|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.1.2013 12:49:43   
mamica deklicam
če vam povem po pravici, bi bila sedaj še kar malo doma. Sem danes dobila novo odločbo za OD in znižano plačilo vrtca. In sta kar lepiuser posted image . Beri: vrtec plačamo samo 10%, z otroškim pa pokrijem kredit za hišo. No nas vsaj ven ne bodo vrgliuser posted image user posted image

Saj se hecam. Mi po 7 mesecih doma bi kar pasalo iti med ljudi. Ja ampak če tam spodaj ostane belina, potem pa itak ostanem doma. No saj bomo videli, kako se bo vse odvijalo.

Jaz grem trenutno en korak pa en korak. Še kar na shujševalni oz. na 90 dnevni. Danes lahko za večerjo kaj sladkega, pa nimam idej, kaj bi. Čakaj meni v obeh nosečnostih niso pasale sladkarije. Kaj pa če sem resuser posted image ?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.1.2013 13:00:33   
morskazvezdica
Hojla

Spet imam vprasanje user posted image upam da ze nisem zoprna user posted image zanima me ce dobivas manjsi starsevski pa otroski dodatek ce si porocen?jaz sem studentka,moj pa ma sluzbo za NDC,in bi se moj porocu pred otrokom.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.1.2013 13:06:29   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

če vam povem po pravici, bi bila sedaj še kar malo doma.

Saj se hecam. Mi po 7 mesecih doma bi kar pasalo iti med ljudi. Ja ampak če tam spodaj ostane belina, potem pa itak ostanem doma. No saj bomo videli, kako se bo vse odvijalo.

Jaz grem trenutno en korak pa en korak. Še kar na shujševalni oz. na 90 dnevni. Danes lahko za večerjo kaj sladkega, pa nimam idej, kaj bi. Čakaj meni v obeh nosečnostih niso pasale sladkarije. Kaj pa če sem resuser posted image ?

Lahko menjava, jaz bi šla z veseljem delat, grem namesto tebe-sicer nimam blage veze s kemijo, bi se pač sproti morala priučit user posted image . Ne samo res....mi je malo težko ves čas doma...ma saj, bom sama tudi šla počasi v akcijo-najti kakšen vir prihodka in upam da nadaljnje izobraževanje...

Mogoče pa boš ti prva bivša bodoča nosečka, ampak boš kar nosečka user posted image . Kdaj delaš test?

Sladko...ja, res imaš dosti tega od palačink, preko kakšnih tortic, mafinov, keksov, kašen štrudel...ah, ja-se vidi da preveč tega jem. Čeprav za enkrat na srečo težo kar držim...

Neposredna povezava do sporočila: 403
30.1.2013 13:11:42   
mamica deklicam
otroški dodatek in starševski dopust dobivaš enako visok, pa če sta poročena ali ne. če je priznal otroka in sta urejala na sociali te papirje o priznanju, potem vaju tretirajo kot družina, oz. ko boste trije.

Midva nisva poročena in še sedaj nimava skupnega naslova, a sva vedno imela v odločbah skupne prihodke, ki so bili razdeljeni na toliko članov, kot nas je. Če misliš biti samohranilka, potem morata spet urejati razno papirologijo, ki je jaz ne vem. Takrat se ti bo pa otroški dodatek gledal glede na dva člana. Ampak so sedaj to zelo zaostrili, zato je bilo pred enim letom toliko hude krvi, ker so nekateri prej goljufali in dobivali višji OD. Recimo meni se lani ni spremenilo nič glede na OD, edino vtrec smo šli en razred gor, ker po novi zakonodaji se OD smatra kot prihodek družine in ti ga prištejejo k ostalim prihodkom.

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.1.2013 13:15:48   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mogoče pa boš ti prva bivša bodoča nosečka, ampak boš kar nosečka user posted image . Kdaj delaš test?

Sladko...ja, res imaš dosti tega od palačink, preko kakšnih tortic, mafinov, keksov, kašen štrudel...ah, ja-se vidi da preveč tega jem. Čeprav za enkrat na srečo težo kar držim...

danes je 28 dan cikla in glede na to, da sem imela cikle dolge med 24 - 34 dnevi, bom še kar malo počakalauser posted image
ja kar naj vas firbec matra, saj mene tudi sedaj, ko sem začela razmišljat. Imam samo še en test doma in ga ne mislim takoj porabit.

