|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.1.2013 7:29:03   
briljantina
Pozdravljene,

zahvaljujem se za prijetno dobrodošlico.

Malce sem prebirala poste za nazaj, nekaj vas je že mamic, nekatere še čakate na prvega user posted image . Tiste, ki se že dlje časa trudite, naj vam zaželim veliko user posted image . Midva sva sicer imela to srečo, da se je prvič takoj prijelo, sedaj bova začela s februarjem, bomo videli, kako bo šlo. Sem imela pa prvič CR, tako da so priporočali čakati najmanj 2 leti...

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.1.2013 7:40:03   
morskazvezdica
Dobro jutro

Briljantina si pa med tistimi ki imajo srečo,da se že v prvo prime user posted image midva sva sicer začela probavat januarja,pa se ni nič še prijelo,tako da upam da bova mela več sreče zdaj v februarju user posted image Bo pa to moj prvi user posted image Zato že komaj čakam da nama uspe user posted image

Danes je bolj turobno jutro,pa popoldne šele na delo...bo še dolg dan.upam da bo hitro minil user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.1.2013 8:33:51   
ta*mala
Jutrouser posted image

Samo da vas malo pozdravim... dobrodošla, Briljantina in vse nove... me nekaj časa ni bilo in vas ne vem naštetuser posted image

Pri nas smo tudi že v akciji user posted image da kej ne zamudimouser posted image no pa tudi zato k je luštn... tisti dnevi z drugačnim motivom šele prihajajo čez kak tedenuser posted image

A ve, ki že resno zdaj načrtujete jeste tifol, elevit ali kaj podobnega? Jaz imam še skoraj dve šaktli doma, tako da razmišljam če bi že al še nebi... škodit menda že nima kej, razen denarniciuser posted image

No, pozdravla sem vas, zdj morm bit pa pridna...pa telovadit mal... potem pa strani od zavoda pogledat...pol pa delatuser posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.1.2013 8:39:54   
Žabinčica
Dobro jutro še od mene, čeprav je bilo za nas jutro že cca. 2 uri nazaj.

Sem vas prišla prebrat in pozdravit, več pa kasneje.

Michelle, mamica deklicam - kje sta vidve, vaju že prav pogrešam...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 379
29.1.2013 8:45:45   
briljantina
Elevit jemljem nekje od sredine decembra, je pa kar finančni zalogaj. Sem prvič kupila pakiranih 30 kom, drugič pa 100 kom, ker je cenovno ugodneje. Sicer meni veliko denarja za naenkrat, ampak se pa splača na "dolgi" rok.
Prav tako sem v prvi nosečnosti jemala Elevit, tam nekje do šestega meseca, potem sem pa dobila še posebej tablete za železo.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.1.2013 8:48:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Dobro jutro še od mene, čeprav je bilo za nas jutro že cca. 2 uri nazaj.

Sem vas prišla prebrat in pozdravit, več pa kasneje.

Michelle, mamica deklicam - kje sta vidve, vaju že prav pogrešam...

ni časauser posted image

Včeraj so mi izdrli zob. Sedajle obe hčeri peljem k tašči, ker imam ob 10.30 razgovor za službo. Spali nismo nič, ker je tavilka kašljala in hodila bruhat na WC. Ko kašlja, jo sili na bruhanje. Potem joka, ker jo boli grlo. Mlajša smrka, drugače kašlja še ne.

No jaz sem se nafilala lekadolov. Danes je že bolje. Sem pa tudi sama v društvu smrkajočih predstavnikov naše družineuser posted image

Včeraj mi ni odpiral računalnik oknov, potem sem pa tudi vmes že pozabila kaj bi napisala.
Ja pa od včeraj sem na 90 dnevni ločevalni. Zaenkrat še ratujeuser posted image user posted image

Se moram pa še nekaj pohvaliti: danes sem že 27.dan cikla in gate so ta mesec še kar beleuser posted image . Prejšni mesec sem imela krvave izcedke že od 20. dne dalje. Na 34 dan sem jo dobila. Mogoče jo pa to rundo ne bom????user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.1.2013 8:49:14   
ta*mala
Jah je nekaj denarja, sam če dejansko kej pomaga, da ne gre kej narobe... sej kolk denarja pa za kakšne druge neumnosti zapravmo v življenjuuser posted image pač projekt user posted image zahteva tudi investicijouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
29.1.2013 8:52:08   
morskazvezdica
Jaz sem začela jemati Tifol.Kakšna je pa razlika v ceni tifol/elevit?pa kaj je boljše jemati?

