darhaha84
|
Mi smo bili v Hotelu Filoxenia (ne vem če sem prav napisala), ki je približno 1,5 km od plaže – hotel je All inclusive. Je pa to mali hotel in ni ne vem koliko izbire hrane (npr.: zajtrk: tipično (jajčka, salama, sir, maslo, marmelada, klobase včasih palačinke, mlečni riž…; kosilo juha (1vrsta), solate in cca. 2-3 vrste mesa, rib, nekaj priloge riž ali testenine ali krompir in ful zelenjave + ful dobre sladice; podobno večerja – hrana je bila vedno sveža in se spreminja). Za kako popoldansko malico sem pa malemu kupila jogurt, banane… Ker hotel ni bil ob morju smo mi naredili tako, da smo bili dopoldne na bazenu, po kosilu je šel E. spat in sem imela s seboj elektronsko varuško (sobo smo imeli ob bazenu- kar je bilo super- ker sem ga lahko skoz čekirala), z možem sva bila pa vseen mal na bazenu (sama) in ko se je zbudil smo odšli na plažo (s seboj smo imeli voziček) – drugače pa tudi avtobus 2x na dan brezplačno vozi do plaže, vendar nam je pasalo malo sprehoda. Malico za E. sem pa tudi kar s seboj vzela… Na plaži je mivka in s seboj smo imeli kanglico in lopatke in je bil cel žur Dva dni smo tudi avto rentali (mislim, da je pršlo 60 EUR + bencin – avtosedež je bil zastonj ker je bilo že proti koncu sezone). Šli pa smo gledat želve (videli 2), potem modre jame (krasno), najstarejšo oljko (verjetno je kje na svetu še kakšna – vendar je vseen zanimiva), mesto Zakintos, zaliv tihotapcev (s hriba dol)… to je glavno kar se splača videti. Z malim ne moreš tako okrog hodit – vendar je bil vseen ful priden in je sodeloval nad pričakovanji Aja, pa midva sva kar v hotel napisala mail da kdaj sva rezervirala hotel in če je možnost za posteljico in ko smo prišla dol nas je že čakala v sobi. Pa v sobi je še kuhinjska niša (omarica, štedilnik, hladilnik), tako da sem lahko malemu segrela mleko ker ga je takrat še ponoči pil (posodico sem imela s seboj). Ja midva sva tudi prej kar nekaj okrog šla, vendar se je zdaj malo ustavilo – mislim da je te 2 uri za tako malega kar dovolj, ker na letalu je rabil en kup animacij (knjigice, risanje, hrano…) – prostora pa nobenega… Jaz sem ga imela tudi še v naročju, letos bo pa dobil svoj sedež – mami in oči bosta pa več denarja odštela. Mož bi sicer šel rad spet na Kubo – vendar mislim da bo kar spet Grčija v igri
|