|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.2.2013 9:24:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Bodoče nosečke
23.2.2013 10:07:10   
ta*mala
Michelle, kaj zavajaš anonimno? ta*mala je hujšala en mesc... zdj pa ne več, ane k nekak baje ni fajnuser posted image pa nekak ji paše jest...

Neposredna povezava do sporočila: 777
   [Brisano sporočilo]
23.2.2013 11:28:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
23.2.2013 11:34:09   
mamica deklicam
michelle1 jaz moram tudi povedat, da nisem preveč pridna pri hujšanju. Čeprav sem malo omejila sladkarije user posted image
bom videla v ponedeljek, ko se bom vagala, mogoče se bo pa kaj poznalo.

Danes se nas je pa nekdo iz vasi usmilim in nam je celo cesto in še nama pol dvorišča sneg odrinil, ker ga je tudi krepko žez 20cm zapadlo to noč, da o 15 -tih prejšni dan sploh ne govorimuser posted image user posted image

imamo že toliko user posted image , da sem vam kar malo nevoščljiva, čeprav vam po drugi strani vsem privoščim. Uživajte in čim manj nosečniških slabosti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 779
23.2.2013 12:12:58   
pupika29
michelle1 user posted image hvalaaaa ti user posted image

Mene se en teden loci od testa in dneva, ko naj bi prisla user posted image ...pa bolj ko razmisljam, bolj se mi zdi skoraj nemogoce, da bi ta mesec kaj bilo, ker smo bili premalo pridni...ampak sem iz dneva v dan bolj "cudna"...
...spodnji del trebuha imam nekako napihnjen in trd, podobno kot pred user posted image ampak je tko nekak drugace pa taka topa bolecina me spremlja obcasno v tem delu in ne vem ampak tako umirjena sem, da se pocutim kot bi lebdela. Hihi user posted image ...jooj, ne bom se psihirala z znakiiii...ampak vseenoooo...user posted image

Se kaksna kaj cuti/obcuti?

Bejbike, drzim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   [Brisano sporočilo]
23.2.2013 13:05:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
23.2.2013 14:13:29   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - a jaz sem pa super pridna v hujšanju, ali kaj? Malodane že dva meseca se vrtim na istih kilogramih. user posted image

zame je tudi to uspeh, da ne grem gor s kilogramiuser posted image . Ko bo pa več volje, bodo šli pa še doluser posted image

imam toliko različnih front odprtih, da se ne morem preveč na hujšanje usmerit, preprosto ne znese

Neposredna povezava do sporočila: 782
23.2.2013 14:43:40   
ta*mala
michelle ne me ****user posted image sam res omg... huge, jauser posted image user posted image user posted image upam, da bom pol mlekarno odprla in da bo šlo dol vsaj pol tok za šalo k goruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 783
23.2.2013 15:44:27   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - a jaz sem pa super pridna v hujšanju, ali kaj? Malodane že dva meseca se vrtim na istih kilogramih. user posted image

pupika29 - saj ni treba biti zelo priden. Dovolj je  samo enkrat - ob pravem času na pravem mestu...    user posted image  

michelle1 user posted image to vem, ampak se bojim, da smo bili malo zgodnji za O (cca.3-4 dni), potem smo pa zboleli in smo "abstinirali". Ceprav vojacki menda zmorejo preziveti do 5 dni?! Skratka...sprva nisem imela nic upanja, zdaj pa ga imam vsak dan vec.user posted image Jooooj, da bi le bilo user posted image , se mi bo kar utrgalo od sreceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
23.2.2013 20:39:52   
poli*
Pozdravljene. Se vam lahko pridružim? user posted image
Smo v "naročilu" novega člana- imava že eno punco staro 4 leta in sedaj je prišel skrajni čas, da dobi družbo.... a kot kaže tokrat ne bo tako hitro, kot je bilo 5 let nazaj. Sedaj greva v 3. krog.... saj same veste, da je razočaranje prisotno, ampak nimamo kaj, ane user posted image .
Upam, da bomo veliko klepetale user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.2.2013 8:23:30   
pupika29
poli* DOBRODOSLA!user posted image
V tretje gre rado...ce ne gre v tretje je pa v cetrto skoraj ziher.user posted image Te pa cisto razumem kako se vsak mesec znova psihiramo, pa znaki pa ni znakov pa so, a so pravi a niso...pa potem pride user posted image
Ampak vam povem punce...pomlad ima kot noc carobno moc in za vse stiskam pesti se pa se in vsaki posiljam eno user posted image

Mene se nekje 5-6 dni loci od user posted image in danes imam enega tistih dni, ko sem cisto sprijaznjena - ce ne bo ta mesec, bo pa naslednji...upamuser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   [Brisano sporočilo]
24.2.2013 10:33:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
   [Brisano sporočilo]
24.2.2013 10:43:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 788
24.2.2013 20:16:34   
poli*
Punce, hvala za lep sprejem user posted image
Pupika- sm imela tudi jaz že vse možne znake, ki bi skoraj morali kazati na nosečnost, pa iz tega ni bilo nič user posted image user posted image .
Še malo poklepetamo in bomo vse nosečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
24.2.2013 21:20:42   
Žabinčica
Dober večer.