Neposredna povezava do sporočila: 383
29.1.2013 9:33:39   
ta*mala
morskazvezdica, ne vem sicer kakšna je cena Tifola... Za Elevit sem dala nekje 13 eur za 30 tablet... sem se pa odločila takrat za Elevit, ker ima še druge vitamine poleg folne... ker glede na to, da se z vsemi štirimi upiram mesa, bi rekla, da mi tud kak vitamin za povrh prou pride... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
29.1.2013 9:45:32   
briljantina
Za Elevit (30 kom) sem dala ene 13-14 eur, za 100 kom pa 38 eur. Razlika je menda res samo v tem, da Elevit vsebuje več vitaminov. Kakšna pa je cena Tifola, pa ne vem. Malo pobrskaj po netu.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.1.2013 10:05:42   
morskazvezdica
Za tifol sem dala okrog 7€,elevit je pa očitno skoraj se 1x drazji.

Neposredna povezava do sporočila: 386
29.1.2013 10:59:39   
briljantina
Tifol je menda samo folna, medtem ko Elevit vsebuje še druge vitamine. Če smatraš, da s hrano zaužiješ dovolj vitaminov/mineralov, potem po moje  zadostuje Tifol. Glede na prehrambene navade, ki jih imam, pa sama potrebujem še dodatne vitamine, zato sem se rajši odločila za Elevit. Stvar posameznika...

Neposredna povezava do sporočila: 387
29.1.2013 12:37:28   
mladika
Hej!!
Da se še jaz malo javim...jah po 3 letih poizkušanja,sem jaz dala vse te vitaminske zadevce na stran (kam bi pa prišla,če bi to vsak mesec kupovala).Jem pač vse kar mi paše,nisem nek zelo izbirčen tip človeka,spijem tut kdaj kako kavo ko mi paše,al pa kak kozarček,dva vina. Telovadim skoraj vsak dan,skratka živim čimbolj normalno življenje,ko se bo pa dete najavilo bomo pa potem "komplicirali".
Morskazvezdica ti si spraševala kak je s to nenormalno željo po otročku...jst mislim,da ko se enkrat v tebi zbudi ta želja jo je zelo težko utišat oz. je nemogoče.Midva se že 3 leta trudiva in ni minil niti dan ko si otročka ne bi želela.Sem se pa nekako navadila živet s to željo,ki upam da bo ob svojem času uresničena.

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 388
29.1.2013 13:17:28   
briljantina
Zdravo mladika, tebe se res spomnim izpred treh let, sicer ne vem, če je to isti forum (mislim da na upajmo skupaj ali nekaj podobnega). Držim pesti, da bi se vama čim prej izšlo, da bosta zibala svojo štručko.user posted image user posted image

Tudi sama popijem kdaj kakšen deci vina, ne vem pa, kako je z zelenim čajem. Vsak dan ga popijem približno dve skodelici.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.1.2013 13:18:56   
morskazvezdica
Mladika pa so odkrili vzrok zakaj se že 3leta trudita?user posted image

Danes sem kupila en luškan body,za srečo da nama čimprej uspe user posted image

Sonce je user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.1.2013 21:07:37   
bybyka_1987
Hjoj moja user posted image je pa tk cudn: 1.prehitevala en dan,obilna kolicina zelo temno rdece mal bol gostejse ,izredn pekoc obcutek prek maternice in v jajcniku 2.drugi dan td mocna kot prvi,velik sluzi vmes 3.dan zju3 se normaln potem pa odrez vse do danes zju3,k je bla tok temna rjava, Sibka do normal,vmes kot wse dni prisotne goste nitke!ter parkrat pekoce zarezal prek kriza vceraj,k sm kuhala tok da nism bruhala tokmi smrdel! Zdaj je s5 ni k se obrisem td nc!glavobol,slabost prisotn ze 5dan! Dans 4 dan ciklusa! Normaln menzis mi je tocen,prve 3dni mocen,prvi dan glavobol ,krci!4dan normaln,5dan sibek in una cisca!6dan na sporedu ze sex kajti je konec! Malome je zmedl saj odkar sm dobila perilo se ni bilo kratko,razn v prvi nos. ,k sm mela sele v 10t nos.en dan sibko(prej 2mesca po 2x mesecn ful mocne krvavitwe po 5,6dni,test nekje v 5t -) Tako da vse do une sibkosti nisem wedlaza nos.znakov razn zaspanostini bilo! Torej k me je mal zmedl sem dans s5 lulala -!torej je problem drugje!vrjetn bols da pok G a ne? No mal bol sm se razpisala lp

