žakec0511
|
Pozdravljene mamice novemberčkov 2012! Sem nova tukaj, našla sem že veliko nasvetov, upam, da tudi sama komu kaj pomagam Moj sonček je rojen 5.11., torej je star že dobrih 6 mesecev najlepše obdobje mojega življenja je zelo priden otrok, zvečer gre spat ob 9, zjutraj pa se zbudi okrog pol 9, res pa je, da se še približno 2-3x ponoči podojiva, ampak me zaenkrat ne moti, ker on itak spi naprej. Drugače je pa en velik smejko, vse je zelooo smešno, joka samo, če je lačen ali zaspan. Kar se tiče GH mu dam dopoldan sadje, okrog kosila zelenjavo, ta teden sva poskusila tudi puranje meso in rižek in je fuuul užival, ko je jedel zvečer dobi pa mlečno kašico. Vmes se še dojiva. Obrokov GH pa še nisva čisto zamenjala, saj včasih kakega še izpustiva, ker se mi zdi škoda, ker imam še veliko svojega mleka zdaj smo v fazi cviljenja, slinjenja in "ustvarjanja dežeka", poleg tega pa se mi je ta teden začel aktivno obračati na trebuščka, kar mu prej ni bilo preveč všeč. na zadnjem pregledu je bil star 5 mesecev, imel je 7300g in 68,5cm, naslednji teden dobimo pa že 3. pikico kar se tiče avtosedeža, smo ga tudi že nabavili in sicer maxi cosi tobi, v našem BC ga niso mogli prehvaliti. sicer uporabljamo ga še ne, ker se z malim veliko sama voziva in mi ne pade na kraj pameti, da bi že sam sedel na zadnjem sedežu sem se pa razpisala lepo se mejte s svojimi sončki, se kaj tipkamo
|