|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
29.1.2013 19:14:03   
MIHIKA1
tiana...še kak dan raje počakaj...zelo vzpodbudno...ko je malce krvi je ponavadi to vgnezditev, tako, da sem prepričana, da si user posted image !
tiky...tudi ti si zagotovo....držim pestke..!
mića..joj kaj to berem...ja glede ss,kot da bi čitala sam sebe...najbolj sem bila jezna, ker so mi zdravniki skoz govorili....gospa a veste, zarodek ni bil vredu...ko bo zarodek vredu bo vse ok..nato pa sem šla k homeopatu, ki mi je rekel,da še sto zanositev, pa na žalost sto ss....ker ne pride dovolj krvi do zarodka in ga dobesedno posuši..zarodek mislim...en dan pred transferjem sem pojedla 40 tabletk homeopatskih...pa je reko...tako, zdaj pa lahko greste na transfer, bo pozitivno....in sedaj sem že v 11. tednu..do sedaj vse ok..drugače pa vedno ss v 6 do 8. tednu..( že štirikrat ), tako, da to zgodbo res rada povem...men je pomagalo...zdravniki bi pa seveda rekli..lari fari..!
še malo nosečke oreh, luna, medo , valy...pa bomo šle na nuhalno...11.februarja jo imam...vem, da bo vse ok..!
o športnica..to pa je že velika cifra seveda...samo pogumno do konca..!40. teden bo hitro ...!

vsem želim srečno na punkcijah in transferjih..!

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 176
29.1.2013 19:28:52   
malipiki
oj me res zanima kaj bo rekel kokr sem brala pred punkcijo naj nebi jemali protibolečinskih tablet ker upočasnijo celice al neki pač ... po dr Rešu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 177
29.1.2013 19:31:14   
malipiki
mihika1 glih danes sem brala knjigo o homeopatiji user posted image če ti ni odveč mi prosim magar privat napiši kaj si jemala ..me zelo zanima kaj je pripomoglo k prekrvavitvi ...

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.1.2013 8:26:12   
Anonimen
mihika1 : mene pa zanima pri katerem homeopatu si bila, ker imam jest tudi težave s ss-ji?
A

(odgovor članu malipiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
30.1.2013 10:00:53   
pišanec
Tara.81 - kooončno se je prikazala user posted image  in jutri menda začnem še s puregonom.
Si nikdar nisem mislila, da je bom tako vesela in se tako načakala.
Zdaj gre zares, moj prvi postopek ... upam, da bo uspešen.

veliko uspeha vsem.
p

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.1.2013 10:51:53   
tara.81
OOO super pišanec, sem prav vesela zate. user posted image user posted image Vem kako se počutiš, tudi jaz sem jo bila vesela kot še nikoli v življenju user posted image . Boš videla, špikanje s puregnom pa sploh ni težko. Lažje je, ker je tisto pero, manj boli in manj je dela z njim.

Danes je tečnoba malo potihlna, imam toliko dela, da sem pozabila na njo user posted image ....jooo kako komaj čakam soboto, da vidim kako kaj napredujemo.

Ja, tudi mene zanima kako je z tabletami proti bolečinam pred punkcijo, nekje sem brala, da punce vzamejo po 2 ketonala. Ker sem med tistimi, ki slabše prenašajo bolečino se bojim, da bo hudo, če ne bom vzela nič...

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.1.2013 11:13:05   
Tejchy25
Hei!
Evo, js sm spet med vami :)
Sem v drugem postopku, dozo so mi glede na prejšnji postopek precej zmanjšali...
In folikli rastejo ekstremno počasi. Dons sm mela UZ, je 12. dan cikla, imam pa folikle 15, 15, 15, 15, 14, 16.ž
Čudno je, ker sem imela že 8. dan 14, 14, 15...
Jutri mam spet UZ in ne vem, a bo konec špikanja, a bom mogla nadaljevat... Prejšnjič sem imela na 12 dan že vodilnega 20...
Upam, da mi do jutr še mejčkn zrastejo in bo dovolj...čeprov menim, da 17 ne bo dovolj. Kakšne mate pa ve izkušnje?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.1.2013 12:32:16   
primorka.976
Tejchy25 jaz sem imela na 10 dan 3 folikle, vodilni je bil 16. Naročil me je spet za jutri, jutri naj bi tudi dobila stopko in v soboto naj bi bila punkcija. Upam, da bo tako.

Tudi zame je to 2 postopek, v 1 sem imela 2 celici a se ni nobena oplodila. Tokrat bo postopek ISCI. Bom pa jutri ko grem ponovno na kontrolo vprašala Reša, glede protibolečinskih tablet pred punkcijo. Če bo odsvetoval bom pa vzela kakšno tableto po končani punkciji in pač malo potrpela. Bom napisala njegov komentar oz. odgovor user posted image

piščanec, tara.81 in vse ostale držim pesti za vse nas!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.1.2013 13:57:13   
oreh
Dober dan punce! vidim, da se kar dogaja!
za vse pikajoče in tiste že čakajoče močno, močno držim pesti!

