|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2012
23.4.2013 20:37:29   
rakica82
Moja miška pa ima prvi zobekuser posted image , spodaj levo je zunaj, desni se prebija bo vsak čas. me je čsit presenetila ,jutri bo imela 5 mesecev in evo zobek. Sem mislila da bo tako kot pri prvi hčerki dlje trajalo vse skupaj. Sploh še nisem kupila pripomočkov za umivanje zobuser posted image . takoj jutri v nabavo

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.4.2013 21:34:45   
Špelička
rakica 82 čestitamo!!! A ni to lepo, k nas te škratki presenetijo s kakšno stvarjo prvič user posted image .
Kar se pa tiče GH, jaz vem, da če bi polno dojila, sigurno ne bi tok hitela s tem. Mi je pa tole AM čist predrago ratalo, odkar naša pupa tok spije.

V naju se neznani niti ne vtikajo ali pa me to ne moti toliko. Mene razp... ko mi kdo od znancev kaj pametuje. Al pa to, ko bi jo vsi mel po rokah, kokr pa mala mal zajoka, je pa takoj treba it k mami. Uf to mi kr lase dvigne, sploh ker se mala ne nosi rada ful veliko in če je čisto zadovoljna v loku, je men čist mim, da jo je treba dvigovat.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.4.2013 9:07:10   
RozaRoza
rakica82, naš mišek ima tudi že zobek. Levo enkico spodaj, desna pa je tudi že na vidiku user posted image . Se pa obupno slini in vse kar dobi v roko tlači v usta.
GH jemo za kosilo in kar rad je. Ponavadi mu to zadostuje in potem niti noče več jesti na dojki...
Jutri imamo posvetovalnico in še tretje cepljenje.
Lepo se imejte in uživajte na sončku

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.4.2013 20:11:04   
tinka986
Ojej, Tiši, upam da bo vse v redu, sploh pa diagnoza, da boste vedeli, kako in kaj.

Pri nas o zobkih ni še ne duha ne sluha. Tako da bi bila tudi prav res presenečena, če bi se od kod kak pojavil. Še niti ne zgleda, da bi bilo kaj.

O nošenju po rokah pa se moram strinjati s Špelčiko. Zakaj sploh jemljejo otroka iz mesta, kjer mu totalno paše? Potem pa začne jokat in se sprašujejo, kaj mu je. Ahjej, obnašanje starejših in "modrejših"... user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.4.2013 8:54:22   
Jakisonček
user posted image za prve zobke. Pri nas sem že tudi mislila da bo kaj, pa še nič. Lahko še traja.
Rakica midve imava naslednjo posvetovalnico 13.5 in takrat šele 2. cepljenje.
Se pa še vedno mučiva z GH. En dan lepo je, drug dan nič. Pa spet lepo sadje je, pa spet kaj drugega ne. A ni kaj, vztrajamo naprej.
Kar se pa nošenja tiče - moja mama je čist nora. Ko pridem k njej, bi tamalo nosila tudi 4 ure skupaj, samo da bi jo ves čas imela. Seveda ji tega ne dovolim, a ko bom šla v službo, bom mojo miško prepustila njej v varstvo. Druge opcije nimam. Uh bo še pestro. user posted image

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.4.2013 22:09:46   
RozaRoza
Pozdravljene...
Mi pa smo imeli danes v dobrem 5. mesecu še zadnje cepljenje, katero je user posted image prestal dobro... Bil je le malo bolj utrujen kot ponavadi in je podnevi več spal...
Drugače pa smo dolgi 69 cm in težki 8.650 g... lepo napredujemo user posted image
Naslednjo posvetovalnico imamo šele avgusta, ko bomo stari 9 mesecev... Za takrat pa smo dobili napotnico za pregled krvi in urina... Za odvzem urina smo dobili tako vrečkico, v katero vtakneš lulčka in se nalepi na kožo... user posted image Hecno, nikoli nisem razmišljala, kako odvzameš urin malemu otroku...
Danes sem prvič s miceno krtačko očistila naš mali, še rastoči zobek user posted image Malemu se je to zdelo tako zanimivo... Ker bo kmalu tukaj že drugi zobek, mu pa itak paše, da ga masiram po čeljusti...

