|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.2.2013 8:07:31   
ta*mala
Ojla...

Briljantina, sj bo...user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sploh ne vem, kaj naj si mislim... sem lulala v lonček, ane... In sem pričakovala bolj konkretni rezultatuser posted image Črtica na tem trakcu sicer je roza, ampak dosti bolj sveto roza od kontrolne... pol sem pa še naredila un plastični test tud z neta, ki je enkrat manj občutljiv kot trakec, pa je isto svetlejša črtica... tko da res ne vem... glede na to, da se je že v soboto neki kazal, bi danes pričakovala bolj konkretno črtico...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
19.2.2013 8:33:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
19.2.2013 8:34:17   
mamica deklicam
snegca se pa jaz že prav veselim user posted image user posted image

Imam obe hčeri potem ponavadi doma, ker gre moj že ponoči v službo. Onidve uživatana snegu jaz imam pa rekreacijo zraven. Veste kaj sem opazila? Ko sem bila še pri starših, mi je bilo zelo mukotrpno kidati, sedaj ko pa to delam po svoji zemlji, je pa užitekuser posted image .

Sem bila zadnjič kar huda na mojega, ker je boljšo lopato s seboj vzel in sem morala s slabšo nad sneg.

A trenutno pri nas sije sonce. Je hotla starejša hči sončna očala, ko sta se odpravljala od doma. Tako, da mi ni jasno, da ponoči bo pa že snežilo. No sem vsaj perilo hitro ven obesila, da se bo čimbolj posušilo.

lep dan in se še kaj pišemouser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   [Brisano sporočilo]
19.2.2013 8:36:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
19.2.2013 8:49:02   
ta*mala
Ja sej vem, da črtica je črtica... sam jao, me je strah... da ne bo ta črtica zginla, tako, kot je prejšnjauser posted image Zato bi hotla ful konkretno tako da ti kr v glavo butne črtico, avešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 730
19.2.2013 9:18:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Ja sej vem, da črtica je črtica... sam jao, me je strah... da ne bo ta črtica zginla, tako, kot je prejšnjauser posted image Zato bi hotla ful konkretno tako da ti kr v glavo butne črtico, avešuser posted image

upam, da ne boš zamerila, kar ti bom sedaj napisala. Glej na dveh temah sprašuješ, kaj narediti, da bi prejemala porodniško, poleg tega se živciraš ali je črtica ali je ni.

Punca, daj se malo skuliraj. Najprej si uredi s.p., da ti bo tekla delovna doba in boš zavarovana. Boš videla, v tem času boš pa tudi ugotovila, da sta dve čtrici tam, kjer morata biti. Pa kaj če boš zanosila en mesec ali dva kasneje. Ja se ti bo pa toliko več mesecev upoštevalo v porodniško in jo boš eno leto prejemala večji znesek.

Na silo se ne da delati otrok. Pride, ko ti je namenjeno. Tudi sama sem jih hotela imeti, ko bi bila mlada. Pa sem prvo rodila pri 34, drugo pri 36, tretjega, če bo bog dal pa upam, da bom pred 40 rojstnim dnevom. Pa tudi če bom že 40. Še zmeraj bom lahko govorila okoli, da sem mlada mamicauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.2.2013 9:26:47   
ta*mala
Sorry, najprej si ne morem uredit s.p.-ja, ker še prejemam nadomestilo še dva meseca, ki ga ne mislem pustit... Se mi zdi pa prav, da gledam za naprej, da bojo stvari tko, kot je treba, a ni?

In drugič sorry, po neprijetni izkušnji ti ostane strah in si ne upaš verjet, da je res. Sploh, če gledaš zraven sebe še čist napsihiranga partnerja, k bi naredu čist vse, da bi mu ratal.

Kot tretje si pa ne želim, da me dohtar fila s kakšnimi hormoni po nepotrebnem in bi tudi iz tega razloga rada, da rata čim prej.

