tinka986
|
Yndyra, najbrž so res bile le sanje. Tudi naša malčica se včasih sred spanja tako žalostno zajoka, da me kar pri srcu stisne. Ampak takoj zaspi nazaj, kot da se ni nič zgodilo. No, pravzaprav se niti ne zbudi zares najbrž, ji hitro pritisnem dudo in je vse ok . Rakica82 super da je bila tako pridna, ti si se pa bala, da bo težje. Pridna pupa Mi smo bili dva dneva odsotni od doma. Meni je umrl dedek in sva šli z dojenčico k moji mami in očetu, kjer je star ata živel. Jooooooooj, mala je točno vedla, da ni doma. Zvečer je komaj zaspala, čeprav doma s tem nima težav. Jo dam v zibko in zaspi sama okrog 20h, tam ni zaspala do 21h. Doma se zbudi ob 4h, potem pa ob 7h, tam se je zbudila ob 5.15 in ni zaspala sploh več nazaj. Tako da je bila ob 8h zjutraj tako zmatrana, da se je drla kot še nikoli. Res je še nisem čula da bi tako jokala. Komaj smo jo uspavali, pa še to tako, da smo po hitrem postopku (ko smo videli, da ne bo nič pomagalo), šli v avto in v vežico. Čez dan je bila sitna (oba dneva), ker ni navajena nošenja po rokah, pač pa je najraje v košari, kjer ima plac brcat in vriskat in se igrat. Pa še veter je tako pihal, da smo jo le malo lahko imeli zunaj v vozičku. S sabo sva imeli tudi žličko, ampak ni bilo priložnosti, da bi jo uporabljali. Prej ni imela nekega interesa prevelikega za gh, danes pa sem ji po dveh dneh dala spet kašico, potem še pikico krompirja in čiste juhice. Pa je jedla kot za stavo! Jo je bilo tako veselje gledat, da juhuhu . Ko uvajamo kaj novega, ji dam samo par žličk, da vidim reakcijo. Hranim jo trenutno v ležalniku in nama čisto fajn odgovarja. Razpoloženje naše lubice je precej odvisno od vremena, tako da sem ful vesela, da je končno sonček. Tamala v vozičku na sončku in svežem zraku uživa 100 na uro. Danes je spala od 15.30 do 18.30, potem pa ji nočno spanje sploh ni delalo težav. Je brez problema zaspala ob 20h. Oh, samo da je že končno sončeeeeek!
|