Špelička
|
Ha ha rakica82, tola tvoja teorija o 2. otroku in nočnem spanju pa verjetno res drži vodo. Mene je bilo, preden sem rodila, najbolj strah kaj bo z nočnim spanjem, in vidim, da sem pretiravala, ker skoz lepo spimo. In potem mi bo verjetno pri 2. nosečnosti kar samoumevno, da ponoči spimo, pa bo ravno obratno . Naša pupa je res samo za hvalit in glede hranjenja in glede spanja in glede količine joka, sem že rekla mojmu, da naju bo tok razvadla, ker ta drug bo pa zih čisto nasprotje in nama bo dal vetra . tiši jaz sem mustelo dala cc 3-4, da je delovala. Sedaj ni o temencih ni več sledu. GH: včeraj sm ji dala polento, pa je ni hotla oz. je ful mal pojedla. Sem pa začela z glutenom, včeraj makarončke z brokolijem za kosilo, en dan za večerjo gres. Malico bom uvajala naslednji teden. Tiši probaj s polento in notri naribaj sadje, to mande majo ful radi. Me je naš P ful spodbujal, da naj pupi kar vse že dajem papat (razen tisto ne, kar ne sme do 1 leta, tipa kravje mleko, med, oreščki ...) oz. kuham kar to, kar tudi midva jeva. Ampak če za pupo ne solim, moram v vsakem primeru v dveh skledah kuhat (makarone solim že v vodi, ne potem, ko so že kuhani, isto krompir, polento ... ). Ali ste ve to kaj poenostavile?
< Sporočilo je popravil Špelička -- 23.5.2013 9:16:39 >
|