|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.2.2013 9:46:58   
pupika29
Joj RR grrrr....kaj bo treba skrbnika streznika mal za usesa?user posted image

tama*la hvala ker si napisala tole z znaki...saj pravim, moja TT je povisana ze od O (kar je lahko znak za user posted image ali user posted image ) kaj drugega zaenkrat v teh dneh ne opazam razen bolj polnih prsi..pa ja, vceraj precejsnji izcedek...v bistvu enaki znaki kot si jih imela ti, samo jooj kaj ko je pri vsaki drugace in nikoli ne ves kaj to pomeni...no se nekaj dni me loci od dneva D

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.2.2013 9:55:07   
ta*mala
no, ja... pa mogoče bi tle zraven lahko šteli tud - popizdičistbrezveze, pa enominutonazajsejesmejalazdjpajokazabrezveze user posted image user posted image user posted image

sj bo, pupika... kok časa morš še čakat? Jaz sem bla neučakana pa sm mogla preverjat že prej user posted image sam je pa res da sem mela doma cel kup testov unih tapocen z neta... cb-jev zih nebi kupla tok velikuser posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.2.2013 10:03:50   
pupika29
Uuuu tukej se tudi najdem - pizdim cist brez veze (pa drugac to sploh ni v moji navadi, da sploh pizdim), cez 5 minut sem pa tko umirjena k mati Tereza...user posted image

Sicer pa po mojih izracunih bi lahko test delala tm nekje v petek/soboto...saj bi ze prej naredila, samo dvomim, da bo pokazalo kaj...se je tebi pokazal plusek ze prej tama*la? Mislim, cist se bom napsihirala do konca tedna, ze vidim...user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   [Brisano sporočilo]
25.2.2013 11:29:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
25.2.2013 11:30:11   
ta*mala
jaz sem delala ta pocen teste pa se je senca črtice pokazala že v sobtoto... al kku že kr nekaj dni prej, ene 4... pol je blo vsak dan mal bl očitn, cb sm delala pa po izostanku...

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 805
25.2.2013 11:34:43   
babysmile
Kje pravite, da imate sonček? Očitno se bom mogla preseliti user posted image user posted image Mi mamo pravo zimo...

Jaz imam drugače podobne znake pred vsako user posted image , sam si res želim, da bi bil tokrat durg razlog user posted image

Dobiti bi morala v soboto, tak da pred soboto tudi testa ne bom delala... nočem bit že prej razočaranauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 806
25.2.2013 11:36:31   
babysmile
Bybyka_1987 jaz se iz prve user posted image spomnim, da sem imela precej teh krčev že na začetku.

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 807
25.2.2013 11:38:18   
pupika29
Jaz ne vem...cudno je tole...
...zjutraj so mi sodelavke v sluzbi rekle, da sem bleda kot zid...
...zadnjo uro se mi tako vrti, da se mi zdi, da bom s stola padla...
...pa ne vem, ce ne bom sla zdajle v lekarno po en baby check...saj ta je najbolj obcutljiv ane bejbike?

Ceprav pismo...zgodaj je...

< Sporočilo je popravil pupika29 -- 25.2.2013 11:39:37 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
25.2.2013 11:43:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
25.2.2013 11:45:51   
bybyka_1987
IZVIRNO SPOROČILO: pupika29

...pa ne vem, ce ne bom sla zdajle v lekarno po en baby check...saj ta je najbolj obcutljiv ane bejbike?

ja je trakec...meni je pokazal 5dni pred pricakovano :)

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 25.2.2013 11:46:31 >

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 810
25.2.2013 11:47:05   
bybyka_1987
michelle hvalaaa sem mal po forumu precekirala in naj bi blo normalno...sem se kar mal odahnala...

