|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
6.2.2013 12:26:15   
Pommaranca
primorka.976 user posted image   pridna

pomaranča je pri Rešu, in ima v ponedeljek 11.2. prvi UZ 

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.2.2013 13:20:06   
pišanec
Bravo primorka.976 za spisek user posted image
Jaz sem pri dr. Reš Muravec.
Za punkcijo pa še javim, upam da bo res 10.2.

p

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.2.2013 13:20:13   
T3JK4
Živjo!
Prav čakala sem ta seznam... in ugotovila, da je bil moj post resnično spregledan... user posted image
Vas pa kljub temu spremljam, čeprav nisem dobila vašega feedbacka.
Srečno vsem!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
6.2.2013 13:43:03   
primorka.976

IZVIRNO SPOROČILO: primorka.976

Živijo punce....na hitro sem naredila en seznamček. Vem, da ni popoln tako da dobrodošle za popravke :)

JANUAR - FEBRUAR

Bebicaa – transfer 30.1. - 2 user posted image (dr. Reš) – test 14.2. ???

S* - transfer 3.2. (dr. Reš) – test 17.2.

Tamala86 - transfer 5.2. – 1 user posted image (dr. Reš) – test 19.2.

primorka.976 – transfer 5.2. – 2 user posted image (dr. Reš) – test 19.2.

Vijola1 – punkcija 5.2, transfer 7.2.

Malipiki – punkcija 7.2. ???

Tara.81 - punkcija 10.2.?

Pišanec – punkcija 10.2. (dr. Reš Murovec)

Pommaranca - 1 UZ 11.2. (dr. Reš)

T3JK4 - 1 UZ 11.2. ???

Tiky user posted image user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

Neposredna povezava do sporočila: 279
6.2.2013 13:45:00   
bebicaa
Hvala za seznamček, super je user posted image .

Meni se te dnevi vlečejo kot ponedeljek user posted image , kdaj bi se že lahko videla črtica, če je bil transfer tretji dan?

punce, katere ste na čakanju želim, da nam ti dnevi čim hitreje minejo in da vse zagledamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.2.2013 13:46:41   
primorka.976
T3JK4, se opravičujem ker sem te spregledala. Vsekakor ti želim čimveč foliklov in čimmanj težav, ki so te spremljale v preteklosti!

Nisem ravno vešča tle na tem forumu, zato je tudi seznam bolj tako-tako.
Če kakšna obvlada naj kar malo lepše oblikuje...jaz ne znam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 281
6.2.2013 13:55:51   
primorka.976
bebicaa, kot berem jih veliko dela test 10-11 dan po transferju. Nekatere tudi prej. Po moje bom jaz med temi, ker sem nardila že "milijon" testov user posted image user posted image user posted image

Če si neučakana predlagam, da kupiš kakšne cenejše teste npr. First sign DUO...3 EUR za 2 testa trakova in potem lulaš kot velika user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
6.2.2013 14:23:27   
soncek_25
Pommaranca jaz imam isto terapijo predpisano kot tiuser posted image
jaz še vedno čakam na M, da grem po zdravila, nasledno pa potem začnem, enkrat marca verjetnouser posted image

Poročaj prosim kako je s temi zdravili.

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

Neposredna povezava do sporočila: 283
6.2.2013 14:30:47   
T3JK4
Primorka.976 in vse ostale. Hvala za dobre želje. Tudi jaz upam, da je zdaj že napočil čas, da nama začnejo it stvari dobro... Po slabih 5 letih slabih dogodkov, bi pa res že bil čas. :)
Sva pa na GK LJ, 11.2. je prvi UZ in prevzem preostalih zdravil. Potem pa bomo videli kako dalje. user posted image  se še ni prikazala (baje ni nujno, da se), ampak tišči me pa že kar nekaj dni, kot da se bo ulila. Skratka, upam, da bo UZ dober!

Neposredna povezava do sporočila: 284
6.2.2013 16:13:40   
malipiki
primorka.976 hvala za seznam ...ja punkcijo imam 7.2 in sem pri dr Rešu user posted image

T3JK4 sm prav šla nazaj brat tvoj post ...suprafacta nepoznam, kar se vprašanja glede raskužila zadeva jst sm skoz do zdej uporabljala rakijo user posted image ker pač mam to doma user posted image pr nas je zdravilo za vse user posted image
tko da mislim da nemore met nevem kolk velik vpliv na zdravila ...
Pošiljam ti user posted image za srečo ...

