|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
7.12.2012 6:17:44   
MIHIKA1
dobro jutro punce...komu se naj potožim, če ne vam...!joj čist sem iz sebe..!
včeraj 2.dan po ET....sem mislila, da umrem krči taki.trebuh napet do konca....zbadalo v križu...prsa boleča,da se jih nisem smela dotaknit..včeraj grem zvečer na wc...opazim rjave nitke in čist malo rjavega izcedka zraven...potem nič več..vročina je bla 36,9...ne vem, al se me loteva prehlad...al kaj..!
danes sem čist aut..sem se zbudila..prsa nič ne bolijo več na dotik..trebuha ni več napetega...skratka vsi včerajšnji znaki so izginili...enosavno jih ni...izcedka tudi ni !
ne vem, to se mi še v nobenem postopku ni zgodilo tako hitro..drugi dan po et...pa sem imela kr nekaj ET...res ne vem, kaj si naj mislim..!
bo treba počakat teh 14 dni..saj upam, da je kljub temu vse ok...ampak zakaj mora bit tako ?

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 126
7.12.2012 6:37:08   
valy25
Jutro punce! user posted image

Zadnja dva dni se nisem nič javila, ker sem si full enih svari zadala, da sem se zamotila, tako sem bila bolj malo na računalniku.

Medo Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image Uf kako sem vesela. Tudi tebi je ratalo že v prvem poskusuuser posted image user posted image user posted image Vem kako je, ko sploh ne verjameš, da je res. Pomojem boš čisto mirna šele, ko boš zagledala srčka ali celo dva na ultrazvoku... user posted image Kako je pa z izcedkom?

Luna superca, da imaš potrjeno potrjeno nosečnostuser posted image O, boga.... Upam, da ti uspe pozdraviti vnetje brez zdravil... No ali pa z zdravili, samo, da bo okej. O IMN pa poskušaj nerazmišljati. Moja mami je imela tri in vsakič dolgo ni bilo nobenih znakov... Ampak, da po ICSI-ju še IMN fašeš je pa res že kar preveč nefer...

Mihika waw, osemcelična user posted image To je največ kar se razvije do tretjega dne, kajne? Super močna pikica. Tako, da se sliši obetavno.user posted image
Gasilka tudi tebi user posted image Kar dve lepi blastocistiuser posted image Upam, da se bo tista pri tebi lepo razvijalauser posted image Je fino, ker sta imeli na isti dan transfer. Se bosta lahko res fino bodriliuser posted image

No sedaj pa še moje stanje... Celo noč so me tlačile more in zjutraj sem bila taaako živčna s tisto testno palčko. Sem raje v kozarček lulala, ker se mi je roka tako treslauser posted image V sredo sem tudi jaz dobila rjav izcedek, ki je še vedno občasno prisoten... Ampak nalulala sem plusekauser posted image Ne vem, kaj bo še sledilo. Verjetno podobna zgodba kot prejšnjič, ampak upam, da tokrat z drugačnim izzidom. Za naprej si niti malo ne upam biti vesela, sem pa zalo vesela za ta trenutek. Pikici/a je še pri meni. Z nama ge v Budimpeštouser posted image In več energije za naprej imam: če mi vsakič uspe zanosit bo pa enkrat ja uspelo.... Grem sedaj ljubega Bogeca prosit, da ostane pikica še dolgo pri meni....user posted image

Lep dan!

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 127
7.12.2012 6:50:01   
valy25
Mihika, da bi se pikica poslovila je čisto prekmalu. In baje, da če se ne vgnezdi, se ne poslovi z rjavim izcedkom, ampak se raztopi in itak je tako mala, da bi neopazno ušla. Hm, zakaj izcedek ne vem... Mogoče že hitra vgnezditvena? ali pa še kakšna ranica od punkcije, celo transferja.... Tudi Medo je imela 2.dan po ET rjav izcedek in je sedaj nosečkauser posted image Glede znakov se pa sploh ne sekiraj! Jaz nimam nooobenih. Čisto niiiiič. In sedaj itak še ne bi mogla nobenih znakov imet, ker se šele nekaj dni po vgnezditvi hormon začne sproščati in šele takrat sporoči telesu, da se nekaj dogaja... Sedaj pa razen tvojih možgančkov telo še nima pojma, da se kaj dogaja. Edino ni mu jasno kaj je toliko nekih hormonov in injekcij dobilouser posted image
Čeprav je to čakanje grozno, se poskusi ne sekirati. To še zdaleč ni znak, da ni uspelo. In boš videla, da tokrat bouser posted image
Taka lepa pikica sigurno še živi in se ima prav dobro pri tebi. Srečka mala je ves čas na toplem, zunaj je pa tak mraz. Tako, da verjemi, da se ji nikamor ne mudi in se počuti super.