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
25.2.2013 11:48:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
   [Brisano sporočilo]
25.2.2013 11:53:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
25.2.2013 12:14:16   
darhaha84
Joj, pošljite še malo sončka v to megleno Ljubljano…user posted image  Upam, da je pri nas kaj bolje ko bodo user posted image  šli na sprehod...
Drugače nas je pa ta vikend kar zasnežilo in po pravici povedano, da komaj čakam poletje, ker imam kar dovolj te zime. Meni je bilo super čez vikend kidat se sankat, delat snežaka… samo kaj ko se bo to začelo topiti in bo vse mokro in plundrasto user posted image  
Se je pa nabralo že kar nekaj nosečk in tistih, ki ta mesec ne pričakujejo user posted image . Držim pesti da ne prideuser posted image
Drugače pa moram kar potrkat da smo za enkrat kar zdravi, očitno se je kar vnesel in že malo prekužil v vrtcuuser posted image
bybyka_1987 - jaz sem imela tudi take krče v trebuhu (včasih celo malo pekoče – to je baje raztezanje maternice), na začetku nižje potem se je pa meja dvigovala in mi je g. rekla da je to normalno. So bili pa prisotni celo nosečnost. Če se ti zdi pa kaj nenavadnega pa je bolje da pokličeš svojega g. in se pomiriš
Pa tudi apetit ni nič nenavaden in mi je poznan, samo moram reči da sem se kar bremzala s hrano in sem šla gor 9kg (nisem jedla ravno kar mi je pasalo, ker potem bi bila skoz v Meku, kebabu, pizzi in na torticah user posted image ). Raje sem pojedla kako sadje. Zato sem res ogromno sadja pojedla v nosečnosti in me še danes mož heca, da zato pa Erik ne mara sadja, ker ga je imel over dose. No, mleko pa ima vseeno rad, čeprav sem ga tudi ogromno spilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
25.2.2013 12:51:10   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Ma ne, prosim, nikar. Počakaj do drugega tedna. Saj ni daleč. Boš zmogla! Kaj pa, če bi bil danes test negativen zaradi premajhne količine hormona, ti pa v resnici noseča? Čisto nepotrebno psihiranje. Raje počakaj. user posted image  

Ja saj imas prav michelle...pa danes tudi ne bi bil prvi jutranji urin in res je zgodaj se. Bom pocakala vsaj do petka ali sobote. Upam, da mi uspe.user posted image
Bybyka...tako hitro ti je ze pokazal? Wiiii...no potem bo meni v petek sigurno, ce se kaj dogaja...do takrat pa najbolje, da se zamrznem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 815
26.2.2013 8:37:02   
bincha
Dobro jutro bodoče user posted image !

Se vam lahko pridružim?

Sicer imava s partnerjem namen začeti delati še na enem otročku (in upam, da kasneje še na enem user posted image ) šele čez kak mesec ali dva - ker je trenutno fizično nemogoče! ni še user posted image pa še moj je trenutno v tujini, ampak pride kmalu domov user posted image . Bi pa rada med tem malce poklepetala z vami in upala ter se veselila novih letov štorkelj user posted image
Doma imam skoraj 8 mesečnega sinčka, ki postaja pravi lumpek user posted image .

Nekje vmes sem zasledila debato o hujšanju... Meni je ostalo še skoraj 8 kg od nosečnosti!!! ne vem kako uspe nekaterim shujšati v 3 mesecih... no pri meni očitno ne bo tako user posted image , bom verjetno prej kilograme nazaj naložila v z novo user posted image .
Trenutno se sicer nisem še zavzela in pričela hujšati - ker namreč še dojim, pa prav tako menim, da je pomembnejše zdravje in počutje - ampak me vseeno stisne, ko se spomnim na moje preljube kavbojke, ki me zamanj čakajo v omari.. user posted image user posted image

lp

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.2.2013 8:41:20   
ta*mala
bincha, dobrodošla! user posted image

Sej bo... kavbojke bojo počakaleuser posted image pa tud moda se vsake tok obrne, tko da bojo že še prav pršleuser posted image Jaz sem tok pridna, da imam pomoje ene 5 različnih številk v omari, odvisno od letnega časa pa tko... sj enkrt so ene prav, drugič drugeuser posted image no, ja... z lepem se hvalimuser posted image

Jaz odštevam ure do pregleda... ve pa lahko držite pesti, da je vse na svojem mestu, aneuser posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.2.2013 9:24:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

bincha, dobrodošla! user posted image

Sej bo... kavbojke bojo počakaleuser posted image pa tud moda se vsake tok obrne, tko da bojo že še prav pršleuser posted image Jaz sem tok pridna, da imam pomoje ene 5 različnih številk v omari, odvisno od letnega časa pa tko... sj enkrt so ene prav, drugič drugeuser posted image no, ja... z lepem se hvalimuser posted image