Neposredna povezava do sporočila: 405
30.1.2013 13:47:37   
mladika
Morskazvezdica sem že pisala o svojih težavah 2,3 strani nazaj,tako da če te zanima boš lahko prebrala kje je problem!

Briljantina
tudi jaz se te spomnim iz foruma...kaj vidva se tut trudita za 1. otročka?

mamica deklicam stiskam pestke,da bo tam doli belo še naslednjih 9 mesecev...user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 30.1.2013 13:48:47 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 406
30.1.2013 16:01:47   
briljantina
mladika - nama je takrat hitro poratalo (naš fant je ravno ta mesec dopolnil 2 leti), sedaj pa začneva na 2. user posted image rihtat ta vikend.
Kar zadeva OD - nam so ga kar ukinili, sicer smo pa že lansko leto imeli minimalnega. Da ne govorim od vrtca, ki ga plačujem kar lepo. Nimam sicer nič proti, sem z vsem zadovoljna, ampak če bi bilo plačevanje pravično razdeljeno, ne pa da brezposelne mam'ce "tehanirajo" okrog in hodijo na kavice, otroka imajo pa praktično zastonj v vrtcu.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
30.1.2013 19:36:34   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: briljantina

Kar zadeva OD - nam so ga kar ukinili, sicer smo pa že lansko leto imeli minimalnega. Da ne govorim od vrtca, ki ga plačujem kar lepo. Nimam sicer nič proti, sem z vsem zadovoljna, ampak če bi bilo plačevanje pravično razdeljeno, ne pa da brezposelne mam'ce "tehanirajo" okrog in hodijo na kavice, otroka imajo pa praktično zastonj v vrtcu.

tule ti bom pa jaz nekaj povedala. Lansko leto, ko so ukinjali te razrede od OD, sem jaz mojemu rekla: glej smo v četrtem razredu in nam ne bodo spreminjali nič, ker baje spadamo med REVEŽE. Pa sva čisto lepo živela. No ko sem zvedela, da bom ostala brez službe, ker so selili proizvodnjo v tujino, sem odpovedala vrtec za drugo hčerko, ker si ne bi mogla privoščiti plačevanja vrtca za dva otroka. Sem morala za prvo dajati 35% in to je bilo meni, ki sem imela samo 850 eurov plače, veliko. Veš imam tehnično fakulteto narejeno, delala sem v gospodarstvu, ki podpira javno upravo. Sedaj že več kot pol leta brez uspeha iščem novo službo in zato mi ne govori, kaj delamo brezposelne mamice, oz. ne meči nas vse v isti koš. Jaz bi rada videla, da imam službo in kaj prispevam k družinskemu proračunu. In če si imela minimalen OD, potem prineseta vsak domov okoli 1500 neto. Te plače jaz še nisem videla na svojem računu, pa če dam skupaj mojo in moževo.

Obe odločbi so ti pač napisali glede na plače, ki jih prineseta domov in za to me "brezposelne" nismo krive nič. Ja poznam eno tako brezposelno mamico, ki tako dela in je sedaj vsa penasta, ker so ji avto dali v obe odločbe in so ji seveda zelo priškrtnili OD. Kaj si pa kupuje preveč luksuzen avto. Midva imava tudi enega družinskega, ki je malo boljši a je daleč ot tistega cenzisa, ki ga gledajo.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.1.2013 19:41:41   
Žabinčica
Dober večer.

Sem še na hitro skočila v trgovino, zdaj pa počasi večerna rutina. Ta večji kar kašlja, pa malo je vroč tako da ta teden zgleda ne bo več nič z vrtcem in sankanjem. Je pa tukaj bilo danes zelo toplo, tako da se sneg kar topi in so že včeraj bili celi premočeni, ko so se sankali na hribu zraven vrtca. Zgleda, da bo konec zime, čeprav zdaj napovedujejo nekaj toplih dni, potem pa spet sneg user posted image , no bomo videli kako bo.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

danes je 28 dan cikla in glede na to, da sem imela cikle dolge med 24 - 34 dnevi, bom še kar malo počakalauser posted image
ja kar naj vas firbec matra, saj mene tudi sedaj, ko sem začela razmišljat. Imam samo še en test doma in ga ne mislim takoj porabit.

Aja, no potem pa še kar par dni počakaj, da ne bo test prehitro narejen. Tačas pa user posted image user posted image user posted image ...