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.4.2013 21:43:07   
rakica82
MI pa smo med vikendom pridelali še drugi zobekuser posted image . se je pa revica hudo namatrala, jo je hudo bolelo še dojile sva se med jokom je na čase tako kričala da je bilo kar hudo. danes ji je celo kri tekla iz dlesni ko se je ena konička zobka prebijala ven. sem ji potem dala kar sirup proti bolečinam da je sploh lahko pojedla . revica mala

jakisonček tudi mi imamo šele drugo cepljenje maja, zdej so nam prestavili na 14

rozaroza pridni še končali s cepljenji zaenkrat, mi ki smo rojeni bolj proti koncu novembra smo šele na srediniuser posted image . je pa pravi korenjak, za trenirat mišiceuser posted image . ja fantki rastejo čisto drugače kot punčke

urin pa pri nas pediatrinja naredi kar tako da slečeš otroka, mu dajo gor vrečko ,preden ga pregleda se že polula in je super ker vse opraviš takoj tam

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.4.2013 14:16:47   
NinaElla
Punce zivjo,

po dolgem casu se spet oglasam...pri nas je GH skoraj vsak dan na meniju, spinaca in krompir sta super ;-)...sem ji zacela dajat tudi mlecne rizeve kasice od Hipp-a in Milupe za zajtrk in jih poje 1 2 3, vsak dan sano malo mesam okuse, za vecerjo pa vedno dobi Aptamil...tudi mi smo ze v sportnem delu vozicka in je cisto navdusena z nogicami brca, se smeji..res je super ;-)
Zobkov pri nas se ni, ceprav jo kar srbijo dlesni, se mi pa na otip zdi da bojo prej dvojkice kot enkice...je to mozno?
No najbolj zanimiva igraca so ji trenutno prstki na nogi in seveda nogavicke ki si jih sezuje takoj ko je to mogoce, prstke pa seveda v usta ;-)...obraca se se ne iz hrbta za trebuscek, vcasih ji sicer uspe obrat iz trebuscka na hrbet ;-)...
Imamo pa pri nas malo.tezavo z zaprtjem, vcasih je ok pridejo pa dnevi ko se revica matra in matra ali pa par dni sploh ne kaka...se mi kar smili...mislite da je lahko to od rizevih mlecnih kasic ker je drugo mleko kot ga je navajena? Drugace pridno raste in pridobiva gramcke...pri 5-ih mesecih je bila dolga 68 cm in tezka 7900 g ;-)...

V nedeljo pa bo nasa.princeska praznovala ze polovicko leta...joj kako gre hitro...

Prezivite lepe praznike z vasimi soncki in izkoristite lepo vreme ;-)!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.5.2013 7:17:58   
Jakisonček
Pozdravljene mamice, kje se skrivate? Praznikov je konec. Zdaj pa tole slabo vreme. Maj, ki je čist aprilski. user posted image
Pri nas nič novega, nič zobkov. Spimo, jemo, smo dobre volje, samo redimo se ne. Včeraj sem stehtala mojo miško po enih 3 tednih in ugotovila, da se ni nič zredila. Imamo slabih 6,5 kg. Mogoče ne dobi dovolj kalorij, čeprav sem ji že nadomestila 2 obroka z GH. Pa še za vsako ji ponudim mleko. A se mi zdi, da je madam postala tudi prava migica in vse kar dobi, sproti skuri. Ma, dokler je zadovoljna, dobre volje in dokaj lepo spi, je vse good. user posted image
V ponedeljek imava drugo cepljenje. Še prej pa ima moj sinko zdravniški pregled za šolo in bo kar 2x cepljen. Po moje bo to enga joka. In se tudi meni zdi vse to nepotrebno, ampak ok, bomo preživel. Naj še povem, da sem se končno spravla tudi sama migat in hodim na vadbo s kolesi in v kombinaciji s pilatesom. Včeraj sem spet začutla mišice, za katere prej nisem vedla, da obstajajo. Auč. user posted image
Pa ostale, kako ste?

