|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.1.2013 14:52:33   
mamica deklicam
za pusta bom pri nas
- mlajša bo miška
- večja pa indijanka

ja nam revežem obračunajo vse, ker ne znamo goljufati in skrivati. še dobro, da sem imela v tetu 2012 tako niske prihodke, da se ne bo poznalo in upam, da ne bomo šli razred višje. Tačas pa tudi upam, da nas bo že 5user posted image , ter se bo vse bolj porazdelilo. user posted image user posted image

Imam še eno leto časa, sedjle čakam, kam me bodo uvrstili, ker sem vložila v ponedeljek za spremembo. Ni več nadomestila iz zavoda in me prav zanima, po kakšnem ključu bodo obračunali. Saj vem, da gledajo samo njegove dohodke, a še vedno me firbec daje.

Sem pa glede hujšanja sama že malo pridna. Imam na mizi veliko skodelico zelenega čaja in kozarec vodeuser posted image , domači bezgov sirup je šel v shrambo, da ga ne gledam, ker meni je tako všeč.

Ali katera pozna kakšnega zobozdravnika, ki še sprejema paciente ali pa nima tako grozno dolge čakalne dobe?

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.1.2013 15:37:41   
mladika

mladika - user posted image   Sem šla po spletu brskat, kaj sploh je endometrioza. Kolikor sem prebrala, gre za razraščanje materničnega tkiva izven maternice in povzroča ciste različnih velikosti in tudi različnih barv. Posledica so močni  maternični krči, neplodnost, predvsem množični izrastki lahko privedejo do pravih bolezni. Obstaja kar nekaj teorij, zakaj do tega bolezenskega  stanja  pride, zdravila menda ni.
Vglavnem šokirana ob dejstvu, da je to najpogostejša  ženska  bolezen  v rodni dobi. Pa jaz o tem ne vedela nič. user posted image

Sliši se dokaj resna zadeva. Kako ste pri tebi reševali, saj praviš,  da se ti je endometrioza ponovila?

Hej!
Najprej HVALA punce za vse objemčke in pike poke,bodo prav prišle.Vglavnem danes sem se naročila na preglede in jih imam zdej v kratkem.Upam,da nisem ktiro prestrašla s svojo diagnozo,ampak je tut sama nisem poznala do 22 leta dokler mi je niso z UZ-jem odkril.Sprva je biu šok,pol so pa rekli da bodo operirali in da bo več šans za zanositev.No in pol sem mal po googlala kaj me sploh čaka in je sledil še en šok ko sem ugotovila,da se zadevca ponavlja. In se je res.Ampak zdej sem se nekako sprijaznila s to boleznijo,sicer je kakovost življenja bol slaba,ker te dobesedno cel ciklus spremlajo neki krči,pa bolečine,sam jst sem se jih že kar navadila.Zdej v ta drugo se bova pa kar na IVF prijavila po operaciji,ker kakor grdo se mogoče sliši meni lahko samo nosečnost pomaga,da ciste v celoti izginejo oz. vsaj malo omili vso zadevo.

< Sporočilo je popravil mladika -- 24.1.2013 15:38:17 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.1.2013 16:55:40   
bybyka_1987
moja dva bosta za pusta:
hci:indijanka
sin:ninja user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.1.2013 18:01:30   
Anonimen
oj punce

Dovolite da se vam tudi jaz pridružim. Zaenkrat bi ostala še anonimnaXuser posted image
drugače pa sem na rr sodelavala kar precej časa pred leti. No ja bila sem praktično zasvojenauser posted image user posted image

Berem tole vašo skupinico že nekaj časa samo nekako pri vseh obveznosti ni prav veliko časa.user posted image poležavanja , do računalnika pa tako in tako sploh več ne pridem. Ga prej tamali okupirajouser posted image

Drugače pa sem mamica trem fantom...no ja res so že fantje eden že v srednji šoli....želja po še eni kepici pa je na obeh straneh.

Danes je dan ko naj bi prišla user posted image pa je ni. Špika me tako da me res močno boli, pa ne jamram za vsako figico.
Nardila sem test pa je negativenuser posted image user posted image .
Komej čakam da prideuser posted image , naj se zlije in potlej gremo v nove boje. Tokrat v šesti cikel user posted image

Kaj več pa zvečer, če mi uspe priti do računalnika. Šibam po tamalega ker je na verouku.

Pozdravčke vsem borkamuser posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
24.1.2013 18:14:10   
bybyka_1987
Anonimna dobrodouser posted image user posted image sla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.1.2013 19:08:31   
Žabinčica
O polje za odgovor...super user posted image .

