|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
10.12.2012 18:57:18   
vrtnica44
hvala za dobrodošlico. to je moj drugi IUI. prvi IUI je bil september - oktober. lahko da sva takrat skupaj trepetali. se ne spomnim. nas je bilo kar veliko. enim je ratalo, enim pa ne. nam bo pa sedaj, ne?

upam, da se tokrat tudi nas dobri možje usmilijo, pa nam prinesejo najlepše darilo.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.12.2012 20:17:25   
valy25
Mihika hvala, hvala, hvala za tolažbo. Res upam, da bo.... Super, da hodiš k homeopatu. In najlepša hvala za informacijo o arniki. Bom malo pobrskala po internetu. Mi res vsak nasvet ogromno pomeni. Tvoji znaki se pa slišijo zelo zelo obetavno. user posted image

Vrtnica dobrodošla v klubu trepetalk user posted image Hehe, so si punce pred nami prav super spomnile tole poimenovanje.

Za vse, ki čakate na rezultate cel kup user posted image

Se bomo borile kot user posted image user posted image

Vsem en lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.12.2012 20:53:17   
gasilka
valy25 čestitke le lepo naprej user posted image user posted image

vrtnica44 dobrodošla med nami in srečno

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.12.2012 9:10:43   
MIHIKA1
dobro jutro.....luna...medo..kje sta vidve...beto čakamo...!!!!!!!!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.12.2012 9:40:48   
luna85
dobr dan user posted image

vrtnica dobrodosla, pa nej ti hitro mine do pluska.

valy moj se je cist zalubu v en vozicek-beri feltne enga vozicka user posted image pac tipicni moski user posted image je pa ta vozicek tut men usec, tko da je za zdej v ozjem izboru, bova pa se sla gledat.

jst sm pa uceri dobla antibiotike, mam vnetje mehurja, ampak me zdej skori nc ne boli, izidi so pa porazni. je dohter reku da s takim st.bakterij v vodi, se dobr da lahko stojim. tko da gremo strumno naprej. grem pa jutr al pa v cet. samoplacnisko prevert beto, ker me zanima kolk smo ze velki user posted image mam pa uz 20. pa upam da bomo najdl plodek tam kjer more bit, pa ceprov se ne bo srcka.

pam da ste na toplem, ker je zunej brrrrrr

lp

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.12.2012 16:19:21   
medo2013
Pozdravljene punce, kako ste kaj? Upam, da vas ne zebe preveč.

Vrtnica, dobrodošla med nami, tudi zate bomo navijale in stiskale pestke, in upam, da se nam tudi ti pridružiš meduser posted image .

Mihika, gasilka in oreh, kako se ve držite? Upam, da se user posted image še ni prikazala in da je na hlačkah še vedno belina, kot bi luna rekla user posted image .

Valy mislim,da je tvoja vrednost hormona čist dosti velika za tvoje dni. Jst sicer ne vem kolk sm ga imela v čeri, ker mi ni nič rekel, se se pa punce menile, da imajo okoli 800, ti si pa tako en dan za mano ne?Kako pa to da pr vas ni testa? ja kaj pa kakšen UZ potem, to imate? Full čudno. Glede wc-ja te pa čist zastopim, sm čist ista.

Luna, včeri sva se pa zgleda zgrešili. Itak je bila full gužva v laboratoriju, sem gledela, če te bom kje videla pa te ni bilo. A si dolgo čakala? A teb so kej rekli kolk maš vrednost ßhcg? Ma kako si si tako močno prehladila mehur? Boga revca, upam, da se čim prej pozdraviš, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image .

No, jst sem v čeri bila na testu, ki je tudi potrdil nosečnost. jeeeeeeeuser posted image , ampak nihče mi ni povedal koliko je vrednost hormona, jst pa tud nism upala vprašat user posted image itak sm mela občutek, da se jim je full mudilo, smo kot po tekočem traku hodile notri. Dobla sm recept za dabroston, a si ga ti Luna tudi dobila? nihče ni nič rekel, kako dolgo si moram vstavljati, predvidevam da pač dokler ne zmanjkauser posted image . Ma glavno da nama je uspelo in to v prvo, ne znam vam povedat kolk srečna sem.