< Sporočilo je popravil ta*mala -- 19.2.2013 9:29:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 732
19.2.2013 9:32:36   
bybyka_1987
ta*mala te popolnoma zastopim...naredi clearblua...in ce je on + potem seveda je...pa saj tecke itq nisi dobila a ne?
drzim pesti da bova skupaj odstevale zadne dneve preden greva rodit no....

aja pa hvala vsem za cestitke in lepe zelje....pa prvi pregled imam 26.3.ki je se touser posted image

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 19.2.2013 9:34:13 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.2.2013 9:37:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Sorry, najprej si ne morem uredit s.p.-ja, ker še prejemam nadomestilo še dva meseca, ki ga ne mislem pustit... Se mi zdi pa prav, da gledam za naprej, da bojo stvari tko, kot je treba, a ni?

In drugič sorry, po neprijetni izkušnji ti ostane strah in si ne upaš verjet, da je res. Sploh, če gledaš zraven sebe še čist napsihiranga partnerja, k bi naredu čist vse, da bi mu ratal.

Kot tretje si pa ne želim, da me dohtar fila s kakšnimi hormoni po nepotrebnem in bi tudi iz tega razloga rada, da rata čim prej.

tudi sama imam neprijetno izkušnjo za seboj. Predno sem imela prvi pregled, sem splavila v sedmen tednu. Zato iz te strani vem, kako se počutiš. Pa boli enako, če se ti to zgodi v prvi nosečnosti ali pa imaš že kakšnega otroka doma. Pusti času, da naredi svoje.

Denarno nadomestilo ti kar pokoristi, gredo meseci hitro okoli.

Tvojemu pa povej, bolj se bosta živcirala, slabše bo. Tudi živciranje na njegovi strani vpliva na kvaliteto in količino sperme. Zdravniki te pa brez tvojega dovoljenja mislim da ne morejo nafilati z zdravili, razen če bi bilo ogroženo tvoje življenje. Če boš ti zdravniku povedala, da bi prej rada poskusila še po naravni poti, mislim da se bo strinjal s teboj.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   [Brisano sporočilo]
19.2.2013 10:42:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 735
   [Brisano sporočilo]
19.2.2013 12:39:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 736
19.2.2013 14:05:35   
mamica deklicam
lahko da so se vse mene ustrašile user posted image user posted image

ali pa obupale, ker noče odpreti teme. Verjetno bo bolj touser posted image user posted image

Jaz sem v vrtec nesla prošnjo, če mi za veliko hčerko lahko sklad vrtca delno financira eko tabor. Če že spadamo med socialno ogrožene družine, potem imejmo pa še kaj od tega ali ne? V vsakem primeru sem jo mislila poslati v ta tabor, če bo pa še kaj uspelo, pa toliko bolje.

Ali ima res jutri biti namen sneg. Pri nas je še tak lep sonček, imamo verjetno že 4 C. In je bilo prav luštno zunaj. Samo noter sem dobila, hčerko umazano do vratu od blata. Nimam pojma, kako ji to ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
19.2.2013 15:00:25   
darhaha84
Punce ne se razburjat. Tukaj smo zato, da se pogovarjamo, povemo svoje izkušnje, bodrimo in povemo svoje mnenje (ki mislim da so dobronamerna), naša odločitev pa je ali ga bomo sprejeli – tako si jaz razlagam naše klepete.
Briljantina – saj bo, če ne naslednji mesec, pa potem še naslednji – enkrat že bo… Jaz sem čakala na + 2 leti, ene punce pa še več. Če ne drugega s partnerjem ugotoviš, če si za skupaj ker je to kar težka preizkušnja in v tem trenutku lahko stopita skupaj ali pa se odtujita. Kar je podobno potem ko imaš otroka in se življenje zasuka za 360°. Pa še ni tak problem ko je čisto dojenček (enim je že takrat), kot potem ko začne odraščat in izsiljevat in morata s partnerjem skupaj stopit, drugače so prepiri tako med partnerji kot še z otrokom.
Ja od jutri naprej pa spet sneg – letos se kar ne neha ta mraz. Ravno se je tok segrelo, da je bilo popoldne kar fajn že za ven. Včeraj ko sva šla s sončkom po mleko je bilo že tako mrzlo, da sva bila samo cca. 30min zunajuser posted image mamica deklicam – jaz upam, da ti odobrijo prošnjo. Itak tej državi pustimo ogromno denarja, ko pa kaj hočemo uveljavljati pa povsod mimo pademo – vsaj mi