Veš kaj pa je meni bolj mimo...takšne, ki so kao samohranilke in imajo v resnici partnerje, pa jim finančno gledano res ne bi bilo treba se tega it... Še bolj pa takšne, ki se kopajo v denarju in se vseeno trudijo na vse pretege, da bi iztisnile vsaki cent, ki se da-npr. si podaljšujejo porodniške, čeprav v resnici ni nič z otrokom narobe, ali pa sedijo med nosečnostjo na bolniški, čeprav ni nič z njimi narobe-v resnici namreč pohajkujejo lepo naokrog. In to ljudje, kjer sta oba partnerja na dobrih položajih, z res dobrimi plačami...ja, ampak - če jim država to omogoča, kot pravijo sami user posted image . Meni pa se ob takšnih obrača želodec...kvazi slovenskih intelektualcih in strokovnjakih z raznimi nazivi, kjer je navzven vse tako lepo, odzadaj pa je slika malo drugačna....Tudi zato smo danes, kjer smo...

No, pa da bo kakšna lepša tema za konec dneva - kaj boste kaj počele za podaljšan vikend, ki se počasi bliža?

Neposredna povezava do sporočila: 409
30.1.2013 20:11:54   
Žabinčica

Obe odločbi so ti pač napisali glede na plače, ki jih prineseta domov in za to me "brezposelne" nismo krive nič.

Ne, krivo je to da so državo pokradli, da ni denarja in da "varčujejo" na takšen način (večina vseh teh ukrepov, pa se itak dogaja na plečih srednjega sloja). Krivo je to, da vsak drugi reče, da če lahko politiki kradejo, potem bomo mi tudi-kjer pač lahko (in smo že pri samohranilkah; davčnih utajah podjetij, ustanavljanju podjetij, da se skoznje pretaka denar za razne projekte in odteka v privat žepe). Krivo je to, da se perejo velikanski denarji in odtekajo na račune "iznajdljivih". Krivo je to, da je takšna mentaliteta, da je vsak vsakemu fauš, namesto da bi si malo poskušali podat roke in si pomagat. Krivo je to, da nočejo politiki in gospodarstveniki razmišljat dolgoročno, ampak samo gledajo, kako bi v najkrajšem času prišli do največje količine denarja... da pa na dolgi rok to ne gre in sami sebi v skledo pljuvajo, tega pa nočejo videt oz. jim ni mar... Kam pa vodi vse to?
Slovenija je po mojem bila država z izjemnim potencialom, ki ga je v veliki meri zapravila....

Ampak kljub vsemu, mislim da nam gre v tej naši državici še vseeno vredu, ne glede na vse kar se dogaja. Večina nas vseeno živi dokaj dostojno...

Neposredna povezava do sporočila: 410
31.1.2013 8:48:05   
Žabinčica
Dobro jutro, ena user posted image za lepši dan.

Pri nas je tako lepo in sončno. Ta veliki je bruhal, tako da zdaj čakamo dedka da ga malo popazi, da lahko jaz peljem ta malo na zrak na sprehod.

Uživajte v vremenu in dnevu.

Neposredna povezava do sporočila: 411
31.1.2013 9:03:33   
ta*mala
Danuser posted image

Vidim, da ste se menile, kaj vam ni prav... meni tudi marsikaj ni prav... npr da s faxom delaš za minimalca... no, 20 eur več od minimalca... pa da mi je ta **** država lani nabila dohodnine več kot imam plače zaradi tega, ker se vmes med študentskim delom in službo NISEM prijavla na zavod, ker se mi za par mesecev ni zdelo potrebno in ker sem si raje kot da kompliciram in skačem okol in fehtam sama plačala zavarovanje... žal mi je kokr mam las na glavi, res... ker država lahko dela če je v njeno korist kokr ji paše, če bi blo pa v mojo pa lih kontra... in tud zaradi tega sem se zdj šla prijavt na zavod, ker mi pripada nadomestilo... jaz prej njim, zdaj naj pa oni dajo meni...