(odgovor članu NinaElla)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.5.2013 9:33:41   
Špelička
Bravo Jakisonček za miganje! Jaz hodim 2x na teden na vadbo, probam pa kak dan še doma mal pomigat. Sicer ogromno vozičkam, ampak od tega ni veliko rezultatov. Pa še paše kak dan malo pustit pri očiju in it med ljudi, ter se pogovarjat še o čem drugem kot o uvajanju GH, spanju in zobkih. user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki že uvajate 2 obrok, je to večerja? Kaj dajete? Včeraj sem imela tudi jaz v planu, da začnemo z uvajanjem večerje in grem kuhat gres na vodi. Ko je že skuhan, pa by the way preberem embalažo in vidim da je to pšenični gres in seveda vsebuje gluten. Joj kok sm bla besna. A obstaja še kakšen gres, da nima glutena??? In potem sem jaz večerjala tist gres z vodo, ki seveda ni imel nobenega okusa in sem morala dodati vsaj pol kile sladkorja, da sem sploh vedla kaj jem user posted image .

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.5.2013 11:14:45   
rakica82
ojla

mi smo bli pa malo na morju, od srede do nedelje. najprej v medulinu v apartmaju potem pa še od sobote do nedelje na jadrnici pri mojih. smo uživali fuluser posted image . me je blo malo strah, ker je naša princeska bolj zahtevne sorte pa se je izkazalo, da se da vseuser posted image . je bla ful pridna, taveliak je mela pa družbo in tudi uživala.

junija pa gremo za en teden v grčijo na lesbosuser posted image , imava še obe zastonj in je treba izkoristit

jakisonček najini pa res kopirata, tud moja ima nekje 6500g, sta res kopije

pa bravo za miganje, pridne ste

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.5.2013 12:18:36   
me83
Mi imamo tega in ga nas obozuje - je pa res da je z am (jaz sem si prej vedno crpala svoje mleko, sedaj pa me je z zobki tako vgriznil, da crpanje trenutno ne pride v postev)

http://www.windeln.de/aptamil-milchbreie.html?ids=11202I5930I16236I16232I11201I59878I5928I16234I16235I11197I5926

Kupila v mullerju :)

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.5.2013 13:05:25   
tiši
tudi mi smo bili prejšnji teden malo na morju. Smo tud nogice namočili user posted image

Drugače smo pa imeli pri petih mesecih (10 dni nazaj) 69,5cm in 8400g. Moja mami je pridno zapisovala mojo težo, ko sem bila majhna in zdaj lahko malo primerjam. Pri enem leti sem bila velika 76cm in težka 8600g. user posted image
user posted image zdej že lepo obvlada preval iz hrbta na trebuh. Nazaj mu pa nekako kar ne gre. So zmeraj roke v napoto. Drugače pa že kar lepo sedi. No, sam ne. Če je pa v naročju, ali pa v vozičku pa nič noče bit naslonjen, se kar dvigne.

Kar se GH tiče, mi opoldanski obrok že lepo jemo. Poje približno 140ml in potem mu ne dam nič flaše. Zvečer pa mu dajemo že malo več kot en mesec riževo kašico. Jo kupim od milupe v zeleni škatli. Je brez mleka, brez glutena in brez sladkorja. Grozno brez okusa, pa naš kar je. Ker je verjetno res alergičen na mleko in je to mleko za alergike grozno drago, mu to kašico kar z vodo nardim. Potem mu dam še vseeno flašo, da se malo 'pocrklja' pred spanjem in lepo spi.

Zdaj razmišljam da bi mu dala sadje. Kako ste začele s sadjem? Dopoldne ali popoldne?

Špelčika, gres je vedno pšenični zdrob in seveda vsebuje gluten. Lahko skuhaš polento na vodi. Se pa da kupit tudi belo polento. To moja mami kuha bratcu, ki je alergičen na gluten. Lahko jo vprašam, kaj točno to je in kje se kupi.