Tako, sedaj se pa odpravljam domov, naravnost v posteljo, dosti je bilo službe za danes. Aja, samo nekaj bi vas še vprašala. Včeri ko sem prišla domov, sem imela grozen glavobol. Glava ni pa ni nehala boleti, sem poizkušala zaspati, ampak seveda zaradi premočnih bolečin mi nikakor ni uspelo. "trpela" sem bolečine vse do 23.00, in ker res ni bilo več za zdržati, sem vzela tableto. A mislite, da je fejst narobe? Ker imam že od nekdaj grozne glavobole, jemljem nalgesin tamočni ali pa analgin, včeri pa sem namesto nalgesina vzela dva lekaodla, ker eden vem da mi ne bi prijel. Upam, da nisem kaj narobe naredila, ampak res nisem mogla več zdržati.user posted image Ko bom šla na UZ, se moram z zdravnico malo pogovoriti glede bolečin, kaj lahko vzamem.

Lep popoldanuser posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.12.2012 17:42:27   
gasilka
medo2013 glede lekadola ni nič narobe saj lahko nosečnice jejo lekadole če je treba to je edino zdreavilo ki ga lahko nosečnica poje brez nadzora zdravnikov, da nebi kaj škodlo plodu!

SUPER NOVIČKA ČESTITKE ZA PLUSEK KI JE POTRDIL TVOJO user posted image zdej se pa lepo pazi in srečno vseh 9 mesecev!!!user posted image

JAz sem uredu glede blagih bolečin v maternici enkrat so enkrat jih ni je vse o.k., izcedkov nimam. kar se tiče testa ga bom naredila naslednji ponedeljek k bo moj 12 dan pa da vidmo kako bo :)

mehika1 in oreh kako se vi2 držite je vse o.k.
SREČNO VSEM!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil gasilka -- 11.12.2012 17:44:13 >

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.12.2012 20:27:12   
valy25
Živjo punce!

Kako ste kaj?

Trepetalke naše upam, da se dobro držiteuser posted image Naj vam tale teden čimhitreje mine...

Oreh včeraj sem spregledala tvoje vprašanje. Test sem delala 10 dan. Et je bil na peti dan. Pomojem ga pred 11dnem ne delaj, da se ne boš po nepotrebnem sekirala, če še ne bo kazal črtice. Pa meni je Clear blue test zakon... Ker zraven sem delala tudi First sign test iz DM. Mi je tako zadnjič kot tudi tokrat kazal le eno črtico...

Gasilka pametno si se odločila, da boš šele 12 dan delala. Mene vedno prej premami.

Luna, hehe je skorej koker bi avto kupovala, ane? Katerega sta pa gledala? Hehe, jaz sem preko študenta delala v eni otroški trgovini pa en kup otrok po družinah merkala in kar mam izkušenj so najbolj hvaljeni vozički Peg Perego ali pa Qunniji. Men je bil najboljši za vozit Maxi cosi Mura in Peg Perego Skate. Od Quinnyjev je pa meni daleč najboljši freestyle-trpežen in ortopedski. Itak je pa čisto preveč ponudbe... Joj, res si boga, da si tako vnetje dobilauser posted image Še sreča, da si šla k zdravniku. Pridno jej antibiotik, da odžene nepovabljene goste...

Medo ne sekiraj se zaradi Lekadola. Mojo kolegico je blažja kap, zato je mogla celo nosečnost jemati po dva aspirina na dan. Je mali pravi korenjak in mu prav nič ne manjka. Pri Rešu je tako, da ga na 14 dan pokličeš in poveš kakšen je rezultat CB-ja. Potem te pa naroči na ultrazvok. Sem ga danes klicala. ker mam izcedek, me je naročil na pregled že prihajajoči ponedeljek. Da vidi velikost gestacijske vrečke in preveri, da ni slučajno IMN. ma ja, Reško ima malo drugačen način dela, ampak meni je grozno všeč. Ker te spremlja od vseh ultrazvokov pred punkcijo pa do transferja... Pa svoj mobitel ti da in v ordinaciji je čisto vsak dan že ob petih zjutraj. V glavnem meni je res car.

Drugače pa pri meni nič novega. Upam, da je mali še okej. Izcedka imam še vedno veliko velikouser posted image , drugače pa se super počutim...

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.12.2012 20:51:50   
medo2013
Gasilka in Valy, hvala za tolažbo glede lekadola. Ma če ne bi bila bolečina tolk močna, ga sigurno ne bi vzela, ampak mi res ni bilo za zdržati. Držima pesti za ponedeljek gasilka, da se pokažeta lepi user posted image , sem pa drugače tudi jaz bila brez bolečin, občasno če me je kdaj špiknilo.

