|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
30.11.2012 8:27:04   
luna85
valy ja moj je kr faca. pač navdušen plezalc pol pa veš kolk je ura user posted image

medo ti pa že kr v službo? a si vidla na odpustnci, da piše bolniška do UZ? jst tega nism opazla, mi je moj učeri povedu. ker sm rekla da bi šla delat. in pol njegov pogled pa "oni že vejo zakaj tko napišejo". tko da jst grem lohka šele po testu (sva naredla kompromis).

gasilka srečno danes!!!

aja, drugač sm ga pa jst učeri fejst usračkala. naredla sm BC test. in itak da je biv negativn. kar je povsem logično, sam mene je tko sesul. prov grozn sm se počutla.
no ja...punce kaj boste dans kuhale? jst sm za dans čist brez idej.

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 76
30.11.2012 9:33:41   
medo2013
Jutro punce.

Ja, vreme ga pa res sračka, najbolj sovražim te "mrtve" mesece, naj bo sneg, je kar lepše za videti. Ma Valy, nisi neuma, sej prav da svojima pikicama lepo razložiš, kaj vse lepega bosta lahko videli, mogoče ju bo to še bolj zmotiviralo, da se ugnezdita user posted image .

Ma jest mam pa full občutek, da nč ne bo. Ne vem zakaj, enostavno to mi hodi po glavi. Do danes sem bila full optimistična, in verjela da bosta obe se prijeli, danes pa kot da mi je nekaj na glavo padlouser posted image . Tako da res mislim, da ne bo slaba ideja da se spravim v službo. Luna, vem da piše bolniška do testa, ampak jest mislim da sedaj sta se varno zasidrali in upam, da imata namen tudi tam ostat. Nimam pa neki full fizičnega dela, itak bodo pa v službi z mano ravnale kot v rokavicah user posted image , če se pa ne bom v redu počutila bom pač šla nazaj na bolniško. Sej moj tud ni bil preveč navdušen nad tem da grem, ampak mislim da bo za moje razmišljanje tudi boljše.

Luna, a res si delala test, ma ne bi žalostna sej veš, da je bil prehitro delanuser posted image . Par dni še počakaj, mislim da vsaj tam do 8, 9 dan po ET bi lahko bil rezultat pravilen, pa telesna temperatura bi tudi naj bila znak za user posted image , čeprav pravijo, da nam jo utrogestan zvišuje.

Valy, kako si kaj ti danes?
No pri nas bo danes verjetno kak zrezek v omaki pa prilogica, še razmišljam, da vidim če boste imele kaj boljše predloge, bom vaše ponucala user posted image .

Gasilka, srečno danes, naj bo čim manj boleče in pa seveda veliko celic.

Pridno kuhajte in pa seveda čuvajte svoje bušije in male pikice user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 77
30.11.2012 11:43:19   
tiana
Pozdravljene!
No, pa sva tudi midva prišla do konzijija. Dobila sem zaporedno številko, poklicat pa moram po praznikih, se pravi januarja. Zdaj me pa zanima...poklicat moram prvi dan M, imam pa kratek postopek, zdej me pa zanima al začnem že januarja al potem v februarju? Mi katera zna kej povedat? komaj čakam da se ti meseci premaknejo.

Držim pesti za vse ki ste že v postopku in čakate user posted image  

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.11.2012 11:53:23   
valy25
Živjo punce! user posted image

Sem si zdalje privoščila en dooolg sprehod, da sem se malo zbistrila... Tole vreme je res zaspano. Sem pa sedaj prav fine volje.