Pa še drugim puncam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.2.2013 16:32:37   
Pommaranca
soncek_25 no fino, da vsaj ne bom edina. Ampak, vprašanje je sedaj, ali si prebrala 1. post (Puregon+Menopur in Orgalutran) ali potem 2.post, ko mi je spremenil terapijo, in sicer sem potem dobila Elonva? user posted image

Drugače pa je danes drugi dan odkar sem dobila injekcijo, ki drži 7 dni, pa moram reči, da nič kaj čudnega ne čutim, razen, da sem malo napihnjena in vsake toliko časa me uščipne tam spodaj user posted image In če pomislim, da se mogoče nič ne dogaja, da nič ne raste, sem prav user posted image , zato se potem z mislimi zavestno preusmerim in si rečem; v ponedeljek na UZju bo vse jasno, do takrat pa so še vse možnosti odpret user posted image

user posted image za vse za srečo!

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.2.2013 18:40:19   
Adelle
Punce, mene res zanima glede čaja krvomočnice, če katera zna povedat mi...

Neposredna povezava do sporočila: 287
6.2.2013 19:24:23   
primorka.976
Adelle mislim, da boš na tem linku našla svoj odgovor. Je kar ok napisano - glej razlago Freakice

krvomočnica je za odebelitev endometrija, krvomočnica pomaga za to. KO si v postpku IVF ti itak na UZju pove če je endometrij ok - vsaj meni je... in takrat jo nehaš pit.

http://med.over.net/forum5/read.php?67,5443471

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.2.2013 19:25:23   
MIHIKA1
adelle ...čaj rdeča smrdljička ali krvomočnica se pije tri tedne...in en teden pavza.. na 2dcl vode / 1 žlička po požirkih piješ mlačen čaj cel dan.......takrat ko je menzes..ga ne piješ..tako so meni povedali v lekarni in tako sem ga jaz tudi pila...sluznica se uravnovesi..imela pa sem velik problem , ko sem ga pila skozi tudi ko je bila menstruacija...takrat sem imela nenormalne menstrualne krče, ki jih sicer nikoli nimam...in so mi povedali, da je to zaradi tega čaja.ker se sluznica tako regulira...pri menzesu pa se mora sčistit....zato sem takrat izvedela, kako se pije ta čaj...!
vse trepetalke....želim vam same pluseke....!
tiana...si vidla, da se je nekaj dogajalo..boš pa drugič zagotovo srečka...ne obupat !

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.2.2013 19:28:42   
malipiki
Adelle vem da je enkrat ena punca pisala da naj bi ena gospa prodajala na tržnici v Ljubljani krvomočnico in naj bi točno povedala kako naj jo jemlješ .... jst sm jo samo enkrat in se mi zdi da sem jo od user posted image do user posted image
... Sem pa potem mela ful močno user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.2.2013 20:49:03   
tamala86
S* - v nedeljo sva sedela ob obešalniku:) če se spomniš je en par prišel z majhno punčko in pa jo je moj ogovoril. držim pesti da ti uspe!:)

primorka.976 - midva sva stala ob steni pod slikami.a si ti tista, k je pogledala not, pa se mi zdi da ti je ena druga rekla, da sva midva tazadna, pol si pa rekla da gresta v mercator?no, midva sva bila potem 1. na vrsti.upam da niste bili preveč hudi;) Tudi tebi veliko sreče:)

Danes me malo bolijo prsi pa mal sm napihnjena, drugač pa nč posebnega. Je pa danes šele 1. dan...kje je šele 19.2.!
Veliko lepih novičk:)

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.2.2013 21:12:54   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

S* - v nedeljo sva sedela ob obešalniku:) če se spomniš je en par prišel z majhno punčko in pa jo je moj ogovoril. držim pesti da ti uspe!:)