To sem pa slišala za Reša, da je full fajn, ker hitro prideš na vrsto, je direkten, pa še on te skoz spremlja. uuu super, potem boš pa res imela hitro pregled. Držim pesti da je vse ok. A imaš še vedno rjavkast izcedek? Sm se ravno dones v službi pogovarjala z eno k je tud bla na umetni, in je mela prve tri mesece skoz neke izcedke pa še krvavela je, no, dones ima doma dve zdravi navihani punčki. Jst verjamem da bo pri tebi vse ok, mali je pa itak ok, oz. sta ok user posted image . A veš da se meni tudi full dopade tale Peg perego Skate, ampak če ima kakšne slabosti pa nič ne vem, pač tako vizualno. Luna, tudi jst sm te hotla prej vprašat katerega sta gledala pa sem čist pozabila. Jst tud običajno če pride kakšna rekla, vržem uč na vozičke, za odločitev je pa itak še ogromno časa.

Lep večer trepetalkeuser posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 159
12.12.2012 6:42:15   
MIHIKA1
pozdravljen sotrpinke...!
kako ste kaj...?
jaz sem dokaj vredu...še vedno čista belina....brez krčev...edino včeraj zvečer full bolečine v spodnjem delu trebuha...napet trebuh do konca...je katera imela že kdaj kaj takega..upam , da se moja pikica lepo drži in da je vse ok...malo sem zaskrbljena, ker so bile bolečine res velike...! danes pa kot da nič ni bilo...!
želim vam lep dan , srečno vsem ...in da vse zagledamo magične pluseke in srček..!

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 160
12.12.2012 7:46:17   
oreh
Dobro jutro!
Danes sem naredila eno neumnost, sicer ni glih neumnost, je najlepša stvar, lulala sem in nalulala nežen plusek!
Sem pa šele 8. dan po ET, imela sem ga 3. dan. Vem, vem, da ne bi smela, sam so me prsti preveč srbeli. Pa marsikatera piše, da je 8. dan lulala in nalulala. Zdej pa mam, do jutri zjutraj se bom lepo živcirala in test ponovila, saj ne vem ali je lahko + še od stopke.
Stopko sem imela 30.11., ET pa 4.12., Sicer piše, da bi naj vpliv izzvenel po 10 dneh, jaz sem pa že 13. Kaj mislite????? dobila sem pa 2 dozi Pregnyla pri rešu, ne vem pa točnih enot. Najbolje bi sicer bilo, da bi lepo počakala do petka in mirno lulala, kot pa zdajle tale živčna vojna, ampak saj, če je pravi plus, me bo počakal, če pa je od stopke, pa lahko pravi še nastane oz. se bomo nekako pobrali.
Mogoče je pa le pravi, joj, joj, nikoli ne bom razumela nas žensk, zakaj se tako rade trpinčimouser posted image

Mihika, jaz sem tudi imela včeraj in predvčerajšnjem krče kar boleče, podobne user posted image , pa jajčniki me bolijo in trgajo v nogo, napihnjena sem tudi še kar, ampak mislim, da bolj zaradi prenažiranja. Ti krči niso nič posebnega, lahko so tudi dober znak, 3 leta nazaj sem zanosila in sem imela identične nekaj dni pred testom, a je potem v 13t sladil ss. Tako, da nič ne skrbi, vsaka ima take krče.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.12.2012 8:46:23   
MIHIKA1
oreh...čestitke...sem prepričana, da lahko to rečem..ker sem enkrat naredila isto neumnost kot ti...8.dan po et sem naedila test isto po stopki...pa je bila tako rahla črtica, da si jo mogo iskat...čez dva dni pa je ni bilo več..tako, da ni ratalo takrat..če je pri tebi dokaj vidna črtica, je to to....v to sem prepričana....iz izkušenj....!!!!superca..same nosečke....! joj..saj mene tudi srbijo prsti kr fejst...!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 162
12.12.2012 9:42:13   
oreh
Mihika nikar ga ne seri in lulaj takrat kot je trebauser posted image , men se bo ravnokar strgal!joj, zakaj sem mogla lulat!
Sem se zmotla, stopko sem imela 29.11., torej sem kao 14.dan po stopki. sej ne vem, a se šteje ta dan, ko si jo daš al ne. Sem pa delala čez 2 uri-s tretjim urinom, nisem pa skor nič pila še en testuser posted image  in je bil isto lep, mogoče čist čist mal nežnejši, se pa oba lepo vidita, hočem rečt, da ni treba testa obračat pod različnimi koti, da bi se vidu. Pa ne vem ali bi se 13-14- dni po stopki še tko lepo vidl, mogoče sta pa dvojčka, pa je zato tko zgodi hormonuser posted image
Vglavnem moja naloga zdej je , da se nekako zaposlim do petka, internet pa mi nej crkne, pa bo mir. Tebi pa res svetujem, da lulaš kasneje, čeprav je biti po storjenem zelo lahko pameten.

