|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.1.2013 17:41:45   
mamica deklicam
Michelle1, tvojim postom se pa vedno nasmejim user posted image user posted image

našega psa ni nič odpihnilo, je pa njegovo posodo, ker je bila plastična in seveda prazna. V to sem mu natresala brikete.

imam pa tudi sedajle mir: tamalo čebelici sedita in gledata risanko in začuda se ne kregata in obe gledata isto. Računalnik je trenutno samo mojuser posted image , ker je moj dragi mogel nekam iti (ne tja, kamor je še cesar hodil peš user posted image ). Sama bom pa šla sedajle brat knjigo 50 odtenkov sive, ki jo je ena hvalila dva meseca nazaj. In je kar zanimivauser posted image user posted image

Lep vikend vsem skupaj. Izkoristite ga max, še prekmalu bo minil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.1.2013 18:07:56   
Anonimen
hvala vsem za dobrodošlico user posted image

darhaha želim ti da čimprej zagledaš user posted image potlej pa bo vse ok in bošuser posted image user posted image vse nadoknadila
morska deklica user posted image user posted image joj si me nasmejala...naš kuža ima sedaj manijo skrivanja posod. Pa če mu daš vodo posodo prime in jo zlije ker on hoče briketeuser posted image .

Za vse ki ste spraševale tudi jaz ne jamljem nič. Čakam + in potlej začnem s Tifolom.

Mi smo se tudi danes potepali. Smo šli v avstrijo mal v šoping. Kooončno sem dobila jakno zaseuser posted image in to za celih 30€user posted image user posted image Nič mi ni več prav za oblečiuser posted image
na žalost sem se od lanskega leta do letos spomladi zredila 30kg in ne gre in ne gre dol. Počasi amapk zelo počasi po 1kg na 14 dni. Vem da bi mogla prvo shujšat samo z dietami ne upam ker se mi takoj vrti ker mi tako pade sladkor. Moja zdravnica pa nima posluha da bi me dala hujšat pod kontrolo.

Mam pa eno vprašanje. Boli me vrat, glava, noga....vse. Mogla bi it slikat hrbtenico ker zdravnica sumi da imam priščipnjen živec ampak mene niso hoteli slikati. Me je vprašala če sem user posted image pa sem rekla da ne vem da delamo na temuser posted image user posted image in je rekla da ni govora da me slika. Sem govorila s prijateljico ki se že 5 let trudita zauser posted image pa pravi da če mora it slikat reče da niuser posted image

Moja user posted image še ni prišla. Mogoče pa je kaj upanja glede na moje zmešane cikluse sem lahko prekmalu naredila test. tako še zmeraj upam na user posted image in da se user posted image ne pokaže.

AnonimnaX

Neposredna povezava do sporočila: 352
26.1.2013 0:31:50   
bybyka_1987
Moja user posted image je prisla,se celo prehitr!
sam tomi se manka da semi zelo reden ki je tocnkot urca ciklus pokvari :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.1.2013 7:48:30   
Anonimen
Bybyka user posted image user posted image naj se hitro zlije potlej pa v nove boje user posted image user posted image

Moje se vedno ni. Postalo mi je zelo slabo. Bojim se da če že je user posted image da bom spet celo nosečnost bruhalauser posted image

Lep vikend vsem anonimnaX

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
26.1.2013 9:10:26   
Žabinčica
Bybyka user posted image . Držimo pesti za naslednji mesec. Naj te ne skrbi glede dolžine cikla. Jaz imam tudi načeloma točno kot urica na 28 dni, pa se mi že od nekdaj dogaja, da se mi kak mesec za dva, tri dni zamakne-naprej ali nazaj.

Anonimnax kdaj je ne pričakuješ oz. kdaj delaš test?

