|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 8.12.2012 19:20:43
|
|
|
|
petea
|
Zakaj ženske tako slabo vozijo? Ker so skoraj vsi inštruktorji moški. Zakaj je potrebno tisoče spermijev za oploditev enega jajčeca ? Ker so spermiji moškega spola in ne vprašajo za smer! Fantek je vstopil v avtobus, sedel zraven moškega, ki je bral knjigo in opazil, da ima ovratnik obrnjen narobe. Fantek ga je vprašal, zakaj ima ovratnik obrnjen narobe. Moški, ki je bil duhovnik, je dejal: “Jaz sem oče.” Fantek mu je odgovori: “Moj očka ne nosi ovratnika na tak način.” Duhovnik je umaknil pogled s knjige in odgovoril: “Jaz sem Oče mnogih.” Fantek je dejal: “Moj oče ima 4 fante, 4 dekleta in dva vnuka, pa vseeno ne nosi svojega ovratnika tako!” Duhovnik, ki je postajal nestrpen, je dejal: “Jaz sem oče stotih,” in se spet poglobil v branje svoje knjige. Fantek je tiho obsedel in kar nekaj časa razmišljal, potem pa se je nagnil naprej in dejal: “Morda bi morali uporabiti kondom in si hlače obrniti nazaj, namesto da ste obrnili vaš ovratnik.” Zakaj se moski in zenske ne razumemo? Ženska reče: “Tu je takšen nered! Dajva, midva malo pospravit. Tvoje stvari lezijo na tleh in če jih ne bova oprala takoj zdaj, boš jutri brez oblek.” Moski pa sliši tole: “Bla, bla, bla, bla, DAJVA bla, bla, bla, MIDVA bla, bla, bla, bla NA TLEH bla, bla, bla, TAKOJ ZDAJ bla, bla, bla, bla, BREZ OBLEK Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri. Ona se strinja. Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati? Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, ker se dolgočasim. Želim, da me daste direktno v gimnazijo. Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo… 3×4? Janezek: 12! Ravnatelj: In 6×6? Janezek: 36, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske? Janezek: Tokio. Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnatelj zadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj ona postavi nekaj vprašanj. Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati: Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to? Janezek: Noge, gospa učiteljica. Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem… Janezek: Žepe! Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake? Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori. Janezek: V Afriki. Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo? Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog? Janezek: Kolena! Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena? Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom. Janezek: Posteljo, gospa učiteljica. Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen? Janezek: Vaš jezik! Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ”p” in označuje nekaj kar je lahko vlažno ali suho in moški radi gledajo? Janezek: Pot! Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekinil test in vzklikne: Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz bi narobe odgovoril na vsa vprašanja… Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN! Zakaj je Bog ustvaril najprej Adama in šele nato Evo? Za dober končni izdelek, rabiš vedno začetni koncept. Mujo kliče na Guinessovo knjigo rekordov: "Jaz bi pa rad prijavil rekord. " Prijazna gospa na drugi strani ga vpraša: "Kakšen rekord pa?" Mujo: "Sestavljanko sem sestavil v 2 mesecih." Gospa: "In kaj je tu rekord." Mujo: "Ja na škatli je pisalo 2-3 leta..." Trije moški se predstavijo: anglež: "Jaz sem Jack - GENTLEMEN." američan: "Jaz sem John - BIZNISMEN." bosanec: "Jaz sem pa Mujo - NEPISMEN." Mujo in Haso se zmenita, da bosta šla na tekmo (nogometno) in ko bo gol, vsak spije mal viskija. in gledata tekmo pa ko je blo konec, je blo 0:0. pa reče Mujo Hasotu: eee, stari, pa ajde idemo mi na košarkarsko tekmo Mujo pa haso sta šla poštengih v stolpnic do njunega stanovanja Pa Mujo po pot reče hasotu: Neki ti morm povedat Pa haso reče: Boš na vrhi Pa čez neki cajta spet reče: Neki ti morm povedat Pa haso spt reče: Boš na vrh Ku pa prideta do stanovanja pa haso reč: Kwa si mi hotu povedat? Kluče od stanovanja sva u avti puzabla Mujo pa haso sta šla poštengih v stolpnic do njunega stanovanja Pa Mujo po pot reče hasotu: Neki ti morm povedat Pa haso reče: Boš na vrhi Pa čez neki cajta spet reče: Neki ti morm povedat Pa haso spt reče: Boš na vrh Ku pa prideta do stanovanja pa haso reč: Kwa si mi hotu povedat? Kluče od stanovanja sva u avti puzabla mujo reče hasotu: moja fata je peder haso: pa to so tisti ki imajo radi moške mujo: ja, to ja!
< Sporočilo je popravil petea -- 8.12.2012 19:21:17 >
|
|
|