Jaz odštevam ure do pregleda... ve pa lahko držite pesti, da je vse na svojem mestu, aneuser posted image

zahtevamo popolno poročilo, kaj je rekel zdravnik user posted image

A ti imaš tudi različne številke v omari. Jaz imam premajhna oblačila kar pospravljena v škatlah, ker trenutno nimamo toliko omar, da bi imela vse notri. user posted image Se pa strinjam, da enkrat vse prav pride, če ne drugega, pa ponosiš doma

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.2.2013 9:52:28   
ta*mala
jp, mam veliko omarouser posted image not so oblačila, ki so mi prav in tista, ki so mal bolj ohlapna... ampak bojo pomoje hmal spet pravuser posted image itak pa glede na to, da sem doma bom mela kr trenerka partyuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.2.2013 12:02:38   
darhaha84
bincha – dobrodošlauser posted image
ta*mala koliko pa si noseča, ali nisi ravno izvedela? Kakor mi je znano, naročajo tam okoli 8t da se ziher vidi, ker prej se kako ne vidi in lahko kaj spregledajo in user posted image psihirajo, tako je meni moja razložila. No, vseeno prosim poročilo od g.
Kako je pa partner sprejel, je zdaj kaj bolj pomirjen?user posted image
Drugače pa je med nosečnostjo najudobnejša trenirka, tako da trenerka party zakon. Jaz sem imela najraje doma trenirko, za v službo pa pajkice in tunike – zdaj je fino ker je taka moda in ni potrebno posebej za nosečke kupovati majčke in puloverje, ker te so res drage. Edino ene kavbojke in ene črne hlače sem si kupila posebej za nosečke v C&A in so bile tudi zelo ugodne

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.2.2013 12:59:43   
pupika29
bincha dobrodosla med nami.user posted image Bomo skupaj v nacrtovanju, upanju in pricakovanju. Navijale, spodbujale druga drugo...in upam, da bodo eden za drugim padali user posted image user posted image

tama*la ze celo dopoldne drzim pesti zate in jih bom se naprej dokler se ne javis s super duper dobrimi novickami.user posted image

Jaz pa vse bolj mislim, da me bo ta mesec pricakala user posted image pa ce cem iskrena, bi zdaj rada, da pride CIMPREJ, da lahko potem na polno pridni stopimo v mesec marec in pricakujemo user posted image v zacetku aprila. Se mi zdi, da so znaki, ki jih imam vse bolj podobni tistim pred vsako rdecko...tako da nekako opuscam upanje, da se je ta mesec kaj prijelo.

Drugace pa, punce moje, glede kilogramov in hujsanja...dejte pit limonado. Nesladkano. Pa opazujte in se cudite...user posted image
Ce jo zelodcek slabo prenasa, dodajte malo soka pese (vsebuje precej naravnega sladkorja in bo bolje za zelodec, da ne bo prevec kisline) ampak sicer pa...resno LIMONA dela cudeze...

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.2.2013 15:51:33   
Anonimen
Şe vam pridružujem še jaz. otroka si sicer zelo, zelo želim, ampak še ni čisto pravi čas. Malo še ...

Bi pa (če ne bi pravkar imela M) bila 99%, da sem noseča, ker mi v zadnjih 5 dneh, ne paše več moja najljubša hrana. Pa ne samo, da mi ne paše ... Prav na bruhanje mi gre, že samo, ko zavoham.
In tudi vonji me motijo (me prej niso nikoli) . Danes sem kuhala golaž. In vsujem začimbe not, mi je kar dvignilo tako močan vonj je bil.

Ah ja ... najbrž sem samo prehlajena ali kaj podobnega.

Vsem, ki ste že zagledale magični +, pa želim kar se da lepo nosečnost.

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
26.2.2013 17:24:21   
morskazvezdica
Pozdravljene!