Prav tako mi pritisk dvignejo kake nesposbne stare mame za šaltarjem na poštah/bankah, k na en prst pretipkavajo moje položnice in k moram zarad tega v vrsti stat pou ure... ne vem a so si kr doživljenjsko prilastile tist oknčk, da se to ne da nič uredit...pol mi pa še namest 2 eur vrne 2 KM in me gleda k tele in trdi, da ona pa tega že ni naredila...jaouser posted image

Pa na živce mi grejo une mame po TV, k se smiljo same seb, ker lahko hodijo v službo - k govorijo, da mladi NOČMO delat. Delala sm svašta - tud za 2,5 eur na uro, sam da je neki blo...sam da sm mela par eur, zdj me pa še v proizvodnjo nočjo vzet. Pa kao služb je dovolj za tiste k hočjo delat aha... se mi res zdi

Pol mamo pa na vrhu naše prfukjene države ljudi s ponarejeim spričevalom iz kmetjske šole?! Za kozlat, res. To bi mogu en vse pospravt, vse po vrst. Ampak ne, oni bojo kr hodili še tm gor, mene če bi tkole dobil, ja ne vem, bi si dala škrnicl na glavo pa bi se šla hit skrit nekam, ne pa da si upa še pred kamero. Ne vem no, kam to pelje, res ne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
31.1.2013 15:29:33   
mamica deklicam
no pa mi je končno odprlo okno.

Žabinčica in ta*mala
hvala vama, ker sta napisale bolje od mene. In je kar vse res. Meni je po eni strani kar izpod časti, da moram na sociali "fehtati" za OD. Za kaj sem pa študirala, če nazadnje z diplomo ne morem dobiti službe in poskrbeti za svojo družino. In to dostojno z neko normalno plačo in ne z revšno, ki sem jo dobivala, kot se je izrazila ta*mala ravno malo nad minimalcem.

Potem pa so ljudje, ki javno goljufajo in kradejo in se jim ne zgodi nič. In odločajo o naši usodi in usodi naših otrok. To je najbolj žalostno.

Punce, aja pa še nekaj: JAZ IMAM ŠE KAR BELE GATEuser posted image In naj take tudi ostanejouser posted image user posted image
Očitno, ko se ti začne fučkati za vse, bo pa nekaj ratalo. In sedaj mene že močno srbijo prsti, da bi jutri zjutraj lulalauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 413
31.1.2013 16:14:26   
ta*mala
Jao, dj no, men pritisk dvigne, že k sam razmišlam o teh kozlarijah, k se dogajajo... js se ne zajebavam, moja plačica je bla 600 kurčevih eur, od mojga je 700 pa je po izobrazbi inžinir. halo kam smo pršl?! in za 600 sm bla 12 ur od doma... men se zdi to bolano čist.

mami mi je pa govorila, dej se učit, da boš lohk šiht dobila, ja ja... bilo i prošlo...

Uglavnem, ker me jebejo skoz, bom zdj izkoristla, kar mi pripada... vse kar mi pripada in mi je prav vseen, kaj si mislijo drugi... kwa pa uni bogi privatniki, k poskrijejo dnar in prikažejo da so reveži, da majo njihovi otroc vse zastonj?

Kaj pa ljudje ki zajebejo firme, pa pridejo vložit za stečaj - kao nima nč, prosi za brezplačno pravno pomoč, pa pride v obleki in kravati, k moja cela omara cot ni tok vredna - pred parimi dnevi se je pa loču pa vse na babo prepisu?! pa pride z mercedezom - a taki vam pa nobenem ne grejo nič v nos? Jaz sem celih 15 mescev gledala take barabe in se mi obrača dobeseno