Kar se pa naše alergije tiče pa nič posebno novega. Zadnjič sem mu dala krompir za jest in je postal čist rdeč in pikast. Smo dobili datum za alergologa šele 5. avgusta. Se mi zdi še grozno daleč. Do takrat moram pa sama ugotavljati kaj mu lahko dam za jest in kaj ne.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.5.2013 18:32:30   
me83
aja sem pozabila prej napisat, da na aptamilovem grisu, ki je od 4m naprej piše, da je brez glutena ;)

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 364
7.5.2013 20:42:14   
rakica82
Špelička jaz se ne bi tolko sekirala zarad glutena, jaz sem moji miški sicer po pomoti tudi že dala kašico, ki vsebuje gluten,
Tako ali tako se vsake par let spremeni priporočilo kdaj dat gluten. Naj grejo nekam s temi smernicami res.,

moja je pa zadnje čase prav zabavna, obrate ita kže obvlada ful, amapk ko se obrne na trebuh se ji pol včasih ne da nazaj in raje tului, da jo kdo drug obrne. in pol njena sesterica hoče priskočit na pomočuser posted image . mala je že pogruntala, da bo že kdo pomagal, če so bo dost drla
pa zdej je aktulano brbljanje z usti dela brrr pa pol mehurčke s slino.

grize ko nora, ima že konkretna dva zobka, pa še kar jo neki matra bomo vidli a se napoveduje še kaj

sadje sem jaz pri prvi uvajala dopoldne

tiši to je pa res daleč za pregled. upam, da pogruntate prej kaj ga tako matra

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 365
7.5.2013 21:05:10   
DanaBanana
tiši tudi mi smo dobili alergijo, pa ne vemo na kaj.. jutri gremo dat kri.. se je pri vas na krvi kaj videlo? jaz sem bila že tako vesela, ko je tako lepo jedel vse po vrsti (tudi gluten sem mu že dajala-naš ims že dobre pol leta).. sedaj pa spet ukinjanje obrokov in ponovno več na joškiuser posted image user posted image komaj sem čakala da bo jedel in bo mami postala spet malo bolj samostojnauser posted image ja no-tako pač je..

tudi mi smo se danes vrnili iz morja - mali je bil čisto navdušen nad valovi, malo smo počofotali, z atijem pa sva že plavalauser posted image

zobkov še nimamo in tudi nič ne kaže da bodo kaj kmalu..

pluvanje in delanje balončkov pa je dan danes nekaj najbolj zanimivega in stalno na urnikuuser posted image aja.. tudi praskanje kavčev, blazin in ostalih stvari je zelo zanimiva zadevauser posted image

ima mogoče katera kak nasvet kaj uporabiti proti komarjem za dojenčke?

LP

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.5.2013 21:41:08   
benji
Mi imamo že 3 obroke GH, dopoldan sadje, za kosilo zelenjavo in zvečer riževo ali proseno kašico. Že od začetka delam kašice z riževim mlekom, včasih dodam še sadje in je ful okusno. Z vodo je verjetno res bolj "žalost" user posted image
Drugače pa je naš tak jedec da me je že za 20 kil obklestil,tako da sem že v minusu brez telovadbe user posted image . Seveda pa vse pohvale tistim ki kaj naredite zase...tako je prav.

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 367
7.5.2013 21:55:07   
RozaRoza
Pozdravljene!

Tudi mi na veliko uvajamo GH. Ponavadi mu jo ponudim opoldne. Ponavadi zelenjavne kašice, pa tudi sadne. Danes je za kosilo zmazal cca 140 g kuhane in speštane jabolke z malo banane. Potem mu še ponudim joško, vendar danes ni pil, saj se je najedel kašice user posted image . Jutri bo pa na jedilniku cvetača s korenčkom. Ali zelenjavnim kašicam dodajate tudi kakšna žita?
Včasih, ko se začne oblizovati, mu ponudim GH tudi zvečer, pred kopanjem. Ponavadi Milupino riževo kašico z banano. Včeraj pa sem prvič skuhala koruzni zdrob na mojem mleku. Tak malo, približno dcl. Pa je pojedel. Prejšnje dni, ko je bilo bolj vroče, sem se bala, da ne bi bil žejen. Sem kupila taki mali pitnik, ker flaške noče. Sicer je nekaj malega pil, kake 0,3 dl....se pa raje igra in grizlja ustnik... Sicer pa mislim, da je na vidiku drugi zob, saj je user posted image zadnje dni bolj razdražljiv, se na veliko slini in tišči vse v usta. Bomo videli...
DanaBanana, ravno danes sem dobila katalog Pikapolinice. v njem so izdelki proti komarjem od Chicco, prilagojeni za male dojenčke... Na voljo imaš od pršil, gelov, meni osebno pa je najbolj zanimiva električna ultrazvočna zaščita proti komarjem (vtič), obstaja pa tudi prenosna naprava za npr. na voziček. Baje, da nima neželenih učinkov na ljudi... Ne predstavljam si ravno, da bi otroka pršila z repelenti... Še ko user posted image nanašam kremo za sončenje na obraz, mu ni ravno prijetno... hehe...