Neposredna povezava do sporočila: 163
12.12.2012 10:41:52   
MIHIKA1
oreh............čestitkkeeeeeeeeeeeee...to je to..jaz sem ga mogla obračat...da sem vidla črtico, ko je še bla od stopke...to je to ziher...!samo lepo pridna bodi..božaj pikico...pa vozičke že glej..pa previjalne...hihihi...že res, da je začetek...pravijo, da se nam sanje uresničijo, če jih že predhodno udejanjimo.....ker to je zares to..nosečka si..in nič drugega., ok !!!....

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 164
12.12.2012 12:04:59   
medo2013
Oreh, čestitkeuser posted image user posted image user posted image , jst mislim da je to to, in da ni bila lažna črtica, čeprav pameti ravno ne bi solila, ker se ne spoznam ravno na te stvari. Sama sem sicer delala test 10. dan po ET tako da točno ne bi vedela, se mi pa zdi da je Luna delala 8.dan pa ji je tudi pokazalouser posted image . Super nam gre na tejle temi, da bi se le za vse tako lepo končalo. Glede zaskrblejnosti, se mi pa zdi da si tako celo nosečnost zaskrbljen. Najprej se sekiraš, če je črtica res prava, potem ti beta pokaže da test ni lagal, no, potem te pa spet skrbi kaj bo UZ pokazala....user posted image ma se mi zdi, da tehle skrbi ne bo konca, dokler ne bomo držale malih pikic na rokah. Prav groza me je, ko berem po forumih, da so nekatere prišle celo do 20.tedna potem pa ss..., danes me neke črne misli obdajajo boljše da grem delat naprej.
Lepo bodite, pa pridno božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.12.2012 7:30:02   
oreh
Hvala medo in mihika, tudi jaz upam, da je to to, čeprav še jemljem bolj z rezervo. Danes je spet test pokazal isto črtico, digitalni pa, da je nosečnost 1-2 tedna od O, kar drži. Ane, da tole ne more biti več od stopke. Sej vem, da lahk počakam še 9 mesecev, da bom 100%, a se res ne upam preveč veselit, bom v soboto še enkrat lulala, pa bo mogoče močnejša.
Mihika kdaj pa ti lulaš?

Neposredna povezava do sporočila: 166
13.12.2012 8:11:49   
luna85
oreh čestitke user posted image jst sm mela ET 5dan. sm pa delala test 7dan, pa mi je pokazu bledo črtico, 9. dan je bla že mal močnejša, 10.dansm pa naredla CB pa je bil plusek lepo vidn, ampak ne vn štrleč, 11.dan je pa krvni pokazu beto 240. tko da jst mislm da to to user posted image srečno do konca

medo, na žalost smo me v OBMP v rizični skupini za ss do 22 tedna. tko da bomo zaskrbljene do rojstva, po rojstvu nas bo pa skrbel drugo-al dost papca, a je zdrav...miljon stvari. pač to je služba, odgovornost ki traja 25ur/dan (ne sam 24), in ima najlepši naziv-mama. za vse držim pesti da se naše bibe pridno razvijajo, in so tam k morjo bit.

mihika, kot ti je že oreh svetovala-če le lahko nared test takrat k ga morš oz. le kakšen dan prej. res je potem živčna vojna; a je dost močna črtica, al si jo samo domišlam, a bo čez 2dni močnejša... res, če le lahko počakaj. pa čestitke za bele gate user posted image

vozičke k sva jih šla gledat so pa tili http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-fenix ušeč so nama mal večje gume, tut zarad terena k ga mamo pr nas. bova pa seveda šla še mal pogledat. sm sicr mislna it dans ponovno v lab.ampak mi je zjutri začela kri iz nosa tečt, pa sm rajš doma ostala.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.12.2012 21:09:14   
gasilka
Oreh čestitke upam da tak rezultat testa ostane user posted image jaz bom pa kar počakala na ponedeljek čeprav bi ga tut kr najrajš nardila ampak sem rekla da nebom prehitevala več kot 3 dni :)

Lepo je brat same lepe novičke user posted image
SREČNO!!!