Sem se načakala da mi okno za odgovor odpre...dobro, da sem imela vmes kaj za delat-na drugi strani različne alternative za dopust iskat user posted image .

Poli dobrodošla in en + čimprej.

Pri nas dežuje user posted image . Po tem ko je včeraj tako lepo zasnežilo in smo danes uspeli avte odkopat in se nasankat - zdaj dež. Morem rečt, da bi mi sneg veliko bolj ugajal in da je ta zima tudi meni bila super (pa nisem neki navdušenec nad mrazom). Tako lepa zmiska idila, sprehodi in igranje na snegu so mi res letos naredili ta zmski čas čudovit. Sicer pa bo zdaj počasi marec, tako da se lahko kmalu veselimo sončka in lepših dni.

Drugače je ta vikend bil bolj domač in umirjen, za razliko od prejšnjih dveh, ki sta bila polna dogajanj. Smo se pa imeli zelo lepo.

Želim vam lepe sanje in prihodnji teden.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   [Brisano sporočilo]
25.2.2013 7:32:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
25.2.2013 8:00:42   
babysmile
Jutro!

Pupika29, jaz sem tale mesec ista... vem, da je fulllll majhna šansa - ker sva tud preskočila ovulacijo (sva pa user posted image 1-2 dni prej), vem da je ful manjša šansa in da je zelo majhna šansa da zanossim - sploh če gledaš na to da sva v prvo rabila 2 leti... ampak... meni je bilo včeraj grozno slabo, vrtelo se mi je, špika me v spodnjem delu trebuha, bradvice me vsaketoliko zaščemijo - tako kot some takrat ko sem dojila user posted image .... ja, vem čist prezgodaj za kakršnekoli nosečniške znake... ampak tale psiha se igra z mano....user posted image

Ta*mala ne sekiraj se zaradi kg . jej kar ti paše. po porodu gre vse dol!! sem se zredila 13 kg do poroda + 5 kg takoj prvi mesec po porodu, pa sem bila leto dni po tem na istem, brez tega da bi kaj gledala na to koiko in kaj pojem; je pa res da sem med porodniško jedla najbolj zdravo v celem življenjiu (pa ne zaradi vrste hrane - sladkarije so še zmeraj moj kiks - ampak ker sem jedla 6-7 manjših obrokov na dan - sem jedla zmeraj takrat kot najina čebelica user posted image user posted image

tale teden se bo vlekel.....

Neposredna povezava do sporočila: 792
25.2.2013 8:28:59   
pupika29
Dobro jutrooo bejbike tudi z moje strani.user posted image

Kako smo danes rozice?
Michelle1 kje imate soncka? Daj ga se k nam malo poslji prosim...ker samo meglo vidim.user posted image In hvala za kavico drga nasa.

Babysmile joj pikica, kako zelo zelo te razumem in kako vesela sem, da sva dve v tem, da se bova spodbujali do konca tedna, da koncno lahko opraviva test. In res navijam se pa se, za naju obe (in seveda za vse ostale) da se pojavita dve debeli user posted image user posted image Sicer pa, glede na to, kar opisujes...jooooj mogoce pa so ze ze tisti pravi znakci.user posted image Sicer pa, ves kaj rozica, 1-2 dni prej sploh ni tako nemogoce. Se mi zdi, da tam do tri dni pa skoraj sigurno plavalci prezivijo. Joj ej res ful drzim pesti zate. Kdaj bos pa delala test?
Jaz sem imela pa prejsnji teden max. apetit, pa popoldan zaspana se pa se (itak prezgodaj za znake, ampak itak psiha dela svoje)...no danes ne obcutim nicesar, le prsa imam vse bolj napeta pa TT imam rahlo povisano ze 10 dni. Kaj pa vem...

user posted image vsem

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 793
25.2.2013 8:50:09   
mamica deklicam
dobro jutri vsem skupaj.

Sedaj se nas je pa že veliko nabralo, čeprav jih nekaj kar ni več sem. Kaj je sedaj to, punce? Saj jaz bi večkrat pisala a me ne spusti na forum.

