|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.1.2013 14:37:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darhaha84)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Bodoče nosečke
23.1.2013 15:47:05   
Žabinčica
Darhaha84 hvala za obsežen odgovor. Kuba? Super, sem na njo slišala same pohvale in očitno je bilo vama tudi zelo všeč,če bi se še vračala. Mogoče bi se pa dala dobit kakšna "ugodna" varianta za vas 3.
Čeprav meni je za maladva trenutno to predolga pot+itak trenutno pri nas sploh ni financ za kaj takega na žalost. Bi pa tudi enkrat tja šla če bo prilika, čeprav ni med mojim top destinacijami. Mene vleče ful v Maroko, Indijo, na Škotsko, Rusijo, Šrilanko, pa kake otočke,...,ah ja...zaenkrat samo želje.

Sva pa s tamalima že jeseni bila na letalu-let nekaj manj kot 2 uri in mislim da je to kar maximum, ki ga trenutno zdržita. Uspela sva ju nekak zamotit samo bolj dolgo ne vem če bi nama uspelo. Sta pa res bila super pridna tudi potem tam in sta se izkazala za potovanju prijazna otrokauser posted image . Čeprav ja, si ne moreš toliko ogledat kot bi si sam. Mi je pa Zakintos zelo zanimiv, tako da hvala za predlog.

Neposredna povezava do sporočila: 302
23.1.2013 16:50:46   
mladika
Ojla punce!!
Prvo svaka čast,res ste se razpisale,komi vam sledimuser posted image
No jst sem bla učiri na UZ-ju v Ljubljani v stari porodnišnici in je pokazal da se je endometrioza vrnila.Me je poslala še na UZ črevesja in na UZ ledvic,da ugotovijo če se je razširla še na druge organe.Tako da me jutri čaka skakanje po doktorjih,da se naročim povsod kamor sem poslana.
Sem pa uspela danes pridit do svetovalke in se nisve nič pametnga zmenle.Je rekla da če v 2 mescih nav nič s službo naj pridem na ene delavnice k njimuser posted image .
Kar se pa dopustov tiče,sva bla že v Zadru (super fajn je blo),pol sva šla na medene tedne v Grčijo-Zakintos (ful ful dobr z all inclusive vrjanto,sva ful uživala),pol sva bla na Pagu (sva se največ kopala v Gajacu,ker je blo velik sence) in nazdnje lani sva bla na Krku (super lokacija s super čisto vodo).Kam bova šla pa letos,boma pa še videla kako bo na stvari in na financah.
Tolko od mene...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
23.1.2013 20:13:52   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

ta*mala - OK, tole je čisto neumestna izjava z njegove strani. Si zasluži eno pošteno kepo. user posted image  Pa kakšen izgovor je to, ko pravi, da danes ni treba user posted image , ker sta že včeraj. Saj včeraj je tudi jedel, a danes potemtakem ne bo?  user posted image

ja vem jauser posted image sj to pove tko z nasmehom na obrazu... valda sej ni še tok star, da neb mogu seksat... to pa tud zastopm, da včasih je zjeban... da bi pa neki na silo mi pa ni... zato ker morva, no... zato ker je luštnuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.1.2013 20:23:10   
ta*mala
Punce, če greste na pag... apart hotel frane... mi smo mel sobo, not je kopalnica, tud hladilnik, velk blakon... do morja je sam čez dvorišče... tud senčka se najde, če deci hmal ustanejo in se zasidrajo na plaži... mel smo ležalnike in marele, jih je lastnik rental zastonj... pa polpenzion... otroci do treh ali clo štirih let majo zastonj, tud hrano. Mi smo mel lani samopostrežni zajtrk in večerjo. Letos gremo spet, samo bomo menjali in bomo imeli zajtrk + kosilo... pa tud cena je ugodna. Sred sezone dobrih 500 eur za oba...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 305
23.1.2013 20:55:17   
Žabinčica
Mladika user posted image . Žal mi je da se je zadeva ponovila. Upam da to čim prej in tokrat dokončno rešite.

