Inda_T
|
Hejla! Se opravičujem sem čisto pozabila na ta forum - ker je taka akcija na fb... Ni fejst sledit obojemu, potem pa vedno izberem tisto, ki bolje deluje... Tle kot veste okna nagajajo... Torej, da se malce razpišem, midva z malim kombinirava dojenje z AM, pri čemer gremo po principu 1x jošk, 1xflaška (tako imajo joški čas se napolnit, moje mlekarne namreč počasi delujejo), no, to delamo po nasvetu patronažne zadnjih nekaj dni in moram rečt, da je super, mi je eno hudi breme padlo z ram - pred tem sem namreč malo dojila, malo vagala in potem računal akoliko mu dodati in to je bila prava muka... Sedaj pa je super, ker točno vem, da vsak obrok dobi toliko da je sit (aja, pa vago nam je patronažna odnesla, ker je preračunala, da se j egospodič v ted treh tednih zredil čisto dovolj, 700g). Posvetovalnico sicer imamo 17.1., ko bo star točno 1 mesec in 1 dan... spanje ponoči je zgodba zase, gospodič so imeli napol fobijo pred spanjem v svoji posteljici in so vsak večer tudi par ur skupaj tulili... Sem mislial da gre za krče ali napenjanje, potem pa ugotovila, da je verjetno povazano s spremembo prostora, ker čez dan vedno spi v dnevni sobi v košari. Patronažna (mislim, ta ženska je meni rešila svet) je svetovala, da ga zavijem v tanko prešito odejo, pri čemer jo večino podložim pod njega - da ima občutek mehkobe, in tako sem ga včeraj položila na tisot spalno vrečo v katero se otročka obleče da se ne odgrne... in gospodič so spali brez tuljenja! še ko se je zbudil lačen (ob polnoči, ob treh in ob 6h) ni jokal ampak je samo malce pocmihal, potem hop na jošk in spanje naprej... Super je bilo... o kilah pa tako, da imam sedaj dva plusa od prednosečnosti, izgubila pa sem jih 7. Me je pa tudi mene groza trebuh pogledat... Popek imam strahotno raztegnjen in ful pigmentiran, okrog njega pa en kup strij, ki so se mi naredile med samim porodom - sumim, da zato, ker se mi je medicinska sestra naslonila na trebuh da smo s skupnimi močmi malega ven porinile... Računam pa da se bo tudi koža skrčila, pa neko kremo imam, od mustele, ki je baje dobra za krčenje kože... No, bom sporočila ko se tratma zaključi... Zaenkrat s emi zdi, da gre vse kar lepo na mesto... pa si pišemo še kaj, gospodiš se oglašajo :-) čas je za flašo :-)
|