mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Vem, da ne pašem ravno k vam, pa vseeno včasih mal pokukam Imava 3 otroke in do pred kratkim sva se oba strinjala, da je to to. Dokler nisem nepričakovano zanosila. Po prvem šoku sem se kmalu začela veselit nove pikice, posebno ker sem vedela, kako bojo otroci veseli (nisva jim povedala, vendar tastarejša dva prav navijata, da bi imeli še enega). Moj se je nekako sprijaznil - ni si sicer želel še enega otroka, vendar je rekel, da ga bomo pač imeli, če nam je tako namenjeno. A veselje ni trajalo dolgo - teden po prvem pregledu sem imela malo rjavega izcedka, šla sem h G in srček ni več bil , tako da sem dobila zdravila za sproženje splava, zakrvavela in otročka ni več Spomini še sveži in boleči, a mene je zdaj tako zagrabilo, da bi še enkrat poskusila, čeprav me je strah, da bi morala spet čez vse to (imela sem že več SS), in nisem več rosno mlada. Moj je jasno nakazal, da morava zdaj bolj pazit z zaščito. Vem, da bi ga težko pregovorila, ker sem se že za 3. otroka pošteno namučila , zato se zdaj počutim prav opeharjeno - imela sem možnost za 4. otroka, pa ni šlo... Mogoče se vam pa vseeno enkrat pridružim, če se moj omehča Anonimna dobrodošla med nami, saj vzamemo vsako. če si nas pa brala, smo nekatere že tudi kar malo starejšega "tipa", pa smo še mlade mamice v vsakem primeru se nam lahko pridružiš, pa če se odločita ali ne
|