Luna ne bit žalostna zarad testa. Je res čisto prekmalu. Zdaj se je komaj vpela in šele proslavlja uspeh.Ko si nabere dovolj sape, bo pa še telesu sporočila, da je uspela. user posted image Pa še miklavž je tako super datum za test. user posted image

Medo te čisto razumem. Mene prve dni še veselo drži adrenalin, ampak potem ko popusti pa res začnem malo dvomit in si miljon vprašanj postavljat. Jaz sploh ne vem česa me je bolj strah- minus testa ali pa tega, da bo tako kot zadnjič pozitiven, hkrati bom pa ves čas malo krvavela. Ma tisti občutek negotovosti prejšnjič mi je bil res grozen. Na UZ je kazalo, da je s plodkom okej, ampak nam ni preostalo drugega kot čakati... No pa je šlo potem v sedmem tednu v splav... Joj, sem pa res super tolažba, ane?user posted image Ma ne, ampak jaz imam tokrat občutek, da nam bo puncam ratalo. Boš videlauser posted image V zadnjih dveh mesecih je statistika reees dobra. IN tudi ginekologi pravijo, da prej ko slej ratauser posted image . Že to je veliko vredno, da smo imele veliko celic in smo uspele priti do transferja na peti dan. Potem pa je le še igra sreče in ma, da bo tokrat na naši straniuser posted image

Če kateri kaj pomaga in še niste videle, sem tole našla na enem forumu. Ne vem, če je pravilno. Kao približna orientacija, kaj se dogaja s pikicami po transferju...

This is what happens in a 5dt :

-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on HPT

Za kosilo sem pa včeraj gledala en recept na netu- pečen krompir s sirom in slanino. Zraven bom pa kakšno zelenjavno prilogo naredila... Hm, pa mogoče bi še kšno pecivo spekla. Hehe, smo sedaj še bolj pridne gospodinje, ko imamo več časa, ane?

Lep, lep, lep dan. Veliko user posted image za pozitivno energijo user posted image

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 79
30.11.2012 13:20:55   
MIHIKA1
pozdravljene punce..no pa sem tudi jaz prigarala do stopke..danes zvečer me čaka stopka..v nedeljo pa punkcija...a je katera imela danes punkcijo v lj ? transfer ? dans jih je bilo kr veliko...!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.11.2012 15:02:34   
maja73
Ojla ja tudi jaz imam v nedeljo punkcijo. Kateri postopek je to zate? Zame prvi in sem zato
še toliko bolj živčna. Kdaj pa imaš uro...jaz ob 9.00. Ob polnoči pa si dam stopko.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 81
30.11.2012 15:12:21   
MIHIKA1
oj maja....a si v lj ? jaz jo imam ob pol osmih...danes opolnoči pa pade stopka...!če si v lj...se ziher srečava !

(odgovor članu maja73)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.11.2012 15:13:35   
MIHIKA1
ja maja..to je moj šesti postopek...!5 X IVF...trikrat SS...žalostno..ampak tokrat pa bo, boš vidla..zate je prvič...tudi prvič je men ratalo..pa se je na žalost končalo..!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 83
30.11.2012 19:05:42   
maja73
ja Mihika sem v Lj., tako da se v nedeljo sigurno vidiva. Daj če ti ni odveč mi prosim malo povej, kako si prenašala punkcije. Ali kaj veš
kdo jih bo delal v nedeljo? Mene je kar malo strah. Čeprav glede na to da imam samo 3 folikle ne bi smelo biti prehudo. Sem vesela, da
so sploh 3, glede na to, da imam precej povišan FSH, pa še med najmlajšimi nisem. Si pa res želim, da bi uspelo.
Držim pesti zate, in upam, da nama bodo letošnji prazniki prinesli najlepše darilo user posted image user posted image
Ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 84
30.11.2012 20:05:44   
MIHIKA1
maja...superca..se vidiva v nedeljo...skupaj trepetava...naj te potolažim...če bi rekla, da je punkcija nekaj, kar se ne da prestat..bi se zlagala...zame je transfer hujši a veš...! ker sem bila namreč operirana na mat.vratu...in me vedno ščipajo, da lahko pridejo v maternico...!
ni tako huda punkcija veš...! boš povedala v nedeljo...zdaj se moraš samo umirit ...pa da ne bova zaspale danes opolnoči...stopka pade..! v petek pa predvidevam transfer..peti dan po punkciji...lahko je tudi tretji dan...!odvsino, kako se celice delijo...!
boš vidla, da bo vse ok...samo sprosti se..pa se vidimo v nedeljo...kako bom pa vedela, da si ti...? kr nekaj nas bo verjetno..!
lale....a si v postopku...namreč sem na hitro zasledila, da si bila prijavljena...???

