medo2013
|
Pozdravljene punce, kako ste kaj? Upam, da vas ne zebe preveč. Vrtnica, dobrodošla med nami, tudi zate bomo navijale in stiskale pestke, in upam, da se nam tudi ti pridružiš med . Mihika, gasilka in oreh, kako se ve držite? Upam, da se še ni prikazala in da je na hlačkah še vedno belina, kot bi luna rekla . Valy mislim,da je tvoja vrednost hormona čist dosti velika za tvoje dni. Jst sicer ne vem kolk sm ga imela v čeri, ker mi ni nič rekel, se se pa punce menile, da imajo okoli 800, ti si pa tako en dan za mano ne?Kako pa to da pr vas ni testa? ja kaj pa kakšen UZ potem, to imate? Full čudno. Glede wc-ja te pa čist zastopim, sm čist ista. Luna, včeri sva se pa zgleda zgrešili. Itak je bila full gužva v laboratoriju, sem gledela, če te bom kje videla pa te ni bilo. A si dolgo čakala? A teb so kej rekli kolk maš vrednost ßhcg? Ma kako si si tako močno prehladila mehur? Boga revca, upam, da se čim prej pozdraviš, ti pošiljam . No, jst sem v čeri bila na testu, ki je tudi potrdil nosečnost. jeeeeeee , ampak nihče mi ni povedal koliko je vrednost hormona, jst pa tud nism upala vprašat itak sm mela občutek, da se jim je full mudilo, smo kot po tekočem traku hodile notri. Dobla sm recept za dabroston, a si ga ti Luna tudi dobila? nihče ni nič rekel, kako dolgo si moram vstavljati, predvidevam da pač dokler ne zmanjka . Ma glavno da nama je uspelo in to v prvo, ne znam vam povedat kolk srečna sem. Tako, sedaj se pa odpravljam domov, naravnost v posteljo, dosti je bilo službe za danes. Aja, samo nekaj bi vas še vprašala. Včeri ko sem prišla domov, sem imela grozen glavobol. Glava ni pa ni nehala boleti, sem poizkušala zaspati, ampak seveda zaradi premočnih bolečin mi nikakor ni uspelo. "trpela" sem bolečine vse do 23.00, in ker res ni bilo več za zdržati, sem vzela tableto. A mislite, da je fejst narobe? Ker imam že od nekdaj grozne glavobole, jemljem nalgesin tamočni ali pa analgin, včeri pa sem namesto nalgesina vzela dva lekaodla, ker eden vem da mi ne bi prijel. Upam, da nisem kaj narobe naredila, ampak res nisem mogla več zdržati. Ko bom šla na UZ, se moram z zdravnico malo pogovoriti glede bolečin, kaj lahko vzamem. Lep popoldan
|