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 128
7.12.2012 6:56:04   
MIHIKA1
joj valy...res te imam rada....ker si me tako potolažila....čestitkeeeeeeeee ..tokrat bo vse ok....upam, da je moj 8 celičnik danes že lepa blastocista....in da se pridno greje pri meni..!
hvala valy še enkrat...!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 129
7.12.2012 8:55:14   
medo2013
Gasilka, hvala za lepe želje, držim pesti, da tudi ti zagledaš user posted image .

Luna, a veš da sm učeri imela nekakšen občutek glede tebe, da si šla v bolnico. Samo da si prišla nazaj domov, glede levkocitov in CRP-ja, bodo pa pravgotovo porihtali, ta dva sta ravno pokazatelja vnetij. Upam, da bolečine čim prej ponehajo user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image za potrjeno nosečnost. Kdaj imaš pa prvi UZ?

Valy user posted image user posted image jeeeeeeeeeeee, tudi tebi čestitke za user posted image . Full sem vesela, da nam je miklavž pustil tako lepo darilce,.... da bi le vse bilo tako kot mora biti še nadaljnih 8 mesecev. Itak, da bo ostala s tabo, ker jo že sedaj tako pridno razvajata in jo peljeta na izlet v Budimpešto. Jutri gresta ne? Imejta se skrajno lepo, uživajta maksimalno, to bo sigurno zelo lep oddih. A ti si tud imela izcedek? Pa ga imaš še vedno, pri meni je namreč belina. Trkam

Mihika, kot ti je že Valy povedala, sem tudi jaz imela 2.dan po ET, rjavkaste nitke, bolečine so bile prisotne, vendar ne tako hude kot pri tebi. Mogoče je pa res bila vgnezditvena. So pa tudi pri meni izginili popolnoma vsi znaki, mislim da tam 3.,4. dan po ET-ju,... kar pogumno naprej. Pikica je sigurno še s tabo, ti samo lepo počivaj in pozitivno razmišlja. Ti pa verjamem da te skrbi, ampak me bomo držale pesti za te, da tudi ti zagledaš user posted image .

No, pri meni tudi nobenih znakov in bolečin. Mogoče občasno špikanje v jajčnikih, ampak to sploh ni omembe vredno. Pa tudi izcedka ni več, je bil samo dva, al tri dni, tako da bomo videli kaj bo pokazal krvni test. No in če bo krvni test pokazal nosečnost, potem bomo čakale na prvi UZ, in potem na vse nadaljne,.... se mi zdi, da bomo zares mirne šele takrat, ko bodo male pikice že z nami.

Lep dan punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 130
7.12.2012 9:34:08   
luna85
mihika po mojem je to bila vgreznitvena krvavitev. tko da nc skrbet. vse bo ok. ce pa bojo bolecine premocne pa do zdravnika, mogoce gre za hiprco. dost pij, pa upejmo na najboljse. pa ne pozabi, ne smes se delat testa-jst sm ga 4dan, pa je biv itak minus, ker je vseeeeeeprezgooodi!

valy kr plusek user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!! to bo avgustovskih user posted image res cestitke, zdej pa srecno do konca! pa maksimalno uzivejte v Budimpesti. pa ne pozab, da mas zdej slepega potnika sabo user posted image

medo cestitke za bele gate user posted image tko bo tut ostal. ti mas v pon. krvnega? aja, datuma za uz se nimam.

moje stanje danes je pa kr ok. boli sicer se mal, ampak je za zdrzat. ce bi blo tko, se sploh ne bi sekirala. sm pa zacela tut magnezij pit, mogoc tutto mal pomaga.

bejbe moje, bote fino fajn, pa so na vezi.

p.s. medo mas zs

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 131
7.12.2012 16:36:16   
gasilka
MEHIKA1 upam da se vse uredi in da bo tvoja pikica ostala pri tebi drži se in pazi nase !!!!