(odgovor članu maja73)
Neposredna povezava do sporočila: 85
30.11.2012 20:10:36   
MIHIKA1
aja...Tomaževič jih bo delal...!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.11.2012 20:18:50   
luna85
medo bolniska ni do testa, ampak do uz. to je dodatne 14dni vec... sej zato moj ustraja da pocivam. ceprov dans se res slabo pocutm in dejansk rabm pocivat. medo kokr moj moz prav-dokler se user posted image ne ulije je upanje, ne glede na to kaj mamo me v glav. mu dam prov. upanje pa glavo pokonc, do zadnjega diha. ne obupat, vela?

valy sm ti kr fous za sprehod. glede ss, ti pa vrjamem da je blo grozn cakat a bo, al ne. mogoc je tolazba lahko to da te zdej en angelcek vec cuva.

pr nas je blo dans zakosilo zelenjavna juha s piscancom pa skutino pecivo.

tiana jst sm v mb, in ko sm dobila m, sm zacela 2dan z inekcijami.msam nevem kako je pa v lj s tem.
mihika in maja srecno v nedeljo.

(odgovor članu maja73)
Neposredna povezava do sporočila: 87
1.12.2012 8:23:30   
gospodarica
dobro jutro punce!
sploh nisem opazila,da smo se preselile,jaz tepka pa pišem na oktober/november IVF/ICSIuser posted image
No, da vem še tukaj sporočam,da je danes moj dan d za testek....in nalulali smo lep plusekuser posted image user posted image .srčno upam,da bo vse tako kot mora bit...torej spet mučnih 14 dni,da pridemo do uzja in vidimo kako in kaj.

luna prehitro je bil testek,tudi jaz sem ga delala (first sign) na 10 dan,pa mi je pokazal negativno.tako da nič negativno mislit,držim pestiuser posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 88
1.12.2012 12:03:01   
gasilka
Včeraj preživela punkcijo niti ni bila tolk boleča pridelala 17 celic . 5.12 imam et

Srečno vsem , gospodarica čestitke za +
test bo pravi na 12 dan 10 dan je malce prehitro 12 dan pa je že kar pravšnji.

ja včeri nas je bolo zelo veliko na lj ginekološki kliniki :) da bo vse to uspešn postopek kaj bo to enih otrok septembra 2013 :)

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
1.12.2012 12:55:08   
Anonimen
Evo, se še jaz javim malo za vzpodbudo.

Novembra sem imela prvi postopek in 9 dan po ET ugledalauser posted image !!! V službo sem šla 6. dan po ET, tako vsaj hitreje mineva čas. user posted image Meni niso nič napisali, da je treba kaj extra počivat, pa tudi sama si mislim, če hoče ostati pri meni, bo pikica ostala, ko bo vidla, kolk se mamo pri nas lušno!

SREČNO!!!!!

(odgovor članu gasilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
1.12.2012 13:30:56   
gospodarica
jaz sem imela v soboto et...tisti dan res nisem pretiravala z aktivnostmiuser posted image ,v nedeljo sem sicer počivala,saj veste nedelja pač,potem v ponedeljek pa normalno življenje dalje...ampak tista težka fizična dela pa raj postavit v kotuser posted image dr reš zagovarja normalno aktivnost po et in če po pravici povem se popolnoma strinjam z njim....nosečnost je nek naraven pojav,pa četudi z kanček medicinske pomočiuser posted image ...

tako da punce,ki čakate na testek,če nimate preveč fizičnega napora v službi,pojdite v službo,tako vam bo vsaj hitrej čas minil in ne boste samo razmišljale o znakcih ( "govorim" iz svojih izkušenj)....da pa ne bo pomote...to so samo moji predlogi...kaj katera stori pa je čisto njena stvar izbireuser posted image

preživite lepo sobotouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
1.12.2012 17:48:39   
valy25
Živjo!

