|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
4.12.2012 8:04:52   
luna85
Mihika čestitke za celice!! to je čist lep rezultat.

gasilka, kmalu si na vesti za ET. držim pesti da te jutri pričakajo same blastociste.

valy uuu kr Budimpešta. supr. men je kot mesto res ušeč. tko romantična mi je. velik bolj kot Pariz.

medo...joj sej ne vem kaj ti nej rečem. izcedek običajno res ne prinese nič dobrega. ampak mogoče je pa vsaj ena pikica tolk močna da bo ostala pri tebi. pošiljam ti velik pozitivne energije in user posted image user posted image . res ti želim da se vse srečno izteče.

mene pa drgač še zmeri boli. učeri zvečer sm mela take krče ene 10min. da mi je mož reku da če ne mine v parih minutah me na urgenco pele. pol je pa minil. sm pa dans delala baby check test in se nama je prikazala druga črtica. sicer ne tko močna kt kontrolna, je bla pa lepo vidna, (tut mojmu ob 5zjutri k je biv še vs zaliman) je pa danes 9dan po ET. mogoč nama je pa ratal. v čet. bom naredla CB, v petk mam pa krvnega. upam na najboljše.

kašne plane maste kej za dan?

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 101
4.12.2012 8:22:43   
MIHIKA1
ja luna...čestitke !!!!!!!!!!!! meni je ponavadi že vedno deveti dan pokazalo...!
upam,da se moje tri pikice vse lepo razvijajo in da me v petek pričakajo...če ne že vse..pa vsaj ena zmagovalna..!res upam...!
medo...nič slabega ne mislit..velikokrat se vredu konča tudi z izcedki...!

A ve katera, ali se da poklicat v lj....da vidimo, kaj se dogaja na gojišču??? ti sploh povejo, če se nič ni oplodilo....sicer mam dober občutek...ena bo sigurno zmagovalna...samo tako za vsak slučaj....če bi poklicala ?

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 102
4.12.2012 8:50:36   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: MIHIKA1

ja luna...čestitke !!!!!!!!!!!! meni je ponavadi že vedno deveti dan pokazalo...!
upam,da se moje tri pikice vse lepo razvijajo in da me v petek pričakajo...če ne že vse..pa vsaj ena zmagovalna..!res upam...!
medo...nič slabega ne mislit..velikokrat se vredu konča tudi z izcedki...!

A ve katera, ali se da poklicat v lj....da vidimo, kaj se dogaja na gojišču??? ti sploh povejo, če se nič ni oplodilo....sicer mam dober občutek...ena bo sigurno zmagovalna...samo tako za vsak slučaj....če bi poklicala ?

Mihika, kolikor je meni znano iz postopkov, se moraš na dan punkcije dogovorit glede dajanja informacij, ker ti dajo posebno kodo, s katero potem lahko izveš, kako poteka razvoj embrijev.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 103
4.12.2012 9:01:31   
MIHIKA1
aha...Barbig..hvala..nisem tega vedela...te bom pa morala počakati do petka..ko grem na ET.....vem, da me dve pikici čakata !vseeno hvala Barbig za informacijo. !

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 104
4.12.2012 9:14:28   
valy25
Živjo!

Luna Bravooooooooooo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Uspelo vama je. Pikica se je prijelauser posted image user posted image Pa še za krče imaš sedaj razlago, tako da naj te nič ne skrbi. Ti iz srca privoščimuser posted image
Boš dobila najlepše darilo od Miklavžkauser posted image

Medo hm, ja, če kaj pomaga so raznorazni izcedki grozno pogosti, ker je telo malo zmešano od vseh teh hormonov, ki smo jih vnesle med stimulacijo... Ne izgubi upanja...

Mihika bravo za celice. So tri čisto dovolj. Držim pesti, da se lepo razvijajo! Ne vem, če prav vem, ampak mislim, da te pokličejo, če bi se slabše razvijale in ti potem iz petega dneva prestavijo ET na tretjega?

Gasilka srečno jutri na ET-juuser posted image Te prvi dnevi po ET-ju, ko greješ pikico/i so res najlepšiuser posted image

Jaz sem danes prilezla do 7.dne... Me pa vse začenja zvijati kot pred menstruacijo. Glede na to, da je danes 12dni od punkcije (ki se šteje za ovulacijo), bi bilo logično da v sredo ali četrtek dobim M (14dni po ovulaciji...). Seveda upanje še imam, ampak realno gledano pa tole bolj slabo kaže. Test bom pomojem naredila v petek...

