|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 3.10.2013 22:43:33
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
Došao Mujo iz Njemačke i zove Hasu da mu pokaže što je kupio. Bilo je tu svega. TV, mobitel, svega i jedan majmun. Pita ga Haso: - A što će ti majmun? - Gledaj! – pucne prstima, majmun skoči, otkopča mu hlače i počne pušiti. Mujo svrši, klepi ga po ušima i majmun ode na mjesto. Haso zin’o, ne može do riječi. Pita ga Mujo: - ‘Oćeš ti probati? Haso kaže: - Može, samo nemoj jako po ušima. _________________ Mujo, bolan, daj mi onaj tvoj novi karirani sako. - Šta će ti Haso? - Idem malo ganjat’ ženske po vašaru. - Dobro, evo ti, ali da ga dobro čuvaš. Znaš da na vašarima ima blata. -Čuvam ga k’o oči u glavi, Mujo. Krene Haso na vašar, ali se već usput napije. I tako odluči da malo dremne dok se ne otrezni za vašar. Skine sako i zakači ga na granu iznad sebe, te leže pod drvo i zaspa. Kad se probudio, vidi da nema sakoa… Na vašaru zvrjao okolo i odjednom primjeti nekog tipa u ženskom društvu, a nosi njegov (odnosno Mujin) sako. - Je li, prijatelju, odakle ti taj sako? - Ma, evo sad pričam djevojkama, ali mi ne vjeruju. Prolazio sad kroz šumarak na putu ka vašaru i naiđem na pijanca koji spava na zemlji, a sako mu visi na grani… Hasi već pjena na ustima… Al’ ovaj nastavlja: - Šutnem ga nogom, a ovaj ni makac. Drmusam ga – ništa. Na kraju mu skinem gaće i kresnem ga, a da se ovaj nije ni probudio. Onda uzmem sako i odem. Što pitaš? - Ma čisto onako, sviđa mi se boja, a i izgleda kvalitetno.. ____________________ Seksaju se Mujo i Fata, kad odjednom se Mujo ukoči i ne mrda. Pita ga Fata : Šta radiš? Mujo : To mi je nova poza, vidio sam na internetu. Zove se buffering!!! ____________________ Registrira se Mujo na facebook: Name: Mujo Password: penis - password not long enough .....
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 3.10.2013 22:45:45 >
|