Neposredna povezava do sporočila: 414
31.1.2013 16:31:51   
mladika
Hehehe,ko vas tkole berem ne morem mimo tele temo o udrihanju,kak so nam vsi po vrsti zafural državo in nas spravl na kant.Meni je najbol žalostno gledat situacijo ko bi človk rad delu,pa nima dela,al pa delaš pa ne morš svoje družine preživet.Jeb**emtiš kam smo prišli.
In tko kt je ta*mala rekla,so tut men moji govoril dej se uči uči,da boš šiht lahk dubla in jst sem slepo vrjela da ko končam s šolanjem bom pa mingrede službo dobila,ja bilo pa prošlo!!!!
Jst sploh več ne smem dnevnika pogledat,al pa cajtnga v roke vzet,bi najraj bruhala če sm tešča al pa ne.
Pol mi pa svetovalka na zavodu reče:"Ja gospa a ste kej razmišlala,da bi pa kej drugega delala namesto v zdravstvu"??Halooooo,sem ji hotla rečt,jah najbolš da kr vas zamenjam,pa bote vi doma pa iščte šiht.Mislim,če me tut za čistilko ne vzamejo,kaj naj bi pol po njeno še počela?!?
Mamica deklicam,ti pa čimprej lulaj,ker mene že pošteno firbec preganja....user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 31.1.2013 16:34:54 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 415
31.1.2013 16:41:51   
ta*mala
Mladika, js sm svetovalki rekla poslušte vi mene - jaz lahko delam kar koli in se tud vidi, da sem do sedaj delala kar koli od proizvodnje do gostilne, pisarne, nadomeščanja porodniške itd... zato mi je pa tud rekla da mam ful izkušenj glede na to kok sm stara in iz različnih področij... ni nadaljevanje je bil - če so moje veze dovolj velike in močne, bom službo dobila čez 14 dni, če niso je pač ne bom in bom na zavodu še dolg časa... in se je kr smejala. pa js tko smešno? pra, ne ne ni... smrkla pa stara neki tazga k js...

Tko d po vsem kar sm že prežvela bom tud to prežvela, da sm brez šihta, tud če nama rata zdj, bova že... in sam naj mi kdo vrže pod nos da sm na zavodu al pa socialni... ga bom tukuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 416
31.1.2013 18:11:29   
Žabinčica
Dober večer.

Pri nas je bil en tako lep dan, že prav pomladanski user posted image , sonček in zelo toplo. Mala je ves sprehod prespala, tako da sem uživala v sončku. Se vidi da bo počasi konec zime. Pomlad tudi obožujem, tako da bom gnajvila kako je lep sonček, enako kot sem gnjavila, kako so lepe snežinke user posted image .
Veliki pa ima rahlo vročino in zmanjšan apetit, ampak bo že.

Mamica deklicam user posted image za belino. Verjamem, da te firbec mantra, samo mogoče še počakaš kakšna 2 dni, glede na dolžino tvojih ciklov,da bo potem bolj ali manj ziher rezultat. Kakorkoli že, sporoči user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 417
31.1.2013 19:18:45   
briljantina
mamica deklicam - v kolikor si se počutila ogroženo od vsebine mojega mail-a, vezanega na OD, se ti iskreno opravičujem. Vsekakor ne mečem vseh brezposelnih mamic v isti koš, in žal mi je, da si tako razumela moj post. Mislim, da se tiste, ki imamo otroke v vrtcih še predobro zavedamo, katerim brezposelnim mamicam je bil namenjen ta mail. Srčno pa upam, da takšnih ni na našem forumu.
Pa srečno pri belini!

Neposredna povezava do sporočila: 418
31.1.2013 19:24:48   
briljantina
Pa še to -na ostalih forumih res nisem vajena takšnega komuniciranja in neposrednega napadanja (a la: "zdaj ti bom pa jaz nekaj povedala..."). Ne vem, ali je to pri vas praksa in če je, potem se iskreno zahvaljujem za kratke klepete ter vsem želim srečno pri belini!

Neposredna povezava do sporočila: 419
31.1.2013 20:11:55   
Žabinčica
No, jaz sem pa poskušala danes ignorirat včerajšnjo temo, ker mi je škoda da je sploh prišlo do nje in ker mi je škoda, da bi naš klepet, ki je bil do zdaj res prav fajn, skozi to zašel v neprave tire in prinesel sem neko ne preveč lušno vzdušje.

Tiste, ki so brez službe, se skozi takšne teme včasih počutijo prizadete, tiste, ki imajo službe in ne dobivajo doklad, imajo visoke položnice za vrtec, se pa tudi počutijo kot da financirajo druge...

Stanje tukaj in v svetu pač je takšno kot je...

Jaz sem poskušala skozi svoj komentar povedat to, da niso brezposelne mamice tiste, ki največ stanejo to državo in da je čisto logična tudi plat prvzaprav na nek način najbolj obdavčenega srednjega sloja...tisti, ki v resnici "stanejo" največ to državo, so načeloma tisti, ki imajo najvišje prilive - in to skozi takšne in drugačne manipulacije in to so hkrati tudi tisti, ki so pripeljali to državo do takšnega stanja v katerem pač danes je. In vsak, ki sledi tem trendom ter pravi, če lahko on, lahko tudi jaz, je soodgovoren za to ...