Mene pa danes glava boli user posted image in nič nisem ta prave volje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   [Brisano sporočilo]
26.1.2013 9:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
26.1.2013 11:19:25   
morskazvezdica
Dobro jutro user posted image

Včeraj sva bla v shoppingu na razprodajah in seveda sva šla še v baby center pogledat user posted image sem mojga komi prepričala da ni kupu enga bodija k mu je bil všečuser posted image je še bolj not padu kot jaz user posted image tako da upam da nama rata čimprej user posted image sva malo pogledala še za vozičke pa lupinice.informativno...user posted image da veva mesečno dat na stran še kakšen dodaten € user posted image

Vsem pošiljam user posted image in čimprejšne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
26.1.2013 18:13:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Dobro jutro user posted image

Včeraj sva bla v shoppingu na razprodajah in seveda sva šla še v baby center pogledat user posted image sem mojga komi prepričala da ni kupu enga bodija k mu je bil všečuser posted image je še bolj not padu kot jaz user posted image tako da upam da nama rata čimprej user posted image sva malo pogledala še za vozičke pa lupinice.informativno...user posted image da veva mesečno dat na stran še kakšen dodaten € user posted image

Vsem pošiljam user posted image in čimprejšne user posted image

ali si že pomislila, da bi kaj pogledala na bolhi ali pa na podarim.si
Za večjo hčerko jaz sedaj oblačila in kakšno obutev kupim kar preko bolhe. Na podarim sem ji pa pred kratkim dobila zastonj kolo, kakršnega bi na bolhi mirne duše prodajali za cca.50 eurov.
Na bohi najdeš vse, kar ti srce poželi. Če večkrat brskaš, lahko zelo ohranjeno reč dobiš za zelo malo denarja. In veliko ljudi da potem še kaj za zraven, samo da se znebijo stvari, ker ti lahko delajo gužvo.

Leta 2008, ko sem bila še noseča s prvo, mi je rkla tašča, da mi kupi previjalno mizo. In sem šla v BTC jih pogledat. Z visokimi cenami so me cepili, da k njim zelo malokrat zavijem. Če hočeš vsako stvar novo, bo šlo ogromno denarja. V končni fazi se bosta tako ali tako odločila sama. Jaz sem pač bolj šparoven tip in bolj pogledam, kam mi gre denar. Po drugi strani imata pa sedaj več stvari za oblečt, ker tako kakšen kos več kupim.

Michelle1. ko bi tudi sama imela sušilni stroj ali pa pomivalca. A ju nimam. Imam pa zato veliko obešalnikov za mokra cunje, potem pa hitro kar se posuši, takoj zložim, da ni zmečkano. Likanje sem dala na minimum. Bi ju pa imela in ko se bomo povečali, ga bom poskusila izsiliti ali ga bom šla pa kar kupituser posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.1.2013 18:32:20   
morskazvezdica
V bistvu imava namen kupit samo voziček,lupinico pa oblekce in tiste malenkosti za začetek.ostale večje stvari pa bi dobila od prijateljev ki že imajo otroke.user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.1.2013 19:04:33   
mamica deklicam
no to pa že. Jaz sem pri prvi veliko kupovala oblačila, saj veš prvi otrok..., nazadnje mi je pa tako hitro rasla, da sploh nisem je niti oblekla v določene stvari. Hvala bogu je druga tudi punca in lahko sedaj uporabljam. Potem sem videla, da gre to veliko denarja in sem iskala kaj drugega.

Moje kolegice imajo že vse večje otroke in tako nisem mogla dobiti veliko stvari. Sedaj se je to malo spremenilo, ker sem razširila krog prijateljstev. Dokler so v vrtcu, jim je pa itak vseeno, kaj imajo na sebi. Potem v šoli, bo potrebno bolj paziti, da ne bosta izstopali, kot da smo eni reveži. Pa zaenkrat še nismo, saj vse položnice in kredit sva sposobna odplačevati. Si pa tudi kaj privoščimo. Je pa res nastal velik razpon med bogatimi in revnimi.

Neposredna povezava do sporočila: 360
26.1.2013 20:16:28   
morskazvezdica
No glede na to da sem jaz študentka,moj pa ma dober šiht za nedoločen čas,bova pošteno gledala za vsak € user posted image Glede oblekic pa tut ne bom pretiravala na začetku,ker hitro vse prerastejo.Pa verjetno bi jih tut nekaj dobila od prijateljev.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 361
27.1.2013 9:17:14   
Žabinčica
Dobro nedeljsko jutro.