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.5.2013 8:07:21   
astrid1
Sicer imamo oktobrko, rojeno 26. 10., lahko pa vseeno povem, kako se hranimo.
Meni so všeč kosmiči iz žit za kašice, ki jih kupim v DM znamke Alnatura. Imamo eno iz 4. brezglutenskih žit. To vmešam v zelenjavno-mesno kašico za kosilo. Skuham pa ponavadi krompir s cvetačo ali kolerabo, korenčkom, špinačo ali pa bučko... Tisto, kar pač dobim na tržnici. Zadnje dva tedna zraven skuham še košček piščančka 4x tedensko. Zraven po kuhanju še vmešam žličko hladno stiskanega olja.

Za večerjo dobi mlečno proseno kašico.

Gluten smo začeli uvajati ta teden. Dvakrat tedensko bo en mesec dobivala žličko kosmičev iz 7. žit, ki vsebuje tudi gluten. Potem pa počasi čedalje več.

Sadje bom začela uvajati šele čez dva, tri tedne. Tako je priporočila patronažna.

Drugače pa se še dojimo 5-6x tedensko.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.5.2013 8:13:21   
astrid1
Aja, pa enkrat na teden v trdo skuham jajce in nato samo rumenjak vmešam v kašico.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.5.2013 8:31:03   
Špelička
Vav kok ste že vse pridne z GH! Bom jaz tud mal pospešila. Saj mala dobro je, ampak grem ful počasi z novimi jedmi, sedaj smo probali samo krompir, korenje, bučko, brokoli, špinačo, karfjolo in riž. Vedno dodam še žličico olivnega olja. Poje mi pa od 100 do 200 g, ji pa ne dajem potem več AM oz. joške. Sadja še nismo probali, k je ena spraševala.

Ja sej s tem glutenom, pri 6. mesecih naj bi se uvajal, naša bo toliko stara čez 2 tedna. Torej bi ji lahko dala tisti gres, namesto, da sem se sama basala z njim user posted image .

rakica82 bravo za dopust! Jaz bi šla tudi v Grčijo, sva bila na medenih tednih tam in je blo super! Ampak mislim, da bomo šli letos le čez mejo. Rezervirala nisem še nič, ima kdo kakšna priporočila za najdlje do Zadra? Od mojga sicer živijo na morju in bi lahko šli tja, ampak men 14 dni bivanja s taščo žal ni dopust. Smo bli lih za 1. maj dol in sm skor doživela živčni zlom, kok mi je tast (ne tašča!) cel cajt solil pamet kako moram delat s pupo. Skor da sm rekla mojmu, da grem kr dam user posted image .

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.5.2013 8:41:59   
tiši
danabanana bravo za vašega zdravnika. Tako bi mogli vsi odreagirat. Mi še nismo nič dal krvi. Mi je P dala samo napotnico za alergologa. Grozno je tole čakanje. Mami mi je svetovala, da bi najhitreje prišla na vrsto, če bi malemu dala za jest tisto stvar, na katero vem, da bo dobil reakcijo in bi ga peljala na Metelkovo k dežurnemu zdravniku. Od tam bi me sigurno takoj poslali na kliniko. Samo ne vem, če bi malega tako izpostavla. Se mi kar smili.

Drugače naj bi na krvi kaj pokazalo. Zelo pogosta je alergija na oreščke (arašidi, lešniki, orehi...). Jaz ti predlagam (v kolikor že ne počneš tega), da začneš uporabljat 100% sončnično olje, olivno olje ali pa palmino olje. Pri sončničnem olju mora na etiketi nujno pisati da je 100%. Nikakor ne uporabljaj rastlinskega olja. Med rastlinami, ki jih uporabijo za to olje je velikokrat tudi arašidovo olje, ki pa povzroči alergijo. Na etiketi pa ne piše točno iz katerih rastlin je rastlinsko olje.

