medo2013
|
Živjo punce. Včeri se nisem uspela nč javit, smo malo pospravljali pa kuhali, pa venčke delali....je blo tak luštno, posledično tudi malce bolečin v spodnjem delu, sem bila zgleda predolgo na nogah, no danes pa zopet kot prerojena, nobene bolečine, popolnoma nobenga občutka, kot da se nikoli ni nič dogajalo tam spodaj, zanimivo . Joj Valy, men je blo tok hudo ko sem brala tvoj post, mislim js jamram ker enkrat imam bolečine, drugič jamram ker nimam bolečin in zganjam paniko da mojih dveh pikici ni, ti pa si prestala splav,...ne znam si predstavljati kako hudo ti je moralo biti, res mi je žal da je prišlo do tega. Ampak na to se ne da vplivati ne? Ker moja kolegica je tudi imela dvakrat SS, pa je res skozi mirovala, počivala doma, pa je prišlo do tega, no sedaj pa ima doma majhnega škrata. Močno držim pesti, da bo tokrat sreča na tvoji strani, oz. za vse nas držim pesti, ker vem da vse komaj čakamo da najprej zagledamo potem pa da se nam pridruži ali pa kar . Joj Valy, sem gledala jst tudi zadnjič ta recept, pa je potem moj rekel, daj raje naredi zrezke v smetanovi omaki, pa domače njoke, tako da še nisem sprobala tega. A ti je bilo dobro? Bi tudi rada probala, ne vem če bo to danes na sporedu, samo enih par, toliko da probama, če je res dobro. uuuu Valy, vidva sta si pa kar izletek privoščila, a to mata te predbožične oglede? Midva se spravljama že par let, pa ta veseli december tok hitr pobegne, da enostavno nikoli ni zneslo. Jst bi kr z vama šla Luna, ma sej sploh ne vem več do kdaj je pisala bolniška, jst sm misla da najprej do testa, pa ti potem dajo naprej, lista pa itak nimam več doma, ker sem šla bolniško si rihtat, pa sem tam pustila. Se pa popolnoma strinjam glede tega kar si napisala in moj isto pravi, da brez razloga ne dajo tako dolgo bolniški stalež, pa še MB ima boljšo statisiko uspehov, kot si sama rekla, ampak jst pač enostavno ne zdržim več doma. Nimam nobene bolečine več, res da sem do sedaj počivala, razen v čeraj, jutri bom pa videla, če bi me začelo boleti, bom pač šla nazaj na bolniško. Vem da ne smem obupat dokler se ne vlije, ampak ne znam ti opisat občutka.... kot da se nič več ne dogaja pri meni, mogoče so prsi še malce napete, to je pa tudi vse.... bomo videli kako bo, potihoma upam seveda da bo . Kako pa to, da tebe tok boli? Sicer mene je v čeri tudi, vem da sem bila preveč na nogah, in verjetno zarad tega, ampak ne pa tako fejst kot tebe. Upam, da je to dobr znak, držim pesti. Še malo pa greš na krvnega ne? V četrtek? Gasilka za toliko celic, držim pesti, da te jih veliko pričaka na dan transferja. Vso srečo, katere imate danes punkcijo.
|