|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.2.2013 12:48:39   
ta*mala
oj. mam cb, sam nism še lulala na njega... bom, k bom... prpravlena

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.2.2013 7:02:34   
babysmile
Jutro!

Ne saj nimam javnega vrtca - ni variante priti notri med letom. Sva morala it privat (nič zadnji čas da gredo none v penzijo ;)). Počasi se bo navadila, mi pa še vedno malo pojokca ko jo oddam, pa baje vmes tudi.

delat in novim zmagan naproti....

Ta*mala če je plus je plus, oz. če se vidi rahla črtica je to to! Uživaj v nosečnosti in obremenjuj se po nepotrebnem..jaz sem delala v prvo first sighn, pa je bila rahla rahla črtica, potem čez 4 dni sem pa naredila še CB (samo da sem ga lahko slikala za arhiv ;)) pa je bil konkreten plusek.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.2.2013 8:08:47   
ta*mala
Jutro...

No, sem se opogumla in polulala še CB user posted image Tko da mislim, da je čas, da še mojga obvestim, da mu je rataluser posted image

user posted image

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.2.2013 8:44:04   
darhaha84
ta*mala - čestike user posted image  Želim ti srečno in zdravo nosečnost in čimmanj skrbiuser posted image  
Zjutraj sem pričakovala ful snega, potem pa pogledam skozi okno in ga ni bilo ničuser posted image  Samo je pa kar mrzlo in piha, čisto nič prijetnouser posted image  Še malo pa bo pomlad - komaj čakam, ker to vreme mi ni nič všeč
Danes jaz častim user posted image
Lep dan...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.2.2013 8:50:08   
mamica deklicam
ta*mala tole je pa zelo konkreten plusek. čestitke user posted image in uživaj v naslednjih user posted image , ker potem se ti bo življenje obrnilo na glavo.

sneg pa šele prihaja, pravijo. user posted image user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.2.2013 8:59:04   
ta*mala
Hvala za čestitkeuser posted image

A zdj k sm bivša bodoča, me naute več marale???user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.2.2013 9:14:17   
Anonimen
Dobro jutro - no, je že bolj dober dan.
Tudi jaz sem ena izmed (upam) bodočih nosečnic v tem letu. Zaenkrat še ne delava aktivno na tem, je pa prisotna misel o otroku ves čas.
Odločila sem se, da ne bom javno pisala na forum, dokler ne bom videla +, zato pišem pod anonimno.

Imam pa par vprašanj za vse vas. Ali ste, ko ste začele bolj intenzivno razmišljati o nosečnosti, kaj spremenile prehrano. ste se bolj pazile?

Jaz že kak mesec bolj pazim kaj jem (ne pijem kave, izogibam se umetne hrane kolikor se le da, gazirane pijače ne pridejo v upoštev, prav tako pazim pri alkoholu). No, res pa je, da pazim tudi pri prehrani, ker bi rada najprej par kg shujšala.

Imate še kak nasvet v tej smeri?

Fajn vas je brati.

Ta*mala, čestitke za +. Čim bolj mirno nosečnost želim.

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
21.2.2013 9:16:24   
bybyka_1987
user posted image user posted image user posted image user posted image sm-o ti rekle cestitkeeeee...moj plusek je bil vceraj se tudi tako konkreten...
am a ma katera izkusnje z clearbluem take da je plusek izginil tokom dneva...?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.2.2013 9:45:26   
mamica deklicam
meni tisti clearblue za prvo hčerko še sedaj plus kaže, tako da ti ne znam povedat

Zgleda, da bomo morale dati še podrubriko, ker se nam nosečk kar nabirauser posted image . Kaj menite?

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.2.2013 11:34:05   
briljantina
user posted image user posted image user posted image ta*malauser posted image user posted image user posted image  Želim ti čim lepšo nosečnost!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.2.2013 12:08:00   
Žabinčica
Dober dan user posted image .

Vidim da je lepo tu gor ;).

Ta*mala user posted image user posted image čestitke. Lepo in brezskrbno nosečnost, pa enega lušnega škorpijončka želim user posted image . In ja, seveda si še dobrodošla tu, se že veselimo kakšnih poročil z pregledov :).

Michelle čas je že, da posodobiš seznam in dodaš rubriko Bodoče nosečke-nosečke oz. Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image user posted image .

Obe anonimni dobrodošli tudi vidve.

Sicer pa, jaz sem še tu, samo časa trenutno ni kaj dosti user posted image .