Primorka, o bolniški ga raje ne sprašuj, ker vedno dobi rdeče pike, kadar je govora o tem. Je zgleda res alergičen na to vprašanjeuser posted image . Itak ti pripada in se dogovoriš z os. zdravnico.
Mihika še malo pa bova odštevali do NS, a ne? Meni so se tudi krvavitve nehale, res upam, da za vedno, trebušček pa že kar malo raste.
Tejčy super, da imaš folikle enake velikosti, nič pa ne skrbet, če in kdaj bodo zrastli, vedno zrastejo, pri enih pač mal počasneje. Jaz sem se špikala do 20. dneva, pa so pol vseeno zrastli. meni je čakal, da je bil vodilni ene 19 se mi zdi.
Pomaranča lepo, lepo, kmalu bo drug teden in pol bo res zadnji postopek, mora bit!
tiky in tiana vama pa srečno pri lulanju.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.1.2013 14:11:15   
Tejchy25
Hvala za odgovore:)
Glede na to da me je naročil že za jutri (čez 1 dan, menim, da bom končala postopek v kratkem s stopko (ampak a s tko mejhnimi folikli?)...Čudn je :)
Js sm v prejšnji imela 18 celic, pa se je le ena oplodila, a se me žal ni prijela...
Pomoje velikost vodilnegta folikla 17 ne bo zadost...:(

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.1.2013 14:12:05   
MIHIKA1
ojla punce..anonimen...malipiki...seveda vam lahko napišem zdravila, ki sem jih jemala...vam bom poslala preko zs....če katero zanima...!
v primeru krvavitve oziroma izcedkov rjavih, jaz sem jih imela...kr nekaj dni ...pa mi je homeopat dal zdravilo arnica montana..pa moram povedat..da sem po enem dnevu jemanja teh tabletk popolnoma čista, tako, da jih res lahko priporočam...sem pa jemala full dost različnih od ferrum metallicum do ostya virginiana, aletris farinosa...pa še veliko jih je..če katero podrobneje zanima...lahko dam kontakt njegov..je boljše, kot da jaz tu nekaj svetujem, pa ne vem, saj razumete,....?
ja oreh....res bo skoraj dan D....ja buši se že vidi..!
primorka..zs te čaka..!
tiana..kdaj boš sporočila tvoj plusek..sem prepričana, da ga boš vidla..!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.1.2013 18:52:36   
malipiki
tejchy25 mogoče pa bojo celice bolj kvalitetne user posted image
mihika ami lahko prosim po zasebnem sporočilu pošlješ podatke če se bom kdaj odločila user posted image

< Sporočilo je popravil malipiki -- 30.1.2013 18:53:44 >

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.1.2013 19:12:38   
MIHIKA1
ja malipiki..čaka te zs...!

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.1.2013 20:16:04   
zvezdica.zaspanka83
MIHIKA1 ....sicer ne pišem v to temo, sem po ssu...pa me zanima ta zadevca ki si jo poizkusila ti.... please za info

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 189
30.1.2013 21:09:12   
valy25
Živjo punce!

Sedaj vas je pa spet veliko v postopkuuser posted image user posted image Naj vam čakanje na plusek čimhitreje mineuser posted image

Naše nosečke upam, da ste fino.

Gasilka, pogosto se spomnim nate in upam, da ti je vsaj za milimeter lažje kot pred tednom dni....

No, danes sva pa midva dočakala nuhalno. Ugotovljeno tveganje je 1: 6960 ( to je fajn in spadava v skupino z nizkim tveganjem, ampak itak je ful vezano na starost, zato se tiste, ki ste malo starejše ne smete ustrašit, če bo višje tveganje). Mali je ful razgrajovuser posted image Baje bo fantič.
Sem pa spraševala, če se nas ICSI/IVF-jevke od sedaj še vedno kaj drugače tretira in je rekla, da ne pa da so možnosti za splav od sedaj res zelo majhne. Tko, da je čas, da se končno preneham tresti in končno začnem brez strahu uživati v nosečnosti. Konec koncev je to čudovit čas in smo se za to ravno borile,ane user posted image Pa tudi razčistiti moram v moji betici, da je dete zdravo, kot vsi ostali otroci, ker bi bilo krivično, da bi bila kasneje preveč zaščitniška in bi ga omejevala pri raziskovanju sveta. Hehe pa čeprav bo zelo ljubljen, ga ne smem zasuti s kupom igrač in ga razvajati, ker bi mu s tem naredila veliko več škode kot koristi.
Tako, da se sedaj za en čas poslavljam. Vsem, ki smo skupaj trepetale, se najlepše zahvaljujem. Punce, zlate ste user posted image Upam, da se še tipkamo v kakšnem novem postopku čez kakšne dve ali tri leta user posted image
Vsem, ki čakate na postopke, želim veliko uspeha. Punce, ste prave borke in uspelo vam bo !!! Za vse bom stiskala pestiuser posted image

