|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2012
13.4.2013 7:27:45   
Yndyra
Upam da res ni hujšega z mojim cukrčkom glede tega tresenjauser posted image GH smo mi začeli nekak takole(po nasvetu patronažne):vsako nvo zelenjavo,ki smo jo dodajali najprej korenčku je jedel tri dni(da se vidi če otrok dobr prenaša)prvič do 5 žličk,naslednjič 10...v enem tednu sm bili nekje na 50 ml v treh skoraj na enem obroku.Ker je mali dobro prenašal nisem komplicirala tko da sedaj po enem mesecu že kar dobro papcamo p 2-3 goste obroke dnevnouser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.4.2013 21:30:01   
tinka986
Yndyra, najbrž so res bile le sanje. Tudi naša malčica se včasih sred spanja tako žalostno zajoka, da me kar pri srcu stisne. Ampak takoj zaspi nazaj, kot da se ni nič zgodilo. No, pravzaprav se niti ne zbudi zares najbrž, ji hitro pritisnem dudo in je vse ok user posted image .

Rakica82 super da je bila tako pridna, ti si se pa bala, da bo težje. Pridna pupa user posted image

Mi smo bili dva dneva odsotni od doma. Meni je umrl dedek in sva šli z dojenčico k moji mami in očetu, kjer je star ata živel. Jooooooooj, mala je točno vedla, da ni doma. Zvečer je komaj zaspala, čeprav doma s tem nima težav. Jo dam v zibko in zaspi sama okrog 20h, tam ni zaspala do 21h. Doma se zbudi ob 4h, potem pa ob 7h, tam se je zbudila ob 5.15 in ni zaspala sploh več nazaj. Tako da je bila ob 8h zjutraj tako zmatrana, da se je drla kot še nikoli. Res je še nisem čula da bi tako jokala. Komaj smo jo uspavali, pa še to tako, da smo po hitrem postopku (ko smo videli, da ne bo nič pomagalo), šli v avto in v vežico. Čez dan je bila sitna (oba dneva), ker ni navajena nošenja po rokah, pač pa je najraje v košari, kjer ima plac brcat in vriskat in se igrat. Pa še veter je tako pihal, da smo jo le malo lahko imeli zunaj v vozičku.

S sabo sva imeli tudi žličko, ampak ni bilo priložnosti, da bi jo uporabljali. Prej ni imela nekega interesa prevelikega za gh, danes pa sem ji po dveh dneh dala spet kašico, potem še pikico krompirja in čiste juhice. Pa je jedla kot za stavo! Jo je bilo tako veselje gledat, da juhuhu user posted image . Ko uvajamo kaj novega, ji dam samo par žličk, da vidim reakcijo. Hranim jo trenutno v ležalniku in nama čisto fajn odgovarja.

Razpoloženje naše lubice je precej odvisno od vremena, tako da sem ful vesela, da je končno sonček. Tamala v vozičku na sončku in svežem zraku uživa 100 na uro. Danes je spala od 15.30 do 18.30, potem pa ji nočno spanje sploh ni delalo težav. Je brez problema zaspala ob 20h. Oh, samo da je že končno sončeeeeek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.4.2013 6:50:40   
koprčanka
Naša zelo pridno papa. Ji tehtam hrano zaenkrat tako da poje okrog 300g in ona bi še samo kaj ko ni nič več v posodi. Uglavnem zanima me če jim dajate GH toliko koliko želijo ali imate neko mejo? P je rekla da dam toliko koliko hoče in da 300g je v redu. Neka mamica pa me je zadnjič prestrašla da otroci pri GH nimajo občutka sitosti. Kaj vi pravite? Hrjniva se v ležalniku trenutno.
Mi smo že v športnem delu, tako fajn se ji zdi ko lahko use vidi.

Ponoči je naša ful pridna. Zaspi ob 20h, najkasneje jo dam spat ob 20.30 in si do 6 ali 7h poje in nadaljuje do 8h, 9h ali 10h.

