|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
26.2.2013 18:39:20   
ta*mala
Jaz sem s pregleda, kjer se po pričakovanjih ni videlo kaj dosti... razen tega da je pikica v materinici... GV je velika 3mm user posted image Tko da gre za bolj zgodnjo nosečnost, kar je men kar jasno, glede na to, da je bila O šele nekje 7. feburuarja...

Tko da naslednji pregled 5.3.

G mi je dal tablete dabroston pa spazmex proti krčem... pa reku da naj mal več počivam...

Zdej pa ne vem, včer sem mela krče tko ponoč... a bi zvečer vzela sapzmex za vsak slučaj al ga naj ponoč, če se bom spet zbudila... kaj mislite?

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.2.2013 18:43:58   
morskazvezdica
Mene že cel teden dajejo krči...prov grozn je že in skos preverjam če se je ulila.
Čeprav resno probava šele 1 mesec in bi biu že kar čudež da nama bi takoj uspelo...

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.2.2013 7:07:22   
babysmile
Dobro jutro in nove pozdravljene vse nove! Upamo skupaj, a ne user posted image user posted image

Hitro spit eno dišečo, toplo, omamno user posted image , potem pa na delo.

Kako ste drage dame? Mene je kombinacija polne lune, turobnega vremena in prehlada čisto povozila. Danes sem se komaj izvlekla iz postelje. KOmaj čakam toplejša, sončna jutra, ko ti ni potrebno prižigati luči ob 6ij zjutraj,...

Ta*mala super za pregled; samo da je vse na svojem mestu. Na naslednjem pregledu se bo pa mogoče že kaj več videlo; smo tako neučakane in bi rade itak že takoj po user posted image imele nosečniški trebušček, pa čutile brce,... ja pa ne gre takouser posted image user posted image

En uspešen dan vam želim, pa veliko užitka med user posted image punce user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.2.2013 7:10:19   
babysmile
morskazvezdica čas pri zanositvi pomoje nima velike veze - nekaterim uspe takoj, drugi rabimo dalj časa. se pa strinjam, da je psiha naš velik sovražnik - mene tudi zafrkava tale mesec in si domišljam vse mogoče simptome user posted image user posted image

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   [Brisano sporočilo]
27.2.2013 7:33:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 830
27.2.2013 7:43:26   
morskazvezdica
Dobro jutro user posted image

Jutri naj bi dobila user posted image ,tako da bom poročala če pride na obisk ali ne.upam da je ne bo,ker ponavadi mi gre res na živce,ker morš skos letat na wc pa menjavat vse.Bi mi pasal 9 mescev odmora od nje user posted image

Je katera bolj suha in večje postave?pa je bila že user posted image ?mene zanima kok se takim trebuh pozna user posted image ker jaz sem kar tam okrog 176cm pa bolj suhica user posted image

ta*mala čestitam za uspešno opravljen pregled user posted image

Lep dan bejbe user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   [Brisano sporočilo]
27.2.2013 8:04:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 832
27.2.2013 8:06:07   
Žabinčica
Dobro jutro.

Pa še od mene ena dišeča user posted image , ki jo ravno kar tudi sama pijem.

Ta*mala, čestitam za uspešen pregled in se že veselim novega poročila o srčku user posted image . Zdaj pa uživaj, ker hitro mine teh čudovitih 9 mesecev. Glede spasmexa, jaz ga osebno ne bi jemala preventivno, ampak samo ob krčih-to je moje laično mnenje.

Bincha dobrodošla.

Sicer pri nas po včerajšnjem dežju, danes ponovno sneži user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 833
27.2.2013 8:17:17   
pupika29
DOBROOO JUTROOO bejbike moje.user posted image

Vidim, da ste ze pridne danes, kavice ze padajo.user posted image Ker sem ocitno prepozna, da bi vas postregla s kavico, vam ponujam pa nekaj sladkega za zraven za lep zacetek dneva.user posted image user posted image

tama*la juhuhuhuhuhu!!!!!user posted image user posted image user posted image cist vesela sem tvojih super lepih novick! Iiiiiiiuser posted image Kako pa se kaj pocutis? Ze kaj vec znakov? Glede spasmexa pa ti svetujem, da ga ne jemljes "preventivno" ampak, ko zacnes cutiti rahle krce (bolecine) ga vzemi.