Neposredna povezava do sporočila: 738
19.2.2013 15:14:17   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

mamica deklicam – jaz upam, da ti odobrijo prošnjo. Itak tej državi pustimo ogromno denarja, ko pa kaj hočemo uveljavljati pa povsod mimo pademo – vsaj mi

pa da ne boste mislile, da sem z lahkim srcem nesla prošnjo v vrtec. Si mislim ali sem res že tako nizko padla, da moram za vsako stvar prosjačiti. Je samo 2x 40 eurov, a tudi teh 40 eurov je več kot moramo sedaj vrtca plačevat.

In ko bo to kdo bral, si bo sigurno mislil, ja zakaj pa ne moreš plačat 80 eurov za nek us*** tabor. In verjetno se vpraša, če ne morem plačati, zakaj otroka pošiljam v tabor, naj ga imam raje doma. Ampak ta naj malo pomisli, da mora enako plačati tisti, ki za vrtec plačuje 10% in tisti, ki da 77%.

Dala jo bom pa vsakem primeru. Če mi ne odobrijo, bomo pa še dva meseca malo stisnili, da bom obe položnici plačala.

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 19.2.2013 15:15:35 >

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   [Brisano sporočilo]
19.2.2013 20:45:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 740
20.2.2013 7:06:13   
babysmile
Jutro punce!

Končno mi je spet uspelo malo pokukat sem. glavnem ... sem imela pester mesec (se mi je vse skupaj držalo); hčerka je šla prvič v vrtec, jaz pa nazaj v službo... za enkrat imam še ful motivacije ;) ;) upam, da še nekaj časa ostane tako!
Na plodnem področju še nič novega - upam, da tja do poletja rata ;)

Čestitke vsem, ki ste pridelale pluske v tem času - nekako nisem uspela vsega prebrat, upam, pa da mi uspe sedaj malo bolj spremljat kaj se vam dogajauser posted image user posted image
Se pa popolnoma strnjam z zadnjim napisanim - kdor jezika špara.... če imaš šanso prišparat kakšen € oziroma kje dobiti kakšen €- le v napad!!

NIč prva kavica je za mano, sedaj pa delat.. pridne bodite,pa upam, da vas sneg ne spravi v slabo voljo

Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
20.2.2013 7:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu babysmile)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
20.2.2013 8:33:18   
mamica deklicam
dobro jutro, ja se strinjam z vami, kako smo bogati srednji slojuser posted image user posted image

Meni sploh ni jasno, kako te lestvice sestavijo. Ko sem še imela službo, sem imela tamali prijavljeni pri plači, da so vsak mesec odvajali IN NISEM PRILEZLA NITI DO POVPREČNE SLO PLAČE. Moj ima pa že od kar ga poznam minimalca. In smo morali 35% vrtca plačevati. Ko smo bili trije pa celo 40%.

Potem se je pa ta*mala razburjala, zakaj je sploh hodila na faks, če je imela samo malo nad minimalcem. Se 100% strinjam z njo. Mi je včasih kar škoda, da nisem šla v srednjo ali celo poklicno in bi imela že ene deset let delovne dobe več kot jo imam. Plačo bi imela pa kar približno v istem rangu.

En punce, kje je pa ta sneg. Jaz imam lopato pripravljeno. user posted image Voljo za kidanje tudi in sedaj čakamuser posted image

babysmile kje pa otroke sredi leta sprejemajo v vrtec. Pri nas jih samo septembrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
20.2.2013 9:04:09   
briljantina
Dobro jutro!