Aja kako vaši zaspijo? Naša spi sama u sobi, tako da jo dam v posteljo, okopano, sito, duda v usta, in vrtiljak poženem, zaprem vrata in zaspi takoj. Ko greva z možem spat pa odprem vrata njene sobe čeprav imamo varuško mi je tako boljši filing za ponoči :-)

Končno sonček. Mi smo kr precej zunaj že od rojstva, zdj pa sploh ko je takšno vreme.
Lep dan

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.4.2013 9:43:46   
Špelička
koprčanka a resno ji daš 300g? Al si misnla 30? Ker 300 se men zdi ogromno za 5-mesečnega otroka. Jaz sem včeraj stehtala krompirček in je bilo ravno 30g, pa je brez problema popala, bi še, bom danes povečala dozo, sedaj ko sem sigurna, da ni reakcije.

O kok je lepo zunaj, to smo čakali!!! Včeraj smo bili non stop zunaj, če ne na sprehodu, pa kar pred hišo, samo da smo vpijali sonček user posted image .

(odgovor članu koprčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.4.2013 3:34:28   
koprčanka
Špelička 300g ja. En velik krompir, cela bučka in malo meseka. Ja ogromno bi jedla pa je u bistvu s težo glih prau. Pri 4 in pou mescih je tehtala 6300g. Ni vedno 300g ampak 200 pa v večini prhmerov. Slučajno kdaj da jekaj manj.še ko mi jemo se ona boga steguje proti nam in usakič ko odpremo usta odpre tudi ona. Danes mi je pokazala kdaj ne bo več jedla tako da me zdaj manj skrbi.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.4.2013 21:52:24   
RozaRoza
Pozdravljeni!

Mi bomo pa jutri stari 5 mesecev user posted image
Včeraj je našemu user posted image prvič uspel obrat s trebuščka na trebušček... Pa prvič si je dal v usta svoje prstke na nogici... Kak je lepo opazovati naše malčke, vsaki dan kaj novega izumijo... user posted image
Glede GH... Mi jo uvajamo že kakšnih 20 dni... pa saj je... se trudi no... malo mu še nagaja jeziček, saj večkrat z njim potisne hrano ven... Poje pa zelo različno, povprečno okrog 50 g, tako na oko... tehtam nikoli... potem pa se itak še podojiva... Ali dajete svojim malčkom kaj za pit? Vodo, čaj ali sok? Midva se le dojiva... Sem mu parkat skuhala nesladkan otroški čaj od Bebivala... pa ni hotel piti... Problem je, ker user posted image zavrača tako dudo kot flaško... potem pa ne vem, kako bi pil?!? user posted image Bom morala iti v Babycenter po kakšen lonček za pitje... pa ga bom tako poskusila navaditi, čeprav po mojem še ne bo znal...
Sedaj, ko je tako lepo vreme, sem našegauser posted image prestavila iz košare v športni del vozička... Imamo takega, ki lahko skoraj popolnoma položiš naslonjalo...
Pa še to... ali kateri kaj izpadajo lasje? Meni še vedno... Začelo pa se je pred kakim mesecem... Upam, da se mi ne bodo preveč zredčili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
17.4.2013 5:24:22   
koprčanka
Pozdravljene.

Meni tudi lasje izpadajo, cela postelja je od mojih las prekrita, grozno ampak bo minilo.

Mi pijemo čaj od hipp. Naša tudi do pred 2 dni ni nič pila razen dojenja ampak zgleda da ji čaj od milupe, ki smo ga imeli ni odgovarjal, pač ji ni bil všeč, skoz je rinla z jezičkom flaško vn, zdj pa končno kupim zeliščniod hipp pa ga zelo rada pije. Spije tam do 100ml na dan. itak je tok toplo zunaj da valda da ji ga paše pit, sej ga čist ohladim da se fajn odžeja :-)

Lep dan mamice, uživajte na sončku :-)

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.4.2013 8:50:32   
Jakisonček
Ja res nas razvaja sonček, prav super je. Ampak jaz sem svojo miško včeraj pozabila namazat po obrazku s kremo za sončenje in jo je sonček kr fajn opekel po nosku, kljub senčki z dežnikom. Smo bili res veliko zunaj. Zdaj bom imela kremo kar v vozičku, da ne pozabim več. Sedi pa že tudi v športnem delu in ji ga kar dvignem, ker v ležečem položaju itak noče več bit.