Jaz pa cakam na petek, da naredim test...ceprav, kot sem rekla, se mi zdi, da bo prisla user posted image ...ceprav vceraj zvecer me je tako cudno spikalo v jajcnikih, da sem ze rekla sama sebi, ce se psiha mal igra z mano al kaj?! Ker drugace nimam cisto nobenega znaka vec, razen se vedno povisane TT -in se zbujam rahlo prepotena, pa bleda sem ko zid...ma kaj vem. Cakam na petekuser posted image

Lep dezeven dan vsem...popoldan menda sonceeeeeekuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.2.2013 8:19:09   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica
Je katera bolj suha in večje postave?pa je bila že user posted image ?mene zanima kok se takim trebuh pozna user posted image ker jaz sem kar tam okrog 176cm pa bolj suhica user posted image

Sem nekje tvoje višine-kak cm. manj. V prvo sem se zredila okrog 20 kg. celo malo več, imela sem velik trebuh, predvsem trebuh. V drugo se mi je trebuh poznal prej, ampak mi potem ni tako hitro rastel. Zredila sem se samo okr. 5 kg. Sin je bil sicer 600g težji, ampak vseeno, razlika v teži v obeh nosečnosti je bila 15 kg user posted image . Obakrat sem z dojenjem v roku 6 mesecev spravila kile stran. V prvo sem šla celo krepko pod prejšnjo težo, ker sem zelo morala pazit kaj sem jedla. Je pa po mojem vse odvisno od dednosti in same nosečnosti.

Hujšanje, evo bom se zgleda primorana pridružit. Ker sem vsak dan zadnja 3,4 meseca pridno papala kekse, čokolade in podobno se je zdaj začelo pa poznat user posted image . Malo me poročni prstan tišči in prav so mi ene hlače, za katere si ne želim, da bi mi bile prav. Sicer ni še neke sile, ampak zgleda sem kakšne 3 kg gor dobila. Torej najprej sladko stran, pa zmanjšat kruh-moj prvi korak, ob vadbi seveda, potem pa bomo vieli kako naprej. Mogoče tudi to limonado sprobam, samo kaj ko mi ni ravno všeč, sploh pa nesladkana user posted image . Ampak nekaj bo treba.

Neposredna povezava do sporočila: 835
27.2.2013 8:23:04   
babysmile
Morskazvezdica jaz sem 176 cm, prednosečniška teža 60 kg, na dan poroda 73 kg, danes po enem letu 60 kg. Vsa teža je šla v trebuh, nekaj na rit, in malenkost na prsi user posted image
Hmm, glede trebuha je pa odvisno od lege posteljice; jaz sem jo imela bolj zadaj in se mi do 5. meseca sploh ni nič poznalo. Na splošno so mi vsi govorili, da imam majhen trebuh - pa je bil na koncu še vseeno precej štorast user posted image user posted image sem bila taka kot da bi pojedla žogico

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.2.2013 8:58:08   
ta*mala
Jutrouser posted image
Hvala vsem za čestitke in vspodbudne besedeuser posted image Vrečica ma da rasteuser posted image jaz sedaj jem dabroston, spazmexa pa nisem vzela... če mene kdo vpraša niso lih grozno hudi krči in hitro minejo... sam me je pa vsejen strah mal...

No, zdaj sem prišla pa do problema št 1 ... zob me boli, ravno ob nepravem času... in to zob, ki naj bi bil mrtev. Zobar mi je že zih več kot eno leto nazaj iz spodnje šestice vn spipal živce pa to... pa napolnil tiste kanale, zdaj me je pa začelo bolet... tko dva dni mal na easy...včeraj je blo pa grozno... trenutno je ok, sam me je strah sploh probat pritisnit na ta zob, al pa boh ne daj kaj grizt... sploh ne vem kaj naj. G je reku v velikem loku se izogibat stresa, meni je pa zobar najhujša stvar v življenju, ki jo že pred obiskom spremlja velika nervoza, driska, tud herpes sem že dobila zarad tega...pol dol na stolu je pa druga groza, k se tresem, kar ne padem s stola... in res ne vem kaj naj... a naj pokličem svojga zobarja al naj kličem nekam privat, kjer delajo z laserjem...

Neposredna povezava do sporočila: 837
27.2.2013 8:59:24   
mamica deklicam
sem vas samo malo prišla pogledat, sedaj grem nazaj ležat. Očitno sem to rundo fasala gripo. Včeraj dopoldne sem bila še v redu, nato se je pa začelo vse stopnjevati. Grlo, glavobol, bolečine v vseh mišicamuser posted image (sedaj vsaj vem, kje so). Ponoči sem zakuhala na 40, vse moram preobleči, ker sem bila čisto mokra. Še dobro, ko sem morala bruhati, da sem bila na stranišču, drugače ne vem, kako bi se to končalo

Sem mojemu zjutraj kar obrazložila, da naj tamalo odpelje k moji mami. Že včeraj popoldne sem jo komaj popedenala, danes pa enostavno ne gre.