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.12.2012 0:48:54   
MIHIKA1
pozdravljene punce...!
danes 9.dan po ET....transfer bil 3.dan po punkciji....torej je danes 14 dan od stopke....!
včeraj zelo slaba črtica...danes pa že kar lepo vidnauser posted image ....!juppppppppppiiiiiiiiiii....!pikica je bila zmagovalna..!
pa če to ni božič.....!!!!!!!!!!!!joj kako sem vesela..ne morem povedat...!
tokrat sem vedela...prsa še zdaj tako napeta....napihnjena kot še nikoli..kot v šestem mesecu...takšnih znakov še nikoli ni bilo , pa sem že trikrat zanosila...test imam komaj v četrtek...to pa bo beta..!
ste vidle, da glede teh znakov lahko ponoriš...če jih spremljaš..sem že od drugega dne mislila, da bo konec..pa belina skoz....pa še bo...!
punce srečno..upam gasilka še na tvojega user posted image ..vem, da bo..in kaj lahko sam rečemo...takšnega božiča še nikol ni blo...!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SREČNO VSEM..........!!!!!!!!!Lp, Mihika

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
14.12.2012 8:45:57   
gasilka
JA mehika super ZELO VESELA ZATE UPAM DA OSTANE TAKO VSEH 9 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image SREČNO SEDAJ NAPREJ, MOGOČE SE PA RES VIDIVA 20 . V LJ NA KRVNEM

BRAVO!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
14.12.2012 9:00:44   
ninocka26
Mihika čestitke user posted image To je pa najlepše božično darilo. user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.12.2012 9:11:03   
oreh
Mihika čeeestiiitkeee! bravo, bravo, bravo. A se samo meni zdi, da smo zadnja 2 meseca s temi pluski na IVF čist ponorele?user posted image

No, gasilka, še tebe čakamo, kako se pa počutiš?

Ja, sem še enkrat lulala in je močnejša, torej stopka odpade in to je to, bom rabla še nekaj dni, da dojamem kaj se dogajauser posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.12.2012 11:16:39   
valy25
Oreh in Mihika čeeeeeeeeeeeeestitkeuser posted image user posted image user posted image Supeeer. Tale veseli december pa je res neverjeten user posted image user posted image user posted image Res upam, da bosta nadaljnih osem mesecev in pol brez težavuser posted image IIIII, user posted image bosta imeleuser posted image

Gasilka in Vrtnica še vidve bosta nalulale pluseka. user posted image Hehe, tale forum prinaša srečouser posted image

Medo in Luna kdaj imata prvi pregled? Luna sem gledala tisto stran z vozički. Zgledajo res lepi. In ja potem je res važno, da majo dovolj velike gume ja. Uf, glede skrbi pa vaju pooooovsem razumem.... Čeprav, če nič ne krvavita in se bo lepo videl srček, se možnost za splav procentualno baje zelo zmanjša...

Jaz imam še vedno ves čas prisoten rjav izcedek. Primešana je tudi sveža kriuser posted image . Vse gre v podobno smer kot prejšnjič, zato sem ful vesela, da imam v ponedeljek pregled. Če ne rata, bom tokrat še bolj žalostna kot prvič. Mihika, če smem vprašati, a so vaju zaradi splavov kaj poslali na kromosomske preglede? Si tudi ti krvavela, kadar se ni izšlo? Oreh in ti bogica si imela splav v 13. tednu... Groza!!!! Važno, da vama tokrat prav zares uspe. Sigurno bo!!!user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 173
14.12.2012 14:10:00   
gasilka
Ko že tuk pišete o samih lepih novičkah sem tudi jaz šla naredit test in je pokazal rahlouser posted image . upajmo da bo vsak dan močnejša in da nam vsem uspe user posted image

SREČNO vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 174
14.12.2012 14:55:08   
coala
Vauuu čestitke mihika,oreh,gasilka ste se pa kr nekam vsule s temi pluskiuser posted image user posted image čestitam in srečno do konca

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?