Inda_T
|
hejla ho! bom za začetek napisala isto kor caramel - sem že včeraj hotela nekaj napisati, pa mi ni odprlo okna za odgovor, no sedaj ga je, tako da moram pohitet... Ja, kot si mini ugotovila, me s prvim kar resno jemljemo patronažno... in moram rečt, da je ta naša, resnično zlata vredna... Ker sama sem bila v p deležna takega ravnanja, na mi je npr pediater na viziti na postavljeno vprašanje dal en odgovor, čez kakšno uro pa je prišla sestra in povedala čisto nekaj drugega - primer: mali je bil malce rumen (ampak hb ne dovolj za pod luč) pa je bolj počasi vlekel, plus meni je mleko teklo bolj na lagano (kar mi še vedno)... Pa so mi malega nafutrali z umetnim brez da bi mi sploh povedali... Pa vprašam pediatra kaj in kako s tem dodatkom in dobim odgovor, da ja, to je bilo le enkratno (odgovor na viziti), pa za popoldansko hranjenje, jaz malega ne morem zbudit, kličem sestro jo prosim za pomoč, uleti nekaj menca, gre, pride čez par minut in mi pove, da so mu itak takoj po negi, preden so mi ga pripeljali dali umetno, po navodilu pediatra... ... Kakorkoli, sedaj ko smo doma, pa je npr danes patronažna sedela zraven mene med dojenjem in štela požirke od malega, pa tehtnico nam je zrihtala da jo imamo brezplačno izposojeno plus urgirala in iz lekarne na lepe oči (recept lahko prinesemo naknadno) zrihtala tist sprej z umetnim oksitocinom, sem pozabila ime... kot rečeno, glede na njen trud in pozornost, jo v tem trenutku jemljem kot edino avtoriteto Pa da ne bom samo o tem, ker se s tem dojenjem resnično preveč obremenjujem, glede tort, mini, ti žal ne znam svetovati, jaz sem torto zadnjič naročala za svojo poroko, bila strahotno razočarana nad dobljenim glede na plačano, potem pa sem jih začela pečt kar sama (ampak za odrasle, ki pri dekoriranju niso tako kritični kot otroci)... Drugače pa moja tašča uporabi tak trik, da da narest samo slikico za na vrh, naredi pa občino kvadratno, ki je ponavadi še strahotno dobra, ker uporabi recept svoje mame in naredi kreme iz masla in ne iz smetane... joj, kar lačna sem postala... Glede csd, pa ja, za ljubljano sem slišala da so kar mojstri v zavlačevanju in (ne)sposobnosti, kateri obrazci so potrebni pa ne bi vedela, sama jih namreč nisem izpolnjevala, ker sva z mojim izračunala in za las ne prideva zraven Aja, pa srečno, uspešno, prespano in zadovoljno leto 2013! Naj bo boljše kot je bilo 2012... Lupčke vsem!
|