Boste videle punce leto 2013 bo lepo leto in nam bo vsem naklonjeno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
24.1.2013 7:38:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 307
24.1.2013 7:45:31   
bybyka_1987
Jutro
No danes user posted image pa je prisel un vcerajsnji testek zamanouser posted image
Potem pa se mije se sanjalda sem skos - lulala!
Kar grdo boli!In td ce je moznost da smprehitr lulala,ne wrjamem!
Pri sinu sem O 14.dan ciklusa pami je test pokazal + ze 5dni pred M!
Tako da bo vrjetn kar drzal vcerajsnji - :'(:'(

Neposredna povezava do sporočila: 308
24.1.2013 8:02:27   
darhaha84
Dobro jutro – smo že na položaju.
Žabinčica – ja Kuba je bila fino (imajo ful dobre koktajle (mojega zelo privlači mojito), likerje, sveže sadje, nasploh njami…) pa takrat sva bila sama in sva 3 tedne okrog hodila, zdaj če bi šla z malim pa bi bili bolj v Varaderu na plaži in kak kratek izlet – vendar je preeeedaleč user posted image Drugače pa mene mikajo destilacije, kjer še nisem bila da kaj novega vidim. Samo to pride v poštev, ko bodo otroci večji da bomo lahko šli z nahrbtniki. Maroko nama je bil všeč – vendar tja ne bi šla več – prišel, videl, šel. Škotska je tudi med mojimi top destilacijami, potem še Španija, Vietnam, Tajska, Kitajska, Dom.republika mož bi šel pa v Avstralijo in N.Zelandijo (samo to pa je finančni zalogaj in še takooo daleč je). Meni je bil že Bali čist predaleč (zame-kaj šele za otroke) – povsod kjer je sonce in vročina bi bila. Samo to bo enkrat tekom življenja prišlo, če bomo seveda imeli službe. user posted image
Zdaj bomo kar kje v bližini se potepali dokler so otroci mali in še pripravljamo se renovirati hišo tako da bomo najprej to uredili, potem pa še kaj drugega – to bo še cel žur – ker se bo potrebno izselit in začet, pa mi nič ne diši. user posted image user posted image Sva se ravno včeraj o tem pogovarjala, če bi se letos lotila tega da bi bilo narejeno preden bi bil dojenček, pa ne vem če bi šla v to… Vse spraznit, se izseliti in začet razbijati…- jao…bo že…user posted image
Mal sem zabluzila…
Če je pa tako, bi pa res verjetno poleti šli na Pag… Hvala za info user posted image
Mladika - user posted image user posted image , nekaj sem že slišala o tem vendar ne poznam dobro te bolezni. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image , in ti želim da se danes na pregledu vse dobro izteče….
ta*mala – tej moški so tako nepredvidljivi, moj bi pa vsak dan, mah večkrat na dan – samo sem pa jaz tista ki sem utrujena – to se mi dogaja odkar imava malega navihančka in sem se vrnila v službo, ker ko pridemo domov pojemo, gremo ven, se igramo… potem ko gre E.spat pa malo pospravim, grem na telovadbo (2-3x na teden /ne vsak dan), kaj skuham za naslednji dan in ponavadi ne grem spat pred 23:30, zjutraj pa vstanem 5:15, tako da sem konec tedna čisto fertik. user posted image
Bybyka_1987 - user posted image user posted image
Lep dan in se kaj oglasim ko bom imela čas – zdaj pa veselo na delo

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.1.2013 8:16:44   
bybyka_1987
Uf prenova hise to td naju caka pomladi,ubistwu bo treba vse porihtat kr je stara hisa,in tudi selitev potem iz stanowanja,tk da letos ne bo kakih dolgih pocitnc kr bo dopusta premalo!bomo pa sli vikend varjante zju3 dol in vecer nazaj!
Smo bili letos td tako weckrat v umagu oz nekaj km naprej!cenown ugodn,voznja se ni tako dolga!
Cenovn nekak ista varjanta k pa terme sam vstopnce za celo druzino!
Pa se morje je ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 310
24.1.2013 8:22:59   
mamica deklicam
dobro jutro.

Me en dan ni gor in vas ne dohajam več. Dobrodošlica vsem novim, mislim da sta dve.

Jaz imam v vrtcu samo starejšo hčerko. Sem lani dobila mesto tudi za mlajšo, a ker sem ravno takrat zvedela, da bom ostala brez službe, sem mesto odpovedala. Naša občina da za otroka, če ga do tretjega leta nimaš v vrtcu vsak mesec 100 eurov. Sva preračunala, da ta denar in otroški mi skoraj pokrije mesečno kredit za hišo, zato sva se s težkim srcem odločila, da ostane doma. Sedaj močno upam, da bo letos sprejeta. Ker nismo niti na čakalni listi zaradi odpovedi in dobimo točke samo za stalno bivališče in ker je že en otrok v vrtcu. Navijam tudi za to, da bo nov zasebni vrtec pri nas dobil koncesijo. Ta naj bi imel 9 skupin za I starostno skupino in potem ne bo problema z vpisom.

