ta*mala
|
Jutro Js sm pa dons mal potegnla...sm spala do pol devetih Snega imamo tudi pri nas tam med 70 in 80 cm... taprava sibirija... pa sonček sije in +4 je zuni, prou luštno... V soboto sva pa z mojem ostala v dolin in čakala na plug in to od devetih do pol polnoč na tapuga... sicer sva probala vse živo, da bi splezala v hrib, tud rikverc pa te scene, ampak ni šlo na konc več ne naprej ne nazaj, tko da sm mogla js za volan, moj pa avto rint Res, padal je k pr norcih, ni da ni... No, k sva dočakal plug pa šla za njim v hrib, sva tud komi pršla... pol pa na vrh hriba spet nikamor, k za h nam ni blo splužen... misla avto tm pustit pa it peš, pa isto nisva ga mogla sploh s ceste dost spravt, dokler nisva še nasedla tm na sneg... to je pol tko zgledal da k si vrate odpru je sneg v avto letu tok ga je blo... in sva spet čakala da je plug pršu nazaj in je hvala bogu šou pol proti nam... spet komi komi ta butast golfič... ma tist proti zdrsavanju pa se mi zdi da je še slabi, k če nebi mel... prec začne utripat pa se vstav... no ob enih sva končno prispela domov, pol je mogu pa še od ceste na dvorišče skidat, da je lahko avto umaknu.... res prave zimske radosti. Jutri imam pa jaz že pregled, da vidmo, če je vse tm k more bit , zelo upam, da je... joški me iz dneva v dan bolj bolijo... drugače sem pa ok... moram potrkat... za enkrat nič slabosti pa nič, edin jest mi paše mal večkrat kot prej... Zjutri mi pa tamala sms-a... da tud njej M zamuja bi jo mogla dobit že prej, kakor jaz... sam njej pa test nič ne pokaže, tko da mora tud G klicat in it na pregled... ker je mal čudna, ane... tud prejšnjič, k je bla N ji test ni pokazu... Glede kg, upam, da je to sam začetni apetit, sj količinsko ne pojem neki ful, ampak skoz tuhtam kwa bi js neki.... no, upam, da me bo čez cajt minil to iskanje nečesa , k sploh ne moreš da nebi... drugač pa žal nisem pri tasuhih, tko da ni lih fajn, da se preveč prepustim papcanju
|