Imam malo časa za sebe, mož je z otrokoma v knjižnici, samo bodo verjetno vsak čas nazaj, ker se itak zdaj zapre.

Pust; tamala bo žabica, taveliki pa gasilec, kot si je želel. Družinske maske so meni super, prav lepo mi jih je videt, samo se mi letos ne ukvarja s tem...mogoče naslednjo sezono.

Tukaj je kar konkretno nasnežilo, sem prav vesela-ne vem letošnjo zima mi je tak super, kot že dolgo ne, prav srečna sem ko vidim sneg. Mamica deklicam boš spet morala kidat ali ga pri vas ni?

Anonimnax dobrodošla...upam da ne pomešam vseh anonimnih, vedno več vas je user posted image . Ti imaš tudi že tri, super res. Koliko so pa stari? Vas res občudujem, da se še za 4. odločate.

Sem vas še hotela vprašat-ali katera jemlje oz. bo jemala kakšne vitamine, pa folno kislino kot pripravo na nosečnost in kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 331
24.1.2013 19:37:43   
bybyka_1987
Jaz sem prve 3kroge elevit,zdaj pa ne wec!bm pa takoj nazaj zacela kak zagledam +

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.1.2013 20:57:13   
SweetNovember
Hejla punce :)
nekaj dni nisem pisala, pa vas komaj dohajam :)

michelle- z veseljem sem delila svoje novo znanje:)

Se že veselim sobote, ko imamo spet tečaj, škoda, da že zadnjič.:)

..nama ta mesec tudi ni uspelo "pridelat" +, tako da bo februarja akcija na polno user posted image

Žabinčica in michelle, ja, novo leto naj nam vsem prinese pluske :) in vsega drugega, kar si želimo. Optimizem in trdna volja veljata.:)
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 333
25.1.2013 7:17:08   
morskazvezdica
Dobro jutro punce.

Sem z jutri naredila CB pa je bil - user posted image sicer mogoče sem ga naredila prezgodaj(danes je 21.dan ciklusa,vendar ko sem jedla še tabletke sem zmeraj dobila M šele 24.ali 25.dan...) Januar je bil prvi mesec brez tabletk in verjetno bo neurejen ciklus...čeprav po tihem upam še zmeraj na + user posted image
Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 334
25.1.2013 9:05:35   
mamica deklicam
ZA VSE TISTE, KI SE ZANIMATE ZA MOJE KIDANJE:pri nas ga je za 2cm. Je včeraj kar cel dan padal, a ga je sprot pobiralo. Potem je grozno pihalo (moram najti psu posodouser posted image , mu jo je odpihnilo), tako da ga je razpihalo. Kar je pa ponoči še padal, se je prijel na podlago, ker je bilo prej mokro. NE in ne bom kidalauser posted image

Saj vem, da se samo hecate. Veste zakaj se mi zdi naumno, da jaz kidal. Moj je lani kupil frezo, ker jo potrebuje za službo. Potem v okviru službe spluži okoli dveh blokov. Ko pa pride zvečer domov, se mu ne da še pri nas. In če nočem, da je drsalnica, moram potem kar sama. Ampak je zastonj telovadba in še na svežemu zraku sem. user posted image

FOLNA in VITAMINI
od ovulacije naprej jemljem Tifol od Krke. Ko ba po kakšen test se me usmilil in bo pokazal user posted image , bom takoj prešaltala na Elevit. Da bi ga jemala cel mesec, mi je predrag. Ko smo bili pred časom vsi bolani, sem vsak dan vzela po eno šumečo tableto vitaminov. Tako da to prakticiram sem in tja, ko se spomnim.

Danes imam pa jaz praznik. MOj možek je odpeljal obe hčeri. Tamala je šla k babici. In mami je malo prosta. Moram posortirati vse papirje, a za to moraš imeti mir. Pomiti moram seveda tudi dnevno po tleh. Včeraj sem kuhinjo, a kaj ko mi je bila takoj zraven in je seveda hodila po mokrem user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
25.1.2013 9:28:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 336
25.1.2013 9:56:13   
bybyka_1987
femibion je :) jaz studiram da vzemala kombinirano en mesec te drug elevit..cena je pa tko ista :)

Neposredna povezava do sporočila: 337
25.1.2013 9:58:49   
morskazvezdica
Hojhoj

Jemala sem tabletke yasminnele približno leto pa 3mesce.Baje te tabletke niso tok "močne".Sem v lekarni vprašala že nekaj časa nazaj pa je rekla da so bolj blage...včeraj sem kupila Tifol tablete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
   [Brisano sporočilo]
25.1.2013 10:00:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 339
   [Brisano sporočilo]
25.1.2013 10:08:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 340
25.1.2013 10:14:34   
bybyka_1987
ja omega mascobe a ka so vsebuje...imas 2 z omega in brez...pa se nekaj je sam se ne spolnem....