Naj vam še povem, da dokler dobivaš denar od zavoda za brezposelnost, ti nič ne spremenijo otroškega dodatka in znižajo vrtca. Tako, da je bila po preračunavanjih to najboljša stvar. Itak bi mi jo pazile babice, če bi jaz dobila službo.

Neposredna povezava do sporočila: 311
24.1.2013 8:29:54   
bybyka_1987
Joj mladika sm mal precekirala twojo duser posted image iagnozo,drzim pesti dabo vse se dobr izslo

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.1.2013 8:44:38   
Žabinčica
Dobro jutro user posted image .

Bybyka počakaj do nedelje, boš videla kako bo tisti dan ko bi morala m. prit.

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84
Žabinčica – ja Kuba je bila fino (imajo ful dobre koktajle (mojega zelo privlači mojito), likerje, sveže sadje, nasploh njami…) pa takrat sva bila sama in sva 3 tedne okrog hodila, zdaj če bi šla z malim pa bi bili bolj v Varaderu na plaži in kak kratek izlet – vendar je preeeedaleč user posted image Drugače pa mene mikajo destilacije, kjer še nisem bila da kaj novega vidim. Samo to pride v poštev, ko bodo otroci večji da bomo lahko šli z nahrbtniki. Maroko nama je bil všeč – vendar tja ne bi šla več – prišel, videl, šel. Škotska je tudi med mojimi top destilacijami, potem še Španija, Vietnam, Tajska, Kitajska, Dom.republika mož bi šel pa v Avstralijo in N.Zelandijo (samo to pa je finančni zalogaj in še takooo daleč je). Meni je bil že Bali čist predaleč (zame-kaj šele za otroke) – povsod kjer je sonce in vročina bi bila. Samo to bo enkrat tekom življenja prišlo, če bomo seveda imeli službe. user posted image

Dominikansko sva midva že rezervirala, pa sem potem izvedela za prvo nosečnost in sva se odločila da ne greva. Sva se načakala na tega prvega user posted image , pa nisva hotela nič reskirat. Sicer mi je zdaj malo žal, ampak OK, takrat se nama je pač zdelo tako boljše. Najino najdaljše potovanje zaenkrat je bilo por. potovanje na Sejšele. Pot mi ni predstavljala težav, samo z enoletnico ne bi šla tako daleč, tudi če bi imela fin. pogoje. So pa kakšne back-pack variante zelo hitro možne če mene vprašaš, samo pač malo bolj na easy kot če bi šel sam, kakšna Škotska komot po mojem mnenju. Let ni predolg, tam pa potem prilagodiš tempo. Ja za nas je tudi trenutno bolj Evropa aktualna. Ma, potovanja so itak moja strast...samo mi je žal,da nisem študija bolj izkoristila v ta namen, ko sem imela in denar in čas. Takratni partner ni bil ravno navdušen nad tem, jaz sem pa bila dovolj nora da sem ga poslušala....kaj češ... Zdaj pa bomo morali počakat na boljše finance in da otroci malo odrastejo...

Mamica deklicam to je pa lepo da dobiš kaj od občine za to da je mala doma...pri nas pa nič od nič....user posted image

Tukaj je začel padat dež, pa ravno sem mislila it s tamalo ven...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 24.1.2013 8:55:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
24.1.2013 8:56:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 314
24.1.2013 9:10:57   
ta*mala
Vse bote neki rihtaleuser posted image Pri naju je pa to že mimouser posted image Zdej je eno leto pa pol, kar sva v čist svojem stanovanju... No, RABIM ŠE banjo pa pomivalca... ostalo je pa zrihtano...

Jaz sem danes na kazni... včeraj sem od same hude žalosti požrla celo polnozrnato pico... pol pa še spat nisem mogla k sm bla tok nažrta. Dans bo za kazen samo sadje in zelenjava.

