darhaha84
|
Dobro jutro – smo že na položaju. Žabinčica – ja Kuba je bila fino (imajo ful dobre koktajle (mojega zelo privlači mojito), likerje, sveže sadje, nasploh njami…) pa takrat sva bila sama in sva 3 tedne okrog hodila, zdaj če bi šla z malim pa bi bili bolj v Varaderu na plaži in kak kratek izlet – vendar je preeeedaleč Drugače pa mene mikajo destilacije, kjer še nisem bila da kaj novega vidim. Samo to pride v poštev, ko bodo otroci večji da bomo lahko šli z nahrbtniki. Maroko nama je bil všeč – vendar tja ne bi šla več – prišel, videl, šel. Škotska je tudi med mojimi top destilacijami, potem še Španija, Vietnam, Tajska, Kitajska, Dom.republika mož bi šel pa v Avstralijo in N.Zelandijo (samo to pa je finančni zalogaj in še takooo daleč je). Meni je bil že Bali čist predaleč (zame-kaj šele za otroke) – povsod kjer je sonce in vročina bi bila. Samo to bo enkrat tekom življenja prišlo, če bomo seveda imeli službe. Zdaj bomo kar kje v bližini se potepali dokler so otroci mali in še pripravljamo se renovirati hišo tako da bomo najprej to uredili, potem pa še kaj drugega – to bo še cel žur – ker se bo potrebno izselit in začet, pa mi nič ne diši. Sva se ravno včeraj o tem pogovarjala, če bi se letos lotila tega da bi bilo narejeno preden bi bil dojenček, pa ne vem če bi šla v to… Vse spraznit, se izseliti in začet razbijati…- jao…bo že… Mal sem zabluzila… Če je pa tako, bi pa res verjetno poleti šli na Pag… Hvala za info Mladika - , nekaj sem že slišala o tem vendar ne poznam dobro te bolezni. Pošiljam ti , in ti želim da se danes na pregledu vse dobro izteče…. ta*mala – tej moški so tako nepredvidljivi, moj bi pa vsak dan, mah večkrat na dan – samo sem pa jaz tista ki sem utrujena – to se mi dogaja odkar imava malega navihančka in sem se vrnila v službo, ker ko pridemo domov pojemo, gremo ven, se igramo… potem ko gre E.spat pa malo pospravim, grem na telovadbo (2-3x na teden /ne vsak dan), kaj skuham za naslednji dan in ponavadi ne grem spat pred 23:30, zjutraj pa vstanem 5:15, tako da sem konec tedna čisto fertik. Bybyka_1987 - Lep dan in se kaj oglasim ko bom imela čas – zdaj pa veselo na delo
|