Tudi jaz moram potožit da da 2 dan po ET sem začutila blago špikanje v jajčnikih in matrnici , kaj naj bi to pomenilo, nimam izcedka le to špikanje in nekakšna blaga bolečina čez čas se poleže potem pa se spet malce pojavi

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 132
7.12.2012 19:10:17   
MIHIKA1
valy....luna...medo..gasilka..hvala za vzpodbudne besede...ti znaki so me popolnoma začarali zjutraj...zdaj je že spet isto... boleča prsa...špikanje v spodnjem delu trebuha....gasilka, res jih ne bova smele vzet resno..teh znakov..se jih bo treba distancirat...!

lepo se imejte punce...medo..valy...luna..pridno božajte pikice..pa da bo UZ čimhitreje, da slišimo in vidimo srčke..!
Ta december bo pa res radodaren..kaj pravite ????

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
7.12.2012 21:32:23   
medo2013
ha ha ha Luna si me prav nasmejal, bele gate user posted image . veš s kakšnim strahom vsakič pogledam ko grem na wc user posted image , me kar naprej nekaj črviči, kot da bo vsak čas prišla, čeprav sem ji strogo prepovedala. Sem ti hotla v čeri rečt, da magnezij pomaga za krče, jst drugače pijem Donat, itak še mal zarad prebave, pa baje tud za glavobole pomagat. Upam, da se ti stanje umiri in boš lahko samo uživala v nosečnosti brez bolečin in komplikacij.

Gasilka in Mihika, držim pesti da bo vse ok, čeprav menda tile krči tudi niso tako slab znak, al se motim? jst se spomnim, da me je do 4.dne špikalo po jajčnikih, ko sem šla pa počivat, se je sicer malo umirilo. Vidve samo pozitivno razmišljajta pa počivajta.

Valy, uživajte v Budimpeštiuser posted image .

Luna, vračam ZSuser posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 134
8.12.2012 7:45:14   
luna85
Mihika mislm da bomo me vidle srček šele januarja...konec dec.ko naj bi imele UZ je še prekmalu za srček (čeprov čist po pravic povedan, bi blo super, če bi ga ževidlauser posted image )

medo, to z belimi gatam sm zasledila v sosednji temi. pa se mi zdi tko fajn. pa nisi edina, k zmeri pogleda če je še belo.

gasilka kako si? jst držim pesti da je to vajino špikanje znak ugnezdenja.

no punce, vam morm povedat eno malo zadevšno, k že skorej meji na anekdoto user posted image včeraj sm za naju z možem kuhala kosilo in sicer korenčkovo juho, makarone s tunino omako in radič s krompirjem. pa v tunino omako najprej dam 4 stroke česna, pa probam, pa nobenga okusa. pa spet olupm česn, ga seseklam, ga dam notr pe zmeri nč okusa po česnu. uglavnem, na koncu sm seseklala 2,5glavce česna in ga dala v omako, česna pa še kr nism nč čutla. pa pride mož domov, pa se že iz hodnika dere, kok to da sm delala za kosil goveje zrezke v česnovi omaki, če morm pa ležat user posted image ve bi mogle vidt njegov pogled, ko sm mu povedala da je za kosilo tunina omaka pa makaroni user posted image pojedu je vse, sicer je komentiru, da vampirjev dans ne bo pr nama, ampak da je blo dobr, prjatlca k se je pa zvečer na čaj oglasla mi je pa rekla da od zdje naprej ne smem več kuhat po okusu, sam še po receptih user posted image no zgleda da jst ne rabm več nobenga testa za nosečnost user posted image

aja, v čet. je mož opazu en voziček pa greva dans v btc v njihovo trgovino pogledat mal od bliži kakšn sploh je. če ne druzga, da ga lahko uvrstiva al pa izbriševa iz seznama morebitnih prevoznih sredstev najinega user posted image

uživejte v zasnežem dnevu, pa smo na vezi

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 135
8.12.2012 8:00:41   
MIHIKA1
pravilno si se odločila luna....! kr pojdi gledat vozičke....ga boš kmalu rabla..!
jaz sem tudi danes še malo na poležavanju...preberem še eno knjigo od L.Hay....potem pa jutri spet enako življenje naprej....zdaj ziher kar je pa je, v sredo je bil transfer...tako, da nima smisla dalje poležavat.....itak, da je ..hehehe....!!!
imejte se kar se da lepo danes...ob taki zimski idili....pa če še pomislim, da prihaja božič in da nam bo prinesel takšno darilo...nimam kaj dodat..kaj pravite ?