Vsem en lep dan !

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 105
4.12.2012 11:29:21   
MIHIKA1
valy....a veš, da so znaki zanositve čist enaki kot pred menstro....tako, da kar lepo glavo gor...in boš zagledala pluseka !!!!!!!!
luna....čestitke še enkrat....a veš, da bo najina puža tudi luna....hehehehe....to ime imava za punčko že celih dvanajst let, odkar sva na umetnih...!!!!!
gasilka....srečno jutri...pa takoj domov pridno gret pikici...!

Vsem en lep pozdravček !

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 106
4.12.2012 12:11:47   
medo2013
iiiiiiiiiiiiiiiiii Luna, suupppperr zauser posted image user posted image user posted image . Full sm vesela zate. vsaj nekaj lepih novičk danes. Res lepšega darila za miklavža si ne bi mogla želeti. Drugače pa hvala za pika poke in pozitivno energijo. Sem pa čist izgubila upanje, tok mi je hudo,....Jutr bom še za hec nardila test, če se ne bo prej vlila. Čeprav trenutno so samo rjavi trakci ko se obrišem, tako da po drugi strani upam, da še ni vsega konec, in da je vsaj ena pikica ostala z nama.

Valy, tudi tebi hvala, mogoče pa res še ostaja kaj upanja, bomo videli, druga ne preostane kot čaaakaanjeeee... Drugače pa tudi ti ne smeš zgubiti upanja, mogoče pa to tvoje zvijanje ne pomeni nič slabega. Vidiš kako je Luno matralo, pa poglej sedaj njej rezultat. Je pa čist res tisti prvi dnevi po ET-ju, to so bili najlepši dnevi, potem pa kot da vse nekam izgineuser posted image .

Mihika, sigurno te bo pričakal vsaj ena lepppaaaaaa blastocista, mogoče pa celo kar dve, pa dobiš dve majhni pikici v varstvo. Sploh nisem vedela, da se že tako dolgo borita za pikico,....jst pa komaj v prvem postopku pa že čist obupana. Res močno držim pesti da vama tokrat uspe.

Grem rajše dela, da se vsaj malo zamotim in odmislim vse skupaj.

Lepo bodite punce user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
4.12.2012 12:18:57   
MIHIKA1
ojla punce...zdaj so me klicali iz klinike lj...jutri imam transfer..od treh celic..je bila ena degenerirana, druga se je nehala razvijat...tretji je pa sonček, ki se lepo razvija in čaka name...da se čimprej vgnezdi...jutri trepetam skupaj z gasilko....držite pesti !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 108
4.12.2012 12:22:00   
MIHIKA1
medo...nič obupat...moja kolegica je full krvavela dva meseca na začetku..skoz pa rdeča kri...pa rjavi izcedki..pa je donosila...vse vredu na koncu ! rodila veliko pužo...! zato sploh ni pomembno..vsaka reagira drugače..!.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
4.12.2012 12:36:09   
MIHIKA1
sedaj sem te dni zaključila prvič z bioresonančno terapijo.....danes pa še grem k homeopatu v lj...mi je včeraj napisal, da so še prisotne blokade in da jih je treba spravit ven..tako, da mislim, da sem pa potem čist pripravljena....pa še zadnji postopek brezplačni je, tako, da sem res mnenja, da tokrat ta mali sonček čaka name ...in da me bo sprejel za svojo....!!!!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 110
4.12.2012 12:42:10   
medo2013
Mihika, zelo mi je žal za ostali dve celici, sem pa zelo vesela za tatretjo in močno držim pesti, da vama bo ta mala pikica čez 9 mesece lepšala vajin domek. Močno, močno bom držala pesti jutri zate. Kar pogumno. Hvala za lepe misli.user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 111
4.12.2012 12:47:51   
MIHIKA1
hvala medo...tudi ti samo lepo pozitivno naprej..pa bo vse ok...!

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 112
4.12.2012 15:38:25   
luna85
Punce hvala za čestitke. sej še ne upam čist vrjet, da je res. se mi zdi tko neresnično, da nama je končn uspel. Bolečine so res močne (pa res nimam nizkega praga bolečine), sam upam da to vse nakazuje na zdravo bibo in ne na IMN, česar se pa res bojim.