Pa torto pečem lih kar... h sreč me ne gane, pa še razrezal jo bojo jutri k bom daaaaaleč od domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
   [Brisano sporočilo]
24.1.2013 9:30:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
24.1.2013 9:41:58   
mamica deklicam
žabinčica: se strinjam, da je super, če kaj dobiš od občine. Mene nekaj drugega skrbi. Ali bo to kje zabeleženo? Ko dobiš odločbo za otroškega in vrtec, je že vse notri, samo še gat nam niso obračunaliuser posted image
Začela sem dobivat 2012 in to leto decembra se bodo upoštevali dohodki iz leta 2012. In če bo notri, bomo ziher šli vrtec gor in otroškega dol po lestvici. Potem pa to ne bo tako fajn.

ta*mala jaz se trenutno psihično pripravljam, da v ponedeljek začnem s 90 dnevno. To pomeni, da bom do takrat že poskušala začeti malo ločevati, poleg tega moram pod mus ukiniti sladkarije. Najbolj,da sem celo leto noseča. Če verjamete ali ne v obeh nosečnostih nisem prenašala sladkarijuser posted image in se nisem praktično nič zredila. Ja ko bi to trajalo, lahko pa samo sanjamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
24.1.2013 9:48:03   
ta*mala
Ja, navem no, če jo tok obožujem... sj sm jo sam 2x jedla... pa nehi mi govorit, da je isto, vsaj mislem si lahko da sem bolj pridna! sj gor je bla sam čebula pa light sir... že tko mam slabo vest k sm se tooooooook nažrla. Sej bom sama sebe kaznovala, ne rabš mi slabe vesti vzbudjat, k jo mam že tko dost.

mamica deklicam, sj bo šlo... js pa sploh ne pogrešam sladkarij, še kadar so dovoljene ponavad ne jem sladko... itak pa če ti cukr pade tok, da je sila poješ kak košček suhega sadja pa je kul...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   [Brisano sporočilo]
24.1.2013 10:00:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
24.1.2013 11:32:10   
Žabinčica
Pri nas pa je dež postal sneg user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
24.1.2013 11:54:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 321
24.1.2013 12:24:09   
bybyka_1987
Žabinčica ja u ponedeljek je dan za M user posted image user posted image

pri nas je tudi iz dezja sneg

Neposredna povezava do sporočila: 322
24.1.2013 12:50:45   
Žabinčica
Pri nas pa zdaj padajo takšne lepe velikanske snežinke. Bo danes kar spet peš pot v vrtec in malo zmiske lepote.

Ko vas berem kako se pridno držite diet, super ste res...jaz ne vem če mine dan brez sladkega, potem pa zgubi kakšen kg user posted image . Tako da nič slabe vesti, če se tu in tam pregrešite.

Neposredna povezava do sporočila: 323
   [Brisano sporočilo]
24.1.2013 13:46:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 324
24.1.2013 14:43:34   
darhaha84
A res sneži – tukaj je zjutraj nekaj naletaval sneg zdaj pa že cel dan nič
Joj, ne mi govoriti o sladkem – jaz ga nekaj časa ne jem potem pa dobesedno dobim napad. Včeraj je imela moja sestrica roj.dan in je naredila tiramisu – njami, sem se komaj uprla da sem ga pojedla en košček. Danes mi pa cel dan diši sladko… kar pri meni ni dobro, ker je sodelavka nora na čokolado in jo ima vedno na mizi pri mojem računalniku in se ji komaj upiram. No, še malo pa bo. Drugače sem pa jaz kar že dobrih 10let na dieti oz. sem takrat shujšala zdaj pa pazim kaj jem, da vzdržujem to težo (itak da so kaki prekrški vmes).
Jaz sem glavnino naredila, še malo pa grem po mojega pikca v vrtecuser posted image
mamica deklicam - jaz mislim, da bodo to kar upoštevali, ker kot si že sama ugotovila dajo čisto vse notri – na žalost. Eni ko pa tako kradejo jim pa nič ne naredijo – takle mamo. user posted image Vendar vseeno upam, da se tako izteče kot bi želela. Jaz tudi med nosečnostjo nisem mogla videt sladkarij razen čokolinota – tega sem pa pojedla ogromno in še jogurte. Nasploh so mi pasali mlečni izdelki in sadje. user posted image
Ali se že kaj pripravljate na pusta? E.bo verjetno medvedek, jaz pa še ne vem kaj bom (na koncu bom verjetno strašilo-žakelj, lasulja, kapa). Moram še malo ideje dobit za eno družinsko masko – mogoče žogica marogica – E.žogica, midva pa dedek in babica – bomo videliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!