rada vas imam, mihika

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 136
8.12.2012 11:28:56   
gasilka
Ja MEHIKA 1 kar je je tudi mene nešpika več le vsake tolk časa se še mal uležem. Upajmo na dobr izid sploh zate user posted image srečno !!!!

zdej pa uživat vn na snegca :)

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 137
10.12.2012 7:35:02   
MIHIKA1
dobro jutro punce..kako ste kaj preživele vikend ?mi smo še v soboto malo poležali...včeraj pa se je pričelo staro življenje nazaj..danes sem že v pisarni...tako, da nimam nekega težkega dela...!zdaj je kar je..!

kako so kaj naše nosečke..luna, valy , medo...če se ne motim pade bhcg danes ne ?valy..kako kaj budimpešta..je blo lepo.,.? luna..voziček je bil pravi ?

gasilka...a se lepo držiš ? jaz sem ćist kul zdaj že,....zdaj sem imela tri večere tako napet trebuh, da sem skoraj šla v bolnico...po moje gre za blažjo hiperco, ker mi ostalih, ki so bili še mičkeni folikli ni punktiral...prsa me bolijo ko hudič....drugi in tretji dan me je tako matralo, kot da bo vsak čas prišla tečka...pri meni je sedaj do drugega leta ne bo..sem se tako odločila..hehehe....! drugače pa res upam, da nam vsem rata...! smo večni optimisti....!

pa kaj obstajata dve temi enaki....a smo me nekam zašle ? saj ni panike..vsak se nam lahko pridruži a ne ?
danes je najin 5.dan gasilka....!upam, da prideva obe 20.12.2012 na testek in da bo velika beta, kaj praviš ?

lepo se imejte punce....pa hitro javite same lepe novičke....!!!!!!!!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.12.2012 9:11:51   
oreh
Pozdravljene sotrpinke!
do danes se nisem hotela kaj preveč vklapljati v debato, saj potem še bolj razmišljam o vsem tem, vas pa redno berem.
Sem 6 dan po ET, jaz že čist pripravljena za lulanje, sam kaj, ko hormona še verjetno ni. Počutje ok. 3 dni po ET sem imela krče v jajčnikih, zelo boleča prsa, napihnjenost. Sedaj pa je ostal še samo enormni apetit, še dobro, da je Miklavž nosil le sladkarije tako, da imam res zaloge, pa prsa me še bolijo.
Se pa probam maksimalno zaposliti z ostalimi stvarmi. Berem, da je kateri pokazal že 7 dan, a to verjetno, če je imela ET na 5 dan, jaz sem ga imela 3 dan. Joj, se mi zdi, da 7 dni še sam kalkuliram.
Ampak sej bo, enkrat bo napočil tudi ta konec tedna in takrat lahko uradno lulam.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 139
10.12.2012 9:24:20   
MIHIKA1
oreh...pozdravljena,,saj se mi je zdelo..da smo mi na drugi temi...saj ni panike...ja oreh...midve sva čist skupaj...kdaj si imela ET in kje...!jaz sem v lj...imela ET 05.12.2012....dan et se ne šteje..tako,da sem jaz danes 5.dan po ET...enako sem ga imela na 3.dan po punkciji...ne delat testa prej kot 11.dan...no takrat bi že lahko kazal...!zaradi tega, ker sva imele 3.dan et veš...!
tudi jaz se poskušam čist umirit in mimo tega razmišljanja...čist pa ne gre ne ?kaj naj rečem....jaz se počutim drugače...kaj pa vem...čist nosečo...hihihi..!!!!!! kako lepo, da skuoaj trepetamo...!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.12.2012 9:42:39   
oreh
jaz se tut čutim nosečo, ampak samo glede na količino hrane, ki jo zbašem vase res jem za 3user posted image user posted image . Pri rešu sem in ET sem imela dan pred tabo, vstavili so mi pa 2 pikici.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.12.2012 10:01:38   
MIHIKA1
prav je tak...oreh...vse bo ok...kdaj imaš krvnega 19. ali 20.12.2012?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.12.2012 13:13:54   
gasilka
Mehika1 ja kr no vsake toliko časa mi je mal slabo in trebuh me kr na enkrat začne bolet, drugač je o.k., super če si se tako odločila glede user posted image res ti želim uspehov!!!! ja upam da se vidiva 20.12 . in da bo najina beta lepa user posted image

SREČNO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.12.2012 14:38:42   
valy25
Živjo vsem!user posted image

Najlepša hvala vsem za lepe želje. Upam, da se uresničijo. Budimpešta nama je bila zelooo všeč. Tako, da tale izlet z M-holidays prav priporočamuser posted image Bova šla pa enkrat verjetno še v lastni režiji za kakšen dan več, ker je rees velika.