Mi smo se vstali, najedli, zdaj bomo pa videli kaj naprej....tukaj je namreč zelo zelo mrrrzzzlllooo, termometer kaže zunaj -10 user posted image .

Sobota je bila zelo produktivna in lepa, bili smo na sprehodu (zrak mi je zelo ustrezal in glavobol je potem izginil :) ) in v trgovini, oprala sem 2 stroja, voziček, stolček za hranjenje, pospravila. Popoldan smo si po celi večnosti privoščili kitajsko kosilo-smo naročili kar na dom in potem zvečer šli še na en obisk, je bilo prav lušno.

Včeraj ste se o opremi za user posted image pogovarjali...no, midva sva za sina kupila vse novo. Posteljico, jogi, previjalno, voziček, stolček, banico, oblačila, jajčko, avtosedež - skratka res vse. Ampak mi ni niti malo žal. Vso pohištvo in opremo, voziček vse uporabljam zdaj za tamalo, vse se je zelo dobro ohranjeno in zelo kvalitetno. Za njo praktično nismo nič dokupovali, kakšno malenkost samo. Vse je naše, ne rabim razmišljat komu kaj vračat, itd in tudi za naslednjega bo še. Tako da, če to kar sva plačala, porazdelim na 2 otroka niti ni več tako veliko-finančno mislim. Pa vedno lahko kakšen popust ujameš, tudi v BC in Pikapolonici (sem vedno sporamljala te akcije).
Veliko za njo uporabljam tudi njegovih oblačil - npr. skoraj vse bodije, zokenčke, štrampelčke, sicer sem dokupila tudi nekaj oblačilc, ampak ne veliko, ker sem nekaj tudi dobila, za darilo, od babice, pa od kolegice. Dolgovezim, v bistvu hočem samo povedat, da tisto kar novo kupiš, če misliš imet več user posted image , lahko komot uporabiš za prvega in potem drugega, sploh od opreme.

Neposredna povezava do sporočila: 362
27.1.2013 9:48:04   
morskazvezdica
Midva bova videla koliko nama bodo tudi starši pa dedki in babice prispevali/kupili...tako da mogoče bova pa tudi midva kar kupila posteljico.Ker nimava namena imeti samo enega user posted image

Zanima me še koliko časa ste čakale na M prvi mesec po prenehanju jemanja KT?jaz je še vedno nisem dobila.Računam da jo moram res najkasneje dobiti v torek(26.dan ciklusa) Brala sem tudi o zanositvi pred M.Midva imava odnose normalno,da mu vame pride.Tak da bomo videli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 363
28.1.2013 8:40:36   
ta*mala
Jutro user posted image