Zanima me ce je katero ze dober teden spikalo v jajcnikih ali pa ste imele obcutek scipanja pred pricakovano M?
Mene ze vec kot 1 teden spika in scipa v jajcnikih in imam krce kot da bi dobila M,vendar naj bi jo dobila sele v cetrtek(sem se zaracunala in sem ze v nedeljo delala test(pokazala se je samo en crtica),ker sem premalo dni ciklusa stela).ker ponavadi se mi pojavijo krci sele par dni pred M.
Pa v petek sem imela spodnji del trebuha ful napihnjen,zdaj pa ne vec toliko user posted image Fant pravi da so se mi joske povecale,ampak ga tolazim da verjetno zato ker veliko cokolade pojem user posted image pa bradavicke me bolijo ze 14dni skupi.na sreco me pocas ze mal manj bolijo.
Zadnjic sem jedla banano pa smokije skupi user posted image drug dan pa med in kruh,nato cez pa tunino pasteto user posted image odklop.
Prejle me je tok spiknilo v spodnjem desnem delu trebuha da sem skor iz stola padla.

Verjetno se spet samo psiha igra z mano user posted image

Upam se vseeno da mogoce ta mesec ne bo tete user posted image

Se keri dogaja da videva same nosecnice ali pa dojencke?men se to dogaja ze skor 3 tedne.

Lep dan vsem in drzim pesti za cimvec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.2.2013 17:59:06   
bincha

Drugace pa, punce moje, glede kilogramov in hujsanja...dejte pit limonado. Nesladkano. Pa opazujte in se cudite...user posted image
Ce jo zelodcek slabo prenasa, dodajte malo soka pese (vsebuje precej naravnega sladkorja in bo bolje za zelodec, da ne bo prevec kisline) ampak sicer pa...resno LIMONA dela cudeze...

user posted image evo takoj probala user posted image
bi res rada prišla čim bližje začetni teži preden zanosim - da ne bo potem prehudo...

drugače pa komaj čakam pomlad in potem poletje! čeprav ne vem kako bo... če bom noseča, bom takrat ravno v prvem trimesečju - slabost in vročina user posted image

od prejšnjega poletja pa tudi nisem imela prav veliko, vsaj od prve polovice - sem rodila julija, potem pa okrevanje... pa zelo "švoh" sem bila po porodu in mi ni pasala vročina, pa tudi z novorojenčkom se je moraš izogibat! sem pa potem jesen bolj izkoristila!

vseeno upam, da bi zanosila nekje v aprilu ali maju - vendar dvomim, ker kot sem že omenila še ni user posted image
in tudi nimam občutka, da jo bom kaj kmalu dobila. no narava že ve!
takrat ko bo bo ravno pravi čas user posted image

oh tale moj mišek user posted image , rogovili po dnevni sobi kot da bo konec sveta!
moram rečt, da se glede na to, da še 8 mesecev ni star, zelo lepo zna sam igrat in zamotit za nekaj časa. seveda, ga moram imeti vedno na očeh... tale post tako pišem že pol ure! user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.2.2013 18:04:48   
bincha

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Pozdravljene!

Zanima me ce je katero ze dober teden spikalo v jajcnikih ali pa ste imele obcutek scipanja pred pricakovano M?
Mene ze vec kot 1 teden spika in scipa v jajcnikih in imam krce kot da bi dobila M,vendar naj bi jo dobila sele v cetrtek(sem se zaracunala in sem ze v nedeljo delala test(pokazala se je samo en crtica),ker sem premalo dni ciklusa stela).ker ponavadi se mi pojavijo krci sele par dni pred M.
Pa v petek sem imela spodnji del trebuha ful napihnjen,zdaj pa ne vec toliko user posted image Fant pravi da so se mi joske povecale,ampak ga tolazim da verjetno zato ker veliko cokolade pojem user posted image pa bradavicke me bolijo ze 14dni skupi.na sreco me pocas ze mal manj bolijo.
Zadnjic sem jedla banano pa smokije skupi user posted image drug dan pa med in kruh,nato cez pa tunino pasteto user posted image odklop.
Prejle me je tok spiknilo v spodnjem desnem delu trebuha da sem skor iz stola padla.

Verjetno se spet samo psiha igra z mano user posted image

Upam se vseeno da mogoce ta mesec ne bo tete user posted image

Se keri dogaja da videva same nosecnice ali pa dojencke?men se to dogaja ze skor 3 tedne.

Lep dan vsem in drzim pesti za cimvec user posted image

podobne znake sem imela jaz, ko sem zanosila - občutek, da bom vsak čas dobila user posted image , nenavadno občutljive bradavice - drugače kot ponavadi pred menstruacijo, napihnjenost...
mogoče pa bo...?? user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?