Medo
kako je bilo danes na krvnem testu? Pri nas ga ni, ampak sem danes vseeno šla kar samoplačniško. Tako, da je na 13 dan po ET vrednost 406. A katera ve a je to okej?
Drugače me je pa vsakič, ko grem na wc groza... Imam ves čas prisoten rjav izcedekuser posted image Kar veeeliko. Tako, da imam res mešane občutke. En trenutek se veselim, da je uspelo, potem pa spet, da ne bo obstalo. A imate kaj izkušenj s takimi krvavitvami? Mi res ne preostane nič drugega kot čakanje, kajne?
Mihika, Gasilka in Oreh vidim, da ste prave pozitivke. In prav je takouser posted image user posted image user posted image Držim pesti!!! Uspelo bo!!!!user posted image Kako se počutite? Kakšni posebni znaki? Kdaj boste pa teste delale?
Luna je z vnetjem okej? Hehe, res romantično, da že vozičke gledatauser posted image Vama je bil všeč?

Vsem en lep dan!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.12.2012 14:46:07   
MIHIKA1
valy....vredu je rezultat...čez dva dni bo že 800, pa si zmagala...samo pozitivno...dokler je samo rjav izcedek, ni panike...skor 30 % punc, ga ima, pa donosijo....tako, da boooooooooooooooooo...................!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 145
10.12.2012 14:50:32   
MIHIKA1
valy....znaki...veš, kaki...kot da je tečka že tu....tak občutek imam....prsa me spet bolijo že na dotik...
..samo pravijo, da je ta občutek velikokrat zmagovalen, zato se samo smejim in čakam plusek.....!!!!!!!!!!!
vročino imam konstantno od 36,9 do 37,2....ponoči mi je bilo slabo...sem se zbudila...tudi to je dobro....kak vzameš...!
gasilka....superca...ziher je...!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.12.2012 17:04:28   
MIHIKA1
valy...sem se ravnokar spomnila, da mi je homeopat rekel, da v kolikor bi prišlo do kakršnekoli krvavitve oziroma izcedkov....ampak tokrat bo vse vredu....potem rabimo arniko...si slučajno slišala kaj o tem..drugače ni problem, lahko jaz vprašam tega homeopata ?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.12.2012 17:25:17   
oreh
Mene pa danes že ves dan križ boli in rahli krči v predelu maternice, pa leva dojka mi bo kmal eksplodirala. Tako je en ali dva dni preduser posted image . No, upam, da pa tokrat le ti znaki pomenijo kaj drugega. Sem pa ponosna nase, da nisem že danes letela v lekarno in sem se kar dobro zaposlila z drugimi rečmi.user posted image user posted image

Valy kateri dan si ti delala prvi test?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 148
10.12.2012 18:16:35   
vrtnica44
hej ženskice.

ker je tema IUI čisto zamrla, sem se drznila kar k vam priključiti. upam, da me sprejmete medse.

v petek 7.12. sem imela IUI. drugič. sedaj pa čakam  21.12. (baje konec sveta), ko delam test. če bo plus se moram naročiti na krvni test, v kolikor pa ne bo, pa januarja spet v nove boje.

aha, luna, medo in valy čestitke za plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem trem želim zdrave, dišeče štručke.

mihika, gasilka in oreh upam, da bomo zdržale, ve do 20.12., jaz pa do 21.12. in da tudi me nalulamo pluske.

lep večer vsem

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 149
10.12.2012 18:43:03   
MIHIKA1
oj vrtnica dobrodošla...seveda je prav, da takole malo poklepetamo....in se bodrimo med sabo...! tako je prav...!a si ti že trepetala z mano se mi zdi..to ni tvoj prvi poskus ne ?

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?