Neposredna povezava do sporočila: 391
29.1.2013 21:10:41   
ta*mala
Ta mesc je čuden, bejba... tud pri men user posted image Sm že misla da sm js čudna... pa si ti tuduser posted image user posted image user posted image

Moja se je pojavla v torek popoldne, bla rozasta, v sredo kukr tok normalna, sam ne lih močna, ve četrtek čist mal, potem pa petk, sobota, nedela spet par rozastih flkov... to j to... uglavnem kr nekiuser posted image važn da lahko že user posted image user posted image in sm js čist happyuser posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.1.2013 21:16:49   
bybyka_1987
Ja res je vse tok cudn!jaz je 2vecer nimam pa ne upam sexat da naju ne preseneti,k ce bo tak k dans bo zju3 s5 pritekla!hjoj k hodim poleg ful dobre prjatlce vmb v neplodnostno se ze 11leto trudta,grem kar mal s strahom tja!:-S

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   [Brisano sporočilo]
30.1.2013 7:22:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
   [Brisano sporočilo]
30.1.2013 7:52:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 395
30.1.2013 8:33:53   
ta*mala
michelle - ja če si poreden in zajebeš, morš pol tud porihtat stvari - pit se ni splačal... kazen je bila pa vzgojna in primerna.... dons zjutri je namreč moja pridna lepa vaga pokazala -4,4 kg od 7.1. naprejuser posted image In zdj sem spet mirna... pač je bilo potrebno dva dni stroge discipline, da prideš nazaj v reduser posted image Zdaj grem pa naprej po planu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.1.2013 9:58:33   
SweetNovember
punce, meni se pa obeta služba, moja sanjska služba! ... prosim, držite zame pesti do ponedeljkaa :)

se tipkamo
bye

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.1.2013 10:55:10   
mamica deklicam
glede razgovora bom povedala, ko bodo odgovorili, kako in kaj. A moj občutek je, da ne bodo vzeli mene.

potem glede našega kužka. To je madžarska višla, kratkodlaki pes, ki je za moje pojme kar mrcinauser posted image . In našla sem njegovo posodo, čeprav ne bi bilo nobene škode, če je ne bi. user posted image user posted image

Glede Tifola in Elevita bi jaz rekla takjole:
od ovulacije do menstruacije jemljite Tifol. Če pa bo kakšen plusek na testu, pa kar hitro na ELEVIT. Je kar razlika v ceni in se nabere, sploh če nekaj mesecev ne uspe.

Sama sem imela srečo, da sem od ene uporabnice ringaraja foruma za 15 eurov dobila dve škatli Elevita. V eni je manjkalo 4 tablete. A dve škatli za ceno ene, se je tudi splačalo. Danes sem 28.dan in spodaj belina. Tako, da mogoče jih bom pa kmalu morala začeti uporabljatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
30.1.2013 11:30:40   
briljantina
Pozdravljene!

Mogoče kateri kaj prav pride - Müller ima jubilejne kupone: http://www.mueller.si/60let/jubilejni-kuponi.html

Lep dan!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.1.2013 12:16:50   
Žabinčica
user posted image polje za odgovor...mi že gre to na živce...če bom obupala in me ne bo več sem, vedite da je zaradi tega...

Mamica deklicam sem včeraj držala pesti za tebe za razgovor, mogoče pa te občutek vara in se izzide v tvoj prid. Še vedno navijam... Drugače pa, kaj jaz to berem, user posted image za belino in user posted image da bo še naprej tako. To bo potem še en jesenski otorček user posted image .

Sweetnovember, tebi pa pošiljam koš user posted image user posted image user posted image za službo.

Michelle fajn, da si se oglasila. Sem se tako navadla, na vaju z mamico deklicam, da mi je že čudno, če katera kak dan ni tukaj user posted image .

Brilijantina hvala za bone, vedno je dobrodošlo kaj takšnega.

Drugače glede vit. dodatkov, se meni zdi vredu tudi to kar je mamica deklicam omenila nekaj časa nazaj...če se skombinirajo kakšne šum. tablete in tifol. Je cenejše, folna je v tifolu, vse ostalo v multivitaminskih šumečkah, elevit ipd., pa je za potem ko se napove user posted image . Sicer pa itak največ naredimo z raznoliko in zdravo prehrano.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 30.1.2013 12:20:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?