No jaz bom lahko danes že kar sprobala tisto limonadouser posted image

ta*mala čestitka za pregled. Zdravila jemlji, kakor ti je G naročil.

Neposredna povezava do sporočila: 838
   [Brisano sporočilo]
27.2.2013 9:33:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
27.2.2013 10:02:53   
ta*mala
...žal ni to u genih... sem od začetka čist normalno hodila h zobarju... dokler mi niso razno razne zelo boleče stvari na živo delal... od takrat pa odklop... zato pa pram, da tuhtam da bi reskirala in šla samoplačniško nekam k majo laser... vsaj zdj v tem času... magar če grem pol spet nazaj h mojem...

Neposredna povezava do sporočila: 840
27.2.2013 10:38:25   
briljantina
Pozdravljene po dolgem času! user posted image

Sicer vas redno berem, mi pa zmanjkuje časa za redne komentarje. Žal. 

ta*mala - s spasmexom imam jaz kar nekaj izkušenj, meni prime kmalu, ko ga vzamem, tako da ga jaz preventivno ne bi jemala. Kar zadeva pa zobozdravnika, pa čim prej nazaj, zobki so le zobki, in kot je michelle1 napisala "kar se mora, se mora". Pa saj dajejo injekcije, tako da ne bi smela čutiti bolečine. Vsaj jaz je ne.

Vsem, ki nestrpno ne pričakujete user posted image , pa želim veliko user posted image !

LP

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.2.2013 11:57:41   
bincha
o ste pridne! me prav vseseli, da sem se vam pridružila!

morskazvezdica velikost trebuha je res odvisna od tega kje nosiš otroka... jaz sem ga nosila čisto spredaj in zgoraj - moj trebuh je bil OGROMEN! po porodu so mi tudi povedali, da se mi je razprla trebušna stena, kar sem tudi opazila, ko sem vstala - imela sem namreč trebuh kot, da bi bila še noseča... ampak je šlo nazaj v roku enega meseca... trebuh sicer še vedno ni isti - je še vedno malo raztegnjene kože (verjetno bo tako tudi ostalo...) in pa malo strij okrog popka - ki mi ga je v času nosečnosti obrnilo čisto navzven - ampak res full! je zgledalo kot, da imam še en ogormen jošk (in ne trebuh)! user posted image

oh te kile... v nosečnosti mi je šlo gor 30 kg!!!! pa sem vsak dan hodila vsaj 2 uri (ponavadi več), jedla tako kot sedaj razen kak sladoled je bil na koncu več.... je šlo vsak mesec postopoma gor, do konca... pomoje sem še v porodni sobi pridobivala kg user posted image

sem pa drugače zelo športna... 9 let atletike v mladosti, hribi, rolanje, tek... vse do takrat, ko sem izvedela, da sem noseča - potem pa hoja, kot sem že rekla.

ah kaj pa vem kaj se je dogajalo pri meni s temi kilami - očitno sem preveč jedla (čeprav se mi še vedno zdi, da nisem), zgledala pa nisem ogromna (razen zadnji mesec), še govorili so mi, kako sem lahko srečna ker se nisem tako zredila user posted image

ta mala čestitke za pregled, naslednič se bo več videlo user posted image

no sem se razpisala... vedno imam veliko za povedati, ko se pritožujem nad kg user posted image user posted image
ampak, glede na darilo, ki sem ga s tem dobila... neprecenljivo! tudi, če bi vsi kg ostali!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.2.2013 16:30:51   
SweetNovember
Pozdravljene,
da se še jaz malo javim z mojih počitnic :) Moram izkoristit zdaj ko mi je okno odprlo :)) Mi2 jutri greva v toplice na Hrvaško in že kooomaj čakam, bova mela polpenzion in uživala na polno :) v pon. sem morala delati za šolo (za nasl. teden):( in še nisem končala,:( sem pa prebrala tudi odlično knjigo v 2 dneh (čez 500 strani), in sicer ima naslov Tisoč veličastnih sonc. Tako dobre kknjige že dolgo nisem brala, jo je še katera prebrala?

ta*mala vesela sem zate, držim pesti tudi za vse nas ostale, ki še čakamo :) v soboto bova obiskala mojo prijateljico nosečko :)

mamica deklicam želim ti hitro ozdravitev. Še predobro vem kako je bit tako bolan, sem se komaj "izkopala" iz tistega prehlada...

bincha dobrodošla še od mene:)

carpe diem, girls :)

michelle, kako pa ti kaj?:)

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   [Brisano sporočilo]
27.2.2013 19:31:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
27.2.2013 20:49:42   
pupika29
Dober vecer drage moje.