Pri nas je tudi sonce. Snega imamo pa za izvoz. Pri nas je včeraj padalo do večera. Zvečer nam je pa še dvakrat vrglo ven ellektriko, tako da sva šle z mlajšo hčerko že kar ob 20 h spat. Ta velika in mož sta obtičala v Kamniku in prespala pri mojih starših. Še dobro, da sta lahko. Moj je cel dan plužil okoli bloka v Kamniku in zvečer se je tam samo še na kavč vlegel. V naši vasi smo pa imeli včeraj udarniško. Sta se končno še dva soseda ujonačila in smo šli skupaj skidat sneg z naše ceste. Drugače danes noben niti v službo ne bi mogel user posted image

Jaz komaj čakam četrtek, ko imam pregled. Sem ta mesec rahlo krvavela kar 18 dni!!! Včeraj ko je bila ovulacija, pa mojega ni bilo domauser posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   [Brisano sporočilo]
25.2.2013 9:08:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 795
25.2.2013 9:13:18   
ta*mala
Jutrouser posted image
Js sm pa dons mal potegnla...sm spala do pol devetihuser posted image

Snega imamo tudi pri nas tam med 70 in 80 cm... taprava sibirija... pa sonček sije in +4 je zuni, prou luštno...

V soboto sva pa z mojem ostala v dolin in čakala na pluguser posted image in to od devetih do pol polnoč na tapuga... sicer sva probala vse živo, da bi splezala v hrib, tud rikverc pa te scene, ampak ni šlo na konc več ne naprej ne nazaj, tko da sm mogla js za volan, moj pa avto rintuser posted image Res, padal je k pr norcih, ni da ni... No, k sva dočakal plug pa šla za njim v hrib, sva tud komi pršla... pol pa na vrh hriba spet nikamor, k za h nam ni blo splužen... misla avto tm pustit pa it peš, pa isto nisva ga mogla sploh s ceste dost spravt, dokler nisva še nasedla tm na sneg... to je pol tko zgledal da k si vrate odpru je sneg v avto letu tok ga je blo... in sva spet čakala da je plug pršu nazaj in je hvala bogu šou pol proti nam... spet komi komi ta butast golfič... ma tist proti zdrsavanju pa se mi zdi da je še slabi, k če nebi mel... prec začne utripat pa se vstav... no ob enih sva končno prispela domov, pol je mogu pa še od ceste na dvorišče skidat, da je lahko avto umaknu.... res prave zimske radosti.

Jutri imam pa jaz že pregled, da vidmo, če je vse tm k more bituser posted image , zelo upam, da je... joški me iz dneva v dan bolj bolijo... drugače sem pa ok... moram potrkat... za enkrat nič slabosti pa nič, edin jest mi paše mal večkrat kot prej...

Zjutri mi pa tamala sms-a... da tud njej M zamujauser posted image user posted image user posted image bi jo mogla dobit že prej, kakor jaz... sam njej pa test nič ne pokaže, tko da mora tud G klicat in it na pregled... ker je mal čudna, ane... tud prejšnjič, k je bla N ji test ni pokazu...

Glede kg, upam, da je to sam začetni apetit, sj količinsko ne pojem neki ful, ampak skoz tuhtam kwa bi js neki.... no, upam, da me bo čez cajt minil to iskanje nečesauser posted image , k sploh ne moreš da nebi... drugač pa žal nisem pri tasuhih, tko da ni lih fajn, da se preveč prepustim papcanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 796
25.2.2013 9:29:25   
pupika29
michelle1 ravnokar si mi poslala najvecje in najbolj svetlo in najtoplejse sonce v srcka.user posted image user posted image user posted image Hvala ti srcica...ooo da bi le bilo res in da konec tedna zagledam user posted image . Potem te pa peljem na eno ultra veliko user posted image + user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.2.2013 9:31:40   
bybyka_1987
punce kako ste?
hjoj jaz ze par dni ne morem odgovarjat k mi okenca ne odpre ne pr mesagih ali pa na temah...
a je mela kira krce ...mene mocn krci ponoci...vceraj me je peklo prek popka...a je to normalno"?malo me je strah...k zdaj je ok...ponocipa zacne bolet..
vsi to mi je novo...k me nikoli prej ni..razn bolecin zaradi raztezanja od 4,5mesca dalje....
uf ta sneg ja pr nas ga je tut metalo ampak ni neki hudo...samo sojncek naj pride pa bo :)
berem vas koker lahk ampak sproti pozabim kajs sem hotla odpisat ker mi za vvraga noce odpret....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 798
25.2.2013 9:36:30   
pupika29
Ah ja tama*la itak da bo vse SUPER jutri!user posted image

Glej, da nam porocas. Ful stiskamo pestiuser posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.2.2013 9:36:51   
ta*mala
wiiiiiiii, ugotovila, kako se da vsake tok nasrat RR... če noče odpret okna za odgovor, pol kao eno citiram iz brišem napisano pa delauser posted image

Glede znakov... mene so januarja bolele joške, pa ni blo nič s tistga... ta mesec me niso do nekaj dni po dnevu D nič bolele, zdaj me pa vsak dan bolj... edin tko parkrat sem se počutla kot bi mela na easy vročino... u bisvu me je hotl mal zebst, sam tko pa nisem imela vročine, k pošlataš čelo, če je toplo, aneuser posted image to je blo pa tud vse, pa mogoče mal povečan izcedek, k ga ponavad pred M ni nikol blo...

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?