Hvala za spodbudne besede. user posted image  

Ta*mala - kaj zdaj, boš sprobala še s CB? Me smo že zeeelooo neučakane. user posted image

Darhaha84, drugače pa midva že imava enega user posted image , sem razbrazala iz besedila, da najbrž tega ne veš. Tako da morava bit s partnerjem za skupaj. user posted image  Saj vem da bo, mal se bo treba bolj potrudit.user posted image

mamica deklicam - pri nas sprejemajo tudi sredi leta v vrtec (naš je šel decembra z 11. meseci), vendar le v primeru, da je še kakšen prostor oz. da je na čakalni listi.

Neposredna povezava do sporočila: 744
20.2.2013 9:24:54   
mamica deklicam
sem šla gledat v tabelo in videla, da si iz zasavja. Tam verjetno nimate problemov z vpisi, ker ni toliko otrok.

Na naši čakalni listi je samo letnik 2011 160 otrok, vpisnih mest za ta letnik pa 64 v državnem vrtcu, nekaj še v zasebnem, tako da jih bo sigurno polovica zunaj ostala. Ker imam ta veliko v eni majhni enoti, ki je odmaknjena iz mesta (nam ja najbolj ugodna), bom sedaj poskušala dati tamajhno tudi tja. Je včeraj rekla svetovalka, da za to ni toliko zanimanja. Tako, da upam, da bo uspelo.

ta*mala res nas vse zanima, kaj je sedaj s teboj. Ali si kaj lulala na nov tester?

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 745
20.2.2013 10:16:19   
bybyka_1987
joj punce mene ze 3 dni muci urng migrena...se ponoci me zbujajo bolecine inseveda slabost :(
ker pa jaz kot jaz se zdaj komaj verjamem:
sem pa vceraj se lulala first sign trakce oba in je bla zlo sibko komaj vidno(jutranji urin)...ker mi ni dalo mira sem se danes clerblua in je bil tok izrazit + da je kar v ocke bodel :)
pa naj bi bila first sign in clearblue obcutljiva na 25 enot s tem da sem sam pri taprvem baby checku nardila z jutranjim in vceraj s first signom...ostalo je bil ze dnevni urin :)
ja sej vem....bz lulam po denarju ce ze vem...ampak sedaj pa zagotovo ne bom vec :)

Neposredna povezava do sporočila: 746
20.2.2013 10:32:22   
Anonimen
Pozdravljene!

Vem, da ne pašem ravno k vam, pa vseeno včasih mal pokukam user posted image

Imava 3 otroke in do pred kratkim sva se oba strinjala, da je to to. Dokler nisem nepričakovano zanosila. Po prvem šoku sem se kmalu začela veselit nove pikice, posebno ker sem vedela, kako bojo otroci veseli (nisva jim povedala, vendar tastarejša dva prav navijata, da bi imeli še enega). Moj se je nekako sprijaznil - ni si sicer želel še enega otroka, vendar je rekel, da ga bomo pač imeli, če nam je tako namenjeno.

A veselje ni trajalo dolgo - teden po prvem pregledu sem imela malo rjavega izcedka, šla sem h G in srček ni več bil user posted image , tako da sem dobila zdravila za sproženje splava, zakrvavela in otročka ni več user posted image

Spomini še sveži in boleči, a mene je zdaj tako zagrabilo, da bi še enkrat poskusila, čeprav me je strah, da bi morala spet čez vse to (imela sem že več SS), in nisem več rosno mlada. Moj je jasno nakazal, da morava zdaj bolj pazit z zaščito. Vem, da bi ga težko pregovorila, ker sem se že za 3. otroka pošteno namučila user posted image , zato se zdaj počutim prav opeharjeno - imela sem možnost za 4. otroka, pa ni šlo...