Evo mene nazaj iz Ptujskih... smo se nakopali, pa pregreli v savni, pa hladili na -11... pa jezna sem k user posted image Sem se odločila, da ne bom komplicirala in bom pač jedla tko k ostali, pa v petek sem tudi nekaj spila, v soboto in včeraj pa ne... in vse to me je kljub plavanju in savnanju stalo 2 kg...user posted image 2 tedna truda je šlo v ničuser posted image No, zdaj mam pa kazensko vitaminske dneve dokler ne pridem nazaj na težo od petka zjutraj. Bomo vidli kdo bo kogauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
28.1.2013 10:19:14   
darhaha84
Hvala vsem za objemčke in pikepoke (oz. kot jim pravi E. pupapape J) – to je za nami in probamo pozabit na vse to. Je bila ena neprijetna izkušnja, ki ti pokaže življenje v drugačni luči, samo nam na srečo se je vse dobro izteklo in sem res srečna in pozorna na malenkosti, ki jih prej še opazila nisem. Zdaj pa pozitivno v nove boje…user posted image
Midva sva opremo tudi vso novo kupila, razen košek za novorojenčka (z bolhe), ki je bil zelo ugoden, ker sva računala da ne bo edinček. Meni se ni zelo da sem dala tok denarja, pa še komot bom imela za naslednjega. Prve oblekice sem dobila od prijateljice, ki je imela punčko 4mes. starejšo od mojega in je imela vse v nevtralnih barvah, edino pajacka za iz bolnice sem kupila sama. Je pa naš frajer rasel kot konoplja, tako da sem mu številke kar preskakovala npr.: doma sem imela 56, ki jo je nosil približno 2 mes. (ko je prišel domov je imel 50 cm in 2456g), potem pa sem kupila 62, ki jo je imel cele 3 TEDNE in sem rekla, da če bom mogla vsak mesec zamenjat celo garderobo bom bankrotirala in sem kar 74 kupila, da je imel vsaj 5 mes., no zdaj se je umiril in ima približno pol leta eno številko ravno zdaj sem mu kupila 98, pa bo star komaj 2 leti. Se vidi, da sva midva kar velika in je tudi mali po nama…
Drugače sva pa od opreme na začetku kupila samo osnovno košek, voziček z  lupinico (njegovi starši po najini izbiri), omaro za sobico (moji starši) in previjalno mizo, potem so pa obiski prinesli bone, ali kar denar (tako smo bili dogovorjeni) in sva še kupila, posteljico, stolček za hranjenje, igralno podlogo… kar sva pač potrebovala, tako da moram reči da midva res nisva dala veliko denarja in še za naslednjega bova imela, vso opremo, ker je še skoraj kot novo.
Drugače pa ni bilo v petek nič s sankanjem, ker je E. fuuuuul kašljal in smrkal in smo na inhalacijah, tako da ta teden vrtec odpade (se čuva pri moji sestrici, konec tedna bo pa malo pri njegovih – da je približno pol, pol, da ni zamere-vsi bi ga imeliuser posted image ). Smo v soboto bili bolj doma, včeraj je bil pa že boljše in sva se šla za eno uro sankat pri nas na en hrib.
Za vse ki ste dobile user posted image , držim pesti da je naslednji mesec ne bo…user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep začetek tedna….

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 365
28.1.2013 12:07:58   
Žabinčica
Dober dan, po pravici povedano sem pozabila kaj sem hotela napisat, ker mi sploh ni hotelo odpret polja za odgovor.

V glavnem, pri nas spet ful sneži, midve pa sva že nazaj iz sprehoda in trgovine. Zdaj me čaka kosilo-kuhanje, da ne bo pomote user posted image in danes popoldan rekreacija-joj komaj čakam se že tako vselim.

Morskazvezdica, sicer je že en čas odkar sem prenehala s KT, ampak mislim, da se mi je cikel kar takoj uredil. Je bil kar na 28 dni že od začetka. Edino m. je bila kar lep čas po prenehanju malo nenavadna, zelo temna, pa kar neki kosi, potem se pa je tudi to normaliziralo.

Ta*mala, dobrodošla nazaj. Kako je bilo, sta uživala?

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.1.2013 13:06:31   
bybyka_1987
Hjoj!beibe moje glavobol me daje ze 4dan,in urng mocn(mam migrene),slab mi je,zjutraj pred glavobolom k sem kaki pojela me je tako cudna slabost obsla,cist drgcna,k kuham tok da ne bruham mi smrdi!spi se mi totaln pa ne smem k kuham,zju3 me je parkrat tak zarezal prek kriza da bog pomagaj!take menze pa se nikol!in res upam da je ne bo nkol wec take!pri nas ni snega!imejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 367
28.1.2013 13:19:22   
briljantina
Pozdravljene bodoče nosečke! user posted image

Sem nova med vami in tudi midva si želiva, da bi najinemu dveletniku še user posted image  delal družbo. user posted image

Saj se vam lahko še pridružim, kajneda? user posted image

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 368
28.1.2013 13:37:40   
bybyka_1987
Seveda,dobrodosla :-)

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
28.1.2013 14:04:34   
morskazvezdica
Hoj.

