Austeja
|
pozdravljene, jaz sem z gosto hrano zacela ze malo pred 4' mesecem...sicer samo, da vidim, ce ji bo pasalo...najprej sem poskusila z neko kasico, ki je bila pregosta, je bilo prav smesno gledat, ker sploh ni vedela, da ima nekaj v ustih :) po tem neuspelem poskusu sem poskusila s tekoco sadno kasico in je pocasi steklo, sicer sem ji zdaj en mesec dajala razlicne sadne kasice, 1x al 2x zelenjavne...se vedno je bila skoraj vsa hrana moje mleko danes imamo 5 mesecev in sem ji prvic dala 2x gosto: za kosilo in sedaj za vecerjo rizeve kosmice s sadno kasico (na zlico, flase ni nikoli marala)...ampak jo po vsaki gosti tudi dojim...se mi zdi da zadnje dni samo je :) zbujamo se ponoci ful pogosto, veckrat kot prve mesece...upam, da bodo ti rizevi kosmici kaj pomagali... rola se tudi nasa...prvic se je s hrbta na trebuh obrnila pri 4ih mesecih, pa je nisem nikoli dajala na trebuh, ker ji ni bilo vsec...zdaj ko se sama obrne, ji je pa kar fino na trebuhu nekaj casa, je ponosna nase :) sam potem je pa cel hudic, ko se je tako tezko nazaj obrnit, ji je do sedaj samo nekajkrat uspelo...jaz jo tudi malo pustim, da se trudi (zraven pa joce in se jezi), ce vidim, da je blizu uspeha...ce ne gre, ji pomagam... mene pa zanima, zakaj nekatere dodajate AM, ce menite, da vase ni dovolj? a je to po priporocilih pediatra? jaz namrec s hrano delam po obcutku, nisem nikoli sprasevala ne zdravnice, ne patronazne o hrani, pa me vcasih zaskrbi, ko vidim, da druge dodajate AM...ko se mi je zazdelo (oz. se mi zazdi), da ni sita, ji raje ponudim gosto hrano. do sedaj nismo imeli problemov s tezo ali rastjo.
|