Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 7.11.2013 11:02:42
|
|
|
|
alda
|
Razne študije (in tudi zdrava pamet) namreč dokazujejo, da ženske ubijalskega besa nimajo v krvi. Zato časopise s streljanjem po šolah, delovnem mestu in drugih institucijah polnijo izključno moški. Poglejmo, zakaj ženske nikoli ne bodo nenadzorovano streljale okoli sebe. 1. Televizija in računalniške igrice jih ne zanimajo, saj se bojijo, da se bodo zaradi sedenja zredile. 2. Zaradi nereda v torbici ne bi nikoli našle pištole. 3. V petkah ne morejo bežati pred policijo. 4. Bojijo se, da bodo v časopisu izdali njihovo pravo starost. 5. Ženskam se "utrga" le, ko so razprodaje. 6. Le s težavo najdejo pravo pot. 7. Za ta dogodek nimajo kaj obleči. 8. Niso sposobne hkrati streljati in se po mobilniku pogovarjati z najboljšo prijateljico. 9. Pred javnimi ustanovami ni širokih parkirnih mest. 10. Na spletu niso našle podatka, koliko kalorij bodo pokurile med streljanjem. 11. Ko se napoveduje akcija, jih začne boleti glava. Baje da v veliki večini to drži
< Sporočilo je popravil alda -- 7.11.2013 11:03:53 >
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 7.11.2013 11:11:29
|
|
|
|
LuLu
|
razen, ko ima pms... takrat s(m)o nevarne
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 7.11.2013 21:47:42
|
|
|
|
LuLu
|
ampak to temo se pa res splača spet prebrati od prve strani naprej
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 8.11.2013 9:43:27
|
|
|
|
alda
|
Odlomki iz resničnih policijskih zapisnikov: 1.”17. oktobra zvečer je omara padla na gospo J.P. Gospa ni klicala medicinske pomoči, ker ni mogla prilesti izpod omare. 2.”Oškodovanec se je pritoževal zaradi noža, zabodenega v nos.” 3.”Obsojeni M.K. je bil človek nevaren okolju - kar je zaslužil, je vedno zapil.” 4.”Priča je zadnjič videla žrtev med padanjem iz petega nadstropja.” 5.”Obtoženi je uporabljal necenzurirane besede, vendar jih ni ciljal v oškodovanko, ampak mimo.” 6.”Obtoženi se je v temi zaletel v nek predmet, ki se je slačil.” 7.”Vinjena K.S in T.N. sta kršila red na plesišču, zato sta zgoreli dve klopi.” 8.”Ali so bili v spolnih organih posiljene ženske najdeni tuji spermiji? Ali je znano, s kakšnim konkretnim spolnim organom je bila posiljena? Ali so na spolovilu prisotni znaki samoobrambe?” 9.”Pajser, s katerim so bili vlomili v stanovanje, je spominjal na črko, katere v abecedi ni.” 10.”Na postelji je ležal oškodovanec. Narodnost - litvanska, vonj - vinjenega človeka, a razbit nos je bil podoben starogrškemu. Postava aziatska - široka ramena in ozki kolki.” 11.”Glede raztrganih spodnjih hlačk oškodovanke L.N. moram izjaviti to:”Med aretacijo mi je trgala činske priponke in si jih je tlačila v hlačke. Od tam sem svojčin izvlekel, njenih spodnjih hlačk pa se nisem dotikal.” 12.”Ko sem na cesti zagledal dva moška, ki sta se tepla, sem jih poskušal pomiriti,ampak je bilo že prepozno, ker je eden od njih že ležal na tleh in se ni premikal.” 13.”Oškodovanec je vrgel vame sekiro. Ta je zadela moje čelo in odskočila od njega, potem pa se je zarila v nogo oškodovanca.” 14.”Zadržani V.L. je od prodajalke zahteval vodko in ostale seksualne usluge. ” 15.”Potem ko se je vrnil iz službenega potovanja, je državljan D.K. našel v svoji kopalnici nagega soseda in se je odločil končati njegovo življenje z neresničnim samomorom. ” 16.”Zadržani prodajalec S.B. je udaril upokojenca R.J. s kosom mesa, v katerem so obtičali umetni zobje upokojenca.” Zabeleženo v časopisu v kroniki: Policija odkrila truplo pod parketom v zapuščeni podstrešni sobi. Domnevajo, da ne gre za samomor.
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 8.11.2013 10:06:19
|
|
|
|
LuLu
|
ajoj
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 8.11.2013 10:11:03
|
|
|
|
uškinamama
|
Dva homoseksualca s posvojenim otrokom. Sine zaloti očeta pod prho :"Ati, joj kako imaš ti velikega lulčka" Ati: " To ni nič, da bi videl šele kakšnega ima mami"
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 8.11.2013 10:46:07
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Dva homoseksualca s posvojenim otrokom. Sine zaloti očeta pod prho :"Ati, joj kako imaš ti velikega lulčka" Ati: " To ni nič, da bi videl šele kakšnega ima mami"
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 1.12.2013 21:11:23
|
|
|
|
petea
|
Stiriletnik se uci plavati in plava na dih, kolikor dolgo vzdrzi. Ko koncno pomoli glavo iz vode, izusti: 'Mami, a ves, da so mi mozgani odprli usta?'