Roza roza, za pit lahko daš prekuhano vodo kar po žlički ali pa v kozarcu. Moji miški se najbolj fino zdi pit iz kozarca. Sicer mi pije tudi sadni čajček od hipa po flaški. Včeraj je tudi lepo papcala, banana ji je zelo všeč. Tako da napredujemo. Se mi pa zdaj tudi obrača in pa daje nogice v usta. Prav hecna je.

Neposredna povezava do sporočila: 333
17.4.2013 15:04:01   
44gatti
Hojla punce.
A še deluje skupina na fb-ju? Bi se rada pridružila, če me sprejmete. user posted image

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.4.2013 20:58:05   
tinka986
Naša pupika je danes stara 5 mesecev user posted image .

Nog v usta še ne dajemo, se pa da ne rečem skoraj ves čas veselo šlatamo za prstke in vlečemo zokne iz nog. Se počasi, a vztrajno učimo glasnega smejanja. Obračamo se bolj malo - iz hrbta na trebuh itak ne gre (ji je uspelo samo enkrat, več kot mesec dni nazaj), iz trebuha na hrbet pa je danes fajn naštudirala, samo ji še čisto malo manjka, da bi se popolnoma obrnila. Goste hrane jemo bolj malo - najraje ima čisto juho. Najbrž ji gostota še ne paše. Vsak dan vseeno malo probamo - pa bo. Športnega vozička še nismo namontirali, ker se mi zdi, da je še premala. Ob lepem vremenu ogromno spi zunaj, tako da je itak v košari, hodimo pa ne toliko okoli, da bi karkoli trenutno menjavali. Košara je zaenkrat še čist ok.

Če res FB skupina še obstaja - count me in! user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.4.2013 21:39:15   
rakica82
Hoj,

a ni lepo ko je končno toplouser posted image . čeprav bo vikend spet dež. ampak naj bo, jaz sem uspela zrihtat vrtuser posted image

vsi že tako prisno papate, mi še vedno samo za večerjo mlečno kašico. sploh se mi ne da še ubadat s kuhanjem ,ne vem še točno kako se bom lotila ,ker imam doam še "taveliko", ki je stara 21 mesecev in sicer že je vse sama, morem bit pa zraven pa skuhat vmes ko ona spi...ne vem kam naj vtaknem obrok kosila za malo, morem to še malo premislit. pa ker imam itak dost mleka se nekak tolažim s tem da se ne mudi, še nima 5 mesecev, pri prvi sem z zelenjavo začela malo pred 6.

drugače je pa v redu, obrača se nonstop, okrog in nazaj mvrti ko vrtavka na tleh, v vozičku pa veliko prespi in je zato prav fajn da, je še v košari

pitje pa, jaz sem ji že dajaal prekuhano vodo, teh čajev ji sploh ne mislim dajat, ker je to sladko za popenit, sem pri prvi kupila čaj od hippa za dojenčke, sem ga enkrat probala ,to je tako sladko da ni čudno ,da otorci radi pijejo.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.4.2013 8:55:56   
Špelička
Mi smo včeraj zamenjali košaro s športnim delom, ker sem dobila občutek, da je pupi čist prevroče v košari, je bila zdj dva dni ful nemirna v vozičku in je tok težko zaspala. Športni del sem spustila v ležeči položaj in še več zraka dobi, ker je pač pri nogicah vse odprto.

Naša ful pridno papa, smo na miksu korenček-krompir-brokoli. Poje cc 60g, sm stehtala, da mam mal občutka. Pit pa noče, ji dam vodo al pa navaden, nesladkan čaj pa ništa user posted image .

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 337
19.4.2013 10:46:59   
Maša88
ojla

Naš je sicer 26.10.2012, drugi pa 30.10.2009 ampak to je skor november user posted image

Me pa zanima če je katera doma v okolici Dravelj, Šiške, Kosez, Podutika, Šentvida in bi se bila pripravljena družit in sprehajat. Mi smo se namreč pred dvema letoma preselili v Lj in nimamo nobene družbe???