Mihika srečno jutr. pomembn je da je vsaj ena, ki si želi postati nagajivček. user posted image

Medo, ti si jutr 9dan po ET? jst sm delala BC ker zazna 10enot bhcg, nevem pa če bi mi že CB tut že pokazu. držim pesti za dobre novičke!!!

Valy upam da vama uspe in da user posted image pride 1x v letu 2014, in ne več letos in drug let.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
5.12.2012 7:28:59   
limonca*

IZVIRNO SPOROČILO: luna85

Punce hvala za čestitke. sej še ne upam čist vrjet, da je res. se mi zdi tko neresnično, da nama je končn uspel. Bolečine so res močne (pa res nimam nizkega praga bolečine), sam upam da to vse nakazuje na zdravo bibo in ne na IMN, česar se pa res bojim.

Mihika srečno jutr. pomembn je da je vsaj ena, ki si želi postati nagajivček. user posted image

Medo, ti si jutr 9dan po ET? jst sm delala BC ker zazna 10enot bhcg, nevem pa če bi mi že CB tut že pokazu. držim pesti za dobre novičke!!!

Valy upam da vama uspe in da user posted image pride 1x v letu 2014, in ne več letos in drug let.

Tudi če je IMN, te tako hitro ne more bolet zaradi tega. Šele ko zarodek začne rasti, te začne bolet.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 114
5.12.2012 7:56:10   
gasilka
Super MEHIKA1 skupaj bova trepetali kdaj pa imaš uro ?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 115
5.12.2012 10:43:50   
andreja_p
luna naj ti povem,da sem sama šla čez to in takoj po transfrju dobila krče,kot da bo menstra prišla vsak čas.To se mi je vleklo vse do uz in še naprej.Na dan UZ sem potem dobila recept za buscopan,ki ti preprečuje krče.Je pa rekla tam na UZ v LJ da naj počivam in če se pojavi kakšna krvavitev takoj na pregled.Tvoja maternica se sedaj pripravlja na to ,da bo morala se širit po dolgem in po čez,tako da krči so normalni,dokler ni krvi.Tako je bilo men rečeno.Izvenmaternična ne mora biti,oz.ne moraš vedeti če je.Itak pa še nimaš vidnega ploda čeprav bi šla na UZ,bi bila sam vrečka,plod pride mal pozneje,se pozneje razvije.Zato je tud veliko punc,ki imajo sam vrečko brez ploda,pa klub temu je test pozitiven.Tako da kar mirno do 1UZ.Počivaj veliko pij,pazi na prebavo,da greš vsak dan brez napenjanja na wc-ju,lahko si pomagaš z donatom.Ne škoduje plodu.Pa seveda brez sexa,do 12t ko se posteljica dokončno pritrdi na steno maternice.Men sicer še kar ne paše,tako da s tem nimam problemov.Držim pesti da bo vse uredu pri tebi.Jaz sem bom pa imela v četrtek 12t in sem res sam enkrat imela izcedek v 10t ko sem imela pregled,me je pa opozorila na to ginekologinja.
Srečno,pa javi kako bo.Upam da sem ti malo pomagala in omilila tvoj strah.
Držite se pa optimistično naprej.
l.p.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
5.12.2012 16:08:53   
MIHIKA1
tako drage moje...v varstvo dobili enega sončka ...ki je čakal na nas in se lepo razvija..transfer 3.dan...8 celični..kar je zelo lepo...test 20.12.2012...sedaj pa treba samo božat..!
gasilka....a si bla z mano danes ob 11 v lj ?

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 117
5.12.2012 17:31:22   
gasilka
Živjo punce!

Mene pa sta danes na et-ju pričakali 2 blastocisti odločili smo se da mi vstavijo 1 ker imam že doma dva nagajiva malčka stara 2,5 leti. Če se prime se čene ja to to ! Test imam tako kot MEHIKA1 20.12.2012. Mogoče naju bodo tokrat prvič počakali še kakšni zamrznjenčki bomo videli kaj po povedala pošta user posted image

Ja MEHIKA mi2 sva govorili pred posvetom se mi je takoj zdelo da si ti ker si omenila da si imela 3 celice in da prideš danes na et ker se je ena razvila . Naj se razvije do konca in obrži naj vama tokrat posije sonček sreče !!!! SREČNO!!!!