Neposredna povezava do sporočila: 341
   [Brisano sporočilo]
25.1.2013 10:15:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
25.1.2013 10:22:30   
darhaha84
Dobro jutro,
No potem se niste preveč nakidaleuser posted image Mi smo doma imeli zjutraj tudi cca.3 cm snega.
Jaz sem pa danes čist zaspana – E. je celo noč kašljal in noska ima zamašenega, tako da je vstal že ob 4:45 in prišel k meni in začel mami `tani user posted image tako da sva kar takrat vstala in je cel čas ko sem se rihtala zraven stal in gledal, potem sva mogla še njega zrihtat in dat inhalacije in pucat noska s fiziološko (to zimo je popil te fiziološke že tok, da po moje mu ni več problem v morju pod vodo plavat- samo mu to s kombinacijo z inhalacijo ful pomaga in moram potrkat da od julija ni bil še nič resno bolan – na antibiotiku ali vročina). Potem je šel zbudit še očija, ki je res pravi zaspanec user posted image In je bil v vrtcu že ob 6:34, no ponavadi je ene 10min kasneje…
Danes imamo pa še z vrtcem nočno sankanje – upam, da bo zdržal user posted image Bomo, videli kakšen bo ko ga pridem iskat… 
mamica deklicam – uživaj v teh redkih trenutkih, ki hitro minejo. Samo moram pa reči, da jaz malega kar hitro začnem pogrešat, če mi ne skače pod nogam – je pa res da z njim zelooooo malo lahko naredim, ker on bi skoz »pomagal«. Mah, saj tako hitro rastejo, da bom kmalu ga prosila, če bi bil kaj pri meni in se stisnil k meni. Meni je to tako fajn, ko je zdaj postal tak crkljivček – kot novorojenček je bil veliko v bolnici in nisva imela prvega stika in je skoraj eno leto potreboval da je postal tak, ker prej sploh ni hotel biti po rokah – ene bi rekle da sem lahko vesela, vendar sem kar pogrešala to user posted image Drugače pa jaz ponavadi pomivam ko gre E.spat zvečer/ponoči – ker mi je še kako znana tvoja variata
Folno bom jaz začela ko bom zagledala +… V prvo smo se matrali 2 leti – ker sem prej jemala 8 let KT in sem potrebovala  9mes. da sem dobila svojo M, in še pol ni ratalo, tako da sem bila naročena v sep. v nep.ambulanto, no samo nama je na dopustu uspelo pridelati +. Zdaj pa upam, da bo kaj prej, glede na to da ne jemljem KT.
Morskazvezdica user posted image – se pridružujem mnenju michelle1 oz. jaz bi na tvojem mestu počakala VSAJ 1 svojo m.
Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
25.1.2013 10:31:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 344
25.1.2013 11:06:11   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
ZA VSE TISTE, KI SE ZANIMATE ZA MOJE KIDANJE:pri nas ga je za 2cm. Je včeraj kar cel dan padal, a ga je sprot pobiralo. Potem je grozno pihalo (moram najti psu posodouser posted image , mu jo je odpihnilo), tako da ga je razpihalo. Kar je pa ponoči še padal, se je prijel na podlago, ker je bilo prej mokro. NE in ne bom kidalauser posted image
Saj vem, da se samo hecate. Veste zakaj se mi zdi naumno, da jaz kidal. Moj je lani kupil frezo, ker jo potrebuje za službo. Potem v okviru službe spluži okoli dveh blokov. Ko pa pride zvečer domov, se mu ne da še pri nas. In če nočem, da je drsalnica, moram potem kar sama. Ampak je zastonj telovadba in še na svežemu zraku sem. user posted image

user posted image Oprosti, oprosti user posted image . Saj ti pravim, jaz te v bistvu občudujem. sicer pa uživaj v današnjem prostem dnevu.

Morskazvezdica user posted image še od mene. Meni se sicer tudi zdi fajn malo počakat po KT.

Mi smo spet vsi doma, po včerajšnjem večernem skakanju je sin pridelal eno konkretno buško na čelu, pa sem ga raje doma obdržala da vidim kako bo kaj danes. Pa je vse vredu.