Medo in Luna kako sta kaj? Dnevi kar nekako minevajo, kajne... Še malo, še malo pa dočakamo prvi dan d...user posted image Hehe, jaz sem včeraj vplačala en mini dvodnevni izlet za naslednji vikend. Nama bo pomoje ful pasalo- al se bova veselila al pa malo hitrejš prebolelauser posted image Upam, da prvo...

Gasilka user posted image za veliko celic. Naj se lepo razvijajo. user posted image

Mihika in Maja srečno jutro na punkciji. Joj, Mihika pa vsa čast ti. Življenje včasih res ni fer... Ampak je sedaj že čas, da tokrat uspe...

Gospodarica in Anonimna user posted image Čestitkeuser posted image user posted image

Lep preostanek sobote!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 92
1.12.2012 17:53:08   
MIHIKA1
gospodarica..anonimna..čestitke !!!!!!!!!!!!!
ja valy....hvala za lepe in vpodbudne besede..tudi jaz se strinjam, da mora enkrat uspet !!!!!!
lepo e imejte....se javimo jutri..upam, da bo veliko lepih celic..!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 93
1.12.2012 20:31:07   
luna85
gospodarica ne morm se strinjat s tabo, da je treba čist normalno aktivnost žvet-glede na to da smo vse pod različnimi stimulansi, ti pa tut pri vseh navodilih za uporabo piše, da je večja varjetnost SS, kot pri naravnem spočetju. jst upoštevam navodila iz MB-k pa majo tut boljšo statistiko kot Reš in LJ. že vejo zakaj pravjo da je treba bit na bolniški.

gasilka maš pa velik celic. držim pesti da so zrele in kakovostne.

valy vi2 pa gresta kr uživat. supr. kam pa gresta?

jst pa dans nism najbolš. dejansk me boli tko kot me je po punkciji. mogoč je krivo to, da sem dans ene 2ure hodila pa pol še skorej 2ure bla v kuhni. pojma nimam. aja, vem da sm delala prehitr test, sej če po praviv povem, sploh nevem kdaj sm ga uzela iz omare pa šla v kopalnco. to sm kr avtomatsk naredla. ga bom pa zavestno v torej zjutri BC. glede na to da ma 10enot hormona bi mogl že nekej pokazat. bom vidla. sporočim v vsakem primeru.

bodte fajn pa srečno jutri na punkciji!
lp

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 94
2.12.2012 11:08:09   
medo2013
Živjo punce. Včeri se nisem uspela nč javit, smo malo pospravljali pa kuhali, pa venčke delali....je blo tak luštno, posledično tudi malce bolečin v spodnjem delu, sem bila zgleda predolgo na nogah, no danes pa zopet kot prerojena, nobene bolečine, popolnoma nobenga občutka, kot da se nikoli ni nič dogajalo tam spodaj, zanimivouser posted image .