Prosim naj se katera javi user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 338
19.4.2013 14:01:46   
Jakisonček
Jaz sem pa ful napako naredila, ker sem svoji miški začela sadje dajat pred zelenjavo. Ampak sem to naredila, da je sploh sprejela gosto hrano. Zdaj pa zelenjave fulll noče. Ne krompirja, ne korenčka, ne cvetačke, bučke. Skratka nič. Danes sem poskusila še polento zraven dodat, pa tudi ni hotla jest. Včeraj sem zmešala malo sadja in korenčka, pa je komajda nekaj pojedla. Jooooj se mučimo s to gosto hrano. Pri sinku ni bil pa noben problem. Fjuu nam bo tamala dala vetra. user posted image

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 339
19.4.2013 14:59:39   
tiši
Jaz sem pa mnenja, da ni pomembno s katero hrano začneš pri otroku in kdaj. Ravno sem našla zvezek, v katerega je moja mami zapisovala vse o mojem razvoju. Pri treh mesecih sem že pila sadni sokec. Pri štirih sem jedla sadno kašico, pri petih mesecih pa sem jedla že zelenjavo, krompir in meso. Pri hrani kaj najraje jem, pa je napisan ohrovt (katerega pa zdaj ne maram) - torej zelenjava, čeprav smo začeli s sadjem.

Na vsake toliko časa mora priti nov 'trend', kaj je dobro za otroka in kaj ne. Zdej se nej ne bi dajal najprej sadja - včasih je bilo ravno to. Zdej ne smemo otrokom dati GH prehitro zaradi alergij. Včasih smo že pri treh mesecih jedli drugo hrano, ne samo mleko pa nikakor ni bilo toliko alergij med otroci kot jih je zdaj.

Moje mnenje je, da je treba otroku prisluhnit in mu dat za jest, kar njemu paše in kar mami misli da je za njega dobro. Ne pa kar je v 'modi'. Nočem nobenega napadati, sem samo povedala svoje mnenje.

Živim tudi jaz v tem svetu in poskušam delat tako, kot naj bi bilo dobro za mojega malčka. Čez dober teden bomo stari 5 mesecev in poleg mleka in zvečer riževe kašice ni jedel še nič drugega.
Glede na njegovo kožo, bruhanje (katero je non stop prisotno, ne glede na to kakšno mleko pije) in kakanje je zelo močen sum na alergijo. Naslednji teden imamo pregled in upam da bo P tako prijazna in nas bo poslala na teste za alergijo. Sestra po telefonu je rekla samo naj ga opazujemo. Mi ni nič hotla verjet, da ni čisto v redu.
Zelo rada bi mu dala kaj drugega za jest, ker ko mi jemo, kar požira sline. Pa se bojim, da ne bi imel potem še večjih težav - čakam na nasvet zdravnice.

Neposredna povezava do sporočila: 340
19.4.2013 19:49:29   
RozaRoza
tiši, glede hrane oz. uvajanje GH se popolnoma strinjam s teboj user posted image Jaz našemu malemu dajem tako sadje, kot zelenjavo. Če kaj ne mara, ga ne silim... Tudi, če kakšen dan poje zelo malo GH, tudi prav, itak je bolj debelušen...
Ko sem bila sama user posted image , mi je mama najprej dala sadje, šele nato zelenjavo, pa ni bilo problema. Še sedaj obožujem zelenjavo.
Prijateljičin sin je kot 6-mesečni malček zelo rad jedel vso zelenjavo, sedaj, ko pa je star 2 leti, pa naenkrat ne mara jesti skoraj nobene zelenjave več... Tako, da ni zagotovila, da bodo naši otroci imeli radi zelenjavo, če jim jo bomo ponudili takrat, ko spoznavajo prve okuse...