Sem pa jaz mislila tudi s tifolom spomladi začet, potem ko bo enkrat +, pa tudi ene ki sem že pri sinu jemala, ki imajo kapsule z vitamini in minerali in še eno dodatno z omega 3 maščobo, samo niso bile femibion-se ne spomnim več točno kako se imenujejo.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.1.2013 11:49:01   
morskazvezdica
Hvala vsem za podporouser posted image upam da saj M potem hitro pride.
Ali si katera že kaj ogleduje po baby centru,pikapolonici itd.?user posted image
Par dni nazaj sem šla malo pogledat v Pikapolonico stvari in sem čist not padla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
25.1.2013 13:36:24   
darhaha84
michelle1 - Ja rojen je bil en mesec prezgodaj na najlepši dan v letu (materinski dan) s CR, ker je moje telo njega zaznalo kot tujek, ker je imel napako na želodčku (ne da bi vedela, ker ni na nobenem testu tega pokazalo) in se mi je kri začela zastrupljat – posledično njemu, meni je šlo že na jetra…
Ko se je E. rodil je bilo vse ok razen malenkost težje je dihal ker je bil rojen 1 mesec prezgodaj in je moral na intenzivno v toplo posteljico. No, moja mora se pa je začela dva dni po rojstvu, ko so ugotovili da je mojemu sončku počil želodec in mora nujno na operacijo. Tako je bil v nedeljo popoldne operiran in so mu odstranili 1/3 želodčka, ker ni imel mišice in mu je želodec počil, drugi del je bil pa tudi zelo slab in niso vedeli če bo zdržal ali po potrebno odsranit še to in po enemu tednu se je začela rana opirati in je moral ponovno na operacijo - ta je bila bolj uspešna (ni ga bilo potrebno ostranit) in potem mu je počasi (ampak res počasi) šlo na bolje. vmes je staknil še 2 bakterije da je bilo zdravljenje še bolj počasno... Tako, da je po 5ih tednih prišel domov.
Zdaj je moj borec super in lahko je vse in to zelo rad.user posted image
Zakaj je do tega prišlo, mi ne zna noben povedat (ena žila v razvoju ni prekrvavila ta del želodčka-razvojna napaka), zato pa pravijo zdravniki, da je zeloooo malo možnosti da se to ponovi. Vendar ko greš enkrat čez to strah ostane
Zato sva z možem oklevala še po enem otročkom, ker me je strah vsega in vem da ta nosečnost ne bo tako brezskrbna. Moram pa reči, da sem delala čisto celo nosečnost – niti en dan bolniške nisem imela, tako da počutila sem se do zadnjega ok. Rodila sem pa ko sem bila še na dopustu.
Morskazvezdica – jaz sem itak nora na te stvari in to gledam že 10 let, sploh te male cujice, čeveljčke ali pa vozičke. Moj kar živčen rata, če kje z mano hodi (ker pregledam vse kaj imajo za doječke, punčke (kolegica ima hčerkico in če mi je kaj punčkastega ful všeč kar njej kupim in pravim da mi bo pa nazaj dala ko bom imela punčko) in za malega). Malega pa tudi ne morem več s seboj vzeti ker ni v vozičku, in se mi skriva – tako da pogledam samo tisto kar je nujno. Jaz sem šla v torek v nabavo za malega – za drugo leto (no vrjetno bo že jeseni začel nosit), pa sem tok prinesla domov, da mi je mož rekel, če imam še je kakega otročka skritega da tok rabim (za račune sploh ni vprašaluser posted image ). Če so pa same lepe stvari ki se jim težko uprem…user posted image
anonimnaX – dobrodošla in čestitke za tako odločitev. Zdaj bi pa morala biti punčka – joj, bi bila scrkljana in zaščitena s strani bratcevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
25.1.2013 13:47:00   
morskazvezdica
darhaha84 na srečo moj dragi veselo z mano ogleduje stvari,ker je bil res srečen ko sem mu povedala da bi rada imela enga otročka z njim user posted image danes greva še malo v shopping pa bova ziher zavila še v kakšen baby center mal pogledat user posted image sva že malo razmišljala kaj bi kupila,kaj bi si pa lahko sposodila od prijateljev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
25.1.2013 14:33:23   
Žabinčica
Darhaha ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , čeprav je to že daleč za vami. Tvoj sinček je res veliki borec. Včasih življenje postavlja pred nas tako težke izzive....ampak glavno da je zdaj s sinkom vse vredu, da je zdrav in da je to poglavje za vami.
Za naslednjo nosečnost in po porodu pa ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image , čeprav bo tokrat vse potekalo kot mora in boš sigurno lahko uživala v materinstvu brez takšnih skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 349
   [Brisano sporočilo]
25.1.2013 15:21:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kaznovanje otrok
пеперутка16

Ali podpirate kaznovanje otrok do sedmega leta starosti ali ste bolj za:

telesno kaznovanje (0%)

brez risank (21%)

pogovor (79%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!