Kljub temu pa, vseeno živimo v miru, v varni državi, z dokaj vredu standardom, še vedno je veliko razlogov zakaj biti hvaležen (če na primer pogledamo vojne in lakote okrog po svetu).
Dejstvo pa je tudi da bi se določene stvari morale spremeniti in to globalno, ne samo nacionalno. Ampak vsak od nas pa lahko začne spreminjati stvari le na eni točki in to je pri sebi. Odgovornost nosimo vedno le za svoja dejanja in ne za dejanja drugih.

Jaz vsaj upam, da se boš brilijantina še kaj oglasila in da bodo tudi posti in teme na tem forumu ponovno lušne.

Neposredna povezava do sporočila: 420
31.1.2013 20:28:38   
ta*mala
Men se ne zdi, da bi koga tuki napadala oz napadale... povemo pač svoje mnenje. Mi je žal, ampak ko sem imela službo, sem mogla še doma delat za drugo fermo po tri, štiri ure na dan, da sem mela za sproti... pa nisva nič lih visoka in zahtevna... ampak dejstvo je da so stvari vsak dan dražje, plače pa vse nižje... pa tud nič grdo se mi ne zdi, če država mene okol prinese, da jaz zdaj tud od države zahtevam kar mi pripada... brez kakšnih mučk pa tega, ampak samo tisto, kar mi gre... sej z nadomestilom tud ne bom lih fajn shajala... pošljem pa meljavžnt prošenj na teden pa dobivam odgovore like mamo že zbrano, razpis je sam zato, ker more bit pa smo spet tm... ne zdi se mi pa nč tazga, če pojamramo, kaj nam ni kul, no... sj jamramo tud k pride M, ki je ne želimo... pa jamramo še zarad marsičesa... men ni lih lušno, no...

Neposredna povezava do sporočila: 421
31.1.2013 20:52:27   
Žabinčica
Ne vem, jaz sem dobila občutek neke prizadetosti povezane s to temo. Lahko pa da se motim. Tako se mi je pač zdelo, ker marsikomu danes ni lahko in bi mi bilo škoda da bi se tu nekak pokregale...

Luštno pa itak ni nikomur, ki ne dela (no, vsaj jaz ne poznam takšnih). In ja, menim da je prav da se koristijo zadeve kot otr. dodatki in druge stvari, ki posameznikom pač pripadajo. Ampak ne menim, da je prav da se goljufa. Pa to ni letelo na nikogar tukaj-da ne bo pomote.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 422
31.1.2013 21:11:34   
mamica deklicam

mamica deklicam - v kolikor si se počutila ogroženo od vsebine mojega mail-a, vezanega na OD, se ti iskreno opravičujem. Vsekakor ne mečem vseh brezposelnih mamic v isti koš, in žal mi je, da si tako razumela moj post. Mislim, da se tiste, ki imamo otroke v vrtcih še predobro zavedamo, katerim brezposelnim mamicam je bil namenjen ta mail. Srčno pa upam, da takšnih ni na našem forumu.
Pa srečno pri belini!

Ti dolgujem opravičilo. Ker sem že tako dolgo doma, sem sama sebi odveč in me včasih kakšna stvar spravi čez rob, potem se pa zderem na nekoga, ki ni nič kriv. V tistem trenutku, ko sem zlivala svoj gnev skozi tipkovnico, nisem pomislila, da na drugi strani je nekdo, ki ga pa bo to prizadelo.

Ni to neposredno na tebe letelo. Vem kako je ko dobiš veliko položnico za vrtec. Midva sva začela kar z 40% in to je bil nama velik denar glede na plače. In kakor pravi ta*mala, da moraš delati še nekaj zraven, da sploh normalno prideš čez mesec.

Tudi sama upam, da te nisem odgnala z naše teme in se boš še oglašala.

Neposredna povezava do sporočila: 423
1.2.2013 9:10:08   
mamica deklicam
no jaz sem lulala na zadnji test doma. Itak nisem več zdržala. In pokazal je - user posted image , tako da še sedaj ne vem, pri čem sem.

Kem tečkeuser posted image še vedno ni, kakšnih znakov, da prihaja pa tudi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
1.2.2013 14:04:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

ime fantka
pia86

Katero ime za fantka vam je najbolj všeč?

Erik (20%)

Jan (22%)

Anže (26%)

Luka (33%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!