Še enkrat hvala in lepo, lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.1.2013 7:38:08   
primorka.976
Punce živijo,

danes sem bila na UZ, v soboto je punkcija - po planu user posted image user posted image user posted image

Sm bila pa tako zmedena, da sem ga na koncu pozabial vprašat če lahko vzamem kaj proti bolečinam. Moja odločitev je da grem na punkcijo brez tablet, bom pa s seboj vzela kakšno tabletko in jo spila ko bo konec.

Pa kar bo bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.1.2013 8:56:46   
Tejchy25
Jutro!
Hvala vsem za odgovore in navijam za vse in za vsako posebej.
Js sm pa nad tem postopkom obupala...dons sm bla na UZ, 13. dan in imam 8 foliklov od 15-17 Ampak že tle nastane problem, ker praktično od 8.dneva niso zrastl nič, samo namnožil so se. Problem je pa v endometriju, ker je bil 10.dan 8, 12 dan 6 in danes, 13. dan samo še 5. Mi niso vedl povedat nobene vzpodbudne... So rekl, da včasih pa kkšn postopek tut njim ni jasen...in sta se s sestro sam čudn gledala...kokr, to pa ne vem če bo...
Tko da je odkimaval, me spraševal, kdo je moj ginekolog in ni razumu, zakaj so se folikli ustavl...po se je pa še zgražal, kako majhno količino Puregona mam in da ni dobr, ker mam zdej že šesti dan Citrotid... Žalostna...
In jutr morm spet pridt... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 192
31.1.2013 10:00:53   
jona klara
jaz imam prevzem zdravil 1.3- dr. Tomaževič, kratek postopke gonal.upam, da začnemo res v marcu, ta poinedeljek sem imela OP izvenmaternična nosečnost- drugič, odstranjena oba jajcevodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti za vse vas

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.1.2013 10:30:05   
pišanec
dobro jutro vsem,

evo, jaz danes začela s Puregonom. Čeprav je moj prvi postopek (danes izvedela, da bo ICSI), smo začeli kar s 150 enotami - zaradi moje starosti. Naslednji teden v sredo je prvi UZ.
Zanima me, če ste takoj imele učinke Puregona - mene že napihuje in špika? Ne me narobe razumet - vse bolečine z veseljem prenašam user posted image

Tiana in Tiky: kako kaže?
Primorka - bravo, ti si izgleda učni primer, kako naj gre vse po planu.
Tejchy25 - ne obupaj, jutri bo gotovo vse ok.
Tara81 - javi, kako napredujejo tvoji folikli po UZ v soboto.

Jona Klara - dobrodošla. in upam, da kmalu začneš s postopkom.

Navijam...
p

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.1.2013 11:25:49   
Alina31
Pozdravjene pupe,
danes 12 dan po ET se je moja pravljica končala user posted image user posted image in prišla je user posted image v vsej svoji veličini.Znaki pred: napete,boleče prsi, napihnjen trebuh in pa konstantni blagi krči od samega ET dalje.Nekje globoko v sebi sem bila prepričana, da bo ratalo že kr v prvo zato sem v totalnem šoku.
Niti približno si nisem predstavljala da me bo tako psihično prizadelo...v sekundi ko sem zagledala kri se mi je porušil svet user posted image user posted image in sploh ne morm nehat jokat...trenutno niti nevem če hočem še v en postopek in res res vsaka čast puncam, ki so dale to že večkrat skozi in vztrajajo.Nevem, če je z vsakim postopkom lažje sprejet, če ne uspe...jaz se počutim poraženo,prazno...mislim sploh neznam opisat...obupujem ob misli, da morda nikoli ne bom mamica.user posted image
Se opravičujem, če sem kero zamorila...sem že pred časom pisala in HVALA puncam, ki so mi vlile pogum in pa tebi MIHIKA1, ki si mi dala brco v rit, da sem optimistično preživela vsaj teh 12 dni.
Vsem, ki še čakate in pa, ki ste v postopku res iz srca želim, da ugledate user posted image , kot tudi vsem user posted image želim vse najboljše.

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.1.2013 11:32:39   
jona klara
alina 31- vem kako ti je sem to lani doživela v februarju, v maju pa sploh ni prišlo do etja.
To bo moj 4 postopek, po prvem pa imamo doma zdravega 2 leti starega lušnega fantka, ka čaka na družbo

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Alina31)
Neposredna povezava do sporočila: 196
31.1.2013 11:54:00   
MIHIKA1
alina moja....vedno je najbolj težko prebrat takšne zgodbe, ki se tako končajo...nam, ki beremo , se para srce, kaj šele tebi..če te lahko vsaj malo potolažim...naj ti napišem, da vsaki enkrat rata..verjemi.,..boš mamica...in to kmalu....morda sedaj misliš drugače...vem, ni enostavno..ampak tudi tokrat ti moram povedat, da moraš naprej in to pozitivno....verjemi, tukaj na tem forumu smo vsi ena družinica....vsaki poraz prizadene vsako in ob vsakem uspehu se veselimo vse....v obeh primerih verjemi so solzice v očeh...upam, da sem te vsaj malo potolažila...vzemita si dva dni zase in odidita s tvojim nekam v naravo, kjer bosta samo vidva...boš vidla, da si bosta nabrala novih moči in bosta šla v nove boje...!jaz sem 14 let v tem, pa mi ni bilo enostavno...vem, kaki šoki so to....in kako te to prizadene...ampak zamisli si občutek, ki ga doživljam sedaj jaz..to je pa nekaj enkratnega..v trenutku pozabiš na vse tiste muke, ki si jih pretrpela...! Pošiljam ti veliko user posted image user posted image , ostani močna in kr pojdi v nove boje...izplača se...!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.1.2013 12:15:10   
tara.81
jona klara dobrodošla, res mi je bilo hudo, ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo. bodi močna in uživaj ob svojem sončku in ostani pozitivna, možnosti so še, tako da glavo pokonci!!!

Tejchy25 mogoče, pa kaj le vseeno bo, ne obupat dokler res ni konec. Slabe misli nam lahko samo škodijo. Boš videla kaj ti porečejo jutri.

Alina saj bo. Ne smeš obupati po prvem neuspelem postopku. So punce, ki se leta trudijo in jim na koncu uspe. Vzemi si nekaj časa. Premisli o vsem in pol se v miru odloči kako naprej. Samo ti lahko sprejmeš odločitev, če želiš ponovno v postopek. Nihče te ne bo obsojal, če boš pač rekla, da nočeš. Mogoče vam pa uspe vseeno naravno...

primorka.976 ja, super novica!!! user posted image user posted image . a punkcijo imaš potem v Postojni? Če se spomnim, ga bom pa jaz vprašala kako je s tabletami v soboto. Če ne bom še preveč zakomirana al pa v šoku nad rezultati user posted image ...

pišanec...jaz za enkrat nimam nobenih stranskih učinkov in se pikam z dipherine in puregonom (imam pa 100 enot) od nedelje. malček napihnjena in z vzponi in padci v razpoloženju. Edino kar je, sem veliko bolj živčna in napeta. Pa tudi to ni nujno, da je samo od zdravil.

Punce,...držim pesti za vse nas!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
31.1.2013 12:47:34   
dekca
No, saj jaz sem hotela že včeraj napisati, da bomo šli aprila v nove boje (pa mi ni hotelo odpreti okna za sporočila). Tako da, Alina, nisi edina. Sem pa danes poklicala sestro, da bi ji sporočila, pa mi je rekla, a že tako hitro (ne vem, kaj točno je s tem mislila), ker meni se je že v nedeljo zdelo, da ne bo nič. Pa raje vidim, da sem dobilauser posted image kot pa da bi za minus izvedela na krvnem.
Drugače so pa jaz tisto, da gre prvič bolj kot ne za štih probo, vzela resno, in niti nisem zelo razočarana. Ker je bilo že vse, kar je bilo več od nič foliklov, več od tega, kar sva pričakovali z mojo zdravnico.

PS Mi je pa sestra rekla tudi to, naj naslednji teden vseeno naredim še kak test, za vsak slučaj, ker ta moja krvavitev je bolj kot ne izcedkaste sorte, čeprav test danes zjutraj je bil negativen.

< Sporočilo je popravil dekca -- 31.1.2013 12:51:35 >

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 199
31.1.2013 14:06:26   
soncek_25
O punce ne morem verjet, danes sem imela že konzilij, tako hitro, da sploh nisem mogla verjet. no kakorkoli, dobila sva odločbo o začetku postopka in vse izvide :) Rekli so,da moram poklicat ob začetku menstruacije. No sedaj pa me nekaj zanima...če prav razumem, bom sedaj ob prvi menstruaciji dobila zdravila in navodila, potem pri naslednji, pa začnem s špikanjem? M še čakam, bi mogla že pridit :), pa kadar bi rad, ne pride user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?