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.4.2013 9:31:04   
44gatti
Hojla!
Res ni zagotovila, vendar poskusiti ni greh. Če pa rata, rata user posted image
Drgač me pa ta pogovor spominja na mojo teto, ki je v otroštvu jedla čebulo kot jabolko!!! Zdej pa niti vonja ne prenese user posted image
Ko sm bla jst mala, pa nikakor nism hotla jest zelenjavnih mineštr s celimi kosi. Ali pasirano, ali nič! Moja mama pa se zraven trudila in mi pripovedovala pravljice o pridnih punčkah, ki jedo vse... za motivacijo pa so bile potem vedno palačinke z nutelo, kar pri meni je delovalo glih kontra! "Stran z mineštro, naprej s palačinkami!!!" Ha ha ha user posted image
Zaenkrat naš mali je vse, kar mu dam z riževo kašico. Kokr je pa nov okus, mu gre najprej na bruhanje, pol pa ga sprejme. Heh, tok je smešen, ko nardi v minuti 10.000 različnih izrazov!!! Sm ga tudi posnela, ker je preveč smešen!
Ah ja, še to: odkar mu dam 1x na dan GH, redno kaka!!! user posted image user posted image user posted image Prej tudi par dni skupi ni... Happy mi :-)
Uživajte! Vikend je pred nami user posted image user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.4.2013 11:12:24   
Jakisonček
Ja punce ni zagotovila, kako bodo naš otroc naprej jedli. Ampak je pa fajn, če sprejmejo zelenjavo, sadje oz. vse kar morajo jesti. Zaradi vitaminov, urejene prebave, itd. Silit itak ne pomaga. Pravijo pa, da se vztrajnost poplača. In zato bom vztrajala na zelenjavi, in potem sadju. Sem pa danes nabavila še nekaj kašic za dopoldansko malico in večerjo, od Hippa. Se pozna, da je miška pričela jest in posledično je spanje malce boljše. Skratka vse bo počasi, in papcanje in pančkanje. Utrujenost me namreč že načenja.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.4.2013 13:47:43   
Špelička
Mi smo že nadomestili en obrok AM z GH, piška tok lepo papa, da jo je prav veselje hranit. Zaenkrat smo samo na zelenjavi, bom pa dodala še mal mesa danes, kasneje še riž. Tudi mi sedaj redno kakamo, enkrat dnevno.

Ja res je, nič ne pomeni, če otrok kaj sedaj dobro je ali ne in kako bo to kasneje. Pa tudi trendi kdaj in s čim začeti pri GH se spreminjajo tako hitro, da mi nekatere mame pravijo, da je bila razlika pri njih že od prvega do drugega otroka. Pol pa bod pametn user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 344
22.4.2013 14:50:21   
rakica82
ja trendi glede dodajanja in uvajanja goste hrane so pač zej taki, včasih so bli pa drugačni. po moje, glej otroka in po pameti, vsak otrok drugače sprejema. ta koda tiši se kar strinjam s tabo.

jaz sem očitno še edina tukaj , ki sem še vedno samo na mlečni kašici za večerjo in joški. ne vem, meni moja ne zgleda da bi hotla jest, ko mi jemo ne kaže nobenega interesa pa tako, spi mi dokaj v redu zadnje čase, dojiva se pred spanjem ob 20h in potem nekje ob 4h zjutraj ,čez dan nekje na 3 ure.

pa zdej se končno vidi da se je malo poredila ,se prav opazi na stegnih pa rokikcah malo maščobeuser posted image . tako ,da kljub nenehnemu polivanju napreduje.

sem prav ponosna da se je malo zredila, in mi je zadnjič ena gospa prav dvignila pritisk, grem na sprehod z obema pa najprej v taveliko, kaj pa si ti fantek, a si fantek. tamala pa cela v roza. ne vem kaj je mislila, da ji bo pri 21 mesecih rekla ne nisem fantekuser posted image
potem pa v voziček pogleda in reče joj kakšna debeluškauser posted image , tok da nisem kaj nesramnega rekla res.

kako se radi vtikajo nekateri, ko da nima drugega dela

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.4.2013 20:39:46   
tinka986
Naša ma kak dan, ko sploh noče GH jest! Včasih bi pojedla kašice kolikor hočeš, al pa krompirja, drug dan pa se dere kot zverina in sploh noče odpret ust. Tako da se tudi mi nismo še čisto uvedli. Tako da če se mi zdi, da ima premalo, ji pač naredim AM. Ugotovila sem pa, da jo po bučkah šraufa, tako da ji bučk en čas ne bom dajala.

Rakica me veseli, da se je piška zredila - kljub težavam, ki jih imata s polivanjem. A je še vedno prisotno? Mi smo se ga nekako znebili, hvala bogu.

Ja, vtikanje v otroke je - hm - zgodba zase. Se mi je pa zadnjič prav fajn zdelo, ko sem imela malo v vozičku in je spala, jaz pa sem po bregu regrat nabirala. Prideta mimo dva sovaščana in me je ženska prav vprašala, če lahko pogleda v voziček. Seveda sem ji dovolila, sem bila pa čist paf, da se najdejo tudi taki, ki te dejansko vprašajo. To buljenje in "ocenjevanje" otrok je primerljivo z dotikanjem trebuha v nosečnosti...

