežih in zamrznjenih nekje iste dni ali se je pri zamrznjenih kaj zamaknila zaradi stopke, ki ste jo dobile po ETju?

Neposredna povezava do sporočila: 249
5.2.2013 8:19:43   
MIHIKA1
dobro jutro, borke..! kako ste ?
vidim spet lepe novičke.>..tiky...tako sem vesela...!!
kako ste pa kaj nosečke...jaz še vedno držim glavo v školjko ves cajt, me je včeraj kolegica prestrašila...in rekla, če ti sedaj v 12.tednu ne bo nehalo bit slabo..potem boš kozlala do porodne sobe...pol sem pa čitala...in je baje res tak..tako, da sem ga pošteno nasrkala...! ampak tudi to je treba vzet v zakup...! v ponedeljek imava nuhalno oreh...že razmišljaš kaj o tem...?? saj bo vse ok...!
sploh ne morem povedat, kako mi je slabo...nekaj bi jedla..pa si privoščim..pa uživam seveda..čez pet minut pa vse zbruham...to je res smešno...!samo tak pač je..!
limonca...mene je menzes presenetil vedno 11.dan po transferju ET ali ETZ...tako, da ni razlike bilo pri meni..razen pri vseh treh zanositvah, ki so se žal končale z ss, sem pričela krvavet že 9.dan po et....tako je bilo pri meni...ampak spet je vsaka specifična veš..!
Navijam za vse, ki grejete pikice in vse ki čakate na punkcijo, naj vas pričaka čim več lepih celic.
Lep dan vsem ..!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?