Žabinčica
|
Dobro nedeljsko jutro. Mi smo se vstali, najedli, zdaj bomo pa videli kaj naprej....tukaj je namreč zelo zelo mrrrzzzlllooo, termometer kaže zunaj -10 . Sobota je bila zelo produktivna in lepa, bili smo na sprehodu (zrak mi je zelo ustrezal in glavobol je potem izginil :) ) in v trgovini, oprala sem 2 stroja, voziček, stolček za hranjenje, pospravila. Popoldan smo si po celi večnosti privoščili kitajsko kosilo-smo naročili kar na dom in potem zvečer šli še na en obisk, je bilo prav lušno. Včeraj ste se o opremi za pogovarjali...no, midva sva za sina kupila vse novo. Posteljico, jogi, previjalno, voziček, stolček, banico, oblačila, jajčko, avtosedež - skratka res vse. Ampak mi ni niti malo žal. Vso pohištvo in opremo, voziček vse uporabljam zdaj za tamalo, vse se je zelo dobro ohranjeno in zelo kvalitetno. Za njo praktično nismo nič dokupovali, kakšno malenkost samo. Vse je naše, ne rabim razmišljat komu kaj vračat, itd in tudi za naslednjega bo še. Tako da, če to kar sva plačala, porazdelim na 2 otroka niti ni več tako veliko-finančno mislim. Pa vedno lahko kakšen popust ujameš, tudi v BC in Pikapolonici (sem vedno sporamljala te akcije). Veliko za njo uporabljam tudi njegovih oblačil - npr. skoraj vse bodije, zokenčke, štrampelčke, sicer sem dokupila tudi nekaj oblačilc, ampak ne veliko, ker sem nekaj tudi dobila, za darilo, od babice, pa od kolegice. Dolgovezim, v bistvu hočem samo povedat, da tisto kar novo kupiš, če misliš imet več , lahko komot uporabiš za prvega in potem drugega, sploh od opreme.
|