Moj dragi je danes odsel na poslovno pot in sem ostala sama z najinim kuzijem in s prevec casa, da opazujem sebe, svoje telo in se psihiram.user posted image Ok punce...se 2-3 dni me loci od testa...
...znakov nobenih, razen povisane TT ze od O naprej, takole zvecer me obcasno spika v spodnjem del trebuha, ki je napihnjen in nekako trd...ok, vse to lahko kaze tudi na prihod user posted image . Ampak sem ugotovila, da pa ta moja obsesija z limonado (brez sladkorja in bolj ko je mocna-kisla, bolj pase) zadnji teden ni cisto normalna...ker bi jo naenkrat kar skoooz pila.user posted image Ma ne vem saj pravim...

tama*la joooj pikec, kok te razumem...ampak ce ne bo bolje, pojdi cimpreje, ker ko se razboli ta vragec je potem hudo, saj ves user posted image moj prijateljcek je zobozdravnik - ce se nikogar nisi nasla, gres lahko k njemu, ker ti povem z preverjeno - je super! Dela tudi z otrocki, tako da ti to vse pove...super je res! Javi, ce rabis kontakt.

mamica deklicam joooj veliko vitaminckov, pocitka in hiiiitro okrevaj user posted image
user posted image user posted image

sweet november UZIVAJTA MAXIMALNO!!!! Pa pridna boditauser posted image

Lepo nocko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 845
   [Brisano sporočilo]
28.2.2013 7:34:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
28.2.2013 8:13:57   
pupika29
Dobro jutro drage moje!

Bi katera user posted image ? No skuhana je za vsako ena, za srecke user posted image pa cajcek.user posted image

michelle1 hvala draga moja, se trudim in cakam, da ne bom zaradi prezgodnjega testa razocarana.user posted image Sicer pa je moj user posted image odsel za dva tedna...dolga bo.user posted image Ampak je vceraj rekel, da komaj caka, da bova hudo pridna, ko se vrne, ce slucajno ta mesec ne bo user posted image , ker se pa vrne ravno v pravem casu.user posted image No baje bova pridna v vsakem primeru.user posted image Tako lepo mi je, ker vidim kako zelo si zeli strucko tudi on.
Tvoj soncek tudi odhaja pikica? Te bom pa takrat tukaj vsak dan max.spodbujala in ti kuhala kavice, da bodo dnevi cimpreje mimo, velja?user posted image
In res...draga...ne pretiravaj s hujsanjem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
28.2.2013 8:33:30   
morskazvezdica
Dobro jutro.

Hvala vsem za user posted image ampak je zjutri user posted image prišla user posted image user posted image user posted image
Na srečo me dragi bodri da greva naprej v nov krog in da bi bila res fenomena če bi nama ratalo že prvi mesec resnega probavanja.
Ampak je težko,ker imaš res željo po otročku...Upam da nama saj do poletja uspe...bomo videli.

Držim pesti za vse,ki še čakate na user posted image Upam da bo saj vam uspelo.user posted image user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
28.2.2013 8:35:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
28.2.2013 8:40:08   
ta*mala
morskazvezdica, sej bouser posted image vama bo pa ratal v drugo, tko k namauser posted image user posted image user posted image user posted image

punce, hvala za tolažbo... bom šla dons umrt na stol... popoldne dela... že vidm k bo spet cel halo... k sm še huj k otrok - ponavad pridem h zobarji pa rečem mah sj ne vem če bi šla na stol sploh, pol me prepriča, da drugač nau šlo, pol se pa js pokonc vsedem pa mi more povedat kwa mi bo naredu pa tko... jao, res me je groza. Upam, da user posted image da inekcijo, ker brez ne bo šlo... že tko če pritisnem na zob boli ne pa da mi bo na tako kej štemu not... želodc me pa boli že zdj k razmišlam kaj me čaka... najbolj grozno pa je, da naj bi bil ta zob mrtev, ker mi je že živce vn pipal kr neki časa nazaj... tko da sploh ne vem kaj me čaka, pomoje mi ga bo kr spuluuser posted image

hvala za čajčkauser posted image jaz še vseeno zjutri spijem eno kavo... z mlekom

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?