Mogoče se vam pa vseeno enkrat pridružim, če se moj omehča user posted image

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
20.2.2013 10:40:26   
briljantina
mamica deklicam - tudi v Zasavju imamo težave z vpisi in tudi pri nas so čakalne vrste. Ne tolikšne kot v večjih mestih, so pa. Čeprav Kamnik ni ravno dosti večji od mesta, kjer živim - če sploh je. In tisti starši, ki nimajo možnosti koristiti državni vrtec, se pač poslužujejo zasebnega varstva, ki pa tudi ni poceni. Država tudi na tej ravni ne poskrbi za vsako družino. Na žalost.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.2.2013 10:59:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

Vem, da ne pašem ravno k vam, pa vseeno včasih mal pokukam user posted image

Imava 3 otroke in do pred kratkim sva se oba strinjala, da je to to. Dokler nisem nepričakovano zanosila. Po prvem šoku sem se kmalu začela veselit nove pikice, posebno ker sem vedela, kako bojo otroci veseli (nisva jim povedala, vendar tastarejša dva prav navijata, da bi imeli še enega). Moj se je nekako sprijaznil - ni si sicer želel še enega otroka, vendar je rekel, da ga bomo pač imeli, če nam je tako namenjeno.

A veselje ni trajalo dolgo - teden po prvem pregledu sem imela malo rjavega izcedka, šla sem h G in srček ni več bil user posted image , tako da sem dobila zdravila za sproženje splava, zakrvavela in otročka ni več user posted image

Spomini še sveži in boleči, a mene je zdaj tako zagrabilo, da bi še enkrat poskusila, čeprav me je strah, da bi morala spet čez vse to (imela sem že več SS), in nisem več rosno mlada. Moj je jasno nakazal, da morava zdaj bolj pazit z zaščito. Vem, da bi ga težko pregovorila, ker sem se že za 3. otroka pošteno namučila user posted image , zato se zdaj počutim prav opeharjeno - imela sem možnost za 4. otroka, pa ni šlo...

Mogoče se vam pa vseeno enkrat pridružim, če se moj omehča user posted image

Anonimna user posted image

dobrodošla med nami, saj vzamemo vsako. user posted image

če si nas pa brala, smo nekatere že tudi kar malo starejšega "tipa", pa smo še mlade mamice user posted image

v vsakem primeru se nam lahko pridružiš, pa če se odločita ali ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
20.2.2013 12:07:12   
darhaha84
Joj, oprosti briljantina, res sem spregledala da imaš že user posted image . Ponavadi smo ženske pri prvem zelo neučakane, potem je pa lažje-zato sem predvidevala da je prviuser posted image  No, vsaj pri meni je tako, zdaj pa ni take krize – ŠE – bomo pa videli kaj bo če bomo spet 2leti čakaliuser posted image No, samo da bo user posted image  zdrav. Je pa res, da včasih je tako, da če je želja prevelika je kar težko čakat na +. Kot je že mamica deklicam napisala – da se na silo nič ne da in se kar podpišem na touser posted image . Saj to pa itak že veš kako poteka…
michelle1 – hvala za kavico je prav prišla, ker je bila kar pestra noč. Je E.ob 3eh prišel k nama in se skoz nekaj premetaval, jambral, se stiskal k meni in se končno umiril ko je zaspal na mojmu trebuhu. Potem je bila pa ura mimgrede 5 in je bilo potrebno vstatuser posted image
Anonimna user posted image  - dobrodošla in upam, da z možem skleneta kompromis user posted image , drugače pa lahko kar tako klepetaš na tej temi in delaš virtualno družbouser posted image
Pri nas je tudi zelo gužva v vrtcih in še sep. ne dobimo varstva. Ah,še privat varstvo težko dobimouser posted image Moj je marec 2011 in smo bili lansko leto 124i v čakalni vrsti, od kolegice je pa sep.2011 je bil 194 v čak. vrsti, s tem da je bila od druge kolegice punčka (ki je nov.2010) 24 v čak. vrsti. Ona bo verjetno letos prišla notri, mi pa sigurno še ne bomo user posted image . Ah, saj bo dokler smo zdravi in imamo službe. Je pa kar drag privat vrtec, samo nimamo druge možnosti. Moji so še v službi, sestra študira (ga občasno čuva če je bolan), njegovi so pa v penziji, samo kar veliko hodijo okrog, poleti so od maja do sep. na morju, ker imajo vikend in posledično bi moral biti potem E.z njimi dol, kar pa meni ne diši, ker ga ne bi nič videla

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?