Dobrodošla briljantina user posted image

Kako ste kaj?jaz sem danes bolj zanič,pa še M sem dobila user posted image upam da bo odšla kmalu in da jo srečam čez 10mescev user posted image ko bo konec M pa novim zmagam naproti user posted image a katera seksa med M?brala sem da naj bi bile ženske plodne tudi 4.dan M...Vaše mnenje?

lep zasnežen dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
28.1.2013 14:42:57   
darhaha84
Meni se je m.urejla približno eno leto. Najprej je pol leta nisem dobila, potem sem šla k svoji g. in sem dobila tablete za sprožitev in potem je spet nisem imela 3mes., tako da sem dobila ene hormonske tablete samo se ne spomnim koliko časa sem jih jemala, od takrat naprej imam pa svojo m. KT pa sem jemala cca. 8-10let (se ne spomnim več)
ta*mala – a sta bila v hotelu? Mi razmišljamo če bi šli naslednji vikend (še kak dan več), ko je pustovanje, pa bi se še malo kopali in se šli na pohorje še sankat, ker ni tako daleč.
Briljantina – dobrodošla
bybyka_1987 – boga, jaz upam, da te čimprej mine in da je naslednji mesec ne bo
morskazvezdica – jaz sem tudi to brala, očitno je vse možno. Čeprav mislim, da je zelo malo možnosti vendar pa nikoli ni 100% zaščite. Čeprav se mi zdi, da tisti ki se gredo naravno zaščito rata tudi takrat, če pa hočeš zanosit pa kar noče uspetuser posted image
http://www.bambino.si/zanositev_med_menstruacijo
Meni med M ne paše ker imam kar bolečo in mi ni da še nekaj notri šara, pa tudi mi ni zaradi te krvi
V LJ tudi sneži…

Neposredna povezava do sporočila: 371
28.1.2013 15:46:17   
bybyka_1987
No prehit sm rekla,zdaj kar fajn sneg mece :-(

Neposredna povezava do sporočila: 372
28.1.2013 16:52:40   
morskazvezdica
Joj moram vas še vprašat...Ima še katera tisto nenormalno željo po otroku?user posted image verjetno vse...vsem želim da čimprej zagleda te user posted image je kar težko gledati slike na fbju od prijateljic,ki imajo dojenčke ali pa pričakujejo...upam da bomo vse kmalu med njimi.

Pikepoke za srečo vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
28.1.2013 17:34:10   
Žabinčica
Brilijantina dobrodošla.

Bybyka naj te glavobol čimprej mine user posted image . Sem se že spraševala kje si.

Morskazvezdica ena znanka je ravno tako zanosila-zadnji dan menstruacije. Nista delala na user posted image in nista pričakovala, da se bi lahko ob m. kaj "zalomilo", pa se je... Možno je verjetno vse, ko pač ovulacija nastopi...sicer je ponavadi res večinoma sredi cikla.
Nenormalna želja...pri meni je to s ciklom povezano, bližje ovulacije je želja po user posted image in tudi user posted image večja. Smo vseeno del narave in hormoni naredijo svoje user posted image . Je pa vseeno drugo, če še nimaš otrok, takrat je želja verjetno še bolj izražena. Ampak ja, je prisotna skoz - čeprav midva pač še čakama, ker zdaj še ni čisto pravi trenutek za to.

Grem telovadit user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 28.1.2013 17:35:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 374
28.1.2013 18:24:34   
SweetNovember
Ojla :)

briljantina>dobrodošla
bybyka_1987>upam, da se boš kmalu boljše počutila. Se spomnim, ko sem po poročnem potovanju nehala jemat tabletke za prestavitev menstruacije (začela sem jih dan pred poroko) - moja naslednja menstruacija je bila groozna, upam, da mi teh tabletk ne bo nikoli več treba jemat. (slabosti,in tako je bila močna..)

glede opreme za otroka pa-
Žabinčica>tudi meni se zdi ok, če so stvari na zalogi, pa jih potem lahko imaš še za drugega otroka (pa mogoče še za naslednjega).

Kar se tiče kupovanja oblek za otročka, jaz boljše da ne grem v baby center, bi jim po moje zalog zmanjkalo user posted image

Sem pa vesela, ker sem danes poklicala mojo najboljšo prijateljico,:) že nekaj časa se nisve slišale, čeprav se spomnive ena na drugo, in me je povabila na kavo (živi v mojem domačem kraju, jaz sem preseljena na drug konec Slovenije), no naju oba :)
Kavico v prijetni družbi je pa res užitek spit :)

lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

SADJE
Miška2006

Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?

Češnje (64%)

Marelice (6%)

Breskve (16%)

Drugo (12%)

Ne jem sadja (1%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!