Midva sva bla par z majhno punčko user posted image , tako da ja itak se vaju spomnim in vama res iz srca želim da vama uspe.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.2.2013 6:56:20   
Pommaranca
Adelle, krvomočnica se pije vsak dan po eno skodelico do user posted image , takrat prekineš, da se sčisti in potem naprej. Naj bi pa to pripomoglo k prekrvavitvi maternice. Jaz sem jo tudi sedaj pila do user posted image , potem sva začela postopek in na punkciji ga bom vprašala, če bi jemala (od punkcije naprej Aspirin 100) za boljšo prekrvavitev. Ker se mi zdi, da edino to še nekako tolerira, vsi ostali dodatki "so nepotrebni" user posted image

Jooojjjj, kako se vlečejo ti dnevi do 1. UZ, ko si v negotovosti, če se sploh kaj dogaja, če si sploh že v postopku, ker se ni potrebno špikati user posted image

Srečno za vse user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.2.2013 7:29:10   
primorka.976
tamala86, ja jaz sem tista ki je pokukala noter in rekla da greva pa kar na kavo user posted image user posted image user posted image . Ni bilo nobene slabe volje, sva itak prišla prezgodaj. Se mi zdi, da običajno dr.Reš začne bolj zgodaj, tokrat se je vse skupaj malo zavleklo ker je dr. Reševa prišla dokaj pozno.
Pa nič zato, meni ta njihov sistem odgovarja, vseeno dokaj hitro odpraviš vse skupaj.

Ko sva mi2 prišla okrog 9, je še vedno delala punkcije. Sva bila pa prva za transfer in upam, da bo to to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
7.2.2013 7:34:53   
primorka.976
JANUAR - FEBRUAR

Bebicaa – transfer 30.1. - 2 (dr. Reš) – test 14.2.

Tamala86 - transfer 5.2. – 1 (dr. Reš) – test 19.2.

primorka.976 – transfer 5.2. – 2 (dr. Reš) – test 19.2.

Malipiki – punkcija 7.2. (dr. Reš)

T3JK4 - 1 UZ 11.2. (GK Ljubljana)

Neposredna povezava do sporočila: 295
7.2.2013 8:26:45   
jona klara

Bebicaa – transfer 30.1. - 2 (dr. Reš) – test 14.2.

Tamala86 - transfer 5.2. – 1 (dr. Reš) – test 19.2.

primorka.976 – transfer 5.2. – 2 (dr. Reš) – test 19.2.

Malipiki – punkcija 7.2. (dr. Reš)

1 UZ 11.2. (GK Ljubljana)

jona klara-prevzem zdravil-1.3

< Sporočilo je popravil jona klara -- 7.2.2013 8:29:11 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 296
7.2.2013 8:31:17   
jona klara
jutro!
sem še sebe dodala na seznam.

s*- kako si? želim en debel plus, da dobi pikica družbo, vidva pa spet delo....

vsem ostalim srečno

mihika- tebe je lepo brati, da tako napreduješ, tvoja zgodba je bila dolgA IN TRPEČA, PA POGLEJ KAKO SE SPLAČA VZTRAJATI.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 297
7.2.2013 10:29:22   
klaraku83
Pozdravljene vse!
Jaz sem čisto nova na tem forumu. Sem pa v drugem postopku ICSI in sicer 9.dan po ET. Znakov na začetku čisto nič, peti dan me je začelo malo špikati v jajčnikih, sedaj imam pa že tri dni zelo napete in boleče prsi. Zelo pogosto lulam, kakam pa tudi redko in pogosto. Prvi postopek je bil čisto drugačen; ful hiperce in na koncu - kljub dvema zelo lepima morulama. V tem drugem postopku nista bili tako lepi vendar si želim da bo drugačen rezultat...
Se pa strinjam z vsemi, da je tole čakanje težko ampak vse za čudovit cilj.

Vsem želim veliko sreče in čim več +.

user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.2.2013 10:45:24   
Adelle
Hvala punce za odgovore... bom pila krvomočnico tud zdej, čeprav grem v postopek aprila/maja.

Veliko sreče vsem, berem vas redno, sam pišem pa ne.

(odgovor članu klaraku83)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.2.2013 11:02:12   
vijola1
Evo grejem dve pikice, upam da se obdržita. Test nej bi 21ga delala če bom zdržala do takrat. Dons je biv Reš nenormalno dobre volje, celo nasmehnu se je. Nč zdj pa čakat in upat da je to to.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?