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.4.2013 9:28:36   
rakica82
ja polivamo še vedno akr precej, včasih manj drugič spet ful. tudi zevčer mi mlečno kašico poje po žlici, dam ji precej gosto, pa ravo tako velikokrat pobruhauser posted image
se pa ne sekiram več, ker vidim da lepo raste, sploh ni neka suhica ima kar lepa stegenčka, sem jo prej zvagala in ima nekje 6300g, akr sicer še zdaleč ne pomen initi približno da bi podvojila porodno težo ampak ker je imela ob rojstvu celih 3700g je to čisto super.

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.4.2013 9:39:01   
tiši
Jaz sem pa včeraj našemu sončku kupila aptamil brez laktoze, ker sumimo da ima alergijo. Vem, moja napaka, da nisem šla v lekarno ampak kar v leclrec, kjer imajo kar dobro ponudbo kar se aptamila tiče. No, po drugem obroku s tem mlekom je mali dobil živo rdeča lička in zelo so mu zatekle ustnice. Občutek sem imela da tudi malo težje diha in ko sem šla ven iz sobe je tako zelo jokat začel, da ga še nisem slišala tako obupano jokat. Prav videlo se mu je, da jmu nekaj ni v redu in se je bal biti sam. Seveda sem takoj poklicala v zdravstveni dom in smo se šli pokazat. Dobila sva napotnico za alergologa in nasvet katero mleko naj kupim. Takoj sem šla v lekarno po aptamil pregomil in danes zjutraj ni več zatekle ustnice in koža je že skoraj čisto normalne barve.
Ne vem, al je krivo mleko brez laktoze, ali pa pač dejstvo, da se je 5 mesecev vse to nabiralo v teleščku in včeraj ven udarilo.

Zdaj pa me zanima, če katera slučajno potrebuje Aptamil brez laktoze (sej vem,da je zelo majhna možnost).

Drugače sem mu pa včeraj tudi skuhala korenček in je pojedel prvih nekaj žličk. Ni mu bilo čisto jasno kaj ima v ustih, ni pa pljuval ven. Tako da začetek je dober :)

Tole 'glednje' v voziček je pa res tako kot tipanje trebuha v nosečnosti. Ko greva midva na sprehod skoraj vsak dan srečava istega gospoda, ko glavo čisto v voziček porine in vpraša, če je fantek ali punčka. Zdaj se ga že na daleč probam izognit, ker je res nadležen.

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.4.2013 9:58:43   
Jakisonček
Ojej Tiši, tvoj sonček je pa res alergičen na nekaj. Se čudim, da prej ni dobil take reakcije? Moj sinko je od rojstva naprej tako pričel dobivat znake alergije, ki so se samo stopnjevali skozi atopični dermatitis. Ampak nikoli pa ni otekal. Upam, da mu odkrijejo na kaj je alergičen in boš ti bolj mirna, ko ga boš hranila.

Rakica tudi moja miška ima 6300 g. Pa ne bruha in poliva. Ampak lepo počasi pridobiva na teži in je tako čist ok. Gh še nima čisto rada, a sadne kašice že lepo je. Danes jo moram pohvalit glede spanja. Najprej je spala 6 ur skupaj, pojedla flaško in spala še 5 ur. To je pravi balzam proti prejšnjemu zbujanju na 2 ali 3 ure.

Ja radovednost - moje sosede v bloku mi tud non stop skačejo v voziček. Zdaj grem hitro mimo njih, ker se mi ne da stalno z nekom pogovarjat. Večinoma so še vse pametne, tako da joj. Ampak važno je, da imamo zdaj res lepo vreme in da smo lahko veliko zunaj. Prav fajn je. In samo molim boga, da bo še v nedeljo lepo vreme, ko imamo krst.

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.4.2013 13:33:12   
rakica82
Tiši ubogi revček. upam ,da kmalu pogruntate za kakšno alerijo gre.

Jakisonček najini miški sta pa že od skoz nekako identičniuser posted image , tudi pri 4 mesecih se spomnim smo imeli enako. Kdaj imate pa naslednje cepljenje? vem da smo meli konec marca skupaj, nas je potem naročila čez 6 tednov, to je 10. maj ko bo imela mala 5 mesecev in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?