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 18.12.2013 13:56:46
|
|
|
|
petea
|
Saj bi jih kopirala v katero izmed trenutno vročih tem, a bo bolje, da so v 'nevtralni' temi : Janez je imel šest otrok in je bil na to tako ponosen, da je ženo, kljub njenemu nasprotovanju, začel klicati mati šestih. Ko sta se nekega večera odpravljala na zabavo, je zavpil proti kopalnici: ''Mati šestih, ali boš kmalu gotova?'' ''Samo še minutko, oče štirih!'' "Kje je najlepše?" je vprašal učitelj učence. "V postelji z lepo žensko!" se je oglasil Mihec. "Da te ni sram!" je vzrojil učitelj. "O tem bom obvestil tvojega očeta," je dejal in mu v beležko napisal, kaj se je zgodilo. Ko je Mihec naslednji dan prišel v šolo, ga je učitelj vprašal: "In kaj je rekel tvoj oče na tvoje včerajšnje obnašanje?" Mihec odgovori: "Moj oče se strinja z menoj. Rekel pa mi je tudi, da če ste vi drugačnega mnenja, naj se vas pazim!" Stari dami sta imeli papagaja, ki je zelo preklinjal. Nekoč sta izvedeli, da ima tudi vaški župnik papigo, zato sta ga prosili, če lahko za nekaj dni prineseta svojega papagaja na prevzgojo. Župnikova papiga je namreč ves čas sedela v kotu kletke in tiho molila. Župnik je pristal in tako sta dami prinesli grešnega papagaja in ga spustili v kletko k papigi. Papagaj se je stresel, zamahnil s krili in zakričal: '' A je tu kakšna ptička za seks?'' Papiga se je zbudila in veselo zažvižgala: ''O, moj bog! Pa si le uslišal moje molitve!''
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 18.12.2013 14:55:10
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 18.12.2013 16:31:00
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 30.1.2014 17:27:00
|
|
|
|
petea
|
bom kar sem prilepila besedilo ene reklame za super pomlajevalno sredstvo: Polžji gel v celoti rešuje vse znake staranja kože, pomaga tudi pri gubah, strijah, brazgotinah, aknah, opeklinah in pri bradavicah. tako, da boste vedeli ...
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 30.1.2014 18:36:25
|
|
|
|
LuLu
|
ne rabim imam pa le dve bradavici, teh pa ne bi dala stran
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 2.3.2014 11:26:31
|
|
|
|
petea
|
Dedek pride k vnuku na obisk in ga vpraša, če ima kakšen časopis. Vnuk pravi, da smo leta 2014 in da si naj vzame ipad. Dedek vzame ipad in poči muho.
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 2.3.2014 11:29:00
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 9.3.2014 8:41:07
|
|
|
|
petea
|
Tako preprosto je to...: Pošlje Mihec pismo dedku Mrazu: "Dedek, pošlji mi malo sestro." Dedek Mraz odpiše: "Ni problema, samo najprej mi ti pošlji svojo mamo!"
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 9.3.2014 9:03:06
|
|
|
|
LuLu
|
ti še edina ohranjaš to temo živo... fajn, hvala
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 9.3.2014 9:08:19
|
|
|
|
petea
|
nekdo mora ...
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 21.3.2014 21:47:50
|
|
|
|
petea
|
Janezek si ogleduje poročno sliko in vpraša: ''Oče, je bil ta dan zelo pomemben?'' Oče pogleda, zavzdihne in reče: ''Zelo važen, sinko moj. To je bil edini dan, ko je tvoja mama rekla da.''
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 23.4.2014 11:26:11
|
|
|
|
petea
|
Na sojenju morilcu branilec zaslišuje patologa. "Ali ste, preden ste podpisali mrliški list, preverili, ali umrli morda ne diha in ali morda nima srčnega utripa?" "Ne." "Torej ne morete z gotovostjo trditi, da je bil mrtev, ko ste podpisali mrliški list, kajne?" "No, njegovi možgani so bili v kozarcu na moji mizi, ampak, ja, očitno bi bil najbrž še res sposoben delati kot odvetnik!"
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 23.4.2014 17:18:17
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 26.4.2014 20:07:51
|
|
|
|
petea
|
Oče štirih otrok je umiral. Na smrtni postelji je želel razčistiti vprašanje, ki ga je mučilo že vrsto let. Imel je namreč štiri otroke. Medtem ko so bili trije lepi kot slika, je bil Janezek prava grdoba. "Marija, prosim, povej ... Sem res jaz Janezkov oče?" vpraša ženo. "Da, dragi, Janezek je 100-odstotno tvoj," pravi žena. "Hvala, Marija, zdaj lahko umrem kot srečen mož," pravi in izdihne. Žena si oddahne. "Uf, hvala bogu, da me ni vprašal za ostale tri!"
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 20.8.2014 9:34:52
|
|
|
|
petea
|
Poveljnik gasilcev vstopi v prostor, kje gasilci preživljajo dežurstvo. Nasmehne se vsem, počasi stopi do avtomata za kavo, jo počasi srka ... Ko ga gasilci presenečeno in vprašujoče gledajo, kaj naj to pomeni, poveljnik reče: "Fantje, prav počasi se zmigajte, davčna uprava gori !"
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 20.8.2014 9:35:26
|
|
|
|
petea
|
Oče se je odločil, da bo svoji odraščajoči hčeri pojasnil nekatere zadeve v zvezi s spolnim življenjem. Opisal ji je, kako to gre pri kokoših, mačkih, psih … in jo na koncu vprašal: ''Ali si razumela?'' Hčerka: ''Ja, saj to je skoraj tako, kot pri ljudeh!''
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 20.8.2014 9:35:51
|
|
|
|
petea
|
Generalni direktor nekega podjetja ves zadovoljen pride domov in žena ga vpraša: ''Kaj pa je danes s teboj, zakaj si pa tako vesel?'' Direktor: ''Danes sem videl teste, ki jih morajo rešiti naši pripravniki. Prav vesel sem, da sem že direktor!''
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?