mogoče se vidimo 20.12. :)

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 118
5.12.2012 20:04:34   
MIHIKA1
gasilka....obe naju bo pričakal plusek in velika beta 20.12.2012....škoda, da me nisi pocukala za rokav in povedala....!
vi ste pa srečki....a doma že imate dva sončka....kako lepo ...! ti tudi lepo pridno božaj bušija...mene že moj razvaja kr orung danes !!!!!!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
6.12.2012 8:03:23   
medo2013
Jutro punce. Kako ste kaj? Vam je miklavž kaj lepega prinesel user posted image ?
Včeri se nisem uspela nič javit....sem delala test in je pokazal rahlo user posted image ,.... ne vem, al se naj veselim al je prehitro, mogoče celo lažni rezultat... ne vem kaj si naj mislim, glede na to, da imam še občasno rahlo rjavkast izcedek. Najbolj točno bo tako krvni test pokazal, komaj čakam, da grem kri dat, da bom končno vedela na čem sem.

Luna, nosečka, kako si kaj ti? Te še vedno fejst boli? Pri meni nobene bolečine, popolnoma nič, zato me še tolk bolj skrbi, da ni lažno pokazal. Jutr greš na krvnega ne? Ma držim pesti, da bo tako kot mora biti, in da bolečine ne pomenijo nič slabega.

Valy, kako si kaj ti? Kaj sprememb pri tebi? Boš jutr delala test? Držim pesti, da pokaže user posted image .

Mihika in Gasilka, držim pesti, da vajini pikici ostaneta z vama vseh 9 mesecev. Sedaj pa le počivajta in božajta vajini pikici.

Lep dan punce.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
6.12.2012 8:20:42   
MIHIKA1
medo...čestitke...nič ni lažni alarm...nosečka si..nič se sekirat zarad izcedka...ogromno žensk jih ima...!
gasilka...a se držiš ??

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 121
6.12.2012 10:23:50   
coala
Čestitam medo tale črtica je ponavadi kr prava,čeprav je rahlauser posted image ,MIHIKA 1 držim pesti zate,da ti končno uspe,pa seveda še za vse ostaleuser posted image naj vam božično novoletni prazniki prinesejo tako želena darila.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
6.12.2012 10:42:31   
medo2013
Hvala Mihika in Coala. Ne upam, se preveč veselit, čeprav ko sem zjutraj zagledala tisto ta drugo črtico, sem imela nasmeh do ušes. Sploh je nisem pričakovala.

Luna in Valy, a sta ok....malo me skrbi ker se nobena od vaju nč ne javi user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 123
6.12.2012 12:13:27   
gasilka
MEHIKA1 če bi bila 100% da si ti bi te pocukala za rokav sedaj vemo katere smo ,ja se kar držim sam nimam obstanka ležat pol pa mal sm in tja pa kej ponaredit pa spet na hrbet ,... popldne pa prideta moja sončka domol pol pa sploh ni časa za počivanja, tudi ona2 sta z icsi postopka približno takle čas sem zvedela da sem noseča leta 2009 , lepo da te tvoj lepo razvaja kr naj te :) vama privoščim enga zdravega otročka user posted image

ja res je da bi se želje vsem nam uresničile in naj nam božiček prinese lepo novico , že miklavž je bil priden da nas je obdaril z lepo razvitimi celicami user posted image

medo2013 ČESTITKE LE LEPO NAPRERJ VSEH 9 MESECEV user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 124
6.12.2012 17:46:08   
luna85
medo ČESTITKEEEEE!!!! nima veze, če je švoh, čez 2 dni bo že močnejša!!! user posted image user posted image user posted image zdej pa srečno do konca, pa ne pozabi se pogovarjat s pikicam.

jst sm šla pa dans v MB. včeraj sm klicala zarad bolečin pa mi je sestra rekla da nej dans pridem. situacija je taka da imam potrjeno nosečnost, ampak mam tut neko vnetje v telesu (precej povečane levkocite in CPR). kakšno je-nevemo, ker ni striktno opazno. razn bolečin v nožnici oz. sp. delu trebuha mi ni nič. kot ste punce že rekle, se še prezgodej da bi se vidl za IMN, morm pa drug tedn nazaj da ponovno preverijo vrednosti, lahko da bom dobila antibiotike.

Punce, upam da vam je Miklavž prinesu same lepe stvari.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?