Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:30:57
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Milka Planinc, Stane Dolanc...tudi ti nisi rosno mlada, Stanislava.. Vem enega o dolancu... Dej' ga . Zakaj Milke Planinc niso povozili ob obisku v Indiji? ...krava je tam sveta žival .
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:31:38
|
|
|
|
Tippi
|
Mi smo imeli doma pred cca. 15 leti pujska, ki mu je bilo ime Dolanc (po tem Stanetu) user posted image Mi mamo pa doma muco jožico. tko da, čist v pravem duhu, če mene kdo kaj vpraša
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:32:18
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Milka Planinc, Stane Dolanc...tudi ti nisi rosno mlada, Stanislava.. Vem enega o dolancu... Dej' ga . Zakaj Milke Planinc niso povozili ob obisku v Indiji? ...krava je tam sveta žival . a deeeeej noooo
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:32:35
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Vse smo spregledale jaz čakam, ...mogoče je not padla... pa, da še kaj napiše, kako jo kliče Noooooo...bi kaj delila z nami Paštetka? O čem ve to?
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:33:37
|
|
|
|
Tippi
|
O čem ve to? user posted image hvala da si me prehitela... mi je bilo nerodno vprašat... sem zgubila rdečo nit
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:34:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Mi smo imeli doma pred cca. 15 leti pujska, ki mu je bilo ime Dolanc (po tem Stanetu) user posted image Mi mamo pa doma muco jožico. tko da, čist v pravem duhu, če mene kdo kaj vpraša Kdo pa je Jožica? A Smodetovo?
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:35:16
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Milka Planinc, Stane Dolanc...tudi ti nisi rosno mlada, Stanislava.. Vem enega o dolancu... Dej' ga . Zakaj Milke Planinc niso povozili ob obisku v Indiji? ...krava je tam sveta žival . Kongres antifašistov in se predstavi dolanc pertiniju : Sono stanko del partico comunista yugoslavo ... sem utrujen od zveze komunistov yu Ne, vem, tako , ko ga napišem ni smešen
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:35:45
|
|
|
|
Tippi
|
Kdo pa je Jožica? A Smodetovo? muca naša, črna... jožica, joška, joža... po želji
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:36:40
|
|
|
|
Tippi
|
Ne, vem, tako , ko ga napišem ni smešenuser posted image u bistvu je citiran del čist dost smešen, še za tistga mal manj smešnega
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:37:00
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Milka Planinc, Stane Dolanc...tudi ti nisi rosno mlada, Stanislava.. Vem enega o dolancu... Dej' ga . Zakaj Milke Planinc niso povozili ob obisku v Indiji? ...krava je tam sveta žival . Kongres antifašistov in se predstavi dolanc pertiniju : Sono stanko del partico comunista yugoslavo ... sem utrujen od zveze komunistov yu Ne, vem, tako , ko ga napišem ni smešen Daj smajlija, pa bo . Ma jaz si vica z več kot dvema stavkoma ne zapmnim.....si pa te za dalj časa
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:37:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Milka Planinc, Stane Dolanc...tudi ti nisi rosno mlada, Stanislava.. Vem enega o dolancu... Dej' ga . Zakaj Milke Planinc niso povozili ob obisku v Indiji? ...krava je tam sveta žival . Kongres antifašistov in se predstavi dolanc pertiniju : Sono stanko del partico comunista yugoslavo ... sem utrujen od zveze komunistov yu Ne, vem, tako , ko ga napišem ni smešen Oprosti,, ampak meni je najbolj smešen zadnji stavek.
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:40:08
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka O čem ve to? O tem, kaka šibica si za svojega dragega... še kaj si?
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:45:03
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka O čem ve to? O tem, kaka šibica si za svojega dragega... še kaj si? Jao lulu, raje poglej svoj avatar.
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:50:06
|
|
|
|
Stanislava_
|
Zašto Crnogorac živi u jednosmernoj ulici? Da kad prelazi ulicu okrene glavu samo na jednu stranu. Kopiram, ni več iz glave .
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:55:24
|
|
|
|
Tippi
|
Kopiram, ni več iz glave user posted image . Ti tud nisi glih med brihtnimi (glej drugo fajn temo nocoj), kljub čudovitemu slovenskemu imenu ps. to z brihtnostjo je šala, pa saj vem da veš
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 21:56:53
|
|
|
|
Stanislava_
|
Takmičili se Crngorac, Englez i Francuz koji narod voli više svoju državu. Kaže Francuz: - Kad se je popnem na Ajfelov toranj i viknem: "Živela Francuska!", nedelju dana odjekuje po Francuskoj "Živela Francuska, živela Francuska".
Kaze Englez: - Kad se ja popnem na Big Ben i viknem: "Živela Engleska!", mesec dana odjekuje "Živela Engleska, živela Engleska".
A na to će Crnogorac: - Vidite, kad se ja popnem na Lovćen i viknem: "Na posao, Crnogorci!" 6 godina odjekuje "Ne daj bože, ne daj bože"!
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 22:00:26
|
|
|
|
Stanislava_
|
Enga črnogorskega še vem iz glave....kratkega . Koliko je črnogorski rekord v teku na 100 metrov? 60 metrov.
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 22:07:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka O čem ve to? O tem, kaka šibica si za svojega dragega... še kaj si? Jao lulu, raje poglej svoj avatar. Realen Kot bi se danes v trgovini slikali
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 22:38:59
|
|
|
|
hedviga
|
Lulu, klanjam se ti do tal za tole temo!! Od vse teh politično-moralno-nevemkakšnih prepucavanj mi je blo žr kr mal slabo...
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 22:49:39
|
|
|
|
Tippi
|
Ja Lulu je zadela pravi dan, s pravo idejo smeha za vsaj pet paketov robcev patriot je pa pikca na i
< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.12.2012 22:50:26 >
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 22:52:13
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ja Lulu je zadela pravi dan, s pravo idejo smeha za vsaj pet paketov robcev patriot je pa pikca na i Če ne bi tista RR-ovka črtice zagledala in če ne bi se tak drle in če mi ne bi dala TI ideje... bi jaz zdaj spet jamrala čez RR, kak je dolgcajtn
< Sporočilo je popravil LuLu -- 4.12.2012 22:55:07 >
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 22:58:12
|
|
|
|
Tippi
|
Tista črtica je čudežna, v vseh pogledih!
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 23:02:45
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Tista črtica je čudežna, v vseh pogledih! Ne poznam dovolj, ampak moralo se je zgoditi, da sem se danes nasmejala sede ob ob računalniku. Kar je redkost Hvala ji, jima, jim in ti
|
|
|
|
RE: Ne o politiki, vrtcih, praznikih in denar... 4.12.2012 23:08:11
|
|
|
|
Tippi
|
Hvala ji, jima, jim in ti user posted image Perfektna slovenščina! Kontra!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?