Če še dojiš, moraš tudi pri sebi paziti kaj ješ. Če boš malemu dajala 'dietno' hrano, sama pa jedla tako kot prej, ne bo nič bolje.

Upam, da sem ti kako pomagala in da z malčkom ne bo kaj hujšega.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.5.2013 9:26:24   
rakica82
zdej mam pa jks kr slabo vest, ker jaz raten žitnomlečne kašice za večerjo še nisme začela uvajatuser posted image

pa ne vem meni se ne zdi da sem pozna, ampak ne vem sej ne kaže kakšnih znakov da bi ful hotla jest. bom zdej te dni zaštartala

astrid tudi mi imamo vedno alnatura kašice. meni so zakon ,ekr niso sladke.
te od milupe pa podobne ki imajo banano notri in take so meni osebno nepotrebna sladka hrana. pa da ne bo katera jezna, jaz pač nisme tega dajala prvi pa tudi zdej ne bom.

punce kako vaši malčki spijo? moja še vedno čez dan trikrat, zdej eno kratko, opoldne ta dolgo, pa pol okol 4h še en kratek dremež. spat gre pa ob 20h, vstane med šesto in sedmo s tem ,da se še vedno nekrat dojiva ponoči. tudi čez dan še vedno je vsaj na 3 ure, ima še vedno 8 obrokov na dan,

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.5.2013 13:12:21   
NinaElla
Pa smo tudi mi dopolnili ze pol leta user posted image ...jaz nasi zjutraj za zajtrk dam zitno mlecno kasico od milupe (mesam okuse, vsak dan drugo da se ne navelica prehitro ;-))...kosilo je vedno zelenjavna kasica, kdaj z rizem, drugic s krompirjem, obcasno dodam tudi meso...popoldan je ponavadi za malico sadje, za vecerjo pa kakor kdaj. Zadnje dni ji dam tudi zitno mlecno kasico namesto flaske ;-)...moja mami je sicer alergicna na gluten, ampak sem ji vseeno malo pred dopolnjenim.6-im mesecem dala gluten in ni bilo nobene reakcije...upam da tako ostane ;-)

Zobkov pri nas se ni, so pa dlesni ze zelo bele tako da predvidevam da bojo kmalu...obcasno ji dam tudi plazma piskotek da si dlesni malo podrgne ko zirafa Sophie ni vec zanimiva ;-)...

Jo pa moram pohvalit...dan pred napilnjenimi 6-imi meseci se je prvic obrnilaiz hrbta na trebuh in od takrat naprej je to nekaj najbolj zanimivega ;-)...

Imam pa vprasanje za vse tiste ki ste ze bile na morju...katero kremo priporocate, je dobro imeti posebaj za obraz in telo ali to ni pomembno? V sredo se namrec odpravljamo na krajsi oddih in bomo vec na soncu kot ponavadi zato bi rada nekaj kupila pa ne vem kaj...vsak nasvet bo dobrodosel...

Hvala in uzivajte s svojimi soncki!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.5.2013 15:18:18   
Špelička
NinaElla mi imamo od Nivea faktor 50 za otroke. Čeprav berem na forumu, da ene prav v lekarni kupujejo za dojenčke namenjene kreme. Jaz sem kar poenostavla user posted image . Jo sicer namažem samo po obrazu, ko sva v vozičku in obvezno zaščitim s plenico, da ji nikoli ne sveti v obraz. Ko smo bili na morju, sem jo imela ves čas v dolgih rokavih. Kaj jaz vem, mene je kar strah direktno na sonce malo dat.

rakica82 mi imamo že kak mesec utečen ritem: spi od 20. do osmih zjutraj, enkrat se ponoči dojiva, včasih to dojenje tudi že prespi. Čez dan jemo 5x, spi mi pa cc 2x po eno uro v vozičku dopoldan in popoldan po kosilu cc 2 uri.

(odgovor članu NinaElla)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?