Joj Valy, men je blo tok hudo ko sem brala tvoj post, mislim js jamram ker enkrat imam bolečine, drugič jamram ker nimam bolečin in zganjam paniko da mojih dveh pikici ni, ti pa si prestala splav,...ne znam si predstavljati kako hudo ti je moralo biti, res mi je žal da je prišlo do tega. Ampak na to se ne da vplivati ne? Ker moja kolegica je tudi imela dvakrat SS, pa je res skozi mirovala, počivala doma, pa je prišlo do tega, no sedaj pa ima doma majhnega škrata. Močno držim pesti, da bo tokrat sreča na tvoji strani, oz. za vse nas držim pesti, ker vem da vse komaj čakamo da najprej zagledamo user posted image potem pa da se nam pridruži user posted image ali pa kar user posted image user posted image user posted image . Joj Valy, sem gledala jst tudi zadnjič ta recept, pa je potem moj rekel, daj raje naredi zrezke v smetanovi omaki, pa domače njoke, tako da še nisem sprobala tega. A ti je bilo dobro? Bi tudi rada probala, ne vem če bo to danes na sporedu, samo enih par, toliko da probama, če je res dobro.
uuuu Valy, vidva sta si pa kar izletek privoščila, a to mata te predbožične oglede? Midva se spravljama že par let, pa ta veseli december tok hitr pobegne, da enostavno nikoli ni zneslo. Jst bi kr z vama šlauser posted image

Luna, ma sej sploh ne vem več do kdaj je pisala bolniška, jst sm misla da najprej do testa, pa ti potem dajo naprej, lista pa itak nimam več doma, ker sem šla bolniško si rihtat, pa sem tam pustila. Se pa popolnoma strinjam glede tega kar si napisala in moj isto pravi, da brez razloga ne dajo tako dolgo bolniški stalež, pa še MB ima boljšo statisiko uspehov, kot si sama rekla, ampak jst pač enostavno ne zdržim več doma. Nimam nobene bolečine več, res da sem do sedaj počivala, razen v čeraj, jutri bom pa videla, če bi me začelo boleti, bom pač šla nazaj na bolniško. Vem da ne smem obupat dokler se ne vlije, ampak ne znam ti opisat občutka.... kot da se nič več ne dogaja pri meni, mogoče so prsi še malce napete, to je pa tudi vse.... bomo videli kako bo, potihoma upam seveda da bo user posted image . Kako pa to, da tebe tok boli? Sicer mene je v čeri tudi, vem da sem bila preveč na nogah, in verjetno zarad tega, ampak ne pa tako fejst kot tebe. Upam, da je to dobr znak, držim pesti. Še malo pa greš na krvnega ne? V četrtek?

Gasilka user posted image za toliko celic, držim pesti, da te jih veliko pričaka na dan transferja.

Vso srečo, katere imate danes punkcijo.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 95
2.12.2012 11:32:20   
luna85
Anonimna in gospodarica čestitke za plusek. nism tolk visok gledala in posledično nism vidla. srečno do konca!!!user posted image

medo, sm preverla, na listu piše bolniški stalež do UZ kontrole. sej če ti je da greš delat-pol pejt. nima smisla da si doma, če greš sama seb na živce. Zakaj mene tko boli-pojma nimam. moj me heca da zato, ker sta iz enga zarodka ratale 2 bibe, pa da nej kr dodatn ime začneva izbirat. lej, karkol bo-tko je usojen. itak si želim bibo, pa tut če bosta 2 al pa 3, nima veze. sam da bojo zdrave. in na to al se prime al grejo k anglčkom ne mormo popolnoma nč vplivat. edin upamo lahko da bo vse ok. sam bolečine so ble učeri res močne. dans so tko kt 3dan po punkciji-še čutm, ampak je velik boljš. prjatlca mi je rekla da nej ful pijem, lahko da je pršl do manjšega vnetja mehurja-tko da zdej velik čajčkam pa brusnice mi je moj kupu in delamo čajček. Drgač mam uradn test v petek, ampak jst ga delam v četrtek. itak je miklavžek-mimore nekej prnest user posted image

dans za kosilo bo pa klasično nedeljsko kosilo pol k vse pospravma, greva pa še na volilno enoto opravt državljansko dolžnost.

bodte fajn, pa nej vam snegec ne pokvar nedelje.
lp

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 96
2.12.2012 20:03:29   
valy25
Živjo punce!

Pa smo dočakali veseli december user posted image Današnje snežinke so bile prav fina popestritev, ane?

