medo2013
|
Gasilka, hvala za lepe želje, držim pesti, da tudi ti zagledaš . Luna, a veš da sm učeri imela nekakšen občutek glede tebe, da si šla v bolnico. Samo da si prišla nazaj domov, glede levkocitov in CRP-ja, bodo pa pravgotovo porihtali, ta dva sta ravno pokazatelja vnetij. Upam, da bolečine čim prej ponehajo . za potrjeno nosečnost. Kdaj imaš pa prvi UZ? Valy jeeeeeeeeeeee, tudi tebi čestitke za . Full sem vesela, da nam je miklavž pustil tako lepo darilce,.... da bi le vse bilo tako kot mora biti še nadaljnih 8 mesecev. Itak, da bo ostala s tabo, ker jo že sedaj tako pridno razvajata in jo peljeta na izlet v Budimpešto. Jutri gresta ne? Imejta se skrajno lepo, uživajta maksimalno, to bo sigurno zelo lep oddih. A ti si tud imela izcedek? Pa ga imaš še vedno, pri meni je namreč belina. Trkam Mihika, kot ti je že Valy povedala, sem tudi jaz imela 2.dan po ET, rjavkaste nitke, bolečine so bile prisotne, vendar ne tako hude kot pri tebi. Mogoče je pa res bila vgnezditvena. So pa tudi pri meni izginili popolnoma vsi znaki, mislim da tam 3.,4. dan po ET-ju,... kar pogumno naprej. Pikica je sigurno še s tabo, ti samo lepo počivaj in pozitivno razmišlja. Ti pa verjamem da te skrbi, ampak me bomo držale pesti za te, da tudi ti zagledaš . No, pri meni tudi nobenih znakov in bolečin. Mogoče občasno špikanje v jajčnikih, ampak to sploh ni omembe vredno. Pa tudi izcedka ni več, je bil samo dva, al tri dni, tako da bomo videli kaj bo pokazal krvni test. No in če bo krvni test pokazal nosečnost, potem bomo čakale na prvi UZ, in potem na vse nadaljne,.... se mi zdi, da bomo zares mirne šele takrat, ko bodo male pikice že z nami. Lep dan punce
|