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.2.2013 13:50:23   
ta*mala
hvala vsem za čestitkeuser posted image

Jaz imam že v torek pregleduser posted image Moj pridni G je reku, da moram prit takoj na obisk, k bo kej novgauser posted image ...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.2.2013 19:36:07   
pupika29
Drage moje,

se pofockam tudi jaz...v pricakovanju user posted image .
Zelja neizmerna in NE PRICAKUJEM user posted image nekje okoli 1.3., cetudi smo bili ta mesec malo manj pridni zaradi virozic...ampak...upanje ostaja.user posted image

Ful fejst stiskam pesti za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.2.2013 19:38:11   
pupika29
AJAAAAA

ta*mala CESTIIIIIITAAAAAAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk sem vesela zate!!!!!!!! Juhuhuhuhu!!!! In itak bomo veseli, ce ostanes z nami user posted image

Kako bos pa tvojemu povedala?user posted image kok lepo res user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.2.2013 20:07:06   
Žabinčica
Pri nas pa spet snežžžiii user posted image user posted image user posted image . Pogled skozi okno je čudovit.

Pupika29 dobrodošla. Zdaj pa se nas je res že nekaj nabralo user posted image .

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.2.2013 20:12:10   
pupika29
Zabincica HVALA TI.user posted image

In tudi pri nas na gorenjskem snezi...prelepo je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.2.2013 8:44:01   
bybyka_1987
punce vem tecka sem ze ampak ker kar nisem in nisem mogla verjet sem v sredo se enx polulala clearblue in danes BC trakec...sedaj pa verjamem pa se tetke tecke ni...jeeee
heheh in punce kako ste...dobrodosle ta nove ali je samo ena?no jaz se malo boljse pocutim saj sem mela vse do vceraj zjutri urng migrenske glavobole pa komaj pokonci bla..s.edaj je boljse....pocasi bova sla s tamalim ven ker se kar snezi ...bo pocasi vec kot dovolj snega...jaz rabim pomlad z sonckom da lahko koncno zacneva urejat hisooo...da bo zrihtano vsaj do pocitnic dase lahko vselimo....

user posted image

user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.2.2013 9:14:46   
babysmile
Jutro malde dame!

Čestitke za pluske - pa da navta snega kidale ;)

Men gre tale zima že pošten na jetra in nujno rabim otoplitev tam na ene 25 °C ;) sem bolj pomladno/poletni človek in se zime hitro naveličam.

Pupika29 potem sva pa na istem. Tam nekje okrog 1.3. ne pričakujem, pa tudi tale mesec sva malo zamrazla... bomo videli pustimo se presenetiti ;)

Neposredna povezava do sporočila: 768
22.2.2013 11:31:38   
ta*mala
bybyka, ti si še hujš k jsuser posted image user posted image user posted image js sm nardila sam 5 testovuser posted image

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.2.2013 12:27:12   
pupika29
Babyysmile user posted image upam, da bo zacetek pomladnega meseca obema prinesel user posted image user posted image
meni vsak dan tezje postaja to cakanje, pa sem rekla, da se ne bom psihirala, ker je res malo sans ta mesec...ampak itak zelja je tooolk velika, da sem pac ko en mali otrocek pri tem.user posted image

Uglavnem fuuuul navijam za naju obe in za vse ostale, da se bomo skupaj veselile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.2.2013 13:47:55   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

bybyka, ti si še hujš k jsuser posted image user posted image user posted image js sm nardila sam 5 testovuser posted image

jaz pa 9 user posted image user posted image user posted image ampak dans je res zadn bil....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.2.2013 13:48:14   
SweetNovember
Hejla (bodoče) nosečke :)

Najprej moram čestitam novim nosečkam,:)! Ta*mala, in druge... malo sem vas brala, pisala pa nisem,ker sem komaj prezivela teden... daje me prehlad - hujši in daljši od običajnega... vročina, kašelj, ki še traja, in slab glas, komaj sem učila ;) dop. sem učila, pop. lezala (nisem mogla dobit zamenjave niti za 1 dan.....) tako da sem iz tega vidika KOMAJ ČAKALA POČITNICE, da se v miru pozdravim .. :)

Pri meni je ta mesec spet prišla m. :( pa še bolna sva oba... tako da ko se pozdraviva (oz. ze prej) bo spet akcija, tokrat zares :)

tudi jaz imam neko skrito zeljo, da bi rodila decembra...mi je tak lep,praznicen mesec...tam okrog bozica:) ampak ne bom preveč sitna če mi še ne bo namenjeno za takrat ko si zelim...:)

No ampak zdaj ko sem se malo vpeljala v novo sluzbo, ni vec izgovorov :)

Baj baj :)
malo bom sla k svojim, vmes pa greva se na dopust za 4 dni v ene toplice na hrvaskem :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.2.2013 13:49:39   
bybyka_1987
[babysmile hvala....eh pr nas kar moski....smo v vecstan.hisi :) se trenutn :)

Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
23.2.2013 8:49:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
23.2.2013 9:04:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?