Medo pridna, da ste sami delali venčkeuser posted image Glede SS baje do 12 tedna nič ne moreš, ja.user posted image Ma ja, saj nisem edina. Se veliko naravnih nosečnosti na tak način konča. Kruta naravna obramba...user posted image Hehe, sicer se mi pa zdi, da ko smo enkrat v postopku, nas nobena stvar ne preseneti več. Ej, glede neznakov pa pri meni ista zgodba... Nič... Se kar preveč dobro počutim... Bomo videli kaj to pomeni. Uspešen delovni dan jutri.user posted image Že veš kdaj boš delala test? Ja, zadnjič sem naredila tisti krompir, ja. Nam je bil prav všeč. O, domači njoki se pa slišijo super okusno. Se jih še nisem spravila delat...

Luna se stinjam s tabo glede bolniške. Mislem ful je fer, da ti dajo možnost. Potem se pa vsaka sama odloči. Je ful odvisno od vsake kakšno delo opravlja in kako se počuti. Hehe, teh teorij o vgnezidtvi in zanositvi je pa toliko, aneuser posted image Nam bodo verjetno za vedno ostale skrivnost. Da je čudež življenja bolj zanimiv, al kako žeuser posted image
Kako si danes? Kakše bolečine pa imaš? bogauser posted image Če te slučajno špika v jajčnikih, je to baje super znak... V četrtek bo pa sigurn že prav rezultat, jauser posted image

Greva pa v Budimpešto ta vikend- tista akcija pri mercatorju. Če sva že zbrala toliko nalepkuser posted image Ma ja, saj pri nama tudi ponavadi pri načrtih ostane. Ampak zdaj sem pa kar vplačala in grevauser posted image

Mihika in Maja upam, da sta dobro prestali punkcijo.

Lep večer

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 97
3.12.2012 6:35:09   
MIHIKA1
dobro jutro punce....ja smo prestali punkcijo včeraj....pri meni je bila tako smešna stimulacija in rast foliklov...eni so bili veliki že 23, drugi pa še petnasjt ne...tako, da profesor ni več čakal....dobili smo tri celice...upam, da me pričaka vsaj ena , ki bo zmagovalna...reko je, pridna ste bla..dovolj je...s tem me je pomiril...!
upam res, da me pričaka ena lepa blastocista....ki bo zmagala do petka..!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 98
3.12.2012 21:17:37   
gasilka
MEHIKA1
super tudi 3 celice sta dovolj glavno da se vsaj ena lepo razvije in naj bo ta tista prava k se bo zasidrala v tebi.
SREČNO na Et .

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 99
4.12.2012 7:09:39   
medo2013
Jutro punce. Se včeri nisem uspela nič javit. V službi je bilo prav luštno, zlo hitr minilo, itak ne smem nič takega delat, vse namest mene nardijo user posted image , tako da mi res ni hudega. Sem pa danes zjutraj na vložku namesto beline zagledala rjavkast madežuser posted image . Niti ne vem kaj pričakovati, občutek imam kot da se bo vsak čas ulila,.... bomo videli kako se bo razpletlo. Pripravljena sem na najslabše, bom pa zlo vesela, če bo drugače.

Luna, kako si kaj ti, te še fejst boli? Mogoče sta pa res dve pikici nastali. Piješ dosti tekočine?

Valy, kako se pa ti kaj počutiš? Ma sej jst delam domače njoke samo takrat ko sem doma, ali med vikendi. Itak si med tednom ne morem privoščiti takšne packarije, itak preveč dela, pa še pozno pridem iz službe. Če boš imela čas, probaje enkrat, meni so dosti bolj dobri domači, ampak tudi kupljeni niso tako slabi.

Mehika in gasilka user posted image bravo za celice, držim pesti da se jih čim več oplodi. Gasilka, srečno jutri na transferju.

Lep dan punce.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?