vesper
|
dam mu pol čajne žličke sladkorja, na 50ml tekočine. Zdaj je moj prinesel ta sirup in bomo videli kaj bo. Tukaj piše 5ml na dan. Je to dovolj če mu dam? Bom pravo tako dala, pa da vidim kaj se bo zgodilo, itak piše 2-3dni da včasih traja da je učinek viden. Sem mu pa rekla naj mu kupi hrano bebe in ker niso imeli te hrane prosti zaprtosti, mi je sedaj domol prinesel aptamil od milupe, proti krčkom in zaprtosti. Da so mu tak tam svetovali Mah, zdaj če ga je že prinesel, sem rekla da bom sprobala, pa da vidimo. Mogoče mu bo celo odgovarjal. Ima kera kakšne izkušnje s tem mlekom? Jaz sem iz Maribora, oz.zdaj živimo v okolici Maribora na hribu in potem imamo okrog sebe ogromno gozda in zato posledično takšna snežna idila. Pri nas v Mb je ogromno snega in še naletava Punce kaj greste kaj ven v tem snegu? Jaz sicer ne kompliciram glede tega, midva sva bila že veliko na zraku in tudi po več urc, pa mu je ful odgovarjalo. Samo zdaj pa ne vem točno kaj naj. Naj grem ven ali ne? trgovski centri in higiena tako kot si rekla nova_nosečka, večinoma je itak največ ljudi tistih ki ne poznajo niti osnovne higiene, recimo umivanje rok in potem ti ljudje najbolj pametujejo kako in kaj. Jaz obiskov sploh ne sprejemam, ker prvič nimava z mojim rada obiskov se raje dobima kje na kavi s kom, drugič jih tretjina ne pozna higiene in si rok ne umije, tretjič najbolj bi na obiske itak hodlli taki, ki so najbolj žnodravi Kaj se tiče obiskov trgovskih centrov, jaz sem že šla 3x z malim v qulandijo recimo. Šla sva z vozičkom, dala čez strehico pleničko in je bilo to to. Saj pa če zdaj nekdo ne kreha v njega in ga lepo pokriješ in zadekaš ,pa še posledično si ti razkužiš roke, preden ga prijemaš, ne mora bit nič. Meni je ves ta halo res odveč. Saj ok, normalno, da je treba bit pazljiv in da so zdaj res virusi na pohodu, ampak to strašenje medijev in vse, pa se mi zdi odveč no. Če bi vsak skrbel za osnovno higieno in ne bi okrog po svetu lazilo toliko pujsev, potem tudi ne bi bilo toliko prenašalcev teh virusov. Glede na to, da pa si vsak drugi ne umije rok, ko gre recimo z wc-ja pol pa itak vemo pri čem smo. Za moje pojme bi lahko bolj narod obveščali o manirah in o osnovni higieni, pa ne bi